Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

«Μεγάλη αντικατάσταση»: Ο Stéphane Ravier κατακεραυνώνει τό Γαλλικό Κοινοβούλιο, γιά τόν «α υ τ ο κ τ ο ν ι κ ό απολογισμό» της εισδοχής, ΠΑΝΩ από 2.000.000 αλλοδαπών (!!!!!) υπό τήν κυριαρχία του Macron! ( β ί ν τ ε ο )




«Αυτός είναι ο αυτοκτονικός απολογισμός της μεταναστευτικής πολιτικής σας, αγαπητοί μου συνάδελφοι, γιατί είστε όλοι υπεύθυνοι για αυτή την τρέλλα, για αυτή την καταστροφή».


Σε μια δυναμική και αμείλικτη ομιλία προς τον Γάλλο συντηρητικό γερουσιαστή, ο Stéphane Ravier του κόμματος Reconquête άσκησε δριμεία κριτική στις τρέχουσες μεταναστευτικές πολιτικές, κατηγορώντας ολόκληρο το νομοθετικό σώμα ότι διευκολύνει τη «Μεγάλη Αντικατάσταση». Η ομιλία του έρχεται σε μια εποχή που η παράνομη μετανάστευση, ο αποτυχημένος έλεγχος και οι αριστερές ατζέντες καταστρέφουν την ταυτότητα και το μέλλον της Γαλλίας.

Ο Ravier δεν μάσησε τα λόγια του καθώς περιέγραψε την ανησυχητική πραγματικότητα: «Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια ξένοι έχουν εισέλθει στο γαλλικό έδαφος κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Μακρόν», δήλωσε, αριθμός που ισοδυναμεί με ολόκληρο τον πληθυσμό του Παρισιού. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Μετανάστευσης και Δημογραφίας, μεταξύ 700.000 και 900.000 παράνομοι μετανάστες ζουν τώρα στη Γαλλία, αριθμός συγκρίσιμος με τον πληθυσμό της Μασσαλίας.

«Το 95% των εντολών εγκατάλειψης της γαλλικής επικράτειας (OQTF) δεν έχουν εφαρμοστεί», τόνισε ο Ravier, υπογραμμίζοντας την αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης να τηρήσει το νόμο. 

Αποκάλυψε ότι 423.000 παράνομοι μετανάστες λαμβάνουν κρατική ιατρική βοήθεια, με σχεδόν 20.000 νέους αποδέκτες σε μόλις έξι μήνες, κοστίζοντας στους Γάλλους φορολογούμενους 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. 

Επιπλέον, επεσήμανε την οικονομική επιβάρυνση περισσότερων από 40.000 φερόμενων ως «ασυνόδευτων ανηλίκων», που κοστίζει κατά μέσο όρο 50.000 ευρώ ανά ανήλικο ετησίως, συνολικού ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο Ravier εξέθεσε τις καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις της μετανάστευσης, αποκαλύπτοντας ότι από τα 2,6 εκατομμύρια Αλγερινούς στη Γαλλία, το 42% είναι άνεργοι ή μη ενεργοί. Ωστόσο, λαμβάνουν το πλήρες φάσμα των κοινωνικών παροχών χωρίς να συνεισφέρουν στο σύστημα

Προειδοποίησε ότι η μετανάστευση κοστίζει στη Γαλλία 35 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ένα συγκλονιστικό ποσό που επισκιάζει τις εξοικονομήσεις που αναμένονται από τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος μέχρι το 2027.

Ο γερουσιαστής δεν δίστασε να αντιμετωπίσει τις σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια που θέτει η μετανάστευση, κυρίως ισλαμική. «Οι αλλοδαποί αντιπροσωπεύουν το 10% του πληθυσμού της Γαλλίας, αλλά το 25% του πληθυσμού των φυλακών», δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι είναι υπεύθυνοι για το 50% της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας

Τόνισε ότι τα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνουν άτομα με διπλή υπηκοότητα, αναφέροντας τη διαβόητη περίπτωση του Mohamed Merah, ο οποίος σκότωσε βάναυσα «εβραιόπουλα επειδή ήταν Εβραίοι και Γάλλοους στρατιώτες επειδή ήταν Γάλλοι».

Ο Ravier συνέδεσε τη μετανάστευση με αρκετές υψηλού προφίλ ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από «ψεύτικους πρόσφυγες και πραγματικούς παράνομους», αναφέροντας τους μουσουλμάνους τρομοκράτες Bataclan, τους δολοφόνους της Laura και του Moran στη Μασσαλία, τον Samuel Paty και άλλους από τζιχαντιστές. 

Προειδοποίησε για τη δημογραφική αλλαγή, σημειώνοντας ότι σχεδόν το 1/3 των παιδιών που γεννήθηκαν το 2021 είχαν τουλάχιστον έναν γονέα που γεννήθηκε στο εξωτερικό. Αυτό, υποστήριξε, αποτελεί μια «Μεγάλη Αντικατάσταση», ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη σκόπιμη και συστηματική αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού.

«Πήγαμε από 100 τζαμιά το 1970 σε 3.000 σήμερα», αναφώνησε ο Ravier, περιγράφοντας πώς η ζωή σε ορισμένες γειτονιές κυριαρχείται τώρα από ισλαμικά έθιμα και προσευχές. 

Τόνισε επίσης την άνοδο των διαδηλώσεων υπέρ της Χαμάς σε ολόκληρη τη χώρα, που χαρακτηρίζονται από τις κραυγές της ισλαμικής πολεμικής κραυγής «Allahu Akbar», που οδηγείται από το μίσος για τους Εβραίους και την απέχθεια για τη Γαλλία.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Ravier κατηγόρησε τόσο την αριστερά όσο και τη δεξιά για τους ρόλους τους σε αυτή την κρίση. «Είστε όλοι υπεύθυνοι για αυτή την τρέλλα, για αυτή την καταστροφή», δήλωσε. 

Επέκρινε την αριστερά για τη μετατροπή της σε «Κόμμα των Ξένων» και τη δεξιά για τις δεκαετίες αφέλειας και άρνησης. Ο Ravier προέτρεψε τους συναδέλφους του να «σώσουν τη Γαλλία» αντί απλώς να προσπαθούν να σώσουν το γόητρό τους.

«Επικαλούμαι το θάρρος και την ενότητά σας», παρακάλεσε. «Μαζί, ας κάνουμε αυτόν τον 30ο νόμο για τη μετανάστευση τον πρώτο και μοναδικό νόμο για τη μη μετανάστευση, έτσι ώστε η γαλλική Γαλλία να μπορεί να ζήσει σε μια ευρωπαϊκή Ευρώπη».





Η ομιλία του Ravier πυροδότησε μια έντονη συζήτηση σε όλη τη Γαλλία, αλλά για όσους έχουν βαρεθεί τις επικίνδυνες πολιτικές της αριστεράς που καταστρέφουν τη χώρα, τα λόγια του είναι ένας φάρος ελπίδας. 

Είναι καιρός η Γαλλία να ανακτήσει την ταυτότητά της, να προστατεύσει τους πολίτες της και να σταματήσει την παλίρροια του εξισλαμισμού. Ο γαλλικός λαός καλεί σε δράση και η τολμηρή στάση του Ravier προσφέρει μια σαφή πορεία προς τα εμπρός.

Σε ένα επόμενο βίντεο, ο Ravier απευθύνθηκε στους παράνομους και αριστερούς που τους βοηθούν και τους υποκινούν, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τις πράξεις τους. Έχει κουραστεί να μισούν τη χώρα του και να καταλαμβάνουν τους δρόμους και τα κτίρια της Γαλλίας. 

Ο Ravier αναφώνησε: «Mπουχτήσατε μαζί μας; Επιστρέψτε στη χώρα σας!», ενώ στεκόταν ακλόνητος μπροστά στο άγαλμα της Ιωάννας της Λωραίνης, ένα εμβληματικό σύμβολο της γαλλικής αντίστασης στον ξένο έλεγχο και του γαλλικού εθνικισμού. Καθώς οι εντάσεις κλιμακώνονταν μεταξύ των θεατών, ο Ravier διατήρησε τη στάση του:


«Σας έχουμε όλους εσάς βαρεθεί! Μας έχετε ήδη βαρεθεί; Γιατί θέλετε όλοι να μείνετε εδώ, αφού μας έχετε βαρεθεί; Αν μας έχετε βαρεθεί, πρέπει να επιστρέψετε στις χώρες σας! Επιστρέψτε στις χώρες σας αν μας έχετε βαρεθεί! Δεν σας χρειαζόμαστε εδώ!»

 


 



Το μήνυμά του είναι σαφές: η Γαλλία πρέπει να δώσει προτεραιότητα στους πολίτες και την κληρονομιά της. Η ακλόνητη πεποίθηση του Ravier συνεχίζει να συγκεντρώνει την υποστήριξη εκείνων που είναι αποφασισμένοι να δουν μια γαλλική Γαλλία σε μια ευρωπαϊκή Ευρώπη.

Δείτε προηγούμενα άρθρα του RAIR με τον Stéphane Ravier:






ΠΗΓΗ: 'Great Replacement': Stéphane Ravier Blasts Parliament for 'Suicidal Toll' of Admitting Over 2 Million Foreigners Under Macron's Rule (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!