Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Κορυφαίος νομοθέτης του Ηνωμένου Βασιλείου: Έως και «20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν σκοτωθεί» από εμβόλια Covid «παγκοσμίως»



Βρετανός πολιτικός προειδοποιεί το κοινό ότι «μεταξύ 10 και 20 εκατομμύρια ανθρώπους» έχουν πλέον σκοτωθεί από τα εμβόλια mRNA Covid σε όλο τον κόσμο.

Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen έριξε τη βόμβα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο βρετανικό δίκτυο GB News, προειδοποιώντας ότι ο αριθμός των νεκρών «εξακολουθεί να αυξάνεται».

Ο Bridgen δήλωσε ότι οι κυβερνητικοί ηγέτες και οι αξιωματούχοι υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν «αίμα στα χέρια τους» για τους θανάτους που προκλήθηκαν από τις ενέσεις «παγκοσμίως».

Μίλησε αφού εξέτασε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα «πειραματικά εμβόλια» έχουν σκοτώσει «μεταξύ 10 και 20 εκατομμύρια ανθρώπους».

«Τα στοιχεία ήταν αρκετά σημαντικά πριν από 18 μήνες, όταν μίλησα για πρώτη φορά», είπε στο GB News.

«Είναι συντριπτικά τώρα.

«Κάθε εβδομάδα υπάρχουν περισσότερα στοιχεία».

Ο Bridgen ανέφερε μια εκρηκτική νέα ιαπωνική ερευνητική εργασία, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Slay News.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Cureus, διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο αυξανόταν δραματικά κάθε φορά που ένας ασθενής λάμβανε ένεση mRNA.

Το έγγραφο για τη μελέτη έχει τίτλο: «Αυξημένη θνησιμότητα καρκίνου προσαρμοσμένη στην ηλικία μετά την τρίτη δόση εμβολίου mRNA-λιπιδίων νανοσωματιδίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στην Ιαπωνία».

Η μελέτη διεξήχθη από παγκοσμίου φήμης Ιάπωνες εμπειρογνώμονες που ειδικεύονται στην καρδιαγγειακή ιατρική και την έρευνα για τον καρκίνο.

Οι επιστήμονες βρήκαν «μια σαφή σχέση μεταξύ των ανθρώπων που είχαν τις ενισχυτικές δόσεις και του αυξημένου καρκίνου», σημείωσε ο Bridgen.

«Γνωρίζουμε γιατί, είναι η SV40, η περιοχή υποστηρικτή του ιού Simian 40 που η Pfizer δεν αποκάλυψε στα εμβόλιά της που προωθεί σαφώς τον καρκίνο», είπε.

«Οι βουλευτές έχουν βουτηγμένα τα χέρια τους στο αίμα μέχρι τις μασχάλες, έχουν εκδώσει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες επιστολές λέγοντας ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά τα τελευταία χρόνια», συνέχισε ο Bridgen.

«Υπάρχουν γενικές εκλογές που έρχονται αργότερα φέτος και θέλουν πραγματικά να κρατήσουν τη γραμμή. Έτσι, μετά τις γενικές εκλογές, επειδή και στις δύο πλευρές της Βουλής, υπάρχει τόσο μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά...

«Δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά», υποστήριξε.

Ο Bridgen σχολίασε την προειδοποίηση ενός αυξανόμενου αριθμού εμπειρογνωμόνων που υποστηρίζουν ότι η μαζική παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Σημείωσε ότι οι ισχυρισμοί των ειδικών ότι ο αριθμός των νεκρών από το εμβόλιο Covid mRNA είναι στο ίδιο επίπεδο με το Ολοκαύτωμα είναι πιθανώς μια συντηρητική εκτίμηση.

«Ένας κορυφαίος καρδιολόγος είχε πει ότι η διάθεση του εμβολίου είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από το Ολοκαύτωμα.

«Φοβάμαι ότι νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερο από το Ολοκαύτωμα, επειδή νομίζω ότι θα είμαστε κάπου μεταξύ 10 και 20 εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί από αυτά τα πειραματικά εμβόλια παγκοσμίως - και εξακολουθεί να αυξάνεται».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:



Η παρουσία θραυσμάτων αλληλουχίας DNA του ιού Simian 40 (SV40) στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer επιβεβαιώθηκε από τη ρυθμιστική αρχή Health Canada το 2023.

Ο κατασκευαστής του εμβολίου δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως την παρουσία SV40 στις ενέσεις.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Pfizer Καναδά, Χριστίνα Αντωνίου, αντέκρουσε τον χαρακτηρισμό του οργανισμού.

H Αντωνίου ισχυρίζεται ότι το SV40 δεν περιλαμβάνεται ούτε στις πρώτες ύλες, ούτε στο πλασμιδικό DNA ούτε στο τελικό προϊόν των εμβολίων mRNA Covid της εταιρείας.

Σε δήλωσή του, η κ. Αντωνίου ανέφερε:

«Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 έχει ελεγχθεί από πολλές ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του EMA και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), καθώς και συμβουλευτικών φορέων παγκοσμίως και έχει εκπληρώσει όλες τις οδηγίες ασφάλειας και ποιοτικού ελέγχου».

Πέρυσι, μια επιστημονική έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Correlation Research in the Public Interest διαπίστωσε ότι τα εμβόλια mRNA Covid συνδέθηκαν με δραματική αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες σε 17 χώρες.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι οι ενέσεις Covid οδήγησαν τελικά σε 17 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως, μέχρι στιγμής.


ΠΗΓΗ: 
Top UK Lawmaker: Up to '20 Million People Have Been Killed' by Covid Shots 'Worldwide' - Slay News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη που κατέρρευσε στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της


Ο COVID-19 συνδέεται με «ανησυχητική αύξηση» σπάνιας και εξαιρετικά θανατηφόρας μυκητιασικής λοίμωξης
Ο SARS-CoV-2 και η υπερβολική χρήση ορισμένων θεραπειών μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση των δευτερογενών λοιμώξεων από βλεννομυκητίαση όταν υπάρχουν υποκείμενες συνθήκες υγείας.


Κατανάλωση ποτών που έχουν γλυκανθεί με ουσίες όπως η ασπαρτάμη ως αιτία σοβαρών καρδιακών παθήσεων
Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Circulation. Αλλά παρόλο που η ασπαρτάμη ταξινομήθηκε ακόμη και ως «πιθανώς καρκινογόνος» στα μέσα του 2023 και η έγκρισή της έγινε με εντελώς εγκληματική ενέργεια, δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος στη μαζική χρήση αυτού και άλλων συνθετικών γλυκαντικών.


Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά και απροσδόκητα
Σειρά τρόμου - ή είναι όλα φυσιολογικά και ήταν πάντα έτσι;



Ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Lauterbach μιλάει ανοιχτά ότι οι άνθρωποι έχουν «πεθάνει» από τον εμβολιασμό
Ωστόσο, οι εμβολιασμοί εξακολουθούν να πραγματοποιούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!