Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Μαζική μετανάστευση: το κύριο όπλο κατά του πολιτισμού (βίντεο)




Οι κομμουνιστικές και παγκοσμιοποιημένες δυνάμεις σε όλο τον δυτικό κόσμο έχουν ενορχηστρώσει μαζικά κύματα μετανάστευσης στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, παραβιάζοντας τους υπάρχοντες νόμους και περιορίζοντας αυστηρά την ικανότητα του κοινού να γνωρίζει ή να επικρίνει αυτές τις ενέργειες.

Η απειλή της μαζικής μετανάστευσης για τη συνοχή, τον πολιτισμό και τις ελευθερίες ενός έθνους είναι τόσο σημαντική που ακόμη και τα έγκυρα μέτρα που χρησιμοποιούνται κατά του COVID-19 είναι ελάχιστα συγκριτικά. 


Ενώ οι πολίτες ήταν κλειδωμένοι στα σπίτια τους σε όλη την αγγλόσφαιρα και τη Δυτική Ευρώπη, η μαζική μετανάστευση συνεχίστηκε αμείωτη και συγκλονιστικά, κανένας από τους παράνομους μετανάστες δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει τα εμβόλια mRNA.





Ενώ η μαζική μετανάστευση έχει αναφερθεί ευρέως σε όλα τα δυτικά έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ο μετασχηματισμός του Καναδά έχει λάβει λίγη προσοχή.

Ο Καναδάς αντιμετωπίζει μια επίθεση μεταναστών και υφίσταται μια συνολική μεταμόρφωση μέσω ενός μαζικού κύματος μετανάστευσης που χαιρετίστηκε από την αριστερή κυβέρνηση. Οι κύριες πηγές αυτής της μετανάστευσης είναι η Αφρική, ειδικά το Ισλαμικό Μαγκρέμπ, και η μουσουλμανική Μέση Ανατολή.

Αν και η μαζική μετανάστευση ξεκίνησε πολύ πριν από το 2015, το Σύμφωνο Μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών έγινε επίσημη πολιτική του ΟΗΕ εκείνη την εποχή. 

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όταν ο ΟΗΕ κάνει ένα ψήφισμα ή ένα σύμφωνο, ενώ δεν είναι δεσμευτικός νόμος στα κράτη μέλη, κάθε κράτος μέλος αναμένεται να βρει έναν τρόπο να ενσωματώσει το περιεχόμενο κάθε ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) στα νομικά του πλαίσια, προσαρμόζοντας τη γλώσσα στα τοπικά έθιμα και τον πολιτισμό.

Φυσικά, αυτός είναι μονόδρομος. Οι ελευθερίες δεν χορηγούνται ποτέ στα μουσουλμανικά έθνη, αλλά οι περιορισμοί και η πρόσθετη εξουσία εκδηλώνονται πάντα στα δυτικά έθνη που προηγουμένως είχαν διακυβέρνηση τύπου δημοκρατίας.

Ακολουθεί ένα βίντεο των ευρωβουλευτών που συζητούν τις συνέπειες του Συμφώνου Μετανάστευσης του ΟΗΕ για την Ευρώπη:


Παρακάτω είναι η μόνη άμεση έκθεση σχετικά με το Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ που συζητά ωμά το περιεχόμενό του, το οποίο γνωρίζουμε.

Σημειώστε τους ενσωματωμένους περιορισμούς σχετικά με τον τρόπο αναφοράς της μαζικής μετανάστευσης. Σκεφτείτε πώς τα δικά σας μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τη μαζική μετανάστευση και δείτε αν ταιριάζει με τις απαιτήσεις του Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών.




Κάθε χώρα πρέπει να προσπαθήσει να επιτύχει αυτή τη μαζική μετανάστευση από ξένους και ακόμη και εχθρικούς πολιτισμούς. Γιατί όμως;

Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.), το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και άλλοι υπερεθνικοί οργανισμοί επιβάλλουν μια κομμουνιστική ατζέντα σε όλα τα δυτικά έθνη και, τελικά, στον κόσμο. Αυτές οι οργανώσεις προωθούν πολιτικές που υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία, την πολιτιστική ταυτότητα και τις παραδοσιακές αξίες των δυτικών κοινωνιών.

Στο στιγμιότυπο οθόνης από μια συνέντευξη βίντεο με τον Klaus Schwab, μπορείτε να δείτε πίσω του, στο κόκκινο οβάλ, ένα άγαλμα του Βλαντιμίρ Λένιν, που συμβολίζει τις ιδεολογικές βάσεις αυτών των παγκοσμιοποιημένων προσπαθειών. Αυτή η εικόνα χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση της κομμουνιστικής επιρροής που διαπερνά αυτούς τους θεσμούς και την ατζέντα τους.



Και όπως είπε περίφημα ο Βλαντιμίρ Λένιν, «Δεν μπορείς να φτιάξεις μια ομελέττα χωρίς να σπάσεις μερικά αυγά». Η ομελέττα, φυσικά, είναι ο πολιτισμός μας – το πλαίσιο αναφοράς μας και η ταυτότητά μας – και συχνά οι ίδιοι οι άνθρωποι, για να καταστρέψουν κάθε τρόπο που ορίζουμε τον εαυτό μας για τους δικούς μας σκοπούς.

Στις ΗΠΑ, η μαζική μετανάστευση περιλαμβάνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο που διασχίζουν τα νότια σύνορα, ενθαρρυμένοι από ριζοσπαστικές αριστερές ομάδες, ισλαμικές ομάδες και την κυβέρνηση Μπάιντεν. Πετούν ακόμη και με τζετ σε περιοχές που τις θέλουν πιο καλά αραιωμένες από τις αμερικανικές ρίζες και τον πολιτισμό τους. Αυτό συμβαίνει από την εποχή του Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλές μικρές πόλεις των ΗΠΑ κατακλύζονταν από Σομαλούς μουσουλμάνους και άλλους από τον μουσουλμανικό κόσμο.

Τώρα, έχουμε ολόκληρες πόλεις με εξ ολοκλήρου μουσουλμανικά συμβούλια, προς μεγάλη απογοήτευση της κοινότητας LGBTQ, καθώς οι εικόνες τους αφαιρέθηκαν εσπευσμένα από όλα τα δημοτικά κτίρια.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι εισβολείς διασχίζουν σταθερά τη Μάγχη, χωρίς να φαίνεται να είναι καμία προσπάθεια να τους σταματήσουν, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα κυριαρχεί στο Κοινοβούλιο. Τώρα που έχουν μια κυβέρνηση των Εργατικών, ένα κόμμα πλήρως συνδεδεμένο με το κομμουνιστικό think tank, τη Fabian Society, διπλασιάζουν την απαξίωση της βρετανικής ταυτότητας μέσω της μαζικής μετανάστευσης.

Εξάλλου, ήταν οι Εργατικοί Κόμμα που είπε περίφημα το 2009, «Θα τρίψουμε τη μύτη τους στην ποικιλλομορφία».

Και τώρα, στον Καναδά.

Υπάρχει μια περίεργη παγκοσμιοποιημένη οργάνωση που υποστηρίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που καταφέρνει να είναι τόσο ομάδα πίεσης όσο και να έχει φιλανθρωπικό καθεστώς στον Καναδά, το οποίο συνήθως δεν επιτρέπεται. Ονομάζεται The Century Initiative (δείτε το άρθρο RAIR εδώ και εδώ). Έχει ένα κοινό μυστικό: θέλει να φέρει τον πληθυσμό του Καναδά σε 100.000.000 ανθρώπους μέχρι το τέλος του αιώνα, και είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα τώρα.

Για όσους δεν θέλουν να μετρήσουν τα μηδενικά, αυτό είναι εκατό εκατομμύρια άνθρωποι. Σε μια χώρα με πληθυσμό σαράντα ενός εκατομμυρίων, ένας μεγάλος αριθμός των οποίων είναι ήδη μετανάστες από τη Νότια Ασία, το Μαγκρέμπ και την ισλαμική Μέση Ανατολή.




Μαζί με την «πολυπολιτισμικότητα», η οποία από μόνη της είναι ένας αρνητικός παράγοντας για τον Καναδά, τους νόμους του και τον πολιτισμό του, μαζί με τη θετική δράση, τα παιδιά του Καναδά, ειδικά τα λευκά και τα παιδιά της Ανατολικής Ασίας, δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν για θέσεις εργασίας ή θέσεις στα σχολεία.

Δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί αν τα εύκολα προβλέψιμα αποτελέσματα μιας πολιτικής ήταν, στην πραγματικότητα, οι προθέσεις της από την αρχή.

Τον Μάϊο, η πρωτοβουλία Century πραγματοποίησε την ετήσια παρουσίασή της στο Zoom για να συζητήσει την πρόοδό της. Προσκεκλημένος ομιλητής δεν ήταν άλλος από τον Mark Carney, έναν άνθρωπο που εμπνέεται από τον Μαρξ, τον Ένγκελς και τον Λένιν. Λένιν. Απλά επαναλαμβάνω σε περίπτωση που νομίζετε ότι δεν το διαβάσατε σωστά την πρώτη φορά.

Ο Carney υπήρξε επίσης διοικητής τόσο της Τράπεζας του Καναδά όσο και της Τράπεζας της Αγγλίας. Θέλει να καταστρέψει όλη την παραγωγή ορυκτών καυσίμων στον Καναδά το συντομότερο δυνατό, στοχεύοντας στο καθαρό μηδέν μέχρι το 2030.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ο Mark Carney αναμένεται ευρέως να αντικαταστήσει τον Trudeau ως πρωθυπουργός του Καναδά (βλ. σχετ. βίντεο στο τέλος της ανάρτησης), σύμφωνα με σχεδόν όλους τους ειδήμονες.

Αν και αυτές οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και μερικά χρόνια, ο Τrudeau έκανε μια κίνηση μόνο αυτό το μήνα προσκαλώντας τον Carney στο υπουργικό συμβούλιο. Οι πιο πιθανές θέσεις του θα ήταν υπουργός Οικονομικών ή αναπληρωτής πρωθυπουργός, και οι δύο σήμερα κατέχονται από την Chrystia Freeland.

Και οι δύο θέσεις είναι συντομεύσεις προς το γραφείο του πρωθυπουργού.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Mark Carney και η Chrystia Freeland είναι και οι δύο στο διοικητικό συμβούλιο του WEF.




Ο Carney είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την πρωτοβουλία Century.

Ο Mark εμφανίζεται περίπου 20 λεπτά σε αυτό το βίντεο. Αλλά μην αφήσετε τον ρυθμό των πρώτων ομιλητών μπροστά του να σας ξεγελάσει. Όπως πολλά που είναι πραγματικά τρομακτικά σχετικά με την καταστροφή του πολιτισμού μας, έχει συχνά ένα πολύ θαμπό και ενοχλητικό εξωτερικό.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημεία που θέτει ο Carney: 

Ο Carney υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση, αλλά θέλει έναν ευκολότερο δρόμο προς την ιθαγένεια.

Ο Carney θέλει η κυβέρνηση να δημιουργήσει κατοικίες για όλους τους μετανάστες. Όπως και σε άλλα δυτικά έθνη, η λύση για την ελάφρυνση των πόρων και τη μείωση των ευκαιριών δεν είναι ποτέ να σταματήσουμε τη μετανάστευση, αλλά να έχουμε περισσότερο κυβερνητικό έλεγχο σε περιοχές του ιδιωτικού τομέα των χωρών μας. Με άλλα λόγια, δημιουργεί προβλήματα, αφαιρεί δικαιώματα και αυξάνει την κυβερνητική εξουσία.

Ενώ ο Carney πιέζει για μαζική μετανάστευση, επιμένει επίσης να κλείσει τις τεράστιες φυσικές ενεργειακές προμήθειες του Καναδά για να αντικατασταθεί με «καθαρή ενέργεια» από αιολική και ηλιακή ενέργεια. Έτσι, υπάρχει πίεση και από τις δύο πλευρές: περισσότεροι άνθρωποι, λιγώτερη δύναμη και η δύναμη που υπάρχει θα πρέπει να κατευθυνθεί προς τις φάρμες δεδομένων AI. Αυτό είναι ένα κεντρικό σημείο συζήτησης για τον Carney σε όλες τις ομιλίες του.


Η νεομαρξιστική γλώσσα χρησιμοποιείται σε όλη την ομιλία του. Η «οικονομικά προσιτή στέγαση» σημαίνει κρατικός έλεγχος της στέγασης, όπως η «φροντίδα που επιβεβαιώνει τις τρανς» συνήθως σημαίνει να πεις στα παιδιά να στειρωθούν.


Ένας αριθμός μύθων, και μπορεί κανείς να υποψιαστεί ξεκάθαρα ψέμματα, διαδίδονται σχετικά με τους λόγους για την «ανάγκη» όλης αυτής της μετανάστευσης. Οι ομιλητές τα επαναλαμβάνουν σε όλο αυτό το βίντεο και θα παρέχουμε διαψεύσεις για καθένα από αυτά σε ένα από τα παρακάτω βίντεο.

Μπορείτε να δείτε τους ισχυρισμούς για την ανάγκη μαζικής μετανάστευσης να επαναλαμβάνονται στην εισαγωγή του Mark Carney στο παραπάνω βίντεο. Ένας γηράσκων πληθυσμός, άνθρωποι που χρειάζονται για υπηρεσία κ.λπ.

Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αποδεδειγμένα ψευδείς, καθώς η μετανάστευση συνήθως δεν διορθώνει αυτά τα ζητήματα και συνήθως τα επιδεινώνει. Για παράδειγμα, η στεγαστική κρίση οφείλεται εξ ολοκλήρου στη μετανάστευση

Η κατασκευή σπιτιών δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον τεράστιο αριθμό ενηλίκων που εισέρχονται στις δυτικές χώρες. Αυτός, σε μεγάλο βαθμό, είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά ξενοδοχεία είναι τώρα καταφύγια μεταναστών και άλλα κτίρια δημόσιων υπηρεσιών, τα οποία συχνά κρατούνται μακριά από τη δημόσια θέα.

Ένας άλλος μύθος είναι ότι η μαζική μετανάστευση είναι για να μετριάσει τη γήρανση του πληθυσμού. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, αυτό είναι επίσης ψευδές, ακόμη και σύμφωνα με την οργάνωση Statistics Canada του Καναδά.

Ένας άλλος ομιλητής στο Century Initiative Zoom, στην πραγματικότητα, ο αρχιτέκτονας του έργου, παρείχε μια πραγματικά αποκαλυπτική αποκάλυψη.

Η ιδέα μιας πόλης 15 λεπτών έχει αιωρηθεί από τα lockdown του COVID. Βασικά, οι πόλεις θα επανασχεδιαστούν έτσι ώστε όλα όσα χρειάζονται οι άνθρωποι, σύμφωνα με το κράτος, να είναι διαθέσιμα σε αυτούς μέσα σε 15 λεπτά με τα πόδια ή με ποδήλατο. Θα χρειαζόταν άδεια για να εγκαταλείψετε αυτήν την περιοχή ή να κάνετε περιορισμένο αριθμό ταξειδιών εκτός αυτής της ζώνης.

Όπως και εκείνοι που είπαν ότι το κράτος θα δώσει εντολή για τις βολές mRNA, εκείνοι που ανησυχούν για τις πόλεις των 15 λεπτών απορρίφθηκαν ως ακροδεξιοί συνωμοσιολόγοι.

Ωστόσο, έχουν γίνει προσπάθειες για την εφαρμογή τους, ακόμη και στην Οξφόρδη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως ακούμε από έναν από τους διευθυντές της Century Initiative, κατασκευάζονται επί του παρόντος στο Τορόντο και μάλιστα αναφέρονται ως «πόλεις 15 λεπτών».

Λαμβάνονται μέτρα για να καταστεί δύσκολη η οδήγηση και σχεδόν αδύνατη η στάθμευση, όπως η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η στένωση των δρόμων, η προσθήκη ποδηλατοδρόμων, η κατασκευή κτιρίων με λιγώτερες ή καθόλου απαιτήσεις στάθμευσης και η εφαρμογή μέτρων «χαλάρωσης της κυκλοφορίας». Για να μην αναφέρουμε μια τεράστια αύξηση των καμερών (*) κυκλοφορίας, οι οποίες έχουν την εξουσία να σας επιβάλλουν αυτόνομα πρόστιμο για παραβίαση ορισμένων κανόνων κυκλοφορίας.

Σαφώς, το σχέδιο είναι να αλλάξει το κόστος-όφελος της κατοχής και χρήσης ενός αυτοκινήτου.

Κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή στο Τορόντο. Ωστόσο, κανείς δεν εξηγεί ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στενεύουν τους δρόμους, προσθέτουν ποδηλατόδρομους, διαπλατύνουν πεζοδρόμια, χτίζουν μεγάλες πολυκατοικίες με λιγώτερες θέσεις στάθμευσης και εφαρμόζουν όλα τα άλλα μέτρα που βλέπουμε τώρα στον Καναδά για να κάνουν την οδήγηση αυτοκινήτου μια ενοχλητική και αμφισβητήσιμα αξιόλογη προσπάθεια.

Ο παρακάτω είναι ο αρχιτέκτονας για την πρωτοβουλία Century. Ας ακούσουμε πώς αναδιαμορφώνει τον τρόπο ζωής των Καναδών χωρίς να ρωτήσει κανέναν από αυτούς.






Και τώρα για τα γεγονότα και τους αριθμούς. Η ακόλουθη ομιλία είναι από την Καναδή βιολόγο Madeline Weld, εμπειρογνώμονα στην πρωτοβουλία Century. 

Σε αυτή την παρουσίαση, που δόθηκε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, περιγράφει λεπτομερώς όλους τους ισχυρισμούς της Πρωτοβουλίας του Αιώνα και παρέχει τα γεγονότα και τους αριθμούς για να αποδείξει γιατί απλώς κατασκευάζει τις αιτίες που απαιτούνται για να λειτουργήσει αυτό το πρόγραμμα.

Η Weld δείχνει ακριβώς πώς η γήρανση του πληθυσμού του Καναδά δεν μειώνεται από τη μαζική μετανάστευση.

Εξηγεί ότι το 2015, ο πληθυσμός του Καναδά αυξήθηκε κατά 5,6 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να ωφεληθούν οι εργαζόμενοι Καναδοί.

Υπογραμμίζει πώς η μαζική μετανάστευση έχει αυξήσει τις τιμές των κατοικιών, με πέντε από τις δέκα λιγότερο προσιτές πόλεις στη Βόρεια Αμερική να βρίσκονται τώρα στον Καναδά.

Τα επίπεδα χρέους στον Καναδά έχουν αυξηθεί κατά 100%.

Η Weld κατονομάζει επίσης τα άτομα και τους οργανισμούς πίσω από αυτές τις πολιτικές και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται. Και προς έκπληξη κανενός, όλα συνδέονται στενά με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.





Και πάλι, γιατί να επιδιώξουμε αυτή τη μαζική μετανάστευση αν κανένας από τους αναφερόμενους λόγους δεν είναι ακριβής;

Ποιος καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τον πλήρη κυβερνητικό έλεγχο του πληθυσμού από το να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κοινό πλαίσιο αναφοράς, καμμία πίστη στον εαυτό τους ως λαό και καμμία κοινή ιστορία ή αξίες;

Ακόμη και αν εξετάσουμε την αύξηση του πληθυσμού οργανικά, δηλαδή μια φυσική αύξηση του πληθυσμού επειδή οι άνθρωποι ενός πολιτισμού και ενός έθνους έχουν παιδιά και όχι λόγω της κρατικής πολιτικής, υπάρχει μια αναπόφευκτη σχέση μεταξύ της πυκνότητας του πληθυσμού και της ελευθερίας, η οποία είναι απόλυτη.

Καθώς η πυκνότητα ενός πληθυσμού αυξάνεται, το ποσό της ρύθμισης πρέπει να αυξηθεί.

Με έναν αγροτικό πληθυσμό, δεν θα απαιτούνταν φράχτες γύρω από τις πισίνες. Στα προάστια, προφανώς, χρειάζονται, καθώς οι πνιγμοί σε πισίνες στις ΗΠΑ είναι 10 φορές ο αριθμός των θανάτων από πυροβολισμούς (Πηγή: Freakonomics).

Στους αγροτικούς πληθυσμούς, τα σκυλιά μπορούν να μπουν και να βγουν όπως θέλουν χωρίς περιπατητή. Σε μια πόλη, όλα τα σκυλιά πρέπει να είναι υπό έλεγχο, και φυσικά, τα πρόστιμα και οι κοινωνικές πιέσεις για να πάρουν αφού τα σκυλιά σας είναι πολύ υψηλά.

Επιπλέον, αυτή η μαζική μετανάστευση στη Δύση θα μπορούσε να θεωρηθεί όχι μόνο ως άρνηση των πολιτισμών μας, της κοινής ταυτότητας και της ιστορίας μας, αλλά και ως μια σαφής καταστροφή των ελευθεριών που μας έχουν απομείνει στο όνομα μιας οργανωμένης κοινωνίας.

"Εάν η κυβέρνηση δεν συμπαθεί τον λαό, θα πρέπει να διαλύσει τον λαό και να εκλέξει έναν νέο λαό." - Bertolt Brecht.



ΠΗΓΗ: Mass Immigration: The Main Weapon Against Civilization (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






Γιατί το RCMP περίμενε 6 εβδομάδες για να αποκαλύψει μια «συνωμοσία δολοφονίας» εναντίον του πρωθυπουργού Justin Trudeau; Πού είναι ο Justin Trudeau; Ο Καναδός δημοσιογράφος David Krayden ενώνεται μαζί μας με αυτή την παράξενη ιστορία. 





(*) 
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν εκκλήσεις για ένα σύστημα μαζικής παρακολούθησης για μελλοντικές «πολιτικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης»
Αυτό είναι το αποτέλεσμα δημόσιας έρευνας σχετικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό. «Οποιαδήποτε μελλοντική στρατηγική για πολιτικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών, πρέπει να βασίζεται στη δημιουργία ψηφιακών πλατφορμών μεγάλης κλίμακας», εξηγούν οι συντάκτες της έκθεσης.


ΚΑΙ:

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνυ Μπλερ συνεργάζεται με ιδιωτικές εταιρείες τεχνολογίας πιέζοντας τις κυβερνήσεις να υιοθετήσουν βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες για όλους τους ανθρώπους

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνυ Μπλερ συνεργάζεται με ιδιωτικές εταιρείες τεχνολογίας πιέζοντας τις κυβερνήσεις να υιοθετήσουν βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες για όλους τους ανθρώπους (odysseiatv.blogspot.com)







ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το Dearborn, Michigan είναι «η πρωτεύουσα της τζιχάντ της Αμερικής» και έχει βυθιστεί σε «εμφύλιο πόλεμο»


Ένας Αυστραλός ολυμπιονίκης του BMX, ο Λόγκαν Μάρτιν, είδε το βαν του να διαρρήσσεται και προσωπικά αντικείμενα όπως το πορτοφόλι και το σακίδιό του να κλέβονται στο Βέλγιο την Τετάρτη καθ' οδόν προς το Παρίσι. Οι κλέφτες φέρονται επίσης να έκλεψαν μια ολόκληρη αποθήκη από τις ενεργειακές μπάρες του αθλητή.
Ο Μάρτιν τράβηξε βίντεο μετά το περιστατικό δείχνοντας τη ζημιά. «Το βαν μας παραβιάστηκε χθες το βράδυ, ευτυχώς τα ποδήλατά μου δεν ήταν εκεί, αν και οι τσάντες ποδηλάτων μου ήταν εκεί, με κάποια πράγματα μέσα σε αυτό», δήλωσε ο Μάρτιν σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη. «Είναι ένα τρελλό ξεκίνημα στο ταξείδι».


Ο Έζρα Λεβάντε συζήτησε την προειδοποιητική επιστολή του γερουσιαστή της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο σχετικά με το πρόγραμμα προσφύγων του Καναδά στη Γάζα κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του The Ezra Levant Show.





Η καναδική κυβέρνηση έχει παράσχει στους Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου πάνω από 753 εκατομμύρια δολλάρια, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου μετανάστευσης.
"Από την 1η Απριλίου, 281.052 άνθρωποι έχουν εγκριθεί για πληρωμή στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Μεταβατικής Βοήθειας Καναδά-Ουκρανίας για συνολική αναμενόμενη πληρωμή 753.444.000 δολαρίων", ανέφερε ένα ενημερωτικό σημείωμα της 4ης Απριλίου, το οποίο έλαβε για πρώτη φορά ο Reporter του Blacklock. Το σημείωμα ανέφερε ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες που έφθασαν στον Καναδά έλαβαν μια «άμεση εφάπαξ πληρωμή» 3.000 δολαρίων ανά ενήλικα και 1.500 δολλαρίων ανά ανήλικο παιδί. Το υπουργείο δήλωσε ότι το συνολικό κόστος όλης της ομοσπονδιακής βοήθειας για τους Ουκρανούς πρόσφυγες ήταν «πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολλάρια», αλλά δεν διευκρίνισε πώς κατανεμήθηκε η χρηματοδότηση.


Η οικονομία του Καναδά υπολείπεται των διεθνών εμπορικών εταίρων του και προβλέπεται να είναι η χειρότερη στο κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ έως το 2060, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Σύμφωνα με μελέτη του think tank Fraser Institute, ο Καναδάς γίνεται φτωχότερος, με την οικονομική ανάπτυξη να μειώνεται «σημαντικά» από τότε που ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανέλαβε καθήκοντα το 2015. Η μελέτη συνέκρινε το κατά κεφαλήν ΑΕΠ του Καναδά ή την κατά κεφαλήν οικονομική παραγωγή της χώρας με τις άλλες χώρες του ΟΟΣΑ σε τρεις ξεχωριστές περιόδους: 2002 έως 2014, 2014 έως 2022 και 2022 που προβλέπεται έως το 2026.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!