Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Δηλαδή τώρα αυτή η ΑΝΙΕΡΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ Της Μητέρας του Θεού, ε π ι τ ρ έ π ε τ α ι ; ; ;

 




ΠΗΓΗ: 

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2024/06/IMG_0555.jpeg

6 σχόλια:

  1. Δεν μπαίνω παραπέρα στην πηγή που παραθέτετε. Δεν επιτρέπεται να κοιτάζουμε άλλο την Παναγία προσβεβλημένη.

    Όμως και πάλι αναρωτιέμαι:

    Αυτά η Εκκλησία δεν τα βλέπει;

    Κύριε Τζέρρυ μας, μήπως πήγατε διακοπές και δεν έχετε δεδομένα να μπείτε στο ίντερνετ;;

    Μήπως μπουκωθήκατε με τα ΕΣΠΑ και τηρείτε το γνωστό που λέγανε οι γιαγιάδες μας "όταν τρώμε δεν μιλάμε";;

    Μήπως είστε πλέον ξεδιάντροπα και αμαρτωλά απών εσείς και οι κουστωδία σας στη Σύνοδο;;;

    Σα δε ντρέπεστε, όλοι εσείς οι ντροπές της Ορθοδοξίας, της Πατρίδας, της ανθρώπινης κατάστασης!!

    Ο Κύριός μας όμως σας βλέπει. Σας βλέπει και δεν θα αργήσει.
    Αφήσατε να προσβάλλουν την Άχραντη Μητέρα Του.

    Υ.Γ.: Προτροπή για το Ποίμνιο: κόψτε τους τα δίφραγκα. Μόνο έτσι θα τους τσούξει. Μόνο το χρήμα προσκυνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν βλέπουμε εδώ καί πολύ καιρό, μία γενική καί ηχηρή αφωνία της πλειονότητας των μητροπολιτών, που απαρτίζουν τήν (ανύπαρκτη) ιερά σύνοδο, πόσο πιά μυαλό θέλει νά καταλάβουμε ότι είναι 1.000% εκβιαζόμενοι καί δεμένοι χειροπόδαρα;

      Κοντά στόν νού κι η γνώση.

      Όσο γιά τόν μητρ. της συμπρωτεύουσας, μήν κουράζεσθε άδικα, δέν πρόκειται νά κάνει απολύτως τίποτα, επειδή "δέν έμαθε", "δέν άκουσε", "δέν του είπαν", "δέν γνώριζε", γενικώτερα δέν ήθελε νά πληροφορηθεί απολύτως τίποτα....

      Διαγραφή
    2. Άκου φίλε μου, και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε.

      Όμως, πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι όλοι αυτοί οι ... εκλαμπρότατοι -και μη μου πεις ότι δεν τους προσφωνούμε έτσι, γιατί πραγματικά δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγώτερο - εκείνοι έχουν πρεμούρα για τους τίτλους- έχουν όχι μόνο εγκαταλείψει το Ποίμνιο, εμφανώς από την πανδημιο-απάτη (θυμηθείτε: από 'δω το εμβόλιο και από εκεί ο τάφος. Κάτι από ΛΕ-ΠΑ - "από 'δω η γυναίκα μου κι από 'κει το αίσθημα μου".-αλλά σε πιο ιατρικό) αλλά ασεβούν ξεδιάντροπα ενώπιον του Κυρίου μας και της Παναγίας μας. Αναζητούν τα καλά και πλούσια γεράματα κι ούτε βλέπουν ότι πάνε ντουγρού να χάσουν την ψυχή τους.

      Επιμένω στο να τους κόψει ο κόσμος τα φράγκα.

      Μη τους δίνετε ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ.

      Βλέπεις μερικούς που δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό, μόλις περιαχθεί ο δίσκος να τα 'ρίχνουν' - σου θυμίζει ένα είδος συγχωροχάρτι. "Πλερώνω" και σώζομαι.

      Βρείτε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη και στηρίξτε τον κάθε μήνα. Περνάτε μπροστά από έναν άστεγο κάθε πρωί για τη δουλειά; Εξασφαλίστε του κάθε μέρα ένα γεύμα κι ένα μπουκάλι νερό και μια "καλημέρα" από την καρδιά σας. Μη πείτε δεν μπορείτε, κόψτε κάτι από τις σπατάλες: καπνίστρ λιγώτερο, αγοράστε μια μαλακιούλα λιγώτερη, ένα βερνίκι νυχιών λιγώτερο - δεν χρειάζεται να έχετε 762 εκατομμύρια αποχρώσεις. Ούτως ή άλλως βάψε-ξέβαψε κοντεύουν να γίνουν τα νύχια σας σαν του Γρύπα.

      Χτυπήστε εκεί που πονά.

      Δεν είμαστε θύματα.

      Καταλάβετέ το.

      Διαγραφή
  2. Εδώ ήθελαν κάποιοι πολίτες να διαμαρτυρηθούν για τα ξεφτιλίκια μέσα στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας που έχει γύρω-γύρω κάγκελα όχι στον δρόμο και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης έδωσε διαταγή να κλειδώσουν το πορτάκι του προαύλιου για να μην μπορούν οι πιστοί να μαζευτούν στο προαύλιο και να διαμαρτυρηθούν. Και έξω από τα κάγκελα ήταν περιπολικά και αστυνομικοί και συλλαμβάνανε όσους μαζεύτηκαν για να διαμαρτυρηθούν που ήταν ελάχιστοι. Καλά αυτός ο μητροπολίτης τι ψυχή θα παραδώσει; Κανονικά έπρεπε να κατεβάσει τους πιστούς της Θεσσαλονίκης σε διαδήλωση κατά των σατανιασμένων όχι να τους κάνει πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμφανιστηκαν στα γκει πραιτ τρεις ελληνοκτονοι και ψυχοκτονοι ορθοδοξων χριστιανων ο Μπουρλας με τα θανατηφορα εμβολια ,ο πρεσβης της Αμερικης για να ολοκληρωσει την εξωλοθρεψη μας και ο Κασελακης με το κουσουρι η κορονις των γκει πραιτ.Ηρθαν για να μαςαποτελειωσουν ψυχικα ,αφου οικονομικα ,εδαφικα και εθνικα μας εχουν καταστρεψει .Τορα ηρθαν οι διαολανθρωποι να πολεμησουν αμεσα την πιστη μας παρουσιαζοντας την Παναγια ,τον αγιασμενο ναο του Υψιστου σαν τα μουτρα τους που κυλιουντε σαν τα γουρουνια μεσα στον βορβορο και τη δυσοδια της ανομαλιας.Η μονη φοτογραφια την οποια ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και την οποια πρεπει να μεταφερουν με τα βρωμικα χερια τους ειναι η φωτογραφια με τα αισχη που διαπρατουν μερα νυχτα. Αυτοι ειναι και υπεραιροντε σαν τον δια΄λο πατερα τους για τα αισχη τους και εκτελουν αυτου τις διαταγες να υβριζουν το προσωπο της παναγνης μητερας του Θεου σαν τα μουτρα τους.
    Θα επρεπε αυτους που περιφερουν την υβριστικη εικονα της Παναγιας να τους σπασουν τα μουτρα μαζι με τον Μητσοτακη , που τους επετρεψε να ξεφτελιζουν την πιστη μας και γελαει σαν τον διαολο ,ειναι τρελοι για δεσιμο,ειναι κατι χειροτερο ειναι δαιμονισμενοι και ειναι υπερηφανοι γι αυτο.
    Που εισαι Πουτιν να μαζεψεις τα αποβλητα της κοινωνιας. Βρικανε και τα κανουνε που ειναι ο Αρχιεπισκοπος που ειναι ο Μητροπολιτης Θεσσαλονικης ,οι Ιερεις,ο πιστος λαος που εχει μια εμπορικη θεση με το Θεο και παει στην Εκκλλησια για να απαιτει παντα απ το Θεο πλουτοι ,υγεια και καλοπεραση που ουτε βλεπουν ουτε ακουνε .Σκεφτομαστε τι θα σκεπτεται ο Χριστος για μας ,με τι μουτρα θα παμε την Κυριακη στην Εκκλησια κοντα του να μεταλαβουμε αναισθητα το σωμα και το αιμα του.
    Καιρος να παρουμε τα οπλα οχι μονον τα πνευματικα και σαν τον Αγιο Νικολαο να σηκωσουμε το χερι εναντιων των εχθρων του Θεου και δαιμονικων ανθρωπων, οσο υψιλα ισταμενοι αν ειναι αυτοι ,για να τυχουμε ελαιους απο το Θεο,αλλοιως παμε κατα διαολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΧΡΥΣΟΜΠΑΣΤΟΥΝΑΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙΝΑΤΕ? ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΕ! ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!