Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Rand Paul: Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Fauci και NIH "ακούγονται σαν συζήτηση της Μαφίας"




Ο γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Rand Paul νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα κατηγόρησε ότι τα πρόσφατα δημοσιευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρονολογούνται από την πανδημία και ανταλλάχθηκαν μεταξύ αξιωματούχων υγείας της εποχής του COVID που συνεργάζονται με τον Anthony Fauci παρέχουν στοιχεία για μια «εκτεταμένη συγκάλυψη».

Οι επικοινωνίες ελήφθησαν από την Υποεπιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Πανδημία του Κορωνοϊού μέσω κλήτευσης από τον Δρ David Morens, πρώην ανώτερο σύμβουλο του Fauci.

Σε ένα δελτίο τύπου, η υποεπιτροπή δήλωσε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδηλώνουν ότι «ο Δρ Fauci γνώριζε την κακή συμπεριφορά του Δρ Morens και μπορεί ακόμη και να είχε εμπλακεί ο ίδιος σε παραβιάσεις ομοσπονδιακών αρχείων».

Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο Paul σημείωσε ότι οι επικοινωνίες είναι μια «ένδειξη ότι κάτι συνέβαινε που ήταν ακατάλληλο» και ότι «η συγκάλυψη είναι το έγκλημα».

Ο Paul επεσήμανε ένα email που κυκλοφόρησε προηγουμένως από τον Francis Collins, πρώην διευθυντή του NIH, αναφερόμενος σε επιστήμονες που έχουν διαφορετικές σκέψεις σχετικά με την προέλευση του COVID και εκφράζοντας την επιθυμία να «κατεβάσουν αυτούς τους ανθρώπους».






«Καταρρίψτε αυτούς τους επιστήμονες που διαφωνούν μαζί μας. Οι επιστήμονες από το Χάρβαρντ, από το Στάνφορντ που έχουν διαφορετική άποψη για το πώς πρέπει να κάνουμε πολιτική δημόσιας υγείας, καταρρίπτονται», δήλωσε ο Paul στο email μεταξύ του Collins και του Fauci.

Στην συνέχεια, ο Paul αναφέρθηκε στα νεοαποκτηθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου οι αξιωματούχοι συζητούν «πίσω κανάλια» επικοινωνίας, αναφερόμενοι στην χρήση ιδιωτικών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποφυγή του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης.


«Θέλω να πω, ακούγεται πραγματικά σαν την μαφία. Ακούγεται σαν επικοινωνία της μαφίας», τόνισε ο Paul, προσθέτοντας «Έχουν μυστικά κανάλια. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα μυστικά πίσω κανάλια. Έχουν ένα μυστικό πρόσωπο σαν κούριερ».


Ο Paul ισχυρίστηκε επίσης ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι ο Fauci και οι άλλοι «εργάζονταν όλοι μαζί για να διαγράψουν αποδεικτικά στοιχεία».

Σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Morens σημείωσε ότι ζητούσε βοήθεια από «τους ανθρώπους της πληροφορικής μας» και «την κυρία μας FOIA» για το «πώς να εξαφανίσουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».






Το email του David Morens προς @PeterDaszak:

"Έμαθα από την κυρία μας @NIH FOIA πώς να εξαφανίζω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού είμαι FOIA'd, αλλά πριν ξεκινήσει η αναζήτηση, οπότε νομίζω ότι είμαστε όλοι ασφαλείς. Επιπλέον, διέγραψα τα περισσότερα από αυτά τα προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ..." pic.twitter.com/lncVsHYdEp

— Mentju (@mentju4) 16 Μαΐου 2024




Σε ένα άλλο email σχετικά με τις επιχορηγήσεις, ο Daszak είπε κυριολεκτικά ότι «αυτό θα πρέπει να εξαφανιστεί αν ο Rand Paul δεν το ενισχύσει πάρα πολύ».

Ωχ, αυτό το ενισχύει πάρα πολύ; pic.twitter.com/OFPULpFiR1

— Rand Paul (@RandPaul) 22 Μαΐου 2024


Ο Fauci έχει προγραμματιστεί να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσσου στις 3 Ιουνίου.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Πέθανε κορυφαίος γκόλφερ σε ηλικία 30 ετών


ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ
Η Israel Bonds τιμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά για τη συμβολή του στην υγεία (!!!!!!!!!!!!) και την υποστήριξη προς το Ισραήλ
Ο Μπουρλά έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις από ισραηλινά ιδρύματα σε αναγνώριση της υποστήριξής του προς το Ισραήλ και της συμβολής (!!!!!!!!!!!) του στην ιατρική.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer έχει ήδη λάβει και άλλα βραβεία στο Ισραήλ. Το 2022, ο Μπουρλά τιμήθηκε με το βραβείο Genesis, το οποίο είναι προικισμένο με ένα εκατομμύριο δολλάρια. Τιμά «εξαιρετικές προσωπικότητες για τα εξαιρετικά επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη συμβολή τους στην ανθρωπότητα και τη δέσμευσή τους στις εβραϊκές αξίες και το κράτος του Ισραήλ».


Όλο και περισσότεροι νέοι είναι ψυχικά ασθενείς – οι συντάξεις αναπηρίας αυξάνονται σε επίπεδα ρεκόρ στην Ελβετία
Μεταξύ των αγοριών, ο αριθμός των περιπτώσεων έχει διπλασιαστεί σε μόλις δέκα χρόνια. Αλλά η πρόοδος των ψυχικών ασθενειών επηρεάζει ολόκληρο τον πληθυσμό.


Η αλήθεια για αυτή τη 10ετή κολονοσκόπηση παρακολούθησης
Οι ερευνητές που ερευνούν το χρονοδιάγραμμα των επακόλουθων κολονοσκοπήσεων διαπίστωσαν ότι για μερικούς ανθρώπους, οι κίνδυνοι δεν διαφέρουν εάν περιμένουν 15 χρόνια αντί για 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!