Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η Δεξιά είναι τώρα επίσης υπεύθυνη για την αύξηση των μολύνσεων από AIDS!



«Ανησυχία για την ενίσχυση δεξιών και ακραίων δυνάμεων»



Πόσο βολικός είναι ο «αγώνας ενάντια στη δεξιά».

Και τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι είναι μια παλιά μέθοδος που η KGB και η Στάζι ανέπτυξαν για να φιμώσουν και να δυσφημίσουν τους επικριτές της κυβέρνησης. 

Οι πνευματικοί κληρονόμοι της KGB και της Στάζι κατάφεραν να μετατρέψουν τον όρο σε πολιτικό μοντέλλο επιτυχίας. Αυτό έχει σχεδόν κάτι σαν πλύση εγκεφάλου.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί ότι συναντά κανείς τίτλους όπως αυτοί: «Διάσκεψη για το AIDS: Περισσότερες μολύνσεις μέσω της δεξιάς αναταραχής;» Έτσι δημοσιεύεται στην πύλη "netzdoktor.com". (σ.σ. γερμ. ιατρική ηλεκτρονική πύλη)

Συνεχίζει λέγοντας: «Όπου οι δεξιοί λαϊκιστές και άλλες αντι-ομοφυλοφιλικές δυνάμεις έχουν κάτι να πουν, ο αριθμός των μολύνσεων από τον ιό HIV αυξάνεται. Επειδή οι 'queer' άνθρωποι δεν τολμούν να πάνε στον γιατρό εκεί».

Ο λόγος είναι εκπληκτικός: «Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περίπου 10.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 175 χώρες θα συναντηθούν στο Μόναχο για το μεγαλύτερο συνέδριο στον κόσμο για τον ιό HIV και το AIDS. 
Ανησυχούν για τις πολιτικές εξελίξεις παγκοσμίως και την ενίσχυση των δεξιών και ακραίων δυνάμεων σε πολλές χώρες». (!!!!!!!!!!)

Τι είδους συμμετέχοντες είναι και αν πραγματικά όλοι κοιτάζουν «με ανησυχία» τους «δεξιούς» μας αποκρύπτεται στο άρθρο.

Συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή η «ενίσχυση των δεξιών και ακραίων δυνάμεων» αυξάνει «τον κίνδυνο διακρίσεων και δίωξης των LGBTQ (λεσβιών-ομοφυλόφιλων-bi-trans-queer) κοινοτήτων». 

Και τότε οι άνθρωποι «συχνά δεν επιτρέπουν πλέον στον εαυτό τους να εξεταστούν ή να λάβουν ιατρική φροντίδα από φόβο ανακάλυψης», σύμφωνα με την προειδοποίηση της «Γερμανικής Ένωσης AIDS»: «Όπου η ομοφυλοφιλία, η σεξουαλική εργασία και ο εθισμός στα ναρκωτικά διώκονται, οι αριθμοί αυξάνονται», εξηγεί ο εκπρόσωπός της Holger Wicht.

«Όπου οι πληγείσες ομάδες αντιμετωπίζονται εχθρικά, προκύπτει ένα τεράστιο πρόβλημα πρόληψης», πρόσθεσε ο Peter Wiessner της Συμμαχίας Δράσης κατά του AIDS, σύμφωνα με την έκθεση.

Ως παράδειγμα, αναφέρεται ένα «ομοφοβικό κλίμα στη Ρωσσία»😏: «Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες στη Ρωσσία στιγματίζονται ακόμη περισσότερο, το κλίμα γι' αυτούς γίνεται όλο και πιο εχθρικό», λέει ο Wicht. Δεν υπάρχουν «αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη των αριθμών HIV στη χώρα».




Τώρα, προς Θεού, δεν είμαι υποστηρικτής του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και επίσης δεν συγκαλύπτω τα προβλήματα στη Ρωσσία. Αλλά το να αποκαλείς τον Πούτιν «δεξιό» είναι παράλογο κατά τη γνώμη μου. Ακριβώς όπως η διατριβή ότι οι Ρώσσοι ομοφυλόφιλοι δεν τολμούν πλέον να πάνε στο γιατρό.


Το γεγονός ότι το άρθρο της πύλης ισχυρίζεται αφενός ότι ο αριθμός των μολύνσεων από τον ιό HIV αυξάνεται σε χώρες με «δεξιούς λαϊκιστές και άλλες ομοφοβικές δυνάμεις» και στη συνέχεια η Ρωσσία αναφέρεται ως το μόνο παράδειγμα με την παραδοχή ότι δεν υπάρχουν «αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη των αριθμών HIV» από εκεί, δείχνει τα μέσα που χρησιμοποιούνται εδώ.


Η σημείωση "Όλο το περιεχόμενο της πύλης NetDoktor.de ελέγχεται από ιατρικούς δημοσιογράφους" μοιάζει σχεδόν με σάτιρα.


Το άρθρο φαίνεται ακόμη πιο περίεργο όταν κοιτάζετε την Ουγγαρία. 

Από την άποψη των ακτιβιστών, ένας «δεξιός λαϊκιστής» σίγουρα κυβερνά εκεί, στον οποίο σίγουρα βλέπουν επίσης μια «ομοφοβική δύναμη». 

Και τι γίνεται με τους αριθμούς του HIV; «Συνολικά 223 νέα κρούσματα HIV διαγνώστηκαν στην Ουγγαρία το 2021, σύμφωνα με τη Statista: Αυτό αντιπροσωπεύει μείωση σε σύγκριση με την κορύφωση των 271 περιπτώσεων το 2014 και το 2015 (δείτε εδώ).

Αλλά δεν είναι μόνο λόγω τέτοιων στατιστικών στοιχείων ότι η διατριβή από το άρθρο έχει κολλήσει. Το AIDS έχει πάψει προ πολλού να εξισώνεται με την ομοφυλοφιλία, όπως υπονοούν.

Ακόμη και η τεχνητή νοημοσύνη της Microsoft, κομμένη για πολιτική ορθότητα, ανταποκρίθηκε στο αίτημα να εξετάσει κριτικά τη διατριβή από το κείμενο ως εξής: «Το AIDS είναι μια ασθένεια που προκαλείται από τον ιό HIV και μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Η εξάπλωση του HIV δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά εξαρτάται από επικίνδυνες συμπεριφορές, όπως το σεξ χωρίς προφυλάξεις ή η κοινή χρήση βελονών. Είναι σημαντικό να διορθωθούν τέτοιες παρεξηγήσεις προκειμένου να αποφευχθεί ο στιγματισμός και οι διακρίσεις».

Εν μέσω όλου του «αγώνα ενάντια στο δικαίωμα», οι ακτιβιστές του AIDS όλων των ανθρώπων προωθούν τουλάχιστον έμμεσα τον στιγματισμό και τις διακρίσεις κατά των μολυσμένων ανθρώπων. Προφανώς, χωρίς να το παρατηρούν οι ίδιοι.

Το παράδειγμα: Εδώ, εντελώς αποκομμένες από τα γεγονότα, τίθενται στον κόσμο θέσεις που αντιστοιχούν στην κοκκινοπράσινη αφήγηση. Λογική και έρευνα; Μηδέν. Το κυριότερο είναι να «πολεμήσουμε ενάντια στη Δεξιά».

Υπήρχε ήδη η ίδια τρέλλα με τον κορωνοϊό. Υποστηρίχθηκε ότι ο ιός εξαπλωνόταν ιδιαίτερα έντονα σε περιοχές όπου το AfD έλαβε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ψήφων. 



Η τεχνητή νοημοσύνη της Microsoft του Bill Gates  εξακολουθεί να το διαδίδει σήμερα: «Μια μελέτη του Ινστιτούτου Ερευνών για την Κοινωνική Συνοχή και του Helmholtz Zentrum München έδειξε ότι σε περιφέρειες με υψηλά ποσοστά δεύτερης ψήφου του AfD, ο αριθμός των μολύνσεων αυξήθηκε ιδιαίτερα απότομα στα κύματα κορωνοϊού του 2020».




ΠΗΓΗ: Rechte sollen jetzt auch an Anstieg von AIDS-Infektionen schuld sein - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!