Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Κίνδυνοι της προφανώς προγραμματισμένης εκστρατείας εμβολιασμού κατά της γρίπης των πτηνών H5N1

 



Οι υποτιθέμενοι κίνδυνοι της γρίπης των πτηνών αποτέλεσαν πρόσφατα αντικείμενο αυξανόμενων τυμπάνων. 

Διεξάγονται επίσης περισσότερες έρευνες σχετικά με το "κέρδος λειτουργίας", προφανώς με στόχο τη μόλυνση άλλων ζώων εκτός των πουλερικών. 

Ταυτόχρονα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι προετοιμάζονται εκστρατείες εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας.


24 Απριλίου 2024

από τον Δρ Peter F. Mayer

Χρόνος ανάγνωσης: 3,4 λεπτά


Νωρίτερα φέτος, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε δύο εμβόλια γρίπης των πτηνών H5N1 από το Sequiris, αν και κανένα από τα δύο δεν είναι προϊόντα mRNA. Η Medscape ανέφερε στις 23 Φεβρουαρίου 2023 ότι το Celldemic έχει εγκριθεί για χρήση σε βρέφη ηλικίας έξι μηνών και άνω όταν οι υγειονομικές αρχές αναμένουν πανδημία γρίπης των πτηνών και το Incellipan για χρήση όταν έχει κηρυχθεί πανδημία γρίπης των πτηνών.


Στις 20 Απριλίου, ο Barrons ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ «θα μπορούσε να διανείμει αρκετά εμβόλια [γρίπης των πτηνών] για να εμβολιάσει το ένα πέμπτο του πληθυσμού των ΗΠΑ εντός τεσσάρων μηνών» (68 εκατομμύρια άνθρωποι) εάν το στέλεχος H5N1 που μολύνει τα βοοειδή εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπων. 

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι αρχές επιβολής του νόμου και άλλοι πρώτοι ανταποκριτές, το στρατιωτικό προσωπικό, οι έγκυες γυναίκες, τα βρέφη και τα παιδιά υψηλού κινδύνου θα λάβουν πρώτα τους εμβολιασμούς.

Προφανώς, δύο κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου κατά της γρίπης των πτηνών βρίσκονται σε εξέλιξη από πέρυσι και η CSL Sequiris και η GlaxoSmithKline (GSK) έχουν συνάψει σύμβαση για να δοκιμάσουν τα εμβόλια κατά ενός στελέχους της γρίπης των πτηνών που σχετίζεται στενά με το στέλεχος H5N1 που μολύνει επί του παρόντος αγελάδες γαλακτοπαραγωγής στις ΗΠΑ. 

Ένας άλλος σημαντικός κατασκευαστής εμβολίων γρίπης, η Sanofi, είναι επίσης πιθανό να συμμετέχει στην παραγωγή εμβολίων κατά της γρίπης των πτηνών. 

Το TKP έχει αναφέρει τα πειράματα «κέρδους λειτουργίας» για να μολυνθούν και άλλα ζώα αγροκτήματος με γρίπη των πτηνών.

Στις ΗΠΑ, η παραγωγή του εμβολίου H5N1 θα μπορούσε να επιταχυνθεί για τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού των ΗΠΑ. 

Ένας εκπρόσωπος του FDA δήλωσε στον Barrons ότι η διαδικασία έγκρισης για την ταχεία διανομή ενός νέου εμβολίου γρίπης των πτηνών H5N1 για τους Αμερικανούς θα είναι παρόμοια με την ταχεία διαδικασία για την παρασκευή των ετήσιων εμβολίων γρίπης.


Η Global Biodefense ανέφερε πέρυσι ότι η CSL Seqirus είχε συνάψει σύμβαση για εμβόλιο γρίπης Α (H5N8). 

Η CSL Seqirus, η οποία συνεργάζεται εδώ με την Barda για το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών, είναι συνεργάτες του Αρκτούρου. «Οι εταιρείες (Arcturus και CSL Seqirus) αναμένουν απόφαση έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2024». 

Όλα αυτά προέρχονται από την έρευνα των ΗΠΑ για τα βιολογικά όπλα.

Γελούν με την ανικανότητα στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης.


Ανοσοενισχυτικά ελαίου σε νερό σε εμβόλια και αυτοανοσία

Τόσο η Sequirus όσο και η GSK έχουν αναπτύξει ανοσοενισχυτικά γαλακτώματος «ελαίου σε νερό» που προστίθενται στα εμβόλια γρίπης, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων γρίπης των πτηνών, για την τόνωση υπερφλεγμονωδών αποκρίσεων στο σώμα που παράγουν υψηλά επίπεδα ειδικών αντισωμάτων αντιγόνου για να καταστήσουν τα εμβόλια πιο «αποτελεσματικά». Τα ανοσοενισχυτικά σκουαλενίου σχετίζονται με την ανάπτυξη αυτοάνοσων ασθενειών.

Το ανοσοενισχυτικό AS03 της GSK περιέχει α-τοκοφερόλη, σκουαλένιο και πολυσορβικό 80 και ορισμένα παιδιά και ενήλικες στην Ευρώπη που έλαβαν το ανοσοενισχυμένο κατά της γρίπης των χοίρων εμβόλιο H1N1 της GSK το 2009 ανέπτυξαν περιπτώσεις ναρκοληψίας, μιας νευρολογικής αυτοάνοσης νόσου. 

Το εμβόλιο γρίπης της Sequiris περιέχει MF59, το πρώτο ανοσοενισχυτικό γαλακτώματος σκουαλενίου σε νερό που προστέθηκε στα εμβόλια γρίπης τη δεκαετία του 1990

Σύμφωνα με την έκθεση του Barrons στις 20 Απριλίου, μεγάλες ποσότητες αυτών των δύο ανοσοενισχυτικών σκουαλενίου, μαζί με έτοιμα αντιγόνα γρίπης, αποθηκεύονται στο απόθεμα εμβολίων πανδημίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ που δημιουργήθηκε το 2005.

Ένα άρθρο του 2023 που δημοσιεύθηκε στην ιατρική βιβλιογραφία από Κινέζους ερευνητές υπογράμμισε την «αξιοσημείωτη επιτυχία» των εμβολίων mRNA κατά του κορωνοϊού και την ανάγκη χρήσης τριών τύπων ειδικών ανοσοενισχυτικών για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων mRNA:
RNA με αυτοεπικουρικές ιδιότητες.
συστατικά στοιχεία του συστήματος χορήγησης [όπως νανοσωματίδια λιπιδίων]·
και εξωγενή ανοσοδιεγερτικά (όπως σκουαλένιο).

Όπως και με τα ανοσοενισχυτικά σκουαλενίου, τα λιπιδικά νανοσωματίδια που περιβάλλουν το συνθετικό RNA στις σύριγγες COVID και παραδίδονται στα κύτταρα του σώματος για να παράγουν την πρωτεΐνη ακίδα SARS-CoV-2 είναι εξαιρετικά προφλεγμονώδη για την τόνωση μιας ισχυρής ανοσολογικής απόκρισης, αλλά έχουν επίσης συνδεθεί με αλλεργίες και αυτοανοσία.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!