Τρίτη 7 Μαΐου 2024

ΨΕΥΤΙΚΟ κρέας!!!! Είναι όλα μέρος ενός ΣΧΕΔΙΟΥ, γιά τόν ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της προσφοράς τροφίμων! ( 'NTOKYMANTAIP' )




Τι κοινό έχουν το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, οι vegan του διαδικτύου και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;

Μια θρησκευτική επιθυμία για τον κόσμο να γίνει vegan. Γιατί όμως;

Είναι μια προσπάθεια να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη; 

Είναι μια σοβαρή προσπάθεια να γίνουν όλοι πιο υγιείς; 

Είναι μια απεγνωσμένη έκκληση να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων; 

Οι απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν.

Το ντοκυμανταίρ «Beyond Impossible – The Truth Behind the Fake Meat Industry» υποστηρίζει ότι τα εργαστηριακά καλλιεργημένα κρέατα, ως εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικούς κινδύνους για την υγεία, αμφισβητώντας τα αντιληπτά οφέλη αυτών των εναλλακτικών λύσεων κρέατος.

Τα ψεύτικα κρέατα στερούνται βασικών θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται στα φυσικά κρέατα, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων αμινοξέων που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των μυών και τη γενική υγεία.

Ακόμη και για όσους ακολουθούν πιστά το αφήγημα της «κλιματικής κρίσης», τα ψεύτικα κρέατα είναι κακά νέα. 

Παρά τους ισχυρισμούς περί «βιωσιμότητας», οι μελέτες δείχνουν ότι οι εναλλακτικές λύσεις κρέατος έχουν πολύ μεγαλύτερες «εκπομπές αερίων θερμοκηπίου» από τις παραδοσιακές κτηνοτροφικές πρακτικές.

Τα στοιχεία υποστηρίζουν ότι οι μέθοδοι αναγεννητικής γεωργίας είναι πολύ πιο ευεργετικές για το περιβάλλον σε σύγκριση με τις μεθόδους βιομηχανικής καλλιέργειας στις οποίες βασίζονται οι εναλλακτικές λύσεις υπερεπεξεργασμένου κρέατος.

Το ντοκυμανταίρ αναλύει τις τρέχουσες παγκόσμιες πολιτικές που πιέζουν για εναλλακτικές λύσεις κρέατος, υποδηλώνοντας ότι διακυβεύεται μια ευρύτερη ατζέντα - η οποία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επισιτιστική ασφάλεια και την ατομική υγεία μέσω της αυξημένης εξάρτησης από εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα.


 

Gravitas Ντοκυμανταίρ: Πέρα από το Αδύνατο | Η αλήθεια πίσω από την ψεύτικη βιομηχανία κρέατος | Βήγκαν, Φυτικής προέλευσης (πλήρες ντοκυμανταίρ), 31 Αυγούστου 2023 (82 λεπτά)








 ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η βιοποικιλλότητα των εντόμων πέφτει κατακόρυφα καθώς η παγκόσμια προσφορά τροφίμων τείνει προς την κατάρρευση

*


Όλες οι εμπορικές γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις και οι πτηνοτροφικές επιχειρήσεις του Μίσσιγκαν διατάχθηκαν τώρα να ακολουθήσουν διαδικασίες ΒΙΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στρατιωτικού τύπου από τις 8 Μαΐου

Παρατηρήστε πώς ποτέ δεν σας λένε τι (ή αν) είναι η ασθένεια, ποια είναι τα συμπτώματά της, πώς να τη διαγνώσετε, απόδειξη ότι υπάρχει πραγματικά κάτι που εξαπλώνεται που θέτει σε κίνδυνο τα ζώα ή τους ανθρώπους










2 σχόλια:

  1. Επίδειξη QR-Code για να μπαίνεις και να βγαίνεις! Εφιαλτική είδηση από τον Καναδά - Με τάση να εξαπλωθεί στον δυτικό κόσμο
    https://www.oparlapipas.gr/2024/05/qr-code.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με αυτό που μας στείλατε:

      ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


      Η πρώτη περιοχή στον Καναδά που εισήγαγε καταναγκαστικά τον κωδικό QR

      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/04/qr.html

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!