Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μετανάστης επιτίθεται απειλητικά με μαδέρι - και καταστρέφει περιπολικό




Στο Worms, ένας άνδρας φαινομενικής ξένης καταγωγής εξεγέρθηκε επειδή δεν του επιτράπηκε να εισέλθει σε μια παμπ. 

Ο 30χρονος χτύπησε πολλά αυτοκίνητα με ένα μαδέρι. Μετά από μια σύντομη σύλληψη από την αστυνομία, είναι και πάλι ελεύθερος.


Κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Worms, ένας 30χρονος άνδρας χωρίς πουκάμισο με σκούρο δέρμα ήθελε να μπει σε μια παμπ το Σάββατο. 

Στον άνδρα απαγορεύτηκε η πρόσβαση γιατί επιδείκνυε επιθετική συμπεριφορά. Στην συνέχεια, η κατάσταση κλιμακώθηκε.

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει τον άνδρα, οπλισμένο με ένα μαδέρι, να μιλάει στους περαστικούς σε ένα ακατανόητο μείγμα αραβικών, αγγλικών και γερμανικών. 

Αποκαλεί μια γυναίκα "σκύλα". Στην συνέχεια, ο άνδρας σπάει το παράθυρο ενός αργά διερχόμενου Nissan χωρίς προειδοποίηση. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν σταμάτησε και επιτάχυνε. Στην συνέχεια, ο 30χρονος πλησίασε μια σταθμευμένη BMW και έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Η άφιξη δύο περιπολικών δεν εντυπωσίασε καθόλου τον 30χρονοΑντίθετα, τον έκανε ακόμα πιο επιθετικό

Όταν άκουσε μόνο τη σειρήνα, πήγε κατευθείαν προς το όχημα έκτακτης ανάγκης. Προτού προλάβει να βγει ο αστυνομικός, ο άνδρας επιτέθηκε στο περιπολικό σπάζοντας ένα παράθυρο. 

Η αστυνομία τότε βγήκε έξω. Ωστόσο, κράτησαν κάποια απόσταση ασφαλείας από τον δράστη. Μίλησαν με τον άνδρα, αλλά κατά τα άλλα κράτησαν απόσταση.





Αντ' αυτού, παρενέβη ένας περαστικός - προφανώς με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ο οποίος έσπρωξε τον 30χρονο στον τοίχο ενός σπιτιού και ηρέμησε την κατάσταση. Μόνο τότε ανέλαβε δράση η αστυνομία. 

Δύο πυροβολισμοί από ένα teaser της αστυνομίας χτύπησαν τον άνδρα. Ο 30χρονος στη συνέχεια σπρώχτηκε στο έδαφος από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ο άνδρας συνελήφθη.

Η αστυνομία δεν έδωσε προς το παρόν στη δημοσιότητα πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα και την προέλευση του άνδρα. «Για ερευνητικούς λόγους τακτικής, δεν μπορούμε να παράσχουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το άτομο», δήλωσε η αστυνομία στην BILD. Δεν είναι επίσης σαφές αυτή τη στιγμή εάν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Αυτό που είναι γνωστό, ωστόσο, είναι ότι ο άνθρωπος είναι ήδη ελεύθερος και πάλι. Ο κίνδυνος φυγής θα μπορούσε πιθανώς να αποκλειστεί για αυτόν τον άνδρα. «Η εισαγγελία έλεγξε αν υπάρχει λόγος σύλληψης. Αυτό δεν συνέβη εν προκειμένω. Έτσι είχαμε αστυνομική κράτηση που διέταξε ένας δικαστής. Αυτό τελείωσε στις 6 το πρωί της Κυριακής», συνέχισε η αστυνομία. 

Ο άνδρας αναμένει τώρα μια ποινική καταγγελία και αξιώσεις αποζημίωσης.




ΠΗΓΗ: Migrant schlägt aggressiv mit Holzlatte um sich - und demoliert Polizeiauto - Apollo News (apollo-news.net)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι άστεγοι στο Σικάγο ενώνονται με χιλιάδες εγκληματίες μετανάστες - έτσι οι εγκληματίες μετανάστες μεταφέρονται τώρα και εγκαταλείπονται σε πόλεις 50 μίλια μακριά από το Σικάγο - πολιτικές αναταραχές στο δρόμο;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!