Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ο ΠΟΥ θα συνδέσει όλες τις πανδημίες με την εκστρατεία δημοσίων σχέσεων για την υπερθέρμανση του πλανήτη





Για τις μάζες, υπάρχει μόνο μία απάντηση σε ένα μη εκλεγμένο σώμα που σκοπεύει να κλειδώσει ξανά τους πολίτες του κόσμου: «ΔΕΝ ΘΑ συμμορφωθούμε – ούτε σήμερα, ούτε αύριο – ούτε ΠΟΤΕ!






Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (Π.Ο.Υ.) θα χρησιμοποιήσει μια καταπακτή διαφυγής για να επιστρέψει ολόκληρο τον κόσμο στην ανθρώπινη δυστυχία των καθολικών LOCKDOWN στην προθεσμία της 27ης Μαΐου. 

Η ευδιάκριτη καταπακτή διαφυγής του Π.Ο.Υ. βασίζεται σε μια τυπική αλλαγή γλώσσας του ΟΗΕ την 11η ώρα. Αυτό που ξεκίνησε ως «Συνθήκη» έχει αποδυναμωθεί σε «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ».


Κάποιοι ήξεραν ότι επρόκειτο να έρθει: ο Π.Ο.Υ. θα συνδέσει όλες τις πανδημίες - πραγματικές ή δυνητικές - με την ατελείωτη εκστρατεία δημοσίων σχέσεων των μέσων ενημέρωσης για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

«Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό δίνουν στον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ. την εξουσία να κηρύξει όχι μόνο μια πραγματική αλλά μια πιθανή διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και να καθορίσει δεσμευτικές συστάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισής της, είτε τα μεμονωμένα κράτη συμφωνούν μαζί του είτε όχι.(Ινστιτούτο Gatestone, 13 Μαΐου 2024)


«Ακόμη χειρότερα, καμμία κριτική στο νέο καθεστώς του Π.Ο.Υ. και στις αποφάσεις του να κηρύξει πιθανές ή πραγματικές πανδημίες, lockdown και θεραπεία, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, δεν θα επιτρέπεται βάσει του τροποποιημένου ΔΥΚ.

Με άλλα λόγια, τα ψέμματα της κυβέρνησης, οι συσκοτίσεις και οι συγκαλύψεις που κυριάρχησαν τόσο πολύ στην τελευταία πανδημία θα γίνουν κανονικότητα και κάθε κριτική θα τεθεί εκτός νόμου.

Ήδη, ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus (όχι γιατρός) έχει επικρίνει τους επικριτές των σχεδιαζόμενων τροποποιήσεων και της νέας Συνθήκης για την Πανδημία ως θεωρητικούς συνωμοσίας που διαδίδουν «ψευδείς ειδήσεις, ψέμματα και θεωρίες συνωμοσίας».

Οι επικριτές των σχεδιαζόμενων τροποποιήσεων στην Συνθήκη για την Πανδημία δεν είναι οι κύριοι συνωμοσιολόγοι του κόσμου, όπως είναι ο ΟΗΕ, ο Π.Ο.Υ. και οι συνοδοιπόροι τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υπό την ηγεσία του Klaus Schwab.

Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι «κατέχει την επι$τήμη», τώρα κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοινό ώστε να πιστέψει ότι η «κλιματική αλλαγή» απειλεί την παγκόσμια υγεία. 

Αυτή η άποψη καθιστά πιθανό ότι μια μέρα θα βρεθείτε σε ένα lockdown με εντολή του Π.Ο.Υ. για να μετριάσετε τις επιπτώσεις της «κλιματικής κρίσης», μαζί με όρια για το πού πηγαίνετε, πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί, τι κάνετε και τι μπορείτε να κατέχετε. (Gatestone)


Ο ΠΟΥ διαθέτει ήδη 194 κράτη μέλη.



«Οι ΗΠΑ βλέπουν ήδη προδρόμους αυτού στα αντισυνταγματικά εκτελεστικά διατάγματα της κυβέρνησης Μπάιντεν, ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών του να απαγορεύσει τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης και τις σόμπες αερίου. 

Υποχρεωτική χρήση πλυντηρίων πιάτων που μπορεί να χρειαστούν επαναλαμβανόμενους κύκλους για τον καθαρισμό των πιάτων και νέοι αυστηρότεροι κανονισμοί για τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, τα ψυγεία, ακόμη και τους φυσητήρες φύλλων - και αυτό είναι μόνο η αρχή. (Gatestone)


«Ο Π.Ο.Υ. δεν έχει εκλεγεί, δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση, δεν λογοδοτεί σε κανέναν και δεν έχει μηχανισμούς ελέγχου για να περιορίσει την εμβέλειά του. 

Μετά τις τρομακτικές αποτυχίες του Π.Ο.Υ. κατά την διάρκεια του Covid-19, η απάντηση δεν είναι να δώσουμε στον οργανισμό περισσότερη δύναμη, αλλά να απεμπλακούμε εντελώς από αυτόν.

Ο ΟΗΕ και ο Π.Ο.Υ. προφανώς θέλουν απεριόριστο έλεγχο. 

Εάν δεν τους σταματήσουν τώρα οι εθνικές κυβερνήσεις που αρνούμενες να εγκρίνουν τη νέα Συνθήκη για την Πανδημία και τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού, ο απεριόριστος έλεγχος θα είναι αυτό που θα έχουν -- και εμείς θα τους τον έχουμε δώσει.


«Οι ίδιες κυβερνήσεις και οργανισμοί που είπαν ψέμματα και συγκάλυψαν τον τρόπο κακοδιαχείρισης του Covid-19 βρίσκονται τώρα στη διαδικασία ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων για τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό (IHR) του Π.Ο.Υ. και στην νέα Συνθήκη για την Πανδημία που μαζί θα δώσουν στον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ. πρωτοφανή εξουσία στη δημόσια παγκόσμια υγεία.


“… Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΥΚ, ωστόσο, δίνουν στον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ. την εξουσία να κηρύσσει όχι μόνο μια πραγματική αλλά μια πιθανή διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και να διατυπώνει δεσμευτικές συστάσεις σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισής της, είτε τα μεμονωμένα κράτη συμφωνούν μαζί του είτε όχι.


«Επιπλέον, ο ΔΥΚ θα υιοθετήσει την παγκόσμια χρήση ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων. 

Ήδη τον Ιούνιο του 2023, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Π.Ο.Υ. ανακοίνωσαν «μια μακροπρόθεσμη ψηφιακή συνεργασία για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους».

«Αυτή η συνεργασία θα εργαστεί για την τεχνική ανάπτυξη του συστήματος του Π.Ο.Υ. με μια σταδιακή προσέγγιση για την κάλυψη πρόσθετων περιπτώσεων χρήσης, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, την ψηφιοποίηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Προφύλαξης. 

Η επέκταση αυτών των ψηφιακών λύσεων θα είναι απαραίτητη για την παροχή καλύτερης υγείας στους πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Η προτεινόμενη τροποποίηση του ΔΥΚ θα εξασφαλίσει μια «παγκόσμια ψηφιακή ανταλλαγή πληροφοριών για την υγεία» στο πλαίσιο του Π.Ο.Υ..

Ακόμη χειρότερα, δεν θα επιτρέπεται καμμία κριτική στο νέο καθεστώς του Π.Ο.Υ. και στις αποφάσεις του να κηρύξει πιθανές ή πραγματικές πανδημίες, lockdown και θεραπεία, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, βάσει του τροποποιημένου ΔΥΚ:

«Ο ΠΟΥ συνεργάζεται και βοηθά αμέσως τα Συμβαλλόμενα Κράτη, ιδίως τις αναπτυσσόμενες χώρες, κατόπιν αιτήματος, για την αντιμετώπιση της διάδοσης ψευδών και αναξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με γεγονότα δημόσιας υγείας, προληπτικά και αντιεπιδημικά μέτρα και δραστηριότητες, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα κοινωνικά δίκτυα και άλλους τρόπους διάδοσης των πληροφοριών αυτών.»

«Με άλλα λόγια, τα ψέμματα της κυβέρνησης, οι συσκοτίσεις και οι συγκαλύψεις που κυριάρχησαν τόσο πολύ στην τελευταία πανδημία θα γίνουν κανονικότητα και κάθε κριτική θα τεθεί εκτός νόμου.

«Η αρπαγή της εξουσίας όχι μόνο θα δώσει στον διεφθαρμένο Π.Ο.Υ. πρωτοφανείς εξουσίες, αλλά θα ωφελήσει επίσης τα ειδικά συμφέροντα που ελέγχουν αποτελεσματικά τον Π.Ο.Υ. – κυρίως την κομμουνιστική Κίνα.

Τα ανελεύθερα σχέδια του Π.Ο.Υ. να φιμώσει κάθε διαφωνία ως «παραπληροφόρηση» αντιπροσωπεύουν μια διαφθορά τόσο της επιστήμης όσο και της ελευθερίας του λόγου - ένα αποτέλεσμα που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της τεράστιας επιρροής που προφανώς ασκεί η Κίνα στο σώμα και στα κράτη μέλη του ΟΗΕ. 


Απλά κοιτάξτε την προθυμία με την οποία οι φαινομενικά φιλελεύθερες δυτικές κυβερνήσεις εφάρμοσαν αυταρχικά μέτρα από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.


«Μόλις περάσουν τα νέα νομικά μέσα, δεν θα υπάρχει τίποτε που να εμποδίζει τον Π.Ο.Υ. να λαμβάνει τρελλές αποφάσεις με βάση τη διεφθαρμένη άποψή του για την επι$τήμη. 

Μια τέτοια άποψη, ολοκληρωτική στη νοοτροπία της, είναι ότι υπάρχει μια αληθινή επιστήμη, προφανώς του Π.Ο.Υ., και δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση γι' αυτό. 

«Μας ανήκει (!!!!!!) η επι$τήμη και πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει», δήλωσε η Melissa Fleming, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Παγκόσμιων Επικοινωνιών στον ΟΗΕ, στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2022 στο Νταβός. 

Αποκάλυψε επίσης ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων «γνωρίζουν» ήδη ότι ο ΟΗΕ «κατέχει» την επι$τήμη

«Ξέρετε, συνεργαστήκαμε με την Google, για παράδειγμα, αν γκουγκλάρετε την κλιματική αλλαγή, θα λάβετε, στην κορυφή της αναζήτησής σας, κάθε είδους πόρους του ΟΗΕ

Ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία όταν σοκαριστήκαμε (!!!!!) όταν είδαμε ότι όταν ψάχναμε στο Google για την κλιματική αλλαγή, παίρναμε απίστευτα διαστρεβλωμένες πληροφορίες ακριβώς στην κορυφή. Έτσι, γινόμαστε πολύ πιο προληπτικοί».

Δεδομένου ότι ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι «κατέχει την επιστήμη», τώρα κάνει πλύση εγκεφάλου στο κοινό ώστε να πιστέψει ότι η «κλιματική αλλαγή» απειλεί την παγκόσμια υγεία. 

Αυτή η άποψη καθιστά πιθανό ότι μια μέρα θα βρεθείτε σε ένα lockdown με εντολή του ΠΟΥ για να μετριάσετε τις επιπτώσεις της «κλιματικής κρίσης», μαζί με όρια για το πού πηγαίνετε, πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί, τι κάνετε και τι μπορείτε να κατέχετε.

Ο ΠΟΥ έγραψε σε δελτίο τύπου στις 22 Μαρτίου σχετικά με τη νέα του «εργαλειοθήκη που ενδυναμώνει τους επαγγελματίες υγείας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»:

«Η κλιματική αλλαγή αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία και ήδη επηρεάζει αρνητικά τις κοινότητες παγκοσμίως. Η επικοινωνία των κινδύνων για την υγεία από την κλιματική αλλαγή και των οφελών των κλιματικών λύσεων για την υγεία είναι τόσο απαραίτητη όσο και χρήσιμη...


«Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την υγεία μέσω διαφόρων οδών, συμπεριλαμβανομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της επισιτιστικής ανασφάλειας, της λειψυδρίας και της εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών. 

Οι καύσωνες, οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και η ατμοσφαιρική ρύπανση συμβάλλουν σε μια σειρά δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, των αναπνευστικών ασθενειών, των προβλημάτων ψυχικής υγείας και του υποσιτισμού. 

Επιπλέον, τα συστήματα υγείας αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση από τις προκλήσεις που σχετίζονται με το κλίμα, γεγονός που ενισχύει την επείγουσα ανάγκη για δράση...

«Ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και της περίθαλψης ώστε να επικοινωνούν σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την υγεία, στοχεύει στην προώθηση συλλογικής δράσης για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, την οικοδόμηση ανθεκτικότητας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Ο ΟΗΕ και ο Π.Ο.Υ. προφανώς θέλουν απεριόριστο έλεγχο. 

Εάν δεν τους σταματήσουν τώρα οι εθνικές κυβερνήσεις αρνούμενες να εγκρίνουν τη νέα Συνθήκη για την Πανδημία και τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού, ο απεριόριστος έλεγχος θα είναι αυτό που θα έχουν -- και εμείς θα τους τον έχουμε δώσει.

Για τις μάζες, υπάρχει μόνο μία απάντηση σε ένα μη εκλεγμένο σώμα που σκοπεύει να κλειδώσει ξανά τους πολίτες του κόσμου: «ΔΕΝ ΘΑ συμμορφωθούμε – ούτε σήμερα, ούτε αύριο – ούτε ΠΟΤΕ!

Καθώς η προθεσμία της 27ης Μαΐου του Π.Ο.Υ. έρχεται στο δρόμο μας, οι μάζες έχουν έναν πρωταθλητή στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ.


Judi McLeod——Βιογραφικό και Αρχεία -- Η Judi McLeod, Ιδρύτρια, Ιδιοκτήτρια και Συντάκτρια του Canada Free Press, είναι βραβευμένη δημοσιογράφος με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στα έντυπα και διαδικτυακά μέσα. Πρώην αρθρογράφος της Toronto Sun, εργάστηκε επίσης για το Kingston Whig Standard. Η δουλειά της έχει εμφανιστεί σε όλο το «Net», συμπεριλαμβανομένων των Rush Limbaugh και Fox News.




ΠΗΓΗ: 
WHO To Link All Pandemics To Global Warming PR Campaign | Canada Free Press


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!