Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Robert Fico αναμένεται να επιβιώσει. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ (!!!) την απόπειρα δολοφονίας



Ενημέρωση (1840ET): Ο πρωθυπουργός Fico λέγεται ότι βελτιώνεται, μετά από αναφορές ότι ήταν στο χειρουργείο λόγω πολλών τραυμάτων από πυροβολισμούς από την απόπειρα δολοφονίας της Τετάρτης.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Tomas Taraba δήλωσε στο BBC ότι «δεν βρίσκεται σε απειλητική για τη ζωή κατάσταση αυτή τη στιγμή».

«Ευτυχώς, από όσο γνωρίζω, η επιχείρηση πήγε καλά – και υποθέτω ότι στο τέλος θα επιβιώσει», ανέφερε η δήλωση.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Robert Kalinak δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι η επίθεση ήταν μια πολιτικά υποκινούμενη απόπειρα δολοφονίας

«Η αδυναμία αποδοχής της βούλησης κάποιου μέρους του κοινού, κάτι που δεν αρέσει σε κάποια ομάδα, είναι το αποτέλεσμα για το οποίο εργάστηκαν σήμερα», είπε αναφερόμενος στους πολιτικούς αντιπάλους του Fico. 

Ένα βίντεο κυκλοφορεί ευρέως από την ανάκριση του κρατούμενου υπόπτου, όπου ο άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως Juraj Cintula, ομολογεί ότι είπε ότι «διαφωνούσε» με τις πολιτικές της κυβέρνησής του.

Η κάλυψη της απόπειρας δολοφονίας από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως ενδιαφέρουσα. 

Ο Fico ήταν μαζί με τον Viktor Orban, ένας διαφωνών όσον αφορά τη γραμμή του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία.

Ο δημοσιογράφος Glenn Greenwald σχολίασε, για παράδειγμα, «Ακούστε αυτό το ρεπορτάζ του Sky News σχετικά με τον πυροβολισμό του Robert Fico. 

Όχι μόνο πλησιάζουν στο να το δικαιολογήσουν επειδή αντιτίθεται στη βοήθεια προς την Ουκρανία, αλλά υπονοούν επίσης ότι πληρώνεται από το Κρεμλίνο. 

Αυτή η περιστασιακή κατηγορία είναι τόσο διαδεδομένη στη Δύση και τοξική». 



Το εν λόγω τμήμα του Sky, το οποίο αποκαλεί τον Fico «πολύ φιλορώσο» και ότι «δεν προκαλεί έκπληξη» το γεγονός ότι η επίθεση έλαβε χώρα είναι παρακάτω:





Ενημέρωση (1220ET): Η ταυτότητα του δράστη έχει αποκαλυφθεί στα εθνικά μέσα ενημέρωσης και βίντεο από την πραγματική στιγμή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και έπεσε ο πρωθυπουργός Fico εμφανίστηκε σε ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.


Αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα εικόνες και μάρτυρες στη σκηνή, αναφέρουν ότι ο άνδρας που πυροβόλησε τον Σλοβάκο πρωθυπουργό είναι συγγραφέας και ακτιβιστής που ονομάζεται Juraj Cintula.

Ενώ ένα σαφές κίνητρο δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ο Cintula λέγεται ότι είναι μέρος του φιλοδυτικού και κοινωνικά φιλελεύθερου κόμματος «Προοδευτική Σλοβακία».





Οι δυτικοί ηγέτες έχουν κάνει δηλώσεις: «Σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τον πυροβολισμό του πρωθυπουργού Robert Fico. Του εύχομαι καλή δύναμη για ταχεία ανάρρωση. Οι σκέψεις μου είναι με τον Robert , τους αγαπημένους του και τον λαό της Σλοβακίας», δήλωσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.




Έχουν προκύψει φωτογραφίες από τη σύλληψη του δράστη. Φαίνεται επίσης να είναι τραυματισμένος ή να έχει υποστεί τραυματισμό αφού απομακρύνθηκε γρήγορα από την ασφάλεια...





Και από τον Ούγγρο Όρμπαν :

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orban εξέφρασε την Τετάρτη «βαθύ σοκ» για την «ειδεχθή επίθεση εναντίον του φίλου μου» πρωθυπουργού της Σλοβακίας Robert Fico, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε και να νοσηλεύτηκε μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Σοκαρίστηκα βαθιά από την ειδεχθή επίθεση εναντίον του φίλου μου, πρωθυπουργού Robert Fico. Προσευχόμαστε για την υγεία του και γρήγορη ανάρρωση! Ο Θεός να ευλογεί αυτόν και τη χώρα του!», έγραψε ο εθνικιστής ηγέτης της Ε.Ε.. στο 'X'.







Εν τω μεταξύ, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και άλλοι έχουν επισημάνει ότι η πιο αμφιλεγόμενη στάση του Fico αφορούσε τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ. Το Sputnik έχει την παρακάτω μερική λίστα πρόσφατων αντιπαραθέσεων με επίκεντρο τον Σλοβάκο πρωθυπουργό:Ο Fico κέρδισε την οργή του ΝΑΤΟ αφού υποσχέθηκε να εμποδίσει την παράδοση όπλων στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υποψηφιότητας. Ο Fico εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για το αμυντικό σύμφωνο της Μπρατισλάβας με την Ουάσινγκτον, υποσχόμενος να το αναθεωρήσει.
Ο Fico εξέφρασε την ένθερμη αντίθεσή του στην ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και είπε ότι πιστεύει ότι η Ρωσία ξεκίνησε τη στρατιωτική της επιχείρηση ως αποτέλεσμα των νεοναζί που τρέχουν ανεξέλεγκτα στην Ουκρανία.

Ο Fico έχει προειδοποιήσει ότι η δυτική στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία θα παρατείνει μόνο την κρίση και θα αυξήσει τον αριθμό των θυμάτων και έχει κατηγορήσει τις ξένες δυνάμεις για ανάμειξη στη σύγκρουση, η οποία «θα μπορούσε να είχε σβήσει από την αρχή».

Ο Fico πιστεύει ότι οι αντιρωσικές κυρώσεις έχουν «επηρεάσει αρνητικά» τη ζωή των απλών Σλοβάκων.

Ο Fico έχει επικριθεί από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ως αριστερό λαϊκιστικό ανάλογο του ουγγρικού δεξιού λαϊκιστή Viktor Orban, με τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν τα πάντα για να τον κατηγορήσουν για «δημοκρατική οπισθοδρόμηση» και «περιφρόνηση των ευρωπαϊκών κανόνων», συμπεριλαμβανομένης της ώθησής του για μεταρρύθμιση του ποινικού κώδικα.

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός έχει επίσης κάνει εχθρούς με ισχυρά ευρωπαϊκά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, υποσχόμενος να ξεκινήσει μια ανεξάρτητη έρευνα για τις αυταρχικές πολιτικές της ΕΕ την εποχή της πανδημίας.

* * *

Ο λαϊκιστής πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο πυροβολήθηκε, σύμφωνα με έκτακτα δημοσιεύματα, μετά από τον οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και φαίνεται να είναι ζωντανός, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές. 

Ωστόσο, ορισμένες αναφορές ανέφεραν την κατάστασή του ως «πολύ σοβαρή» και ότι έπρεπε να μεταφερθεί αεροπορικώς.

Σύμφωνα με αναδυόμενες λεπτομέρειες στο Associated Press, ο Fico «τραυματίστηκε σε πυροβολισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Χάντλοβα, περίπου 150 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό τηλεοπτικό σταθμό TA3.


Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Robert Fico, εικόνα αρχείου


Οι τοπικές αρχές λένε ότι ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά από το Σπίτι του Πολιτισμού όπου λάμβανε χώρα κυβερνητική συνεδρίαση.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας «είδε τον πρωθυπουργό να σηκώνεται από το έδαφος από φρουρούς ασφαλείας, να φορτώνεται σε ένα αυτοκίνητο και να απομακρύνεται».

Αρκετοί άνθρωποι χαιρετούσαν τον Fico και τη στιγμή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, μετά τον οποίο ο πρωθυπουργός έπεσε στο έδαφος. 

Ο επίδοξος δολοφόνος συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την έκταση των τραυμάτων του.

Ανεπιβεβαίωτο βίντεο από τα αμέσως επακόλουθα:


Έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της εμβάθυνσης της δυτικής εμπλοκής στον πόλεμο της Ουκρανίας, για τον οποίο έχει κάνει πολλούς εχθρούς και επικριτές μεταξύ των δυτικών συμμάχων, και φυσικά εντός της ίδιας της Ουκρανίας.

Για παράδειγμα, δείτε πώς το CNN τον περασμένο Οκτώβριο περιέγραψε την άνοδό του σε πρωθυπουργό και ηγέτη του μικρού κράτους μέλους του ΝΑΤΟ... 

«Ένα κόμμα με επικεφαλής μια προσωπικότητα υπέρ του Κρεμλίνου βγήκε πρώτο αφού εξασφάλισε περισσότερες ψήφους από ό,τι αναμενόταν στις εκλογές στη Σλοβακία, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, σε αυτό που θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση για την ενότητα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. στην Ουκρανία».

Ωστόσο, σε αυτό το πρώιμο σημείο ένα κίνητρο είναι άγνωστο.





Ένα εθνικό μέσο ενημέρωσης στη Σλοβακία ανέφερε τις ακόλουθες ανεπιβεβαίωτες λεπτομέρειες της κατάστασής του (αυτόματη μετάφραση):

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι οποίες άρχισαν αμέσως να εξαπλώνονται, ο πρωθυπουργός Robert Fico χτυπήθηκε από 2-3 τραύματα, φέρεται να ήταν στο άκρο, το στήθος και την κοιλιά. 

Λέγεται ότι θα έπρεπε να είχαν πέσει έως και 4-5 βολές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εβδομαδιαίο PLUS 7 DAYS, κάποιος από το πλήθος φώναξε "Robo, έλα εδώ" και άρχισαν οι πυροβολισμοί.

«Είναι ένα τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιά και το χέρι. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός κινδύνου. Θα τον χειρουργήσουν», μας είπε η καλά ενημερωμένη πηγή μας στις 3:30 μ.μ.

Ορισμένες αντικρουόμενες αναφορές λένε ότι μπορεί να πυροβολήθηκε στο κεφάλι.




Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αυξανόμενες εικασίες ότι αυτό θα μπορούσε να συνδεθεί με την αντίθετη στάση του Fico για την Ουκρανία εναντίον των γερακιών στο ΝΑΤΟ, όπου έχει μόνο έναν άλλο εξέχοντα σύμμαχο.




άρθρο υπό ανάπτυξη...




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο αρχηγός της κυβέρνησης της Σλοβακίας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από απόπειρα δολοφονίας
Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Robert Fico τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα σε απόπειρα δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, του έπεσαν τέσσερις πυροβολισμοί, χτυπώντας τον Fico στην κοιλιά. Ο 59χρονος σοσιαλδημοκράτης, αντίπαλος των συνθηκών του Π.Ο.Υ. και των «εμβολιασμών» mRNA, βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Απόπειρα δολοφονίας του Robert Fico – παρακαλώ μην αντιστρέφετε τους ρόλους θύτη-θύματος



Φιλοουκρανός φιλελεύθερος προσπαθεί να δολοφονήσει τον αντιπολεμικό πρωθυπουργό της Σλοβακίας | Redacted News
Θα θυμάστε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή... επαινούσαμε την Σλοβακία που αντιστάθηκε στην τυραννία του Π.Ο.Υ. ... απορρίπτοντας τη συνθήκη για την πανδημία... αν είστε ηγέτης που υπερασπίζεστε την ειρήνη και ορθώνετε το ανάστημά σας ενάντια στην τυραννία του WEF και του Π.Ο.Υ. ... θα σας πυροβολήσουν... Θα σας δολοφονήσουν ή θα κάνουν απόπειρα δολοφονίας. Αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα στον Robert Fico, τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας.



Ο Ζελένσκι αναβάλλει όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό καθώς η Ρωσσία προελαύνει
Η κίνηση έρχεται αφού οι δυνάμεις της Μόσχας κατέλαβαν αρκετούς οικισμούς στην περιοχή του Χάρκοβο τις τελευταίες ημέρες

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι ανέβαλε τις επισκέψεις στο εξωτερικό που είχαν προγραμματιστεί για αργότερα αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ο γραμματέας Τύπου του. Τα σχόλιά του έρχονται εν μέσω της ρωσικής επίθεσης στη συνοριακή περιοχή του Χαρκόβου. Η δήλωση έγινε την Τετάρτη από τον Σεργκέι Νικιφόροφ, ο οποίος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι ο Ουκρανός ηγέτης «έχει δώσει εντολή να αναβληθούν όλες οι διεθνείς εκδηλώσεις που τον αφορούν και έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες και να συντονιστούν νέες ημερομηνίες». Ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του Κιέβου για την κατανόησή τους.



Η Ρωσσία είναι έτοιμη να ξεπεράσει την άμυνα της Ουκρανίας - Γιατί δεν υπάρχουν ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις;
Υπάρχουν δύο κλασικές προπαγανδιστικές αφηγήσεις που χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις όταν πρόκειται να κρατήσουν το κοινό αφοσιωμένο σε οποιαδήποτε πολεμική εκστρατεία που δεν κάνει τίποτα για να προωθήσει τα εθνικά τους συμφέροντα:

Πρώτον, υπάρχει το ψέμα της «δέσμευσης», το οποίο λέει ότι μόλις παρέμβετε για να υποστηρίξετε μια πολεμική προσπάθεια, τότε πρέπει να παραμείνετε εκθετικά αφοσιωμένοι, ακόμη και αν αυτή η πολεμική προσπάθεια εκτίθεται ως άσκοπη. Κάθε φορά που το κοινό αποσύρεται από αυτόν τον πόλεμο σε μια προσπάθεια να επανεξετάσει ποιο σκοπό εξυπηρετεί, γελοιοποιείται ότι δυνητικά «διακινδυνεύει ζωές» και θέτει τις βάσεις για την ήττα. Με άλλα λόγια, πρέπει να υποστηρίξετε τυφλά την προσπάθεια. Δεν επιτρέπεται να εξετάσετε τη σύγκρουση ορθολογικά, γιατί ποιος θέλει να κατηγορηθεί για την απώλεια ενός πολέμου;



Φινάλε για την Ουκρανία; Η ειρηνική διευθέτηση εξακολουθεί να εμποδίζεται από την αντιρωσική Δύση
Οι υποστηρικτές του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξακολουθούν να καθοδηγούνται από τον αντιρωσικό εξτρεμισμό, ισχυρίζεται ένας αναλυτής.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στην Κίνα νωρίς την Πέμπτη για την πρώτη επίσκεψη του Ρώσου ηγέτη στο εξωτερικό από την έναρξη μιας άλλης θητείας νωρίτερα αυτό το μήνα. Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι οι συζητήσεις για τον συνεχιζόμενο ρωσο-ουκρανικό πόλεμο θα πραγματοποιηθούν όταν ο Πούτιν συναντηθεί με τον ομόλογό του Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ πριν περιοδεύσει στην ασιατική χώρα. Η Κίνα κυκλοφόρησε ένα ειρηνευτικό σχέδιο 12 σημείων για τον τερματισμό της σύγκρουσης πέρυσι, προσδιορίζοντας την επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς ως την προέλευση της σύγκρουσης.



Ο Glenn Greenwald κάνει μια σημαντική πρόβλεψη για την Ουκρανία
Ήταν το βράδυ της Τρίτης όταν ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken ηγείτο ενός παράξενου ροκ ύμνου ως frontman κιθάρας και φωνητικών σε ένα μπαρ του Κιέβου, τραγουδώντας το "Rockin' in the Free World" του Neil Young - και το διαδίκτυο συλλογικά ανατρίχιασε. Αλλά μόλις το επόμενο πρωί, την Τετάρτη, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι ακυρώνει όλα τα επερχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό σε μια στιγμή που οι δυνάμεις του σφυροκοπούνται στην περιοχή του Χάρκοβο.

«Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έδωσε εντολή να αναβληθούν όλες οι διεθνείς εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες και να συντονιστούν νέες ημερομηνίες. Είμαστε ευγνώμονες στους εταίρους για την κατανόησή τους», δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Ζελένσκι, Sergii Nykyforov.



Ο Πούτιν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κίνα
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στο Πεκίνο στις 16 Μαΐου για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μετά την επανεκλογή του.

Η επίσημη επίσκεψη του Πούτιν στην Κίνα θα διαρκέσει δύο ημέρες - ο Ρώσος ηγέτης θα περάσει στις 16 Μαΐου στο Πεκίνο και θα επισκεφθεί το Χαρμπίν στις 17 Μαΐου. Την Πέμπτη, ο Πούτιν θα έχει συναντήσεις με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ σε στενά και διευρυμένα σχήματα. Οι συνομιλίες του Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ και τον πρωθυπουργό του Κρατικού Συμβουλίου της Κίνας Λι Τσιάνγκ θα καθορίσουν τις «κατευθύνσεις για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας και θα συζητήσουν τα πιο πιεστικά ζητήματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.



Οι δεσμοί Ρωσσίας-Κίνας δεν αποτελούν απειλή για άλλα έθνη - Πούτιν
Η εταιρική σχέση μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου είναι μια σταθεροποιητική δύναμη στον κόσμο, δήλωσε ο πρόεδρος

Οι στενοί δεσμοί μεταξύ Ρωσσίας και Κίνας δεν πρέπει να θεωρούνται απειλή εναντίον οποιασδήποτε άλλης χώρας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την άφιξή του στο Πεκίνο την Πέμπτη. Ο Ρώσος ηγέτης έκανε τα σχόλιά του κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping. Το ταξείδι είναι η πρώτη επίσκεψη του Πούτιν στο εξωτερικό από τότε που ορκίστηκε για πέμπτη προεδρική θητεία νωρίτερα αυτό το μήνα. «Είναι απολύτως κρίσιμο οι ρωσο-κινεζικές σχέσεις να μην είναι ad hoc επαφές και να μην στρέφονται εναντίον κανενός», δήλωσε ο Πούτιν.



Μυστική ομιλία του πρώην υπουργού Άμυνας της Κίνας που διέρρευσε καταδεικνύει την πρόθεση της Κίνας να καταστρέψει την Αμερική
«Η κεντρική επιτροπή πιστεύει ότι, όσο επιλύουμε το πρόβλημα των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα χτύπημα, όλα τα εσωτερικά μας προβλήματα θα λυθούν εύκολα. Ως εκ τούτου, η στρατιωτική μας προετοιμασία μάχης φαίνεται να στοχεύει στην Ταϊβάν, αλλά στην πραγματικότητα στοχεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η προετοιμασία υπερβαίνει κατά πολύ το πεδίο της επίθεσης σε αεροπλανοφόρα ή δορυφόρους. - Κινέζος υπουργός Άμυνας στρατηγός Wei Fenghe

Αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας σειράς πολλαπλών μερών που εκθέτει την πρόθεση της Κίνας να πάει σε πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο μέρος βασίζεται στην ιδέα ότι οι Κινέζοι σκοπεύουν πλήρως όχι μόνο να κατακτήσουν την Αμερική, αλλά και να καταστρέψουν την Αμερική.



Διαδηλώσεις στην Τιφλίδα: Η Γεωργία εγκρίνει αμφιλεγόμενο νόμο για τις ΜΚΟ – άγριες σκηνές στο κοινοβούλιο
Εδώ και εβδομάδες, χιλιάδες διαδηλώνουν στην Τιφλίδα ενάντια σε έναν νόμο που οι επικριτές θεωρούν απειλή για την κοινωνία των πολιτών. Θέτει σε κίνδυνο το δημοκρατικό μέλλον της Γεωργίας;

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η φωτογραφία - πρό μηνών - που "τούς τρέλλανε"!
    https://i.guim.co.uk/img/media/bb8cc6045d4fbe9d483029769aa4c281857d7ba1/0_123_6400_3841/master/6400.jpg?width=465&dpr=1&s=none

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχόμαστε νά πάνε όλα καλά καί νά έχει γρήγορη ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!