Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Αποκαλύπτοντας το ρόλο της CIA & του Ιδρύματος Rockefeller στην πρόβλεψη μείωσης του πληθυσμού που κυκλοφόρησε από τον Deagel





Σε έναν κόσμο όπου η πραγματικότητα συχνά φαίνεται πιο παράξενη από τη μυθοπλασία, οι μηχανορραφίες πίσω από τα παγκόσμια γεγονότα μπορεί να είναι ένα αίνιγμα τυλιγμένο σε μυστήριο.

Μια τέτοια ίντριγκα περιστρέφεται γύρω από την Deagel.com, μια σκοτεινή διαδικτυακή οντότητα γνωστή για τα εξαντλητικά δεδομένα της σχετικά με τις στρατιωτικές δυνατότητες και τις προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού για το 2025.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι πρόσφατα ευρήματα φαίνεται να συνδέουν τον Deagel άμεσα με σημαντικούς παίκτες στην παγκόσμια σκηνή: την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) / Το Πεντάγωνο και το Ίδρυμα Rockefeller.

Και τα τρέχοντα δεδομένα του πραγματικού κόσμου σχετικά με τους υπερβολικούς θανάτους στη Δύση υποδηλώνουν έντονα ότι η πρόβλεψη μείωσης του πληθυσμού του Deagel δεν είναι απλώς μια εκτίμηση, αλλά στην πραγματικότητα, ένας στόχος που βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτευχθεί χάρη στις θανατηφόρες επιπτώσεις του εμβολιασμού κατά του Covid-19.



Ο άνθρωπος πίσω από το Deagel:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δρ Edwin A. Deagle Jr., ο οποίος πέθανε στις 16 Φεβρουαρίου 2021, είναι ο επιβεβαιωμένος φιγούρα που οι αρχές θα ήθελαν να πιστεύετε ότι βρίσκεται αποκλειστικά πίσω από Deagel.com.



ΠηγήΔρ Edwin Α. Deagle νεώτερος


Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Δρ Edwin υπηρέτησε ως βοηθός του Υπουργού Άμυνας και του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας. Ήταν επίσης Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων για το Ίδρυμα Ροκφέλερ, έναν παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό με επιρροή.



Απόσπασμα από το βιβλίο «Το μέλλον της διεθνούς αγοράς πετρελαίου» που εκδόθηκε από την «Ομάδα των Τριάντα»



Ενώ το 1993, ο Deagle προτάθηκε από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον ως Υφυπουργός της Πολεμικής Αεροπορίας -





Αλλά η ίντριγκα βαθαίνει.

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, που κυκλοφόρησαν μέσω αιτημάτων του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, αποκαλύπτουν την επικοινωνία του Deagle με τον τότε διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, Stansfield Turner, υπονοώντας μια σχέση με τη CIA.

Ένα έγγραφο, με ημερομηνία 1977, αναφέρεται με ενδιαφέρον σε ένα γεγονός που περιγράφεται ως «το πιο σημαντικό στον τομέα των πληροφοριών από το 1947».

Πηγή
Η πλήρης επιστολή προς τον τότε διευθυντή της CIA Stansfield Turner από τον Δρ Edwin A. Deagle Jr., τον Αναπληρωτή Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος Rockefeller
Πηγή
Στον Deagle Jr., τον Αναπληρωτή Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος Rockefeller από τον τότε διευθυντή της CIA Stansfield Turner


Η CIA έχει δημοσιεύσει 23 άρθρα του FOIA σχετικά με τον Δρ Deagle, το Ίδρυμα Rockefeller, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και τον πρώην διευθυντή της CIA.


Source


Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι Deagel.com δεν είναι μόνο το έργο ενός ανθρώπου, αλλά είναι στην πραγματικότητα το έργο ενός στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ που αποτελείται από τη CIA, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και το σκιερό Ίδρυμα Rockefeller. Κάνοντας τις προβλέψεις της αποκαλυπτικής μείωσης του πληθυσμού ακόμη πιο ανησυχητικές.


Προβλέψεις Deagel & Τρέχοντα γεγονότα:

Οι αποκαλυπτικές προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού του Deagel για το 2025 προβλέπουν σημαντική μείωση του πληθυσμού σε διάφορες χώρες, προκαλώντας ανησυχία δεδομένων των τρεχόντων πλεοναζόντων δεδομένων θνησιμότητας που καταγράφονται σε όλο τον κόσμο.

Η [διαβόητη] πρόβλεψη της Deagel.com για το 2025 αφαιρέθηκε από τον ιστότοπό της κάποια στιγμή το 2020. Ωστόσο, χάρη στο Wayback Machine / Internet Archive, είμαστε σε θέση να δούμε τις αρχικές προβλέψεις πριν ανακαλυφθούν από κριτικούς στοχαστές.

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα δει τον πληθυσμό του να μειώνεται κατά 77,1% μέχρι το έτος 2025.



Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δουν τον πληθυσμό τους να μειώνεται κατά 68,5% μέχρι το έτος 2025.

Πηγή

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι η Γερμανία θα δει τον πληθυσμό της να μειώνεται κατά 65,1% μέχρι το έτος 2025.

Πηγή

Ο Deagel προέβλεψε το 2020 ότι η Αυστραλία θα δει τον πληθυσμό της να μειώνεται κατά 34,6% μέχρι το έτος 2025.

Πηγή


Ενώ προβλέπει επίσης μια τεράστια πτώση μεταξύ πολλών άλλων δυτικών χωρών.


Πηγή


Μια πλήρης λίστα των αρχικών αποκαλυπτικών προβλέψεων μείωσης του πληθυσμού του Deagel μπορεί να προβληθεί εδώ.

Δυστυχώς, τα γεγονότα που εκτυλίσσονται υποδηλώνουν έντονα ότι οι δυσοίωνες εκτιμήσεις μείωσης του πληθυσμού του Deagel μπορεί να μην είναι απλώς υποθετικές. Τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου φαίνεται να ευθυγραμμίζονται ανησυχητικά με αυτά τα στοιχεία, κυρίως λόγω των σοβαρών και θανατηφόρων συνεπειών του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

Αλλά η ευρεία διανομή αυτών των πειραματικών εμβολίων, που επιτρέπεται με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς το σκηνικό της πανδημίας Covid-19.

Έτσι, το γεγονός ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) εξέδωσε σύμβαση «έρευνας COVID-19» στην Ουκρανία, τρεις μήνες πριν από την επίσημη αναγνώριση του ιού Covid-19, εγείρει ορισμένα σοβαρά ανησυχητικά ερωτήματα.

Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ είναι πλέον γνωστό ότι συνδέεται περίπλοκα με Deagel.com, μαζί με τη CIA και το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Ο παράγοντας DoD των ΗΠΑ:

Ο κόσμος άρχισε για πρώτη φορά να ακούει για έναν νέο κορωνοϊό στις αρχές Ιανουαρίου 2020, με αναφορές για μια υποτιθέμενη νέα ασθένεια που μοιάζει με πνευμονία να εξαπλώνεται σε όλη τη Γουχάν της Κίνας.

Ωστόσο, ο κόσμος δεν γνώριζε πραγματικά για τον Covid-19 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, επειδή μόλις στις 11 εκείνου του μήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ονόμασε επίσημα τη νόσο του νέου κορωνοϊού Covid-19.




Έτσι, αφού αυτή είναι η επίσημη αλήθεια, γιατί τα στοιχεία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών δείχνουν ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) ανέθεσε σύμβαση στις 12 Νοεμβρίου 2019 στη Labyrinth Global Health INC. για «Έρευνα COVID-19», τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κοροναϊού και τρεις μήνες πριν ονομαστεί επίσημα Covid-19;

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει έναν ιστότοπο που ονομάζεται «USA Spending», μια επίσημη πηγή ανοικτών δεδομένων ομοσπονδιακών πληροφοριών δαπανών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο από τις 12 Απριλίου 2021, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δαπανήσει το εκπληκτικό ποσό των 3.63 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων «ως απάντηση στον COVID-19». Αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες πληροφορίες σχετικά με τον Covid που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο.



Κρυμμένες μέσα στην «Αναζήτηση Ανάθεσης» είναι λεπτομέρειες σχετικά με μια σύμβαση που ανατέθηκε από το Υπουργείο Άμυνας σε μια εταιρεία με την επωνυμία «Black & Veatch Special Projects Corp», η οποία φέρεται να είναι «μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικής, προμηθειών, συμβούλων και κατασκευών που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υποδομών».

Η σύμβαση ανατέθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 και περιγράφεται ως «Επαγγελματικές, Επιστημονικές και Τεχνικές Υπηρεσίες».

Το «Ιστορικό ανάθεσης» για τη σύμβαση περιέχει μια καρτέλα για τα «Επιμέρους βραβεία» που περιγράφει λεπτομερώς τους αποδέκτες, την ημερομηνία δράσης, το ποσό και πολύ σύντομη περιγραφή για 115 συναλλαγές δευτερεύουσας ανάθεσης. Τα περισσότερα από τα Sub-Awards είναι εξαιρετικά εγκόσμια για πράγματα όπως "εργαστηριακός εξοπλισμός για το Κίεβο" ή "έπιπλα γραφείου για το Κίεβο".




Αλλά υπάρχει ένα Sub-Award που ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων και απονεμήθηκε στο Labyrinth Global Health INC για "SME Manuscript Documentation and COVID-19 Research".

Ένα βραβείο για την έρευνα Covid-19 δεν είναι ακριβώς συγκλονιστικό όταν ο κόσμος φέρεται να βρίσκεται στο έλεος μιας πανδημίας Covid-19, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η υπεργολαβία ανατέθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019, τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κοροναϊού και τρεις μήνες πριν ονομαστεί επίσημα Covid-19, το βραβείο για την έρευνα Covid-19 θα πρέπει να προκαλέσει σοκ σε όλους.



Αλλά το σοκ δεν τελειώνει εκεί, επειδή ο τόπος όπου δόθηκε εντολή να πραγματοποιηθεί η επαφή για την έρευνα Covid-19 ήταν η Ουκρανία, η ίδια χώρα που χρησιμοποιεί επί του παρόντος το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ για να διεξάγει έναν πόλεμο δι' αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσσίας.



Ο παράγοντας Ροκφέλερ:

Ενώ οι δεσμοί του Δρ Deagle με το Ίδρυμα Rockefeller, τη CIA και το Υπουργείο Άμυνας παρέχουν μια συναρπαστική ιστορία, ο ρόλος του Ιδρύματος Rockefeller προσθέτει ένα επίπεδο πολυπλοκότητας.

Μια ισχυρή οντότητα από το 1913, η υποτιθέμενη αποστολή της να «προωθήσει την ευημερία της ανθρωπότητας σε όλο τον κόσμο» έχει διαμορφώσει τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας και οδήγησε σε σημαντική επιρροή στη δημιουργία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Αλλά αυτή η επιρροή δεν ήταν χωρίς διαμάχη.

Η ιστορική εμπλοκή του Ιδρύματος Ροκφέλερ με τον έλεγχο του πληθυσμού και τα προγράμματα ευγονικής παραμένει ένα αμφιλεγόμενο κεφάλαιο στην κληρονομιά του. Η υποστήριξή του σε αυτές τις πρωτοβουλίες κατά τις αρχές του 20ου αιώνα παρουσιάζει ένα ανησυχητικό πορτρέτο του ρόλου του Ιδρύματος στη χειραγώγηση των ανθρώπινων δημογραφικών στοιχείων.

Η ευγονική, ένας τομέας που τώρα έχει ευρέως απαξιωθεί και απορριφθεί ως ψευδοεπιστήμη, στόχευε στη βελτίωση της γενετικής σύνθεσης της ανθρώπινης φυλής μέσω της επιλεκτικής αναπαραγωγής. Η νομισματική και ιδεολογική υποστήριξη του Ιδρύματος Ροκφέλερ για αυτά τα προγράμματα δείχνει μια ηθικά αμφισβητήσιμη δέσμευση στην καθοδήγηση της ανθρώπινης εξέλιξης και της κοινωνικής σύνθεσης.

Οι πρωτοβουλίες ελέγχου του πληθυσμού, πλαισιωμένες ως προσπάθειες για τη διαχείριση της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού για βιώσιμη ανάπτυξη και διατήρηση των πόρων, έφεραν επίσης την υπογραφή του Ιδρύματος. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι τέτοιες δραστηριότητες απηχούν μια υπέρβαση, υπονοώντας μια υποτιθέμενη εξουσία για τον έλεγχο των δημογραφικών στοιχείων των παγκόσμιων πληθυσμών.

Παρ' όλο που το Ίδρυμα έχει έκτοτε αποκηρύξει δημοσίως τέτοια μέτρα και φαίνεται να έχει ανακατευθύνει την εστίασή του σε παγκοσμίως αποδεκτούς τομείς της δημόσιας υγείας, της εκπαίδευσης και των τεχνών, ο απόηχος των προηγούμενων ενεργειών του παραμένει.

Οι προηγούμενες συμμετοχές του Ιδρύματος Ροκφέλερ προσφέρουν ανεκτίμητα μαθήματα σχετικά με τις πιθανές συνέπειες της ανεξέλεγκτης επιρροής και μια οδυνηρή εικόνα για τη σημαντική επιρροή του οργανισμού στις παγκόσμιες ανθρώπινες υποθέσεις. Παρά την αλλαγή εστίασης και προσέγγισης τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα των προηγούμενων προσπαθειών υπογραμμίζουν την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουμε όταν φιλανθρωπικές οντότητες ασκούν επιρροή σε παγκόσμια κλίμακα.


Οι προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού του Deagel αποτελούν στόχο

Οι αποκαλύψεις που συνδέουν τον Deagel με τον Δρ Edwin A. Deagle Jr., τη CIA, το Υπουργείο Άμυνας και το Ίδρυμα Rockefeller, ζωγραφίζουν μια συναρπαστική, αν και ανησυχητική, αφήγηση.

Αυτές οι υψηλού προφίλ συνδέσεις υποδηλώνουν ένα επίπεδο επιρροής που εγείρει ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα πίσω από τις αποκαλυπτικές προβλέψεις του Deagel για τον πληθυσμό.

Ειδικά αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου ευθυγραμμίζονται επί του παρόντος με τις προβλέψεις του Deagel για το 2025.

Επίσημες αναφορές από πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου τεκμηριώνοντας έναν άνευ προηγουμένου αριθμό υπερβολικών θανάτων από την ευρεία χορήγηση ενέσεων Covid-19.

Τα επίσημα στοιχεία που παρέχονται στο EuroMOMO από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και 26 άλλες κυβερνήσεις κομητειών σε όλη την Ευρώπη αποκαλύπτουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου υπέστη 375,253 επιπλέον θανάτους το 2021 και 404,6000 επιπλέον θανάτους το 2022.

Αυτό ισοδυναμεί με 779.853 επιπλέον θανάτους κατά τη διάρκεια των δύο ετών. Τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν την Ουκρανία, επομένως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τον συνεχιζόμενο πόλεμο.



Η Αυστραλία υπέστη 11,068 επιπλέον θανάτους το 2021 και στη συνέχεια ένα συγκλονιστικό 22,730 επιπλέον θανάτους μέχρι την εβδομάδα 38 του 2022. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το 2020, όταν καταγράφηκαν μόνο 1.306 επιπλέον θάνατοι στο αποκορύφωμα της πανδημίας Covid και πριν από την κυκλοφορία των ενέσεων Covid.

Αυτό σημαίνει ότι η Αυστραλία υπέστη μια συγκλονιστική αύξηση 1.640% στους υπερβολικούς θανάτους σε μόλις 39 εβδομάδες καθ 'όλη τη διάρκεια του 2022 σε σύγκριση με 53 εβδομάδες καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020.



Η Νέα Ζηλανδία υπέστη 2,169 επιπλέον θανάτους το 2021 και στη συνέχεια ένα συγκλονιστικό 5,286 επιπλέον θανάτους μέχρι την εβδομάδα 49 του 2022. Αυτά είναι συγκλονιστικά στοιχεία για το μικρό νησί με εκτιμώμενο πληθυσμό 5 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ειδικά σε σύγκριση με το 2020, όταν δεν σημειώθηκαν υπερβολικοί θάνατοι και στην πραγματικότητα καταγράφηκαν 160 λιγότεροι θάνατοι από ό,τι αναμενόταν στο αποκορύφωμα της πανδημίας Covid και πριν από την κυκλοφορία των ενέσεων Covid.

Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Ζηλανδία υπέστη μια συγκλονιστική αύξηση 3,404% στους υπερβολικούς θανάτους σε 49 εβδομάδες καθ 'όλη τη διάρκεια του 2022 σε σύγκριση με 53 εβδομάδες καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020.


Στον Καναδά, η κατάσταση είναι εξίσου ανησυχητική.

Η χώρα υπέστη 35.318 επιπλέον θανάτους το 2021 και στη συνέχεια 25.333 επιπλέον θανάτους έως την 34η εβδομάδα του 2022. Αυτό συγκρίνεται με 31.042 επιπλέον θανάτους το 2020 μέχρι την εβδομάδα 53.

Ωστόσο, εξετάζοντας τα στοιχεία μέχρι την 34η εβδομάδα τόσο το 2020 όσο και το 2021, γίνεται σαφές ότι το 2022 ήταν στην πραγματικότητα μακράν το χειρότερο έτος για τους υπερβάλλον θανάτους.

Μέχρι την 34η εβδομάδα του 2020, ο Καναδάς είχε καταγράψει 17.888 επιπλέον θανάτους. Μέχρι την 34η εβδομάδα του 2021, ο Καναδάς είχε καταγράψει 18.498 επιπλέον θανάτους. Αλλά μέχρι την εβδομάδα 34 του 2022, ο Καναδάς είχε καταγράψει 25.333 επιπλέον θανάτους, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 42% σε σχέση με τους επιπλέον θανάτους που καταγράφηκαν το 2020, πριν από την κυκλοφορία των ενέσεων Covid-19.

Αυτή η δραματική αύξηση των υπερβολικών θανάτων εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 και κατά πόσον μπορεί να συνέβαλαν στην αύξηση των υπερβολικών θανάτων.




Οι ΗΠΑ υπέστησαν 674,954 επιπλέον θανάτους το 2021 και στη συνέχεια 434,520 επιπλέον θανάτους έως την 49η εβδομάδα του 2022. Αυτό ισοδυναμεί με πάνω από 1,1 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους σε σχεδόν δύο χρόνια.

Οι ΗΠΑ υπέστησαν 674.954 επιπλέον θανάτους το 2021, μια χρονιά που είδε τη χώρα να εξαναγκάζεται να κάνει ένεση πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της μαζικής διάθεσης των εμβολίων Covid-19. Αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν σημαντική αύξηση των θανάτων σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια και έχουν σημάνει συναγερμό τόσο στο κοινό όσο και στους επαγγελματίες υγείας.

Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε το 2022, με 434.520 επιπλέον θανάτους να καταγράφονται έως την 49η εβδομάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιπλέον θανάτων σε πάνω από 1,1 εκατομμύρια σε σχεδόν δύο χρόνια.

Αυτός είναι ένας συγκλονιστικός αριθμός και έχει οδηγήσει σε ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και την απάντηση της κυβέρνησης στην υποτιθέμενη πανδημία.



Το επίσημο αφήγημα που προέβαλαν οι κυβερνήσεις και οι οργανισμοί υγείας ήταν ότι οι θάνατοι το 2020 αυξήθηκαν λόγω του ξεσπάσματος της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19, με την απάντηση σε αυτήν να επηρεάζει αρνητικά εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Ωστόσο, καθώς η πανδημία προχωρούσε και αναπτύχθηκε και διανεμήθηκε εμβόλιο, η αφήγηση μετατοπίστηκε για να επικεντρωθεί στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της ένεσης Covid-19 ως μέσου περιορισμού της εξάπλωσης του ιού και μείωσης του αριθμού των θανάτων.

Αυτή η αφήγηση ενισχύθηκε μέσω διαφόρων εκστρατειών προπαγάνδας, δημόσιων δηλώσεων και επίσημων δηλώσεων, με το μήνυμα ότι το εμβόλιο ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό» και θα ήταν «το κλειδί για τον τερματισμό της πανδημίας».

Ωστόσο, τα στοιχεία και οι επίσημες εκθέσεις που κυκλοφόρησαν από κυβερνήσεις στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης έδειξαν ότι συνέβη το αντίθετο, με εκατομμύρια επιπλέον θανάτους να καταγράφονται από τη μαζική διάθεση των ενέσεων Covid-19.

Αυτό έχει οδηγήσει σε πολλά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου, τα γεγονότα της επίσημης αφήγησης και την ακεραιότητα των κυβερνήσεων και των φορέων δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο.

Τα στοιχεία έχουν παρασχεθεί τόσο στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) όσο και στο EuroMOMO από κυβερνητικούς οργανισμούς κάθε χώρας. Τα δεδομένα των ΗΠΑ έχουν παρασχεθεί από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων. Τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν παρασχεθεί από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Και τα στοιχεία της Αυστραλίας έχουν παρασχεθεί από την Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία.

Επομένως, αυτές δεν είναι ανεξάρτητες εκτιμήσεις. Είναι επίσημα στοιχεία εγκεκριμένα από την κυβέρνηση.


Και δείχνουν ότι οι χώρες «Five Eyes» και 26 άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη υπέστησαν 1,99 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους έως την εβδομάδα 34/49 του 2022 μετά την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης των ενέσεων Covid-19.

Αυτά τα στοιχεία ρίχνουν μια στοιχειωμένη σκιά πάνω από την αφήγηση γύρω από την πανδημία και εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τον πραγματικό αντίκτυπο των προσπαθειών εμβολιασμού. Ειδικά όταν συνδυάζεται με ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000.






Τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100 χιλιάδες είναι χαμηλότερα μεταξύ των μη εμβολιασμένων

Τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορεί να ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας που συνέβαλε στα εκατομμύρια των υπερβολικών θανάτων που παρατηρήθηκαν στα «Πέντε Μάτια» και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν σε μια έκθεση με τίτλο «Θάνατοι ανά κατάσταση εμβολιασμού, Αγγλία, 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022» και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ONS εδώ και να την κατεβάσετε εδώ.

Ο πίνακας 2 της έκθεσης περιέχει τα μηνιαία τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα για θανάτους ανά 100.000 άτομα-έτη στην Αγγλία έως τον Μάιο του 2022.

Πήραμε τα στοιχεία που παρείχε η ONS για τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2022 και δημιουργήσαμε τα ακόλουθα διαγράμματα που αποκαλύπτουν τις τρομακτικές συνέπειες της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού Covid-19.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τα μηνιαία τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 40 έως 49 ετών για θανάτους εκτός Covid-19 στην Αγγλία μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 –

Σε κάθε μήνα από τις αρχές του 2022, οι μερικώς εμβολιασμένοι και διπλά εμβολιασμένοι 40 έως 49 ετών είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους 40 έως 49 ετών.

Ο χειρότερος μήνας για τα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των μερικώς και διπλά εμβολιασμένων σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους ήταν ο Φεβρουάριος. Αυτόν τον μήνα οι μερικώς εμβολιασμένοι 40-49 ετών είχαν 264% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους 40-49 ετών.

Ενώ οι διπλά εμβολιασμένοι 40-49 ετών είχαν 61% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους 40-49 ετών.

Μέχρι τον Μάιο του 2022, πέντε μήνες μετά τη μαζική εκστρατεία αναμνηστικής δόσης, οι τριπλά εμβολιασμένοι 40-49 ετών είχαν 40% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους 40-49 ετών, με ποσοστό θνησιμότητας 81,8 ανά 100 χιλιάδες μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων και ποσοστό θνησιμότητας 58,4 μεταξύ των μη εμβολιασμένων.

Είναι η ίδια παλιά ιστορία σε κάθε ηλικιακή ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε από τα ακόλουθα δύο γραφήματα -
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάλυση των στοιχείων ανά ηλικιακή ομάδα εδώ.



Μυστικές επιχειρήσεις;

Καθώς μπαίνουμε βαθύτερα σε αυτό το αίνιγμα που εκτυλίσσεται, αντιμετωπίζουμε ένα τρίπτυχο ισχυρών οντοτήτων – τη CIA, το Υπουργείο Άμυνας και το Ίδρυμα Ροκφέλερ – των οποίων οι προηγούμενες ενέργειες και η παρούσα επιρροή ρίχνουν μια μακρά σκιά πάνω από την παγκόσμια αφήγησή μας.

Όταν αυτές οι οντότητες αναδύονται πίσω από το πέπλο της Deagel.com, αυτό που αρχικά θα μπορούσε να απορριφθεί ως άγρια εικασία απαιτεί τώρα νηφάλια εξέταση.

Τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το Υπουργείο Άμυνας, στενά συνδεδεμένο με Deagel.com, μπορεί να είχε ένα προληπτικό χέρι στην έρευνα COVID-19 μήνες πριν από την επίσημη αναγνώριση του ιού είναι, τουλάχιστον, περίεργα.

Αυτή η περίεργη χρονική στιγμή, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη εμβέλεια του Υπουργείου Άμυνας σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας, μας ωθεί να αμφισβητήσουμε τις ευρύτερες επιπτώσεις και τον ρόλο που μπορεί να έχουν διαδραματίσει στην εξελισσόμενη πανδημία.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ, μια άλλη σημαντική δύναμη πίσω από Deagel.com, έχει ιστορικό συμμετοχής σε προγράμματα ελέγχου του πληθυσμού. Ενώ αυτές οι προσπάθειες φέρεται να έχουν υποβιβαστεί στο παρελθόν, οι επιπτώσεις τους συνεχίζουν να αντηχούν, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τις ανησυχητικές προβλέψεις πληθυσμού του Deagel για το 2025.

Ομοίως, η CIA, διαβόητη για τις μυστικές επιχειρήσεις της και τη λειτουργία της συχνά ως νόμος για τον εαυτό της, στέκεται ως ένα ισχυρό και αινιγματικό κομμάτι αυτού του περίπλοκου παζλ. Η εμπλοκή του με τον Deagel και οι κοινοί δεσμοί του με τον Δρ Edwin A. Deagle Jr., και κατ' επέκταση, το Υπουργείο Άμυνας και το Ίδρυμα Rockefeller, προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ίντριγκας σε αυτή την αφήγηση.

Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία και οι διασυνδέσεις δικαιολογούν τον προσεκτικό έλεγχο των παραγόντων που λειτουργούν πίσω από την κουρτίνα των παγκόσμιων υποθέσεων. 

Καθώς αναλύουμε τον περίπλοκο ιστό των σχέσεων μεταξύ αυτών των οντοτήτων και των συσχετίσεών τους με τις τρομερές προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού του Deagel, θυμόμαστε την πιθανή επιρροή που ασκούν στο κοινό μας μέλλον.

Στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε την αλήθεια, οι γραμμές μεταξύ πραγματικών γεγονότων, μυστικών επιχειρήσεων και εικασιών γίνονται όλο και πιο κρίσιμες, αλλά περίπλοκες. Αλλά είναι σε αυτή ακριβώς την πολυπλοκότητα που υπογραμμίζεται ο επείγων χαρακτήρας της επαγρύπνησης και της κατανόησής μας. Γιατί στην ισορροπία κρέμεται η ικανότητά μας να πλοηγηθούμε στο μέλλον, ενημερωμένοι, ενήμεροι και με τα μάτια ορθάνοιχτα.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!