Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Τα εμβολιασμένα ζευγάρια αρχίζουν να «πέφτουν νεκρά» από «διπλό καρκίνο Turbo»

Προτείνουμε στους αναγνώστες μας να ακολουθήσουν την αποψινή ροή των άρθρων μας ως έναν μίτο που θα τους οδηγήσει σε ένα πολύ δυσοίωνο συμπέρασμα.
Καλή περιήγηση.


Από τον Hunter Fielding
11 Απριλίου 2024

Οι γιατροί εξέδωσαν προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης αφού είδαν μια απότομη αύξηση των εμβολιασμένων με Covid mRNA ζευγαριών που πεθαίνουν ταυτόχρονα λίγο μετά από μια «διάγνωση διπλού καρκίνου turbo».

Τα ζευγάρια εμβολιάστηκαν ταυτόχρονα και αργότερα διαγνώστηκαν μαζί με θανατηφόρους καρκίνους.

Πολλοί γιατροί προειδοποιούν ότι ενώ οι ασθενείς τους φαίνονται σχετικά υγιείς όταν διαγιγνώσκονται με καρκίνο, οι περισσότεροι πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα.

Προειδοποιούν ότι η ταχεία εμφάνιση των καρκίνων turbo σημαίνει ότι οι πάσχοντες ουσιαστικά «πέφτουν νεκροί».


Οι γιατροί έχουν επιστήσει την προσοχή σε αρκετές περιπτώσεις διαγνώσεων «διπλού καρκίνου turbo» με την ελπίδα να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.

Φεβρουάριος 2024 - Grapevine, TX - Η Tiffany Branum διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Μήνες αργότερα, ο σύζυγός της Scott Branum διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Στις 4 Οκτωβρίου 2023, η Tiffany άρχισε να αισθάνεται άσχημα.

Έτσι, ο σύζυγός της την πήγε σε νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν καρκινικός.

Μέρες αργότερα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί.

Η Tiffany και ο Scott κατάφεραν να παρακολουθήσουν το τελευταίο παιχνίδι χόκεϊ κολλεγίων του γιου τους.

Στη συνέχεια, λίγες μέρες μετά, ο Scott έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

«Ξαφνικά, ο Scott είχε μια κρίση στο σπίτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ανακάλυψαν ότι είχε όγκο. Θέλω να πω, είναι εξωπραγματικό», είπε ο Jones.

Ο Scott υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη Πέμπτη. Ο Jones είπε ότι οι γιατροί ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το 90% του όγκου.

Είναι πίσω στο σπίτι και αναρρώνει. Η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να καθορίσει την πορεία της θεραπείας του.



*

Από την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA COVID-19, τα ζευγάρια πεθαίνουν με καρκίνο. Αυτό δεν είναι πλέον ένα σπάνιο φαινόμενο και οι φαρμακευτικές εταιρείες τοποθετούνται (ξανά) για να επωφεληθούν από αυτό.

20 Μαρτίου 2024 – Η 58χρονη Susan Morse-Miller, πλήρως εμβολιασμένη κατά της COVID-19, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της παλεύει επίσης με τον καρκίνο.



28 Φεβρουαρίου 2024 - Ο MLB Pitcher Tim Wakefield πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο την 1η Οκτωβρίου 2023. Διάγνωση μέχρι θανάτου: εβδομάδες. Η σύζυγός του, Stacy Wakefield πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος στις 28 Φεβρουαρίου 2024. Διάγνωση μέχρι θανάτου: 6-12 μήνες



Φεβρουάριος 2024 - Millen, GA - Ο Keith & Allison Wise διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνους σταδίου 3 σχεδόν ταυτόχρονα, τον Αύγουστο του 2022.



4 Δεκεμβρίου 2023 – Η 52χρονη δημοσιογράφος Susan Ashworth Bader κατέρρευσε και πέθανε ξαφνικά (είχε καρκίνο του μαστού) στις 4 Δεκεμβρίου 2023.

Ο σύζυγός της, ο 51χρονος Rob Bader πέθανε μετά από 5μηνη μάχη με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου 4 στις 19 Μαρτίου 2023.





Νοέμβριος 2023 – Ένα νεαρό ζευγάρι διαγνώστηκε με καρκίνο το 2023 ενώ είχε μωρό.

Ο Matt Lambert, ηλικίας 42 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου τον Φεβρουάριο του 2023. Η Laura Lambert, ηλικίας 38 ετών, διαγνώστηκε με λέμφωμα (μάζα 15 εκατοστών στο στήθος της Στάδιο 3) τον Νοέμβριο του 2023.






Σεπτέμβριος 2023 - Κλήβελαντ, Οχάϊο - Ο Shane Gray διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων προχωρημένου σταδίου τον Φεβρουάριο του 2023.

Μήνες αργότερα, η σύζυγός του Morgan Gray διαγνώστηκε με τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού τον Ιούλιο του 2023.


Απρίλιος 2023 - Beaumont, TX - Ο John και η Alexis Ferguson παλεύουν και οι δύο με τον καρκίνο σταδίου 4 ταυτόχρονα.

Δεκέμβριος 2022 – Ηνωμένο Βασίλειο – Ο James Jefferson-Loveday διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin τον Δεκέμβριο του 2021, μήνες αργότερα η σύζυγός του Bethany διαγνώστηκε με λέμφωμα υψηλού βαθμού Non-Hodgkin ενώ ήταν έγκυος 21 εβδομάδων.



Ιούλιος 2022 – Η 43χρονη Shauna Ellis διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάϊο του 2021. Ο σύζυγός της, ο 47χρονος Jason Ellis διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου 3 τον Φεβρουάριο του 2022.



Μάρτιος 2022 – Ζευγάρι από το Μίσσιγκαν διαγνώστηκε με καρκίνο μέσα σε λίγες μέρες ο ένας από τον άλλο. Η Mariah Nelesen, 23 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών τον Ιανουάριο του 2022. Μόλις 8 ημέρες αργότερα, ο σύζυγός της, Clay Slek, ηλικίας 24 ετών, διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία.
Η δική μου εκτίμηση...

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι περίπου το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου COVID-19.


ΠΗΓΗ: Vaxxed Couples Begin 'Dropping Dead' from 'Dual Turbo Cancer' - News Addicts


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Αυστραλή ακτιβίστρια ελευθερίας Monica Smit μηνύει την αστυνομία της Βικτώριας για την επιβολή κλειδώματος COVID

Η Αυστραλή μαχήτρια της ελευθερίας Monica Smit στοχεύει να δημιουργήσει προηγούμενο κατά των ψευδών συλλήψεων και να διασφαλίσει ότι οι αστυνομικοί είναι υπόλογοι για ενέργειες που λαμβάνονται ως απάντηση στον COVID-19.

Australian freedom activist Monica Smit sues Victoria police over COVID lockdown enforcement - LifeSite (lifesitenews.com)


«Συγκλονιστική συγκάλυψη»: Οι δικηγόροι του Υπουργείου Δικαιοσύνης διέπραξαν απάτη σε υπόθεση τραυματισμού εμβολίου, ισχυρίζεται ο δικηγόρος της CHD εν κινήσει

Ο Rolf Hazlehurst, δικηγόρος του προσωπικού της Children's Health Defense και πατέρας ενός γιου που διαγνώστηκε με αυτισμό, κατέθεσε αίτηση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στις 2 Απριλίου ισχυριζόμενος ότι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ απέκρυψαν και παραποίησαν στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν αυτισμό.

'Shocking cover-up': DOJ lawyers committed fraud in vaccine injury case, CHD attorney alleges in motion - LifeSite (lifesitenews.com)


Η γιατρός από το Οντάριο του Καναδά Δρ Kulvinder Kaur Gill, με οικονομική υποστήριξη από το 'X' του Elon Musk, μάχεται το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών στο δικαστήριο για την τιμωρία της για αναρτήσεις που επικρίνουν τα lockdown COVID και τις εντολές εμβολίων.

Elon Musk-backed pro-freedom Ontario doctor takes on regulatory board in court battle - LifeSite (lifesitenews.com)

2 σχόλια:

  1. Μάς πεθαίνουν, αλλά ΚΑΙ πεθαίνουμε, λοβοτομημένοι
    υποδουλομένοι, χρεωκοπημένοι καί προδομένοι...από όλους....
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ
    ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΙΚΗ !
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ....ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!