Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΒΟΜΒΑ!!! - Χάκερ υπολογιστών αποκαλύπτει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ δεδομένα σχετικά με τη ΒΛΑΠΤΙΚΟΤΗΤΑ των «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» Covid (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)



Ο Ολλανδός εμπειρογνώμονας δεδομένων Wouter Aukema, μαζί με έναν εμπειρογνώμονα λογισμικού, ανέπτυξαν ένα εργαλείο που τους επέτρεψε να κατεβάσουν και τα 15 εκατομμύρια εκθέσεις ασφάλειας από τα τελευταία 20 χρόνια για 6.000 φάρμακα και ουσίες που περιέχονται στο νεφελώδες σύστημα δεδομένων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.


01 ΜΑΪΟΥ 2024

Η συνέντευξή μου-βόμβα με τον εμπειρογνώμονα δεδομένων και χάκερ υπολογιστών, Wouter Aukema από την Ολλανδία, εκθέτει την πραγματική φρίκη του θησαυρού των δεδομένων που είναι θαμμένα στο σύστημα αναφοράς περιπτώσεων EudraVigilance του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων - όπως ποτέ άλλοτε!

Ο Wouter Aukema, εγκληματολογικός αναλυτής δεδομένων με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, συνεργάστηκε με έναν εμπειρογνώμονα λογισμικού για να αναπτύξει ένα εργαλείο όπου ήταν σε θέση να κατεβάσουν ΟΛΕΣ τις 15 εκατομμύρια αναφορές ασφάλειας περιπτώσεων τα τελευταία 20 χρόνια, για 6000 φαρμακευτικά προϊόντα και ουσίες (εντός και εκτός Ευρώπης), συμπεριλαμβανομένων των πειραματικών εμβολίων Covid-19.

Μέχρι τώρα, ο μόνος τρόπος με τον οποίο η επιστημονική κοινότητα ήταν σε θέση να αναλύσει τις παρενέργειες ενός συγκεκριμένου φαρμάκου ήταν χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά δυσκίνητη και αδιαφανή διεπαφή του συστήματος βάσεων δεδομένων του EMA. 

Στην συνέντευξη βίντεο, ο Aukema έδειξε τα πολλά προβλήματα με το σύστημα και εξήγησε:


Αν θέλω να καταλάβω το ιστορικό όλων των παρενεργειών για το συγκεκριμένο φάρμακο, πρέπει να επαναλάβω αυτή την ενέργεια πέντε φορές για ένα φάρμακο. 

Αν θέλω να επιστρέψω στο 2018, πρέπει να το κάνω επτά φορές για ένα φάρμακο. 

Προσέξτε, επτά φορές, 6.000 διαφορετικά φάρμακα και ουσίες. 

Αυτό είναι 42.000 φορές που πρέπει να κάνω κλικ σε κουμπιά, να κατεβάσω αρχεία. 

Αυτό είναι ανέφικτο. 

Κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Ωστόσο, χάρη στον Aukema και το μοναδικό εργαλείο του συναδέλφου του, το κοινό μπορεί να δει για πρώτη φορά την πραγματική έκταση του μακελειού που προκλήθηκε από τα εμβόλια Covid-19.

Με έγχρωμα κωδικοποιημένα οπτικά γραφήματα και διαγράμματα, τα καταδικαστικά δεδομένα παρουσιάζονται για πρώτη φορά με τόσο αδιαμφισβήτητα διαφανή τρόπο - σε πλήρη αντίθεση με το νεφελώδες σύστημα του EMA - οδηγώντας κάποιον να πιστεύει ότι η απόκρυψη των αναφορών των παρενεργειών του εμβολίου Covid και μάλιστα, για άλλα φάρμακα, ήταν ίσως, σκόπιμη.

Ο πίνακας δεδομένων του Aukema παρουσίασε συγκλονιστικά τριπλάσια αύξηση στις αναφορές ασφάλειας κρουσμάτων για τα εμβόλια Covid-19 (στην αρχή της διάθεσης) σε σύγκριση με όλα τα άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και ουσίες - τα τελευταία 20 χρόνια! 

μπλε γραμμή γραφήματος αντιπροσωπεύει τον αριθμό των αναφορών ασφάλειας κρουσμάτων για τα εμβόλια Covid-19. 

Η πορτοκαλί γραμμή γραφήματος είναι για τα άλλα 6000 φαρμακευτικά προϊόντα και ουσίες.)




Ο Aukema συνέχισε να αποκαλύπτει:


Ποια είναι η πιο αναφερόμενη ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρθηκε για όλα τα εμβόλια COVID;

Έμεινα έκπληκτος από αυτό. Είναι ο ίδιος ο COVID. Αλλά νόμιζα ότι τα εμβόλια COVID θα εμπόδιζαν τον COVID».


Το παρακάτω διάγραμμα απεικονίζει την αντίδραση, "Covid-19" ως τη μεγαλύτερη μπλε φούσκα.





Τράβηξε αρκετή προσοχή από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως αποδεικνύεται από την σειρά στοχευμένων κομματιών επίθεσης εναντίον του άρθρου μου. 

Στο άρθρο μου, υπολόγισα ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου Pfizer/BNT ήταν περισσότερο στη σφαίρα του 12% και όχι του 95%, με βάση τα δεδομένα της ίδιας της Pfizer που παρέχονται σε ένα ενημερωτικό έγγραφο του FDA από τον Δεκέμβριο του 2020, το οποίο προμηθεύτηκα από τον ιστότοπο του FDA.)

Έχει γίνει όλο και πιο εμφανές, αποδεικνύεται από το ηχηρό σήμα που προέρχεται από τη βάση δεδομένων EudraVigilance που αποκαλύπτει τον Covid-19 ως την πιο αναφερόμενη παρενέργεια των εμβολίων Covid-19 - ότι ο προηγούμενος υπολογισμός μου δεν ήταν πολύ εκτός θέματος.

Ο Aukema αποκάλυψε περισσότερα ευρήματα βόμβα από τα δεδομένα (αυτή τη φορά για όλα τα άλλα φάρμακα, μη συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid) - την ξαφνική έκρηξη που ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2023 και μετά των αναφορών ασφάλειας περιπτώσεων για 2 συγκεκριμένα φάρμακα.

Το Keytruda, ένα αντικαρκινικό φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως σε ενήλικες για καρκίνους που είναι προχωρημένοι, έχουν εξαπλωθεί ή επιστρέψει, δεν ανταποκρίνονται σε άλλες θεραπείες ή δεν μπορούν να αφαιρεθούν χειρουργικά.


Inflectra, ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο για τη θεραπεία ασθενειών όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα και η ψωρίαση. Συνήθως χρησιμοποιείται όταν άλλα φάρμακα ή θεραπείες έχουν αποτύχει.

Τι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει μια τόσο ξαφνική ζήτηση (εξ ου και αύξηση της αναφοράς παρενεργειών) για ένα φάρμακο για τον καρκίνο και ένα φάρμακο για τη χρόνια φλεγμονή από τις αρχές Ιανουαρίου 2023; 


Θα μπορούσε να υπάρχει σχέση μεταξύ της αύξησης της χρήσης αυτών των φαρμάκων για τη θεραπεία ορισμένων παρενεργειών των εμβολίων Covid;

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Aukema τόνισε ένα άλλο κρίσιμο εύρημα - το έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή) ήταν μία από τις κορυφαίες αναφερόμενες καρδιακές διαταραχές μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid

Ο εμπειρογνώμονας δεδομένων ανέφερε πώς η περικαρδίτιδα και η μυοκαρδίτιδα αναφέρθηκαν ως γνωστές παρενέργειες στα ένθετα συσκευασίας των εμβολίων Covid, αλλά το έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά εκπληκτκό τρόπο απουσίαζε.




Πίσω από κάθε περίπτωση έκθεσης ασφάλειας βρίσκεται ένα άτομο που πάσχει από μια παρενέργεια, η οποία για μερικούς θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή. 

Ήταν τιμή μου να έχω την Anne Merel Kloosterman στην κλήση zoom. 

Είναι εκπρόσωπος για το εμβόλιο Covid που τραυματίστηκε για την Ολλανδία. 

Η Anne υπέφερε από εξουθενωτική παράλυση και ένα σωρό άλλα προβλήματα, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna, το οποίο πήρε αφού φοβόταν ότι θα γινόταν υποχρεωτικό από τα πανεπιστήμια.

Μοιράστηκε ένα σημαντικό σημείο, όταν αναφέρθηκε το θέμα των υπερβολικών θανάτων.


Στην Ολλανδία κάλυψαν τα δεδομένα υπερβάλλουσας θνησιμότητας με νομοθεσία περί απορρήτου, χάρη στον τροποποιητικό νόμο της 1ης Ιανουαρίου 2020, σχετικά με την πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία για τους πλησιέστερους συγγενείς.

Κατέστησαν νομικά αδύνατη την ανάκτηση αυτών των δεδομένων και λόγω της νομοθεσίας περί απορρήτου μπορείτε να πραγματοποιήσετε παθολογικές εξετάσεις του αποθανόντος μόνο εάν είναι πιθανό να έχει διαπραχθεί έγκλημα ή εάν η δήλωση έχει υπογραφεί.

Εάν ο θανών δεν υπέγραψε τη δήλωση ως ζωντανό πρόσωπο, η επίσημη αιτία θανάτου θα παραμείνει ιδιωτική.

Επιπλέον, υπήρξε επίσης επαναπροσδιορισμός του καθεστώτος "εμβολιασμένοι". 

Χρειάζονται 14 ημέρες για την Moderna, την Pfizer και την Astra Zeneca και ακόμη και 28 ημέρες για τη Janssen (Johnson &; Johnson), προτού ένα άτομο οριστεί ως εμβολιασμένο, οπότε αν πεθάνετε εντός αυτού του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, ο αποθανών θα καταγραφεί ως ανεμβολίαστος.

Η Anne συνέχισε να περιγράφει τι έχει βιώσει ως αποτέλεσμα για το γεγονός ότι μιλάει ανοιχτά δημόσια για τους τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid - το ξεδιάντροπο κλείσιμο των λογαριασμών της στο Instagram και στο Linked In στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έκανε επίσης το καυστικό σχόλιο πώς το εμβόλιο που τραυματίστηκε έχει οδηγήσει σε παραπληροφόρηση και από τις δύο πλευρές: τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

Για όποιον θέλει πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου και το εργαλείο συλλογής, που δημιουργήθηκε από τον Wouter Aukema και τον συνάδελφό του - οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν ληφθεί από την ανάρτηση του Aukema στο 'X'.

Python script για τη συλλογή όλων των περιπτώσεων από το EMA: https://drive.google.com/file/d/1Zs8HiB3W-bd77OspdTrnhb8WiXsskfTM/view?usp=sharing (αναπτύχθηκε με τον Twan από το https://vanderpoelsoftware.com

Παράδειγμα πίνακα εργαλείων, συμπληρωμένο με δεδομένα έως τον Μάρτιο-2023: https://drive.google.com/file/d/16RRvQJZ6VEyAF_Gm4DDPtE200esXTlSM/view?usp=share_link δοκιμαστική έκδοση 14d του Tableau: https://tableau.com/products/desktop/download

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Andrew Bridgen που με προειδοποίησε για το έργο του Wouter Aukema.



ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ cc ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ΠΗΓΗ: True Horrors of Covid Vaccine Harm Data NOW Exposed! (soniaelijah.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Για όλους εμάς τους κοινούς "ψεκασμένους" θνητούς δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!