Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

LifeSiteNews - Συλλογή Υπογραφών: ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι ο Γάλλος σκηνοθέτης να ζ η τ ή σ ε ι Σ Υ Γ Γ Ν Ω Μ Η για τον χλευασμό του Χριστού και του Μυστικού Δείπνου




Ο Thomas Jolly, ο σκηνοθέτης της βλάσφημης τελετής έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έχει απολογηθεί για τον χλευασμό του Χριστού και του Μυστικού Δείπνου που χορογράφησε. 

Ελάτε μαζί μας στο μποϊκοτάρισμα των Αγώνων μέχρι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτήν την επίθεση στον Θεό.

Ο Thomas Jolly, του οποίου η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 παρουσίασε drag queens και φιγούρες με δαιμονική εμφάνιση που έκαναν μια γκροτέσκα παρωδία του Μυστικού Δείπνου, αρνείται ότι η παράσταση είχε σχέση με τον Μυστικό Δείπνο, αντ' αυτού ισχυρίζεται ότι «η ιδέα ήταν να μια ειδωλολατρική γιορτή που συνδέεται με τους θεούς του Ολύμπου».


Οι drag queens που συμμετείχαν στη βλασφημία, ωστόσο, αποκάλυψαν άθελά τους τα ψέμματα του Jolly.


Η λεσβία drag queen που υποδύθηκε βλάσφημα τον Ιησού δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του μυστηρίου Μυστικού Δείπνου πάνω από το πρωτότυπο του Ντα Βίντσι, με το σχόλιο: «Ω ναι! Ω ναι! Η νέα gay διαθήκη!». Στη συνέχεια η ανάρτηση διαγράφηκε.


Εν τω μεταξύ, η συνάδελφος του drag queen «Piche» είπε ότι η απεικόνιση του Μυστικού Δείπνου «δεν είναι πρόκληση. Είναι μια βιβλική αναπαράσταση που έχει επαναχρησιμοποιηθεί στην ποπ κουλτούρα για δεκαετίες και δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά πρόβλημα».


Λάβετε μέρος στο μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα:




Την Κυριακή, μια εκπρόσωπος του Παρισιού 2024 είπε ότι λυπάται αν κάποιος προσβλήθηκε, αλλά ο Jolly, ο οποίος παρευρισκόταν μαζί της στη συνέντευξη Τύπου, έφτασε μόνο στο σημείο να πει ότι δεν είχε σκοπό να κοροϊδέψει ή να σοκάρει κανέναν.


Ενώ εκατομμύρια Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο ήταν πράγματι προσβεβλημένοι από τη βλάσφημη παράσταση, ο Jolly θα έπρεπε να ανησυχεί περισσότερο για την επίθεσή του στον Θεό και τον θεσμό της Θείας Ευχαριστίας που έλαβε χώρα στον Μυστικό Δείπνο.


Σας προσκαλούμε να υπογράψετε και να μοιραστείτε την αναφορά, αλλά και να προσευχηθείτε και να κάνετε μετάνοια για τη μεταστροφή του Jolly.


Με εκτίμηση,


Η Ομάδα Υποστήριξης του LifeSiteNews






ΠΗΓΗ: SIGN: Boycott the Olympics until French director apologizes for mocking Christ and the Last Supper | LifePetitions


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Σίγα μην ζητήσει συγνώμη το κάθαρμα. Άλλωστε ο Μακρόν-Πουστρόν νοιώθει περήφανος ο υπάλληλος θα φοβηθεί, τα λεφτά στον πάτο του τα έχει βάλει και να δεις που ο Μακρόν θα τον βραβεύσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σύνδεσμος στο SIGN δε λειτουργεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!