Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΑΝ ισχύουν όλα αυτά......

 


Τα ήξερε όλα! 

Αποκαλύφθηκαν οι τρομερές προβλέψεις της Σέρβας διορατικού....


Η Verica Obrenovic είναι ένα όνομα που περιβάλλεται από πολλές φήμες, θρύλους και μυστικιστικές ιστορίες. Διορατική και προφήτισσα από τη Σερβία, έγινε διάσημη για τις φρικτές προβλέψεις της, που συχνά αφορούσαν καταστροφές, πολέμους και παγκόσμιες αλλαγές. 


Η Ομπρένοβιτς γεννήθηκε στα μέσα του 20ου αιώνα σε ένα μικρό σερβικό χωριό. 

Από την παιδική της ηλικία, έδειξε ασυνήθιστες διόρατες ικανότητες, τις οποίες παρατήρησαν η οικογένειά της και οι συγχωριανοί της. 

Η φήμη της ως προφήτισσας εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη τη χώρα και η Βέριτσα έγινε σύντομα γνωστή πολύ πέρα ​​από τα σύνορα της Σερβίας. 

Οι προβλέψεις της συχνά αφορούσαν θέματα που σχετίζονται με τον ανθρώπινο πόνο, τις φυσικές καταστροφές και τις πολιτικές συγκρούσεις. 

Πολλές από τις προφητείες της εξακολουθούν να είναι αμφιλεγόμενες μεταξύ ερευνητών και σκεπτικιστών. 

Οι ηχογραφήσεις με τα λεγόμενά της ήταν απόρρητες για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πρόσφατα συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα. 

Για παράδειγμα, το 2012, δήλωσε ότι η Κριμαία θα γίνει ειρηνικά μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και κυριολεκτικά δύο χρόνια αργότερα αυτό έγινε πραγματικότητα. 

Και το 2015, είπε ότι οι Αμερικανοί θα αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το Αφγανιστάν και το Ιράκ και ότι ο κόσμος θα κυριευόταν από έναν τρομερό ιό που θα εξόντωσε εκατομμύρια ανθρώπους. 

Επίσης, το 2007, η Veritsa προέβλεψε πλημμύρες στη Βραζιλία, έντονες βροχοπτώσεις στο Βιετνάμ και ατύχημα πυρηνικού σταθμού στην Ιαπωνία και το επακόλουθο τσουνάμι.

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Το 2012, η ​​Veritsa αποκάλεσε τη Ρωσία μια μεγάλη δύναμη που διαθέτει μοναδικά όπλα, τα οποία δεν έχουν ανάλογα σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Προειδοποίησε ότι οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα συνοδεύονται από στρατιωτικές μάχες. Είδε ότι πολλοί άνθρωποι θα έφευγαν για τη Ρωσία και τη Δύση για να αποφύγουν τη συμμετοχή σε αυτή τη σύγκρουση. 

Ως αποτέλεσμα, η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να αντέξει το πλήγμα και θα γίνει μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 «Η Ρωσία είναι η μόνη δύναμη σε αυτόν τον κόσμο, όλες οι χώρες θα υποκύψουν σε αυτήν», σημείωσε ο Σέρβος διορατικός. Προειδοποίησε επίσης ότι η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία θα γίνουν το κέντρο του κόσμου. 

Οι ζωές όλων των άλλων χωρών θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις αυτών των χωρών. 

Η Αμερική, με τη σειρά της, θα πιαστεί από μια οικονομική κρίση και το δολλάριο θα χάσει την αξία του στην παγκόσμια αγορά.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ....ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ

 ΝΕΡΟ!!!!


Η Βερίτσα έβλεπε ένα τρομερό μέλλον και για άλλες χώρες. 

Είπε ότι η Μεγάλη Βρετανία θα χωριστεί στην Αγγλία και η Σκωτία, η Ιταλία και η Ισπανία θα χωριστούν επίσης, και θα υπάρξουν τρομερές διαμαρτυρίες και τρομερές τρομοκρατικές επιθέσεις στήν Γαλλία. 


Η Σκανδιναβική Χερσόνησος θα περάσει κάτω από το νερό. 


Η Αμερική θα καλυφθεί επίσης από νερό... 


Εδώ θα ξυπνήσει το υπερηφαίστειο στο πάρκο Yellowstone. Μετά από μια ηφαιστειακή έκρηξη, ολόκληρος ο κόσμος θα παραμείνει στο σκοτάδι για αρκετές ημέρες, λόγω της έκρηξης του μάγματος, ο ήλιος δεν θα είναι ορατός. 

Αυτή η καταστροφή θα οδηγήσει σε σοβαρούς σεισμούς και πλημμύρες στην Αμερική και στη συνέχεια στη δεύτερη εποχή των παγετώνων.

Η Veritsa, όπως και η Vanga, είπε ότι η πιο ασφαλής περιοχή στον κόσμο θα ήταν η Ρωσία, ή μάλλον το κεντρικό τμήμα της Σιβηρίας. 

Εδώ θα γίνουν λιγότερο αισθητές οι φυσικές καταστροφές.

Οι προβλέψεις της Verica Obrenovic συνεχίζουν να προκαλούν φόβο και άγχος σε πολλούς ανθρώπους. 


Παρά την έλλειψη επιστημονικών αποδείξεων για τις ικανότητές της, τα λόγια του μάντη αντηχούν στις καρδιές όσων πιστεύουν στην πιθανότητα να προβλέψουν το μέλλον. 


Το μέλλον θα δείξει πόσο αληθινές είναι οι σκοτεινές προφητείες της, αλλά ένα είναι σίγουρο: το όνομά της θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως σύμβολο μυστηρίου και μυστικισμού.

dzen.ru

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

https://corfiatiko.blogspot.com/2024/06/blog-post_67.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!