Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Πώς γίνεται να είσαι πρόσφυγας και να παραθερίζεις στην χώρα από την οποία υποτίθεται ότι διέφυγες;;;;;;; Κι όμως!!!




Σουηδία: Το 79% των «προσφύγων» έχουν κάνει διακοπές στη χώρα από την οποία «έφυγαν»😏








Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των «προσφύγων» που ζουν στη Σουηδία έχουν κάνει διακοπές στη χώρα από την οποία έφυγαν - αν και δεν δείχνουν σχεδόν καμμία επιθυμία να επιστρέψουν ποτέ μόνιμα. (σώπα...κακοήθειες)

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Novus, ισχυρίζεται ότι περίπου το 85% των ανθρώπων που ζουν στη Σουηδία που γεννήθηκαν στο εξωτερικό έχουν πάει διακοπές στην πατρίδα τους - και ότι μεταξύ των ανθρώπων που υποτίθεται ότι είναι πρόσφυγες ο αριθμός είναι περίπου 79%, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στη Σουηδία επειδή υποτίθεται ότι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.


Τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν επίσης ότι πολύ λίγοι, αν όχι καθόλου, μετανάστες επιθυμούν να επιστρέψουν μόνιμα στις πατρίδες τους, με μόλις το 2% να λένε ότι σχεδίαζαν να επιστρέψουν στο μέλλον και μόνο το 16% δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να το σκεφτούν😂, αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα Bulletin, η οποία παρήγγειλε την έρευνα.






Από τους ερωτηθέντες που ήρθαν στη Σουηδία από χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνολικά το 81% δήλωσε ότι θα ήθελε να μείνει μόνιμα στη Σουηδία. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι η Σουηδία ήταν καλύτερη χώρα για την ανατροφή παιδιών σε σύγκριση με την πατρίδα τους, ενώ 9% δήλωσαν ότι η Σουηδία ήταν χειρότερη από τις πατρίδες τους.

Από την κορύφωση της μεταναστευτικής κρίσης του 2015-16, αρκετές χώρες έχουν σημειώσει ότι όσοι ζητούν καθεστώς πρόσφυγα ταξιδεύουν συχνά πίσω στη χώρα από την οποία «έφυγαν» για διακοπές.




Στη Γερμανία, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Horst Seehofer μίλησε για το θέμα το 2019, απειλώντας να ανακαλέσει το καθεστώς ασύλου των Σύριων που επέστρεφαν στην πατρίδα τους για διακοπές, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορούσαν να προβάλλουν σοβαρές αξιώσεις δίωξης εάν ταξίδευαν πίσω στην πατρίδα τους για αναψυχή.

Νωρίτερα την ίδια χρονιά, ένας Σύριος blogger που ήρθε στη Γερμανία ως πρόσφυγας είχε παραπονεθεί ότι δεν ήταν σε θέση να πάει διακοπές στη Συρία, δηλώνοντας ότι η Γερμανία ήταν αγχωτική γι' αυτόν και χρειαζόταν ένα διάλειμμα.




Η Σουηδία αντιμετωπίζει εθνικές εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο και οι λαϊκιστές Σουηδοί Δημοκράτες έχουν υποστηρίξει πολύ αυστηρότερες μεταναστευτικές πολιτικές, συμπεριλαμβανομένης μιας πρότασης για «μετανάστευση» μεταναστών που απέτυχαν να ενσωματωθούν στην κοινωνία ή την αγορά εργασίας της Σουηδίας ή που έχουν εμπλακεί σε εγκληματική δραστηριότητα.

Το κόμμα έχει δει μια πρόσφατη αύξηση της δημοτικότητάς του στις δημοσκοπήσεις και είναι πιθανό να γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο πίσω από τους κυβερνώντες Σοσιαλδημοκράτες - και ενδεχομένως μέρος μιας νέας κεντροδεξιάς κυβέρνησης συνασπισμού - μετά τις εκλογές.





ΠΗΓΗ: Sweden: 79 Per Cent of 'Refugees' Have Vacationed in Country They 'Fled' (breitbart.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!