Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το CDC (επιτέλους!) βρήκε ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 προκάλεσαν ΘΑΝΑΤΟΥΣ

(Εικονογράφηση από The Epoch Times, Getty Images, Envato Elements)
Εσωτερικά έγγραφα έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του CDC, το οποίο αρνήθηκε να εξηγήσει την ασυμφωνία.




Από τον Ζachary Stieber|    01 Μαΐου 2024    Ενημέρωση: 01 Μαΐου 2024


Αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) βρήκαν στοιχεία ότι τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna COVID-19 προκάλεσαν πολλαπλούς θανάτους πριν ισχυριστούν ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να συνδέουν τα εμβόλια με θανάτους, σύμφωνα με τους The Epoch Times.

Οι υπάλληλοι του CDC εργάστηκαν για να εντοπίσουν πληροφορίες σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους μετά τον εμβολιασμό και έμαθαν ότι η μυοκαρδίτιδα - ή καρδιακή φλεγμονή, μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων - αναφέρθηκε στα πιστοποιητικά θανάτου και στις αυτοψίες για ορισμένους από τους θανάτους, σύμφωνα με εσωτερικό αρχείο που έλαβαν οι Epoch Times.

Η μυοκαρδίτιδα περιγράφηκε επίσης ότι προκαλείται από εμβολιασμό σε ένα υποσύνολο των θανάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι του CDC διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι πληρούσαν τον ορισμό του οργανισμού για τη μυοκαρδίτιδα, ότι οι ασθενείς άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα εντός 42 ημερών από τη δόση του εμβολίου και ότι οι νεκροί δεν εμφάνισαν συμπτώματα που σχετίζονται με τον ιό. 

Οι αξιωματούχοι λένε ότι μετά από 42 ημέρες, μια πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου και των συμπτωμάτων γίνεται αδύναμη και αναφέρουν τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ως άσχετους εάν μπορούν να βρουν πιθανές εναλλακτικές αιτίες.

Σε περιπτώσεις με αυτά τα τρία χαρακτηριστικά, είναι «απολύτως» ασφαλές να πούμε ότι τα εμβόλια προκάλεσαν τους θανάτους, δήλωσε η Δρ Clare Craig, Βρετανίδα παθολόγος και συμπρόεδρος της Ομάδας Συμβουλευτικής και Αποκατάστασης Υγείας, στους Epoch Times.

Παρά τα ευρήματα, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν μέχρι το τέλος του 2021, το CDC ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει σημάδια που να συνδέουν τα εμβόλια αγγελιοφόρου RNA (mRNA) της Moderna και της Pfizer με τυχόν θανάτους που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου (VAERS).

Αξιωματούχοι του CDC σε επιστολή τους προς τους Epoch Times με ημερομηνία 13 Ιουνίου 2023, δήλωσαν ότι δεν αναφέρθηκαν θάνατοι στο VAERS για τους οποίους ο οργανισμός διαπίστωσε ότι «τα διαθέσιμα στοιχεία» έδειξαν ότι ο εμβολιασμός της Moderna ή της Pfizer «προκάλεσε ή συνέβαλε στους θανάτους».

Ο οργανισμός δήλωσε επίσης ότι τα στοιχεία από επτά θανάτους από θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό της Johnson & Johnson υποδηλώνουν ότι το εμβόλιο οδήγησε σε θανάτους ανθρώπων.

«Αυτό είναι ένα σκάνδαλο, όπου έχεις τέτοιες πληροφορίες και συνεχίζεις να βγάζεις αυτή την ανέντιμη γραμμή ότι υπάρχουν μόνο επτά θάνατοι και όλοι δεν σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA», δήλωσε ο Δρ Andrew Bostom, ειδικός καρδιάς με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, στους Epoch Times.

Το CDC «αποκρύπτει αυτούς τους θανάτους», είπε.

Μια εκπρόσωπος του CDC, που παρουσίασε τον φάκελλο και δεκάδες ερωτήσεις σχετικά με αυτό, δήλωσε ότι «ο προσδιορισμός της αιτίας θανάτου ενός ατόμου γίνεται από τον πιστοποιούντα υπάλληλο, ιατρό, ιατροδικαστή, ο οποίος συμπληρώνει το πιστοποιητικό θανάτου».

Η εκπρόσωπος αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί το CDC δεν θεωρεί τις αυτοψίες ή τα πιστοποιητικά θανάτου ως απόδειξη αιτιότητας, τα κριτήρια που θα μπορούσαν να καθορίσουν θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια ή εάν οι αριθμοί έχουν ενημερωθεί από το 2023. 

Αρνήθηκε επίσης να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένους θανάτους που περιγράφονται στον φάκελλο, επικαλούμενη «ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα».

Τα άτομα που πεθαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο COVID-19 υπολογίζονται ως θάνατοι COVID-19. 

Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει έναν αριθμό θανάτων από άσχετα αίτια

Το CDC επίσης το 2023 συμβούλεψε τους πιστοποιητές θανάτου να συμπεριλάβουν το COVID-19 στα πιστοποιητικά, ακόμη και αν οι θάνατοι συνέβησαν χρόνια μετά τη μόλυνση COVID-19.

«Ακολουθούν την ακριβώς αντίθετη προσέγγιση στους θανάτους από COVID! Κάθε θάνατος μετά από ένα τεστ ήταν θάνατος COVID. Κανένας θάνατος μετά από ένα εμβόλιο δεν είναι θάνατος από εμβόλιο!» είπε ο Δρ Craig. Αμφισβήτησε τι θα χρειαζόταν για το CDC να παραδεχτεί ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει κάποιους θανάτους που σχετίζονται με τη μυοκαρδίτιδα.



Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν

Ο φάκελλος, που αποκτήθηκε από τους Epoch Times μέσω αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, δεν έχει αναφερθεί ποτέ πριν. 

Ο φάκελλος αποκτήθηκε αφότου οι αρχές των ΗΠΑ απέρριψαν ένα άλλο αίτημα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης για τις ίδιες τις αυτοψίες. 

Ο φάκελλος περιγράφει την έρευνα του οργανισμού σχετικά με αναφορές που υποβλήθηκαν στο VAERS για ύποπτα κρούσματα μυοκαρδίτιδας ή σχετικής πάθησης, περικαρδίτιδας, μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19.

Οι υπάλληλοι του CDC, ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2021, επικοινώνησαν με παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και άλλους οργανισμούς για να λάβουν ιατρικά αρχεία, πιστοποιητικά θανάτου και αυτοψίες καθώς προσπάθησαν να επιβεβαιώσουν εάν κάθε αναφορά ήταν νόμιμη.

Το αρχείο δείχνει ότι το CDC εξέτασε 3.780 αναφορές έως τις 13 Απριλίου 2023, ένας μικρός αριθμός από τις οποίες ήταν διπλές. Μεταξύ των αναφερόμενων περιπτώσεων, 101 οδήγησαν σε θάνατο.

Σε μια περίπτωση, ένας 37χρονος άνδρας άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα που μπορεί να προκληθούν από μυοκαρδίτιδα, όπως δύσπνοια, λίγο μετά τη λήψη εμβολίου Moderna COVID-19. Ο άνδρας κατέρρευσε τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό και σύντομα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Δρ Darinka Mileusnic, η ιατροδικαστής που εξέτασε τον άνδρα, δήλωσε σε έκθεση αυτοψίας ότι ο ασθενής πέθανε από «συστηματική αντίδραση φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό» που προκάλεσε, μεταξύ άλλων προβλημάτων, οξεία μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με το αρχείο του CDC.

Ο εργαζόμενος του CDC στον οποίο ανατέθηκε να εξετάσει τον θάνατο έγραψε ότι ήταν «εμφανής ένας αιφνίδιος θάνατος μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna».

«Ένας από τους παράγοντες θανάτου είναι η οξεία μυοκαρδίτιδα. Υπάρχουν και άλλα ευρήματα που σχετίζονται με το VAE [ανεπιθύμητη ενέργεια εμβολίου] και δεν σχετίζονται με το εμβόλιο. Έτσι, δεν μπορεί να διακριθεί ότι μόνο το εμβόλιο μπορεί να προκάλεσε το θάνατο», έγραψε η υπάλληλος του CDC.

Η Δρ Mileusnic αρνήθηκε αίτημα για σχόλιο μέσω του εργοδότη της, του Περιφερειακού Ιατροδικαστικού Κέντρου της κομητείας Knox στο Τεννεσί. 

Το κέντρο δήλωσε ότι θα παράσχει έκθεση αυτοψίας μόνο εάν δοθεί το όνομα και η ημερομηνία θανάτου του εκλιπόντος. Το αρχείο CDC δεν περιελάμβανε ονόματα.


Η έδρα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στην Ατλάντα στις 25 Αυγούστου 2023. (Madalina Vasiliu/The Epoch Times)


Αφού ένας άλλος άνδρας, 24 ετών, πέθανε στις 27 Οκτωβρίου 2021, περίπου δύο μήνες μετά τη λήψη δεύτερης ένεσης Pfizer, ο γιατρός του τον διέγνωσε με μυοκαρδίτιδα. 

Μια αυτοψία ανέφερε «επιπλοκές μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19» ως αιτία θανάτου, σύμφωνα με το αρχείο.

Ένα μεταθανάτιο τεστ για το COVID-19 επέστρεψε αρνητικό, δεν βρέθηκαν ιικοί οργανισμοί στη μεταθανάτια εξέταση της καρδιάς και δεν υπήρχαν άλλα σημάδια ιών που προκαλούν τη μυοκαρδίτιδα, δείχνουν οι σημειώσεις.

Ένας άλλος λήπτης εμβολίου, ένας 77χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 14 Νοεμβρίου 2021. Η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας είχε περικαρδίτιδα και ανέφερε την αιτία θανάτου ως «επιπλοκές από την αναμνηστική δόση COV-19», σύμφωνα με το αρχείο.

Ο εργαζόμενος του CDC που εξέτασε αυτή την περίπτωση δήλωσε ότι πληρούσε τον ορισμό του CDC για την περικαρδίτιδα με βάση το πιστοποιητικό αυτοψίας και θανάτου, αλλά σημείωσε ότι υπήρχαν συννοσηρότητες όπως η στεφανιαία νόσος που αναφέρθηκαν ως συμβολή στο θάνατο. 

Ο ασθενής έλαβε επίσης εμβόλια κατά της γρίπης και του έρπητα ζωστήρα περίπου δύο μήνες πριν από το θάνατο, οπότε «είναι δύσκολο να πούμε ότι μόνο το εμβόλιο COV-19 προκάλεσε περικαρδίτιδα», έγραψε ο εργαζόμενος.

Ένα φωνητικό μήνυμα που άφησε για τον γιατρό του άνδρα δεν απαντήθηκε.

Μεταξύ άλλων θανάτων στο αρχείο CDC είναι:

Ένας άνδρας, του οποίου η ηλικία απαλείφθηκε, υπέστη αιφνίδιο καρδιακό θάνατο τον Απρίλιο του 2021 μετά από εμβολιασμό της Johnson & Johnson. 

Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, η οποία επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή. 

Ένας εργαζόμενος του CDC δήλωσε ότι η περίπτωση δεν πληρούσε τεχνικά τον ορισμό της περίπτωσης του οργανισμού, αλλά θα «εξέταζε πιθανή υποκλινική μυοκαρδίτιδα, δεδομένων των ιστοπαθολογικών ευρημάτων».


Μια 21χρονη γυναίκα που πέθανε το 2021 μετά από επιληπτικές κρίσεις και καρδιακές αρρυθμίες μετά τον εμβολιασμό της Pfizer βρέθηκε σε αυτοψία να έχει λεμφοκυτταρική μυοκαρδίτιδα. 

Το CDC ανέφερε την περίπτωσή της ως επιβεβαιωμένη μυοκαρδίτιδα χωρίς ενδείξεις ιογενών αιτιών.

Ένας 45χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κρεββάτι του το 2021 μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Moderna, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

Μια 55χρονη γυναίκα που «βρέθηκε αναίσθητη σε ένα χωράφι» το 2021 μετά τον εμβολιασμό της Johnson & Johnson επιβεβαιώθηκε σε αυτοψία ότι είχε μυοκαρδίτιδα και υπέστη καρδιακή ανακοπή. 

Ο θάνατος πληρούσε τον ορισμό της περίπτωσης του CDC, αλλά η ταυτόχρονη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού «καθιστά την ιογενή μυοκαρδίτιδα μια πιθανή εναλλακτική αιτία», δήλωσε ένας εργαζόμενος του CDC. Ο ιατροδικαστής αρνήθηκε να σχολιάσει.


Οι άνθρωποι λαμβάνουν μια δόση του εμβολίου COVID-19 σε έναν χώρο εμβολιασμού που διοργάνωσε η Amazon στο κέντρο του Σηάτλ στις 24 Ιανουαρίου 2021. (Grant Hindsley/AFP μέσω Getty Images)


Η Pfizer, η Moderna και η Johnson & Johnson δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

Οι αριθμοί παρτίδας για τα εμβόλια που εγχύθηκαν σε άτομα που πέθαναν ήταν μεταξύ των πληροφοριών στο αρχείο που επεξεργάστηκε το CDC. 

Ορισμένες παρτίδες εμβολίων έχουν προκαλέσει σημαντικά περισσότερα προβλήματα από άλλες, σύμφωνα με στοιχεία του CDC που ελήφθησαν από το μη κερδοσκοπικό Δίκτυο Δράσης Συναίνεσης κατόπιν Ενημέρωσης.

Θάνατοι σε άλλες χώρες από μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο έχουν αναφερθεί σε περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων θανάτων μεταξύ των νέων. 

Περισσότεροι θάνατοι από εμβόλια σε περιπτώσεις που δεν περιελάμβαναν μυοκαρδίτιδα έχουν επιβεβαιωθεί από τις διεθνείς αρχές. 

Τα πιστοποιητικά θανάτου που έλαβαν οι Epoch Times από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ ανέφεραν επίσης ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν ή συμβάλλουν σε δεκάδες θανάτους.




Το αρχείο και μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν επίσης οι Epoch Times δείχνουν ότι ο οργανισμός (CDC) άρχισε να παρεμβαίνει λίγο μετά την εισαγωγή των εμβολίων σε περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό που οδήγησαν σε θάνατο και μερικές φορές ακύρωσαν τον πιστοποιητή.

Πάρτε την περίπτωση ενός 23χρονου άνδρα που έφυγε από το σπίτι του στις 13 Απριλίου 2021, για να πάει για τζόκινγκ και βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου. Ο θάνατός του συνέβη τέσσερεις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της Johnson & Johnson.

Μια αυτοψία διαπίστωσε μυοκαρδίτιδα και η περίπτωση πληρούσε τον ορισμό περίπτωσης του CDC για μυοκαρδίτιδα. Αλλά ο Κλάδος Παθολογίας Λοιμωδών Νοσημάτων (IDPB) του CDC στη συνέχεια ζύγισε. «Ανά αξιολόγηση IDPB, όχι μυοκαρδίτιδα», λένε οι σημειώσεις για την υπόθεση.

Η αξιολόγηση είναι ένα από τα έγγραφα που το CDC αρνήθηκε να αποκαλύψει. Αρνήθηκε επίσης να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το θάνατο του άνδρα ή άλλες συγκεκριμένες περιπτώσεις, αναφερόμενη αόριστα στην ιδιωτική ζωή.

Ο Δρ Bostom, αφού εξέτασε τις σημειώσεις σχετικά με την υπόθεση, δήλωσε ότι ήταν ένα «σαφές» παράδειγμα μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από εμβόλιο.

Το CDC δεν διενεργεί αυτοψίες το ίδιο, αλλά συγκεντρώνει τα αρχεία ως μέρος της έρευνας. Οι αυτοψίες δεν είναι τέλειες, αλλά θεωρούνται ο χρυσός κανόνας για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου, δήλωσε η Δρ Bostom.

«Πρόκειται για τα ισχυρότερα στοιχεία που μπορούμε να έχουμε», είπε.

Δύο από τις περιπτώσεις του φακέλλου αναφέρθηκαν από τον Δρ James Gill, τον επικεφαλής ιατροδικαστή του Κοννέκτικατ, και αρκετούς άλλους γιατρούς σε ένα έγγραφο που αξιολογήθηκε από ομοτίμους τον Φεβρουάριο του 2022. 

Οι γιατροί αποκάλυψαν ευρήματα άτυπης μυοκαρδίτιδας σε δύο εφήβους μετά τον εμβολιασμό με Pfizer, περιγράφοντάς την ως «αντίδραση μετά το εμβόλιο» που θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί λόγω «υπερβολικής φλεγμονώδους αντίδρασης».


Ένας υπάλληλος τείνει στην απογραφή των προπωλημένων φέρετρων σε ένα γραφείο κηδειών στη Νέα Υόρκη στις 29 Απριλίου 2020. (Spencer Platt/Getty Images)

Αξιωματούχοι του CDC εξέδωσαν δημόσια απάντηση λέγοντας ότι η αξιολόγηση των περιπτώσεων από την IDPB έδειξε αιτίες που δεν σχετίζονται με το εμβόλιο: έναν παρβοϊό στη μία περίπτωση και σηψαιμία από βακτηριακή λοίμωξη στην άλλη.

«Αυτές οι παραλείψεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν λανθασμένα στην υπόθεση ότι τα εμβόλια COVID-19 ήταν άμεσα υπεύθυνα για τους θανάτους αυτών των 2 ασθενών. 

Πιστεύουμε ότι η παροχή αυτών των σημαντικών παθολογικών ευρημάτων θα επιτρέψει στους αναγνώστες μια πληρέστερη προοπτική των αιτιών θανάτου σε αυτές τις περιπτώσεις», ανέφερε τότε το CDC.

Ο Δρ Christopher Paddock, ένας από τους αξιωματούχους, δήλωσε σε ένα email που έλαβε η Epoch Times ότι η απάντηση του CDC περιγράφει λεπτομερώς «τη δουλειά που κάναμε για να προσδιορίσουμε την πραγματική αιτία θανάτου σε αυτόν τον νεαρό άνδρα».

Σε μια ωμή απάντηση, οι γιατροί είπαν ότι το CDC «υπερέβη το ρόλο του» με την απάντηση και εξήγησε γιατί οι ισχυρισμοί του CDC δεν ευσταθούν. 

Ο παρβοϊός, είπαν, δεν θα προκαλούσε τον τύπο καρδιακής βλάβης που παρατηρήθηκε στο αγόρι που πέθανε. 

Η παρουσία βακτηρίων «δεν είναι η αιτία θανάτου, αλλά συνέπεια του θανάτου», είπαν.

Το πιστοποιητικό για το αγόρι που πέθανε στο Κοννέκτικατ ανέφερε τον εμβολιασμό, δήλωσε ο Δρ Gill στους Epoch Times. Η έκθεση αυτοψίας του άλλου αγοριού σημειώνει ότι πέθανε από «μυοκαρδίτιδα αβέβαιης αιτιολογίας».

Ένας άλλος θάνατος ανηλίκου εξετάστηκε από εργαζόμενους του CDC αφού αναφέρθηκε στο VAERS. 

Ένας 7χρονος στην πολιτεία της Ουάσινγκτον πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου 2022, περίπου δύο εβδομάδες μετά τη λήψη εμβολίου Pfizer. 

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τη μυοκαρδίτιδα ως αιτία θανάτου, αλλά, «σύμφωνα με το IDPB, εντοπίστηκαν μολυσματικά αίτια», σύμφωνα με το αρχείο.

«Το CDC ακολούθησε για να βοηθήσει στην έρευνα της υπόθεσης. Από την έρευνα, η αιτία της μυοκαρδίτιδας δεν μπορούσε να προσδιοριστεί με σαφήνεια», δήλωσε εκπρόσωπος της Δημόσιας Υγείας – Seattle & King County στους Epoch Times μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν οι Epoch Times δείχνουν ότι εκτός από τους κρατικούς αξιωματούχους της Ουάσινγκτον, οι αρχές σε πολλές πολιτείες ζήτησαν από το CDC να εξετάσει δείγματα ιστών από άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. 

Αποκαλύπτουν επίσης ότι το CDC γνώριζε αρκετούς επιπλέον θανάτους μετά τον εμβολιασμό στους οποίους βρέθηκε μυοκαρδίτιδα σε αυτοψία - και τουλάχιστον αποκλείστηκαν κάποιες άλλες πιθανές αιτίες - πριν εκδώσει τη δήλωσή του για μηδενικούς θανάτους.


Ένας γιατρός χορηγεί μια δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19 στο κέντρο του Σηάτλ στις 24 Ιανουαρίου 2021. (Grant Hindsley/AFP μέσω Getty Images)


Λεπτομέρειες από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ένας άνδρας σε ενεργό υπηρεσία στον στρατό, για παράδειγμα, «κατέρρευσε μετά από σύντομο τρέξιμο» και δεν μπόρεσε να ανανήψει, έγραψε στις 30 Μαρτίου 2022 ο Δρ John Su, ο επικεφαλής αξιωματούχος για την ασφάλεια των εμβολίων για την ειδική ομάδα εμβολίων COVID-19 του CDC. «Κατά τη νεκροψία, ο παθολογοανατόμος παρατήρησε ενδείξεις μυοκαρδίτιδας».

Οι εξετάσεις για COVID-19 βγήκαν αρνητικές και «οι τοξικολογικές και άλλες αναλύσεις δεν ήταν αξιοσημείωτες», σύμφωνα με το email, αν και υπήρχαν ενδείξεις ότι μια «ανατομική παραλλαγή στο αγγειακό σύστημα της καρδιάς» θα μπορούσε να προκαλέσει την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.


Η υπόθεση δεν αναφέρθηκε στο VAERS, δήλωσαν στρατιωτικοί αξιωματούχοι.

Το υπουργείο Άμυνας δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Το CDC περίπου την ίδια περίοδο έλαβε αίτημα ανάλυσης ιστού από έναν 42χρονο κάτοικο του New Hampshire που πέθανε στις αρχές του 2022 μετά από δόση εμβολίου Pfizer. 

Η αυτοψία διαπίστωσε «εκτεταμένη οξεία και υποξεία μυοκαρδίτιδα», δήλωσε στο CDC η Δρ Jennie Duval, επικεφαλής ιατροδικαστής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του New Hampshire. Η νεκροψία για COVID-19 επέστρεψε αρνητική.

Ένας εκπρόσωπος του τμήματος δήλωσε στους Epoch Times σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατροδικαστή «δεν θα δημοσιοποιήσει την αιτία και τον τρόπο θανάτου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επειδή οι εκθέσεις αυτοψίας, οι ερευνητικές εκθέσεις και τα υποστηρικτικά έγγραφα είναι εμπιστευτικά ιατρικά αρχεία».

Το CDC έλαβε επίσης το 2022 αναφορές αυτοψίας για τον George Watts Jr., έναν 24χρονο από την πολιτεία της Νέας Υόρκης που κατέρρευσε στο σπίτι αφού έλαβε εμβόλιο Pfizer, πέθανε από «μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19» και βρέθηκε αρνητικός για COVID-19. και ο Joseph Keating, ένας 26χρονος άνδρας από τη Νότια Ντακότα, ο οποίος, σύμφωνα με αυτοψία και πιστοποιητικό θανάτου, πέθανε από μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από εμβόλιο.

Δεν είναι σαφές γιατί το CDC δεν υπολογίζει τα πιστοποιητικά θανάτου ή τις αυτοψίες ως απόδειξη ότι τα εμβόλια συνέβαλαν ή προκάλεσαν τους θανάτους.

Η θέση του CDC δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ήταν μεταξύ των υπηρεσιών που «ήταν οι ηγέτες της εκστρατείας παραπληροφόρησης για να πείσουν το αμερικανικό κοινό, συμπεριλαμβανομένου του George Watts, Jr., ότι τα πειραματικά εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά ακόμη και πριν αδειοδοτηθούν», δήλωσε ο Ray Flores, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Watts σε αγωγή που κατατέθηκε κατά της κυβέρνησης, στους Epoch Times μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Ένας διευθυντής κηδειών μεταφέρει ένα σώμα από νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη στις 23 Απριλίου 2020. (Misha Friedman/Getty Images)


«Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι έχουν αποδειχθεί ξεκάθαρα ότι σκοτώνουν», είπε.

Ένας αξιωματούχος του CDC δήλωσε σε ένα μήνυμα στις αρχές του 2022 ότι το IDPB του CDC είχε πρόσφατα «εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στον συντονισμό, τη διαβούλευση και την εργαστηριακή αξιολόγηση ιστών αυτοψίας από θανάτους που συνέβησαν μετά τον εμβολιασμό COVID-19, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων υποψίας μυοκαρδίτιδας».

Η προσπάθεια περιελάμβανε στενό συντονισμό με το Γραφείο Ασφάλειας Ανοσοποίησης του CDC, κρατικούς αξιωματούχους υγείας και αξιωματούχους του CDC που εργάζονται για την πολιτική και τις επικοινωνίες, είπε.

«Όταν ζητηθεί, το CDC μπορεί να παρέχει συμβουλές για την ανάλυση δειγμάτων ιστών», δήλωσε εκπρόσωπος του CDC στους Epoch Times.

Η δήλωση του CDC για το 2023 ότι οι μηδενικοί θάνατοι συνδέονται με τα εμβόλια της Moderna ή της Pfizer αποδόθηκε στο Γραφείο Ασφάλειας Ανοσοποίησης.

Επικεφαλής του γραφείου ήταν τότε ο Δρ Tom Shimabukuro, ο οποίος προσέφερε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Το CDC απέκρυψε επίσης το εύρημα εκατοντάδων σημάτων ασφαλείας για τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του αιφνίδιου θανάτου και των εμβοών, και δημοσίευσε ένα έγγραφο αυτό το μήνα που προωθήθηκε ψευδώς ως απομυθοποίηση της συσχέτισης μεταξύ αιφνίδιου θανάτου και εμβολίων mRNA.

Περισσότερες από 676 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα, σημείωσε το CDC. 

Ενώ το εμβόλιο της Johnson & Johnson έχει αποσυρθεί από την αγορά, ο οργανισμός υποστηρίζει ότι τα εμβόλια από Pfizer, Moderna και Novavax είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά».

«Τα εγκεκριμένα εμβόλια COVID-19 χορηγούνται στο πλαίσιο της πιο ολοκληρωμένης και εντατικής προσπάθειας παρακολούθησης της ασφάλειας των εμβολίων στην ιστορία των ΗΠΑ», δήλωσε η εκπρόσωπος του CDC στους Epoch Times.

Η εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο οργανισμός «δεν έχει εντοπίσει ασυνήθιστα ή απροσδόκητα μοτίβα θανάτων μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 που δεν έχουν ήδη περιγραφεί διεξοδικά και δημοσιοποιηθεί στη δημοσιευμένη βιοϊατρική βιβλιογραφία ή σε δημόσιες παρουσιάσεις».



ΠΗΓΗ: EXCLUSIVE: CDC Found Evidence COVID-19 Vaccines Caused Deaths | The Epoch Times


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!