Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Η Ε.Ε. επιβάλλει ΠΡΟΣΤΙΜΟ 200 εκατ. ευρώ στην Ουγγαρία επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ανοίξει τα σύνορα


Κτίριο του Ουγγρικού Κοινοβουλίου / Φωτογραφία του Peter Imanuelsen


Και επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα που δεν ανοίγουν τα σύνορα.


PETER IMANUELSEN
27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Το ανώτατο δικαστήριο της Ε.Ε. μόλις αποφάσισε ότι στην Ουγγαρία θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ ΚΑΙ ημερήσια ποινή 1 εκατομμυρίου ευρώ για την άρνησή της να ανοίξει τα σύνορά της και για την απέλαση ανθρώπων.

Η Ουγγαρία ήταν μία από τις λίγες χώρες στην Ευρώπη που δεν ακολούθησε την ατζέντα των ανοικτών συνόρων και τώρα τιμωρείται γι' αυτό.

«Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να επιβάλει πρόστιμο στην Ουγγαρία 200 εκατομμύρια ευρώ συν 1 εκατομμύριο ευρώ ημερησίως (!!) για την υπεράσπιση των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι εξωφρενική και απαράδεκτη», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Viktor Orbán.

Η Ουγγαρία αρνήθηκε στους αιτούντες άσυλο να παραμείνουν στη χώρα κατά τη διάρκεια της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου τους.

Οι άνθρωποι που θέλουν να ζητήσουν άσυλο στην Ουγγαρία πρέπει να το κάνουν στις πρεσβείες τους στις γειτονικές χώρες και οι άνθρωποι που προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα σταματιούνται.

Αυτό ήταν απαράδεκτο για την Ε.Ε., η οποία αναγκάζει τώρα την Ουγγαρία να ανοίξει τα σύνορά της ή να πληρώσει ένα τεράστιο πρόστιμο.

Απίστευτο!

Πρόσφατα, ο Viktor Orbán δημιούργησε μια νέα δεξιά συμμαχία που ονομάζεται "Πατριώτες για την Ευρώπη", η οποία γρήγορα έγινε η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα στο κοινοβούλιο της Ε.Ε..

Ωστόσο, η αριστερά και οι φιλελεύθεροι έχουν συνωμοτήσει για να τους κρατήσουν μακριά από θέσεις-κλειδιά στην Ε.Ε..

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο προηγούμενο άρθρο μου εδώ:





Ο λαός της Ουγγαρίας σαφώς και δεν θέλει ανοιχτά σύνορα, καθώς ψήφισε μαζικά τον Viktor Orbán, ο οποίος είναι σταθερός στο κλείσιμο των συνόρων.

Ωστόσο, η Ε.Ε. τους αναγκάζει να ανοίξουν τα σύνορα, καθώς λένε ότι η Ουγγαρία δεν ακολουθεί τους νόμους τους.


ΠΗΓΗ: EU fines Hungary €200 million for refusing open borders (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Σατανιστές θα πάρετε τα α@@@ατου Ορμπάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά, όσο κι άν λ υ σ σ ά ξ ο υ ν τόν Βίκτωρα δέν είναι σέ θέση νά τόν "γονατίσουν", αλλά ούτε καί νά τόν χειραγωγήσουν!

      Πατάει γερά στά πόδια του, έχει τήν αμέριστη υποστήριξη του λαού του, λαμβάνοντας ύπ΄όψιν μας ότι ήδη έχει εκλεγεί 4 φορές μέ μεγάλα ποσοστά!

      Εκτός κι άν ...."αρρωστήσει", όπως λένε "ξ α φ ν ι κ ά" γιατί ποτέ μά ποτέ δέν ξέρεις.....

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει καί τό χειρότερο, νά τόν..
    "φάνε"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=fn8e2EfDO_s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!