Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Βίντεο: Ψηφιακή τυραννία. Η Συνθήκη του Π.Ο.Υ .για την πανδημία είναι η πίσω πόρτα στην «παγκόσμια διακυβέρνηση».



Απαιτείται ένα παγκόσμιο μαζικό κίνημα ενάντια στην υιοθέτηση της Συνθήκης.

18 ΜΑΪ́ΟΥ 2024




«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ξεκίνησε [τον Μάϊο του 2022] τη σύνταξη μιας Παγκόσμιας Συνθήκης για την πανδημία σχετικά με την ετοιμότητα για πανδημίες που θα έδινε στον Π.Ο.Υ. απόλυτη εξουσία επί της παγκόσμιας βιοασφάλειας, όπως η εξουσία εφαρμογής ψηφιακών ταυτοτήτων / διαβατηρίων εμβολίων, υποχρεωτικών εμβολιασμών, ταξιδιωτικών περιορισμών, κλειδωμάτων, τυποποιημένης ιατρικής περίθαλψης και πολλά άλλα.

Αυτή η Συνθήκη για την πανδημία, εάν εφαρμοστεί, θα αλλάξει το παγκόσμιο τοπίο και θα αφαιρέσει από εσάς και εμένα ορισμένα από τα πιο βασικά δικαιώματα και ελευθερίες μας.

Μην κάνετε κανένα λάθος, η Συνθήκη του Π.Ο.Υ. για την πανδημία είναι μια άμεση επίθεση στην κυριαρχία των κρατών μελών της, καθώς και μια άμεση επίθεση στη σωματική σας αυτονομία». - 

PETER KOENIG


Απαιτείται ένα παγκόσμιο μαζικό κίνημα ενάντια στην υιοθέτηση της Συνθήκης.


Η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) που εκπροσωπεί και τα 194 κράτη μέλη, θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη, από τις 27 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2024.


Κατά την διάρκεια αυτής της κρίσιμης εβδομάδας, η WHA αναμένεται να ψηφίσει για την αμφιλεγόμενη «Συνθήκη Πανδημίας» και τον νέο αναθεωρημένο Διεθνή Κανονισμό Υγείας (ΔΥΚ, τελευταία αναθεώρηση 2005).

Με τα δύο τρίτα των χωρών να ψηφίζουν ναι, η συνθήκη και ο νέος ΔΥΚ θα εγκριθούν.

Αυτό θα έδινε στον Π.Ο.Υ., πιο συγκεκριμένα, στον Γενικό Διευθυντή του Π.Ο.Υ., Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, πλήρη εξουσία σε θέματα υγείας και κλιματικής αλλαγής πέρα και πάνω από την υγειονομική κυριαρχία των μεμονωμένων χωρών μελών. Peter Koenig, 12 Μαΐου 2024



 


Συνέντευξη με τον Peter Koenig



Κάντε κλικ στην επιλογή Πλήρης οθόνη στην κάτω δεξιά πλευρά


ή κάντε κλικ στην επιλογή Global Research για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο

που δημοσιεύτηκε στις αρχές Ιουνίου 2022






Η Συνθήκη για την Πανδημία είναι η «Πίσω Πόρτα» προς την «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και την Ψηφιακή Τυραννία. Είναι το τέλος της «Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας»



Σύμφωνα με τα λόγια του David Rockefeller:

«... Ο κόσμος είναι τώρα πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. 

Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που εφαρμόστηκε τους προηγούμενους αιώνες. (παρατίθεται από Aspen Times, 15 Αυγούστου 2011, η υπογράμμιση δική μου)

Το σενάριο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης επιβάλλει μια ατζέντα κοινωνικής μηχανικής και οικονομικής συμμόρφωσης. 

Αποτελεί επέκταση του νεοφιλελεύθερου πλαισίου πολιτικής που επιβάλλεται τόσο στις αναπτυσσόμενες όσο και στις ανεπτυγμένες χώρες.


Συνίσταται στην κατάργηση της «εθνικής αυτοδιάθεσης» και στην κατασκευή ενός παγκόσμιου πλέγματος φιλοαμερικανικών καθεστώτων πληρεξουσίων που ελέγχονται από μια «υπερεθνική κυριαρχία» (Παγκόσμια Κυβέρνηση) που αποτελείται από κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δισεκατομμυριούχους και τα φιλανθρωπικά τους ιδρύματα.



ΠΗΓΗ: Video: Digital Tyranny. The WHO Pandemic Treaty is the Back Door to “Global Governance” (substack.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!