Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Μοριακός γενετιστής: Τα εμβόλια mRNA «σχεδιάστηκαν» για να «καταστρέψουν την ανθρωπότητα»



Ένας παγκοσμίου φήμης μοριακός γενετιστής προειδοποίησε το κοινό καταγγέλοντας ότι τα εμβόλια mRNA Covid «σχεδιάστηκαν» από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης για να «καταστρέψουν την ανθρωπότητα».

Σύμφωνα με τον Δρ Michael Nehls, οι ενέσεις δημιουργήθηκαν ως μέρος ενός σχεδίου από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τις Big Pharma και τις παγκοσμιοποιημένες παγκόσμιες κυβερνήσεις.

Το σχέδιο επεδίωκε να «κατακτήσει το ανθρώπινο μυαλό» καταστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος της ανθρώπινης φυλής και καταρρίπτοντας τα εμπόδια που εμπόδιζαν την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης να εισαχθεί σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Nehls, ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας με εσωτερική γνώση της πλοκής, προειδοποιεί ότι τα εμβόλια mRNA «σχεδιάστηκαν» για να ερημώσουν τον πλανήτη και να επιτρέψουν στις μη εκλεγμένες παγκόσμιες ελίτ να διεκδικήσουν την κυριαρχία πάνω σε εκείνους που επέζησαν.

Ωστόσο, σημειώνει ότι το σχέδιο απέχει πολύ από την υλοποίησή του, καθώς τα εμβόλια δημιουργήθηκαν για να λειτουργήσουν ως «ωρολογιακή βόμβα» που θα συνέχιζε να εξαλείφει τους εμβολιασμένους για αρκετά χρόνια μετά τη λήψη των εμβολίων.

Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τον Nehls, επιδιώκει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σταδιακά για να ευθυγραμμιστεί με τους στόχους «Net Zero» του WEF για συμμόρφωση με την «Ατζέντα 2030» και την «Ατζέντα 2050».

Μέχρι το 2025, όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο του WEF, στη Γη θα έχει απομείνει μόνο ένα κλάσμα του σημερινού ανθρώπινου πληθυσμού, προειδοποιεί ο μοριακός γενετιστής.

Ο Nehls έχει μελετήσει εκτενώς τις επιδράσεις των εμβολίων mRNA COVID-19 στον εγκέφαλο και πιστεύει ότι είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα τρυπήματα επηρεάζουν το μυαλό μας που έκανε τις κυβερνήσεις τόσο πρόθυμες να τις ωθήσουν στους πληθυσμούς τους.

Πρόσφατα κάθισε με τον Tucker Carlson για να συζητήσει το βιβλίο του, The Indoctrinated Brain, και πώς αυτά τα εμβόλια επηρεάζουν το μυαλό των ανθρώπων.

Εξήγησε πώς τόσο τα εμβόλια όσο και ο ίδιος ο ιός - ο οποίος κατασκευάστηκε σε εργαστήριο, χρηματοδοτήθηκε από την κινεζική κυβέρνηση και εν μέρει πληρώθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση - είναι ζωτικά συστατικά μιας εκτεταμένης επίθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο που επιδιώκει να συνθλίψει την ατομικότητα που σχετίζεται με καθαρά και υγιή μυαλά.

Ο Δρ Nehls είπε ότι χάρη στις αλλοιώσεις του εγκεφάλου που προκαλεί, «μπορούμε να κατακτηθούμε και θα το δεχτούμε».

Πιστεύει επίσης ότι «δεν έχει να κάνει με την υγεία, ούτε καν με τα χρήματα – έχει να κάνει με την κατάκτηση του ανθρώπινου νου».

Πρόσθεσε ότι υπήρχαν άλλοι τρόποι με τους οποίους τα εμβόλια θα μπορούσαν να είχαν σχεδιαστεί που θα είχαν αποφύγει να επηρεάσουν τον εγκέφαλο με αυτόν τον τρόπο, αλλά οι προγραμματιστές εμβολίων επέλεξαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον μηχανισμό - και αυτό δεν φαίνεται να είναι ατύχημα.

Ο ερευνητής δημοσιογράφος John Leake εξήγησε γιατί αυτή η θεωρία είναι τόσο συναρπαστική.

Περιέγραψε τη δική του εμπειρία με τον COVID-19 τον Ιούνιο του 2022.

Ακολούθησε το πρωτόκολλο του Δρ Peter McCullough και επέστρεψε γρήγορα στο φυσιολογικό μετά από τρεις ημέρες ακραίας κόπωσης και συμπτωμάτων που δεν έμοιαζαν με εκείνα ενός κακού hangover.

Ωστόσο, ανέφερε ότι ένοιωθε πολύ καταθλιπτικός για περίπου δύο εβδομάδες μετά και κατακλύστηκε από ζοφερές σκέψεις.

Ακόμα και όταν το σώμα του επέστρεψε στο φυσιολογικό και άρχισε να επιστρέφει σε τυπικές δραστηριότητες, όπως μεγάλους περιπάτους την τρίτη ημέρα, το μυαλό του δεν ανέκαμψε τόσο γρήγορα.

Ο Δρ McCullough του είπε ότι αυτό προκλήθηκε από νευροφλεγμονή από την πρωτεΐνη ακίδα, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο ο ιός όσο και το εμβόλιο θα έχουν αυτό το αποτέλεσμα.

«Η πρωτεΐνη ακίδα προκαλεί φλεγμονώδη ανοσοαπόκριση που επηρεάζει τον εγκέφαλο και μελέτες αυτοψίας έχουν βρει ακόμη και την ακίδα στον εγκέφαλο», εξήγησε ο Δρ McCullough.
Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να σκεφτούν για τον εαυτό τους είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν

Στην πραγματικότητα, οι επιπτώσεις στον εγκέφαλο μπορεί να είναι χειρότερες μεταξύ των εμβολιασμένων, επειδή προκαλούν το σώμα να παράγει ανεξέλεγκτες ποσότητες της πρωτεΐνης ακίδας για απρόβλεπτη διάρκεια.

Όταν συνυπολογίσετε επίσης ότι το εμβόλιο δεν είναι αποστειρωτικό, πράγμα που σημαίνει ότι εκείνοι που το παίρνουν εξακολουθούν συχνά να προσβάλλονται από τον ιό - μερικοί από αυτούς πολλές φορές - είναι εύκολο να δούμε πώς ο εγκέφαλος τόσων πολλών ανθρώπων θα μπορούσε να μειωθεί με σημαντικό τρόπο και ότι εκείνοι που βρίσκονται στην εξουσία θα μπορούσαν να επιδιώξουν να επωφεληθούν για να ελέγξουν τη συμπεριφορά μας, ώστε να παραμείνουμε εξαρτημένοι από αυτούς.

Ο Leake είπε ότι έχει παρατηρήσει πολλούς ανθρώπους γύρω του να βιώνουν κάποιο είδος ψυχικού λήθαργου.

Για παράδειγμα, αισθάνεται ότι η ποιότητα των βαθιών συνομιλιών μεταξύ των ανθρώπων έχει μειωθεί πρόσφατα.

Ενώ πολλοί άνθρωποι μπορούν να συμβαδίσουν με ασήμαντες συνομιλίες, εκείνες που απαιτούν περισσότερη γνωστική ενέργεια φαίνεται να συνιστούν πρόκληση αυτές τις μέρες.

Επεσήμανε επίσης ότι ο ιός εμφανίστηκε ακριβώς την εποχή που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσε την τρομακτική ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς.

Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο ιδρυτής του WEF, Klaus Schwab, δήλωσε:

«Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας να προβληματιστούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τον κόσμο μας».



ΠΗΓΗ: 
Molecular Geneticist: mRNA Shots Were 'Designed' to 'Destroy Humanity' - News Addicts


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!