Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ο Λ Ο Ι ΤΟΥΣ Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Α Ν!!!! - Οι πραγματικοί «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ» ήταν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - Έγγραφα από το Ινστιτούτο Robert Koch α π ο κ α λ ύ π τ ο υ ν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!


Κανόνας 2G +

Πρόσβαση μόνο σε:

Εμβολιασμένους

Όσους έχουν αναρρώσει

+ Ενισχυτικό εμβόλιο 
ή αρνητικό τεστ



Και τι δεν έπρεπε να ακούσουμε επειδή αμφισβητήσαμε τα δόγματα του κορωνοϊού. Μας δυσφήμισαν ως «αρνητές του κορωνοϊού», ως «Covidiots», ως «συνωμοσιολόγους» και ως «ναζί». 

Η επιθετικότητα πολιτικών και δημοσιογράφων εναντίον όλων εκείνων που τόλμησαν να θέσουν κρίσιμα ερωτήματα ήταν τεράστια.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένας συνάδελφος από τη «Süddeutsche Zeitung» με κατηγόρησε σε μια συνέντευξη, από την οποία χρησιμοποίησε μόνο δύο προτάσεις για να με εκθέσει, ότι οι άνθρωποι θα πέθαιναν «εξαιτίας δημοσιογράφων σαν εμένα» – επειδή δεν συμπεριφέρομαι καλά όπως επιτάσσει η γραμμή και τολμώ να αμφισβητήσω το μάντρα του κορωνοϊού.

Χάρη στα αρχεία του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI), τα οποία έχουν πλέον διαρρεύσει πλήρως (δείτε εδώ), αποδεικνύεται τώρα: 

Ε Ι Χ Α Μ Ε    Δ Ι Κ Ι Ο.

Χρησιμοποιώ τη τύπο "εμείς" επειδή οι περισσότεροι από εσάς, όπως εγώ, σταθήκαμε ήδη επικριτικοί σε όλη την τρέλλα του κορωνοϊού εκείνη την εποχή. Έτσι βαδίσαμε μαζί.

Η μικρή μου ομάδα και εγώ δεν καταφέρνουμε να αναλύσουμε τις πολλές χιλιάδες σελίδες της διαρροής των φακέλλων RKI. Δυστυχώς, πολλά μεγάλα εκδοτικά γραφεία δεν το κάνουν, αν και θα είχαν το απαραίτητο προσωπικό για να το πράξουν. 

Αξιέπαινη εξαίρεση αποτελούν η «Berliner Zeitung» (δείτε εδώ) και η «Welt». Δύο εφημερίδες που δεν ήταν τόσο στενά ευθυγραμμισμένες όσο τα περισσότερα άλλα μέσα ενημέρωσης ακόμη και κατά τη διάρκεια της εποχής του κορωνοϊού. Αλλά αυτά δεν ρωτιούνται καν στα περισσότερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.



βιβλιοπρόταση: 

"Κατά της λήθης"

Ο κορωνοϊός θα τελειώσει μόνο όταν ακουστεί το 'κλικ' από τις χειροπέδες στους ένοχους

400 αποσπάσματα τεκμηριώνουν για πάντα τα ψέμματα, το μίσος και την πρόκληση κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού






Σήμερα, η "Welt" φέρνει - δυστυχώς πίσω από ένα paywall - αρκετά αποσπάσματα από τα αρχεία RKI που δείχνουν: Είχαμε δίκιο με την κριτική μας στο θέμα των μασκών και του κλεισίματος των σχολείων (και σίγουρα και με πολλούς άλλους, αλλά η αξιολόγηση απαιτεί χρόνο).

Ακολουθούν τρία αποσπάσματα από τα έγγραφα του RKI που βρέθηκαν από συναδέλφους σχετικά με το θέμα του κλεισίματος των σχολείων:

«Τα παιδιά δεν αποτελούν σημαντικούς κρίκους στις αλυσίδες μετάδοσης» (26 Φεβρουαρίου 2020)

«Το κλείσιμο των σχολείων πιθανότατα δεν είχε σημαντικό αντίκτυπο στον έλεγχο της επιδημίας» (24 Απριλίου 2020)

«Ωστόσο, η άποψη ότι τα σχολεία και τα παιδιά είναι υπερμεταδότες πρέπει να αντιμετωπιστεί» (3 Αυγούστου 2020).

Ο συνάδελφος Andreas Rosenfelder - ο οποίος αποτελεί εδώ και καιρό μία από τις θετικές εξαιρέσεις μεταξύ των συναδέλφων του στα κορυφαία μέσα ενημέρωσης - βρίσκει τις σωστές λέξεις για αυτό: «Όποιος τόλμησε να παρουσιάσει παρόμοιες απόψεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας γελοιοποιήθηκε ως "πλευρικός στοχαστής", "ναζί" ή "αρνητής του κορωνοϊού" και συχνά εκδιώχθηκε βάναυσα από το πεδίο του τι θα μπορούσε να ειπωθεί - ανεξάρτητα από το αν μίλησε ως ιδιώτης, παιδίατρος, ιολόγος ή πολιτικός εκπαίδευσης». Ή ως δημοσιογράφος – όπως το βίωσα κι εγώ.

Αλλά προχωρά ακόμη περισσότερο - εδώ είναι οι δηλώσεις σχετικά με το θέμα των μασκών από τα έγγραφα της αρχής:

«Η μόνιμη/αυξημένη χρήση μάσκας μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη» (4 Μαΐου 2020)

«Οι υποχρεωτικές μάσκες για τους μαθητές του δημοτικού συζητούνται κριτικά, πιθανές μακροπρόθεσμες συνέπειες» (21 Οκτωβρίου 2020)

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση μασκών FFP2 εκτός της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, αυτό θα μπορούσε επίσης να διατεθεί στο κοινό» (30 Οκτωβρίου 2020).

Ο Rosenfelder σχολιάζει εύστοχα: «Σε μια εποχή που εκατομμύρια μαθητές δημοτικού σχολείου έπρεπε να φορούν μάσκες FFP2 για οκτώ ώρες την ημέρα, ακόμη και στη ζέστη του καλοκαιριού, τέτοια επιχειρήματα θεωρήθηκαν η νοοτροπία των «αρνητών της μάσκας», των «συνωμοσιολόγων» και των «αρνητών της επιστήμης». 

Οι πιθανές συνέπειες για τη γλωσσική ανάπτυξη και την ψυχική υγεία, όπως έχουν έρθει έκτοτε στο φως, ήταν ήδη προφανείς εκείνη την εποχή.


βιβλιοπρόταση:

Gunter Frank, "Το Έγκλημα"
(Bestseller του Spiegel)

 Η κρίση του κορωνοϊού θα τελειώσει μόνο όταν οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.



Είναι το ίδιο με το θέμα του εμβολιασμού - εδώ είναι αναφορές από τα έγγραφα RKI:

«12 περιπτώσεις φλεβικής θρόμβωσης: και οι 12 γυναίκες μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca, όλες κάτω των 55 ετών, εμφανές σύμπλεγμα» (9 Μαρτίου 2021)

«Επί του παρόντος, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο αναμνηστικού εμβολιασμού παιδιών από το υπουργείο, αν και δεν υπάρχει σύσταση για αυτό και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν υπάρχει έγκριση» (15 Δεκεμβρίου 2021).

Rosenfelder: «Όποιος επεσήμανε ακόμη και την πιθανότητα μιας τέτοιας ζημιάς εξορίστηκε στο σκοτάδι των καναλιών του Telegram ως "αντίπαλος του εμβολιασμού" και δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου από το πολιτικό και μιντιακό κοινό - ακόμα κι αν ήρθε άμεσα αντιμέτωπος με τέτοιες περιπτώσεις ως γιατρός».

Η υποτιθέμενη ανεξαρτησία του Ινστιτούτου Robert Koch, η οποία έχει επανειλημμένα υποστηριχθεί, αποσυντίθεται επίσης στα έγγραφα σαν σουφλέ που βγήκε από το φούρνο πολύ νωρίς:

«Η επιστημονική ανεξαρτησία του RKI από την πολιτική είναι περιορισμένη από αυτή την άποψη» (10 Σεπτεμβρίου 2021).

Rosenfelder: «Στην εποχή της πανδημίας, ακόμη και η ανάληψη πολιτικής επιρροής στην επιστημονική εμπειρογνωμοσύνη οδήγησε στην κατηγορία ότι ανήκουν στο στρατόπεδο των "καπέλλων από αλουμινόχαρτο", οι οποίοι, όπως αποκαλούνταν τότε σκωπτικά, σίγουρα πιστεύουν επίσης στους "ανθρώπους σαύρες", αλλά σε κάθε περίπτωση καταστρέφουν την εμπιστοσύνη στη δημοκρατία».


Για τέτοιες δηλώσεις και αμφιβολίες, όπως βρίσκουμε τώρα στα έγγραφα της αρχής, κατηγορήθηκα για συμμετοχή σε «παραπληροφόρηση». Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με πέταξαν έξω από την ομοσπονδιακή συνέντευξη Τύπου με σαθρά προσχήματα.



Dr. Bodo Neumann: Κορωνοϊός - Ένα τεστ χαρακτήρα



«Η δημοσίευση των "φακέλλων RKI" είναι ένα σημείο καμπής στην ιστορία της επαναξιολόγησης της γερμανικής πολιτικής κορωνοϊού», καταλήγει ο Rosenfelder: «Παραδόξως, ακριβώς επειδή αποκαλύπτει ένα αυτονόητο: Τα μέτρα που έλαβαν οι Γερμανοί (σ.σ. και όχι μόνο) πολιτικοί ήταν επιστημονικά αμφιλεγόμενα από την αρχή - ακόμα κι αν ο ιολόγος Christian Drosten, ο σημαντικότερος σύμβουλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, εξακολουθεί να ισχυρίζεται με κάθε σοβαρότητα σήμερα, «δεν είχε βιώσει» «πραγματικές συγκρούσεις μεταξύ επιστημονικών στρατοπέδων». 

Υπήρχαν πάντα επιχειρήματα υπέρ και κατά, οφέλη και βλάβες, επειδή κάθε μέσο ελέγχου της πανδημίας είχε παρενέργειες που ήταν συχνά πιο επικίνδυνες από τον ίδιο τον ιό».

Όλα αυτά ήταν ταμπού στη δημόσια συζήτηση στη Γερμανία. 

Βιώσαμε μια επιστροφή της ολοκληρωτικής σκέψης, του αποκλεισμού κάθε άλλης άποψης, η οποία ήταν εντελώς τρομακτική. Κριτικοί εμπειρογνώμονες όπως ο Sucharit Bhakdi, ο Wolfgang Wordarg, ο Stefan Hockertz και πολλοί άλλοι έπεσαν θύματα δολοφονίας χαρακτήρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έγιναν ακόμη και προσπάθειες να καταστραφεί η ιδια η ύπαρξή τους.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, τα ίδια τα πνεύματα που είχαν άλλοτε ήδη οδηγήσει τη Γερμανία στη δυστυχία στην ιστορία της και που πιστεύαμε ότι είχαν ξεπεραστεί επανεμφανίστηκαν. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις το φαινόμενο από τον φίλο μου Henryk M. Broder: «Αν αναρωτηθείς πώς θα μπορούσε να συμβεί τότε: επειδή ήταν τότε όπως είναι σήμερα».


«Η διαφανής και δημόσια στάθμιση αυτών των επιχειρημάτων θα ήταν το καθήκον μιας δημοκρατικής πολιτικής για τον κορωνοϊό - και, παρεμπιπτόντως, επίσης η δουλειά ενός κοινού των μέσων ενημέρωσης που παίρνει στα σοβαρά την κρίσιμη ευθύνη του στην κρίση», προειδοποιεί ο Rosenfelder: 

«Είναι σημαντικό ότι οι ίδιοι επιστημονικοί δημοσιογράφοι και «ανιχνευτές γεγονότων» σε διατεταγμένη δημόσια υπηρεσία που ενήργησαν ως τμήμα προπαγάνδας της κυβερνητικής πολιτικής κατά τη διάρκεια της πανδημίας και επιτέθηκαν σε κάθε αντίθετη γνώμη προσποιούνται τώρα λες και οι αντιφάσεις που αποκαλύπτονται στα «αρχεία RKI» ήταν γνωστές εδώ και καιρό».

Δυστυχώς, αυτό ταιριάζει πολύ καλά με τα συνηθισμένα παιχνίδια κελύφους των λεγόμενων "ελεγκτών γεγονότων".

Ιδιαίτερα περίεργο: Η δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο "Aya Velázquez" (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Η σκοτεινή πλευρά της ΔΙΑΡΡΟΗΣ των εγγράφων RKI: 'Συνοδός' (...) κυρίων ως "πληροφοριοδότρια"!!! (odysseiatv.blogspot.com)) επισημαίνεται ως επικρίτρια του κορωνοϊού από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος για υποτιθέμενη "απονομιμοποίηση του κράτους". 

Ταυτόχρονα, «η πραγματική απειλή για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου είναι η συστηματική απονομιμοποίηση των αντίθετων απόψεων από τη γερμανική πολιτική για τον κορωνοϊό», όπως εύστοχα γράφει ο Rosenfelder: «Η επαναξιολόγησή τους πρέπει τώρα, πιο επείγουσα από ποτέ, να πραγματοποιηθεί σε μια εξεταστική επιτροπή της Bundestag. 

Και πρέπει επίσης να επηρεάσει άλλους βασικούς θεσμούς της πολιτικής για την πανδημία – κυρίως την Ομοσπονδιακή Καγκελαρία και τη Γερμανική Εθνική Ακαδημία Επιστημών Leopoldina, η οποία διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο με τις γνωμοδοτήσεις των εμπειρογνωμόνων της, όχι μόνο στο κλείσιμο των σχολείων. Τα "αρχεία RKI" μπορούν να είναι μόνο η αρχή».

Προχωρώ ακόμη περισσότερο.

Νομίζω ότι οι πολιτικοί και τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης είναι άκρως ένοχοι, ειδικά απέναντι στα παιδιά. Θα πρέπει να ντρέπονται και να ζητούν συγγνώμη γονατιστοί.

Αντ' αυτού, συνεχίζουν να ψεύδονται. Και συνεχίζουν να δυσφημούν. Είναι ανεπίδεκτοι.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Με ένα κράτος δικαίου, δίκαιο, αλλά και ΣΚΛΗΡΟ.

Μόνο και μόνο για να μη το ξανακάνουν!





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Το θράσος τους, δεν έχει όρια... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ – ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ!!!

    27 Ιουλίου, 2024   Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

    Διαβάζω και φωνάζω:

    ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΙ…
    ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΙ…
    ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΙ…

    Η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες έτοιμες να το υιοθετήσουν...!

    Αρχίζουν δοκιμές από Σεπτέμβριο για την εισαγωγή του στις κοινωνίες μας, διευκολύνοντας την επιτήρηση – Θα καταγράφει το ιατρικό ιστορικό κάθε πολίτη μέσω ψηφιακών εργαλείων.

    Τελικά, το θράσος τους δεν έχει όρια… ξανάφεραν τον κορονοϊό, για να εκβιάσουν για νέα εμβόλια…

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ@@@ΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ…

    ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΩ…

    ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

     
    πηγή : attikanea.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η,

      Έχουμε ήδη αναφερθεί με άρθρο μας στις 26 Ιουλίου σχετικά:

      ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

      ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΟΕΙΔΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΚΑΡΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!


      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/07/blog-post_5194.html

      Διαγραφή
  2. Επίσης, δείτε και αυτό:

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

    Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνυ Μπλερ συνεργάζεται με ιδιωτικές εταιρείες τεχνολογίας πιέζοντας τις κυβερνήσεις να υιοθετήσουν βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες για όλους τους ανθρώπους


    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/07/blog-post_578.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!