Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ολλανδία: 63χρονη γυναίκα ΠΕΘΑΙΝΕΙ από θρόμβους αίματος 5 ημέρες μετά από ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ αίματος





Η 63χρονη Emser πέθανε πέντε ημέρες μετά από μετάγγιση από θρόμβους αίματος στους πνεύμονες και το πόδι της. Η υπόθεση αναφέρθηκε στο Sanquin, αλλά η τράπεζα αίματος κάλυψε την έκθεση, γράφει η The Other Newspaper.


«Είμαι πεπεισμένη ότι οι εμβολές στους πνεύμονες και το πόδι της ήταν άμεσο αποτέλεσμα της μετάγγισης», δήλωσε η νοσοκόμα Jenny Marskamp στην εφημερίδα.


Όταν χρειάστηκε μετάγγιση αίματος, η Ems ζήτησε από τους γιατρούς και το Sanquin μετάγγιση με μη εμβολιασμένο αίμα. Οι γιατροί και η τράπεζα αίματος δεν ήθελαν να συνεργαστούν. Όλο το αίμα είναι ασφαλές», είπαν.


Η Ems χρειαζόταν σίγουρα μετάγγιση αίματος και έλαβε τέσσερα αποθέματα αίματος τον Ιανουάριο του 2023. Λίγο αργότερα, ανέπτυξε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί αποδείχθηκε ότι είχε πνευμονικές εμβολές μεγέθους εκατοστού και θρομβωμένο πόδι. Πέθανε λίγες μέρες αργότερα.


Ένα μήνα αργότερα, η νοσοκόμα Jenny Marskamp παραπονέθηκε στο νοσοκομείο και στο Sanquin. Έδειξε στους γιατρούς του νοσοκομείου ένα βίντεο από τον ομότιμο καθηγητή Pierre Capel σχετικά με τους θρόμβους αίματος. Ένας από τους γιατρούς παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια.


Το Sanquin «ξέφυγε» με τη δήλωση ότι η Ems είχε πιθανώς μια «αντίδραση μετάγγισης».


Η ιατρός στην αιμοδοσία Trudy van den Berg, η οποία είχε εργαστεί για το Sanquin για πολλά χρόνια, είδε στο σύστημα αναφοράς TRIP (Transfusion and Transplantation Reaction in Patients) ότι αυτό δεν είχε αναφερθεί. Επιπλέον, η πνευμονική εμβολή δεν είναι γνωστή αντίδραση μετάγγισης, σύμφωνα με την Van den Berg.



ΠΗΓΗ: Niederlanden: Frau (63) stirbt 5 Tage nach Bluttransfusion an Blutgerinnseln – uncut-news.ch (uncutnews.ch)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:







 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ:

99,9% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ: Κορυφαίος επιστήμονας προβλέπει την εξαφάνιση της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη


Το πολύπλευρο βαλσαμόχορτο: φαρμακευτικό φυτό για σώμα και ψυχή
Ήδη γνωστό ως φαρμακευτικό φυτό από τους Ρωμαίους, το βαλσαμόχορτο εξακολουθεί να είναι ένας αξεπέραστος βοηθός για το στρες και το άγχος σήμερα. Οι τομείς εφαρμογής τους είναι ποικίλλοι και μπορούν να έχουν υποστηρικτική επίδραση σε διάφορα παράπονα υγείας.


ΝΙΚΗ: Γυναίκα που απολύθηκε επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο covid παίρνει σχεδόν 700.000 δολάρια
Ένας εργοδότης διατάχθηκε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό αφού απέλυσε μια γυναίκα επειδή αρνήθηκε να κάνει την ένεση covid.

3 σχόλια:

  1. Ανάπαυση νά έχει η ψυχή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γιατροί κατάντησαν κατά συρροή δολοφόνοι.

    Το ξεκίνησαν με τις ελιξήρια αθανασίας - ή μήπως ευθανασίας;- και το συνεχίζουν με την αιμοδοσία.

    Ισόβεια και δήμευση της περιουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!