Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Οι πέντε πιό ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ δηλώσεις, στά ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ του Ινστιτούτου Robert Koch & τί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ καί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ νά γνωρίζετε!




Οι φονταμενταλιστές του κορωνοϊού στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης κάνουν επί του παρόντος ό, τι μπορούν για να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις από τα αρχεία RKI που διέρρευσαν, δηλαδή τα υπομνήματα του Ινστιτούτου Robert Koch. 

Κανένα τέχνασμα δεν φαίνεται πολύ αδέξιο και πολύ παράλογο για αυτό.

Ο υπουργός Υγείας Karl Lauterbach γράφει στο "X" σε ένα άρθρο στο οποίο επαινεί ένα υποτιθέμενο "πολύ διαφοροποιημένο" άρθρο σχετικά με τα αρχεία RKI της "Süddeutsche Zeitung": 

"Σε γενικές γραμμές, οι συστάσεις του RKI τηρήθηκαν φυσικά. Αυτό μας βοήθησε να ξεπεράσουμε την πανδημία συγκριτικά καλά».

Τι διπλό ρητορικό τέχνασμα: Επειδή το «συνολικά» είναι παγίδα χειραγώγησης. 

Και το ρήμα "παρατηρήθηκε" είναι ρήμα καουτσούκ - και κάτι εντελώς διαφορετικό από το "ακολούθησε". Κάποιος μπορεί σίγουρα να λάβει υπόψη μια συμβουλή και στη συνέχεια να κάνει το αντίθετο.

Η επιχειρηματολογία του Lauterbach είναι λιγώτερο ωραία και έρχονται αμέσως με μία επίθεση.

«Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο οι πλάγιοι στοχαστές που θέλουν να μετατρέψουν του φακέλλους του RKI #RKIFiles σε σκάνδαλο, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν οι ίδιοι τι υποτίθεται ότι είναι και στη συνέχεια δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν συμβαίνει τίποτα", γράφει ο μηχανικός Stadelmann στο "X", όπου έχει 26.000 ακόλουθους.


Μόνο πέντε σημεία, τα οποία έχουν πλέον επιλεγεί από τα αρχεία από την "Berliner Zeitung", αποτελούν επαρκή απόδειξη ότι πολλά έχουν πάει στραβά. Και μια επανεκτίμηση είναι αναπόφευκτη.

Ορίστε! :

«Τα ΜΜΕ μιλούν για πανδημία ανεμβολίαστων.

Δεν είναι σωστό από τεχνική άποψη. 

Ο συνολικός πληθυσμός συμβάλλει. Θα πρέπει αυτό να ληφθεί υπόψη στην επικοινωνία;" (πρωτόκολλα RKI, 5 Νοεμβρίου 2021)

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση μασκών FFP2 εκτός της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, αυτό θα μπορούσε επίσης να διατεθεί στο κοινό». (Πρωτόκολλα RKI, 30 Οκτωβρίου 2022)

"Σχέδιο κειμένου Christian Drosten: Σύσταση για το φθινόπωρο, παρουσίαση ιδεών και αξιολόγηση. Πλαίσιο: Το άρθρο είναι εμπιστευτικό. Εν τω μεταξύ, ο κ. Drosten αποφάσισε να μην δημοσιεύσει το έγγραφο, καθώς οι μη στοχευμένες δοκιμές στο κείμενο δεν θεωρούνται χρήσιμες και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την κυβερνητική δράση. (πρωτόκολλα RKI, 29 Ιουλίου 2020)

«Γνωρίζουμε από κρούσματα σε οίκους ευγηρίας (η έκθεση είναι ίδια για όλους) ότι η επίδραση του εμβολιασμού τείνει να υπερεκτιμάται. Δύσκολο θέμα, δεν πρέπει να διατυπώνεται στην έκθεση εμβολιασμού». (Πρωτόκολλα RKI, 26 Οκτωβρίου 2022)

"Εμβολιασμός παιδιών: Ακόμη και αν ο εμβολιασμός των παιδιών δεν συνιστάται (από) STIKO, η BM Spahn εξακολουθεί να σχεδιάζει ένα πρόγραμμα εμβολιασμού". (Πρωτόκολλα RKI, 19 Μαΐου 2021)

Κάθε ένα από αυτά τα σημεία είναι από μόνο του μια πολιτική βόμβα. 

Και σε λειτουργικές δημοκρατίες με λειτουργικά μέσα ενημέρωσης που εκτελούν το καθήκον τους ως ελεγκτές εξουσίας, το θέμα θα κυριαρχούσε στα πρωτοσέλιδα.

 Όχι τόσο στην «καλύτερη Γερμανία όλων των εποχών» - αλλά περισσότερα για αυτό σύντομα σε ξεχωριστό άρθρο


βιβλιοπρόταση: 

"Κατά της λήθης"

Ο κορωνοϊός θα τελειώσει μόνο όταν σκουστεί το 'κλικ' από τις χειροπέδες στους ένοχους

400 αποσπάσματα τεκμηριώνουν για πάντα τα ψέμματα, το μίσος και την πρόκληση κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Διαρροές RKI 9 Μαΐου 2020: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και πολιτικός καθορισμός ορίων επίπτωσης
Οι μάσκες ήταν ένας σημαντικός τρόπος για να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους ότι υπάρχει μια «πανδημία» για τουλάχιστον τρία χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμμία απόδειξη γι' αυτό. Οι αρχές το γνώριζαν αυτό, επειδή ήταν η κατάσταση της επιστημονικής γνώσης και των επιδημικών πρωτοκόλλων μέχρι τις αρχές του 2020. Μόλις στις αρχές Μαΐου 2020, τα πρωτόκολλα RKI που διέρρευσαν δείχνουν ότι αυτό ήταν γνωστό. Οι οριακές τιμές για τα κρούσματα καθορίστηκαν αυθαίρετα από τους πολιτικούς.


Για λόγους συνείδησης: Πληροφοριοδότης διέρρευσε μη επεξεργασμένα αρχεία RKI
Μέχρι στιγμής, μόνο τα μερικώς επεξεργασμένα πρωτόκολλα RKI από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021 ήταν διαθέσιμα. Τώρα ένας πληροφοριοδότης από το Ινστιτούτο Robert Koch έχει διαρρεύσει όλα τα πρωτόκολλα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 - ακόμη και σε μια εντελώς ευανάγνωστη έκδοση. Η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Aya Velázquez το βλέπει αυτό ως ορόσημο στη διαδικασία συμφιλίωσης με τον κοροναϊό.


«Για μένα οι νικητές της ημέρας είναι οι ανεμβολίαστοι της περιόδου του κορωνοϊού»
Μετά τη δημοσίευση μη επεξεργασμένων εγγράφων, υπάρχει νέα διαφωνία σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Και αφορά επίσης τις αξιολογήσεις των εμβολιασμών. Ο αρθρογράφος Hans-Ulrich Jörges μιλά γι' αυτό και για την ασφάλεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας.


"Κανείς στο γερμανικό Υπουργείο Υγείας δεν ήθελε να το καταγράψει αυτό": Πληροφοριοδότης του RKI κάνει σοβαρές κατηγορίες εναντίον του υπουργείου
Ένας γνώστης του RKI περιγράφει την ακραία πολιτική πίεση υπό την οποία βρισκόταν η αρχή - αυτό ήταν κυρίως ανεπίσημο. Το σύστημα υπερβαίνει κατά πολύ την έκταση που δείχνουν τα αρχεία RKI.


Ανώνυμος υπάλληλος του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch περιγράφει τις «έντονες» και μυστικές προσπάθειες του προσωπικού του πολιτικού υπουργείου Υγείας να επηρεάσει τις εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων για την πανδημία κατά τη διάρκεια του Covid
Ακολουθώντας την επιστήμη είναι όταν οι πολιτικοί στέλνουν τους μπράβους τους στους διαχειριστές της πανδημίας στην κορυφαία υπηρεσία δημόσιας υγείας της Γερμανίας για να τους κάνουν να πουν τι θέλουν να πουν οι πολιτικοί.


Πώς τα μέσα ενημέρωσης μας υποβαθμίζουν τα πρωτόκολλα του Ινστιτούτου Robert Koch
Τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα


Έτσι αντιδρά το RKI στη διαρροή του άγνωστου πληροφοριοδότη
Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση των πρωτοκόλλων της ομάδας κρίσης RKI από την ανεξάρτητη δημοσιογράφο Aya Velázquez, η Epoch Times έστειλε ένα ερωτηματολόγιο στο Ινστιτούτο Robert Koch. Σύμφωνα με την έκθεση, το ινστιτούτο εξετάζει επί του παρόντος νομική δράση λόγω της διαρροής. Οι ερωτήσεις μας και οι απαντήσεις του RKI σε όλη την έκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!