Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... - Μεγάλης κλίμακας ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στο ΠΑΡΙΣΙ μετά από LGBTQ freak show - φωτίστηκε μόνο η βασιλική Sacre Coeur


Πηγή εικόνας: Twitter


Η Γαλλία συγκλονίστηκε από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων με ένα σατανικό freak show που χλεύασε τη χριστιανική θρησκεία παγκοσμίως (ανέφερε το Report24). 

Λίγο αργότερα, το ρεύμα διακόπηκε σε αρκετές περιοχές. 

Μια φωτογραφία κάνει τον γύρο του "X" (πρώην Twitter) που δείχνει μια εντελώς μαύρη πόλη - μόνο η χριστιανική βασιλική της Sacre Coeur φαίνεται σε όλη την πόλη από ένα λόφο. Πολλοί πιστοί Χριστιανοί το βλέπουν αυτό ως σημάδι.


Αηδιαστική, ανήθικη, ντροπιαστική, βλάσφημη – οι φωνές των επικριτών συγκλονίστηκαν κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, γεγονός που έδειξε τον εκφυλισμό της Ευρώπης σε ολόκληρο τον κόσμο. 



Λίγο αργότερα, το ρεύμα διακόπηκε σε αρκετές περιοχές - η αποκατάσταση λέγεται ότι πήρε μια καλή ώρα σε ορισμένες περιπτώσεις. 

Υπάρχουν υποψίες ότι αριστεροί εξτρεμιστές τρομοκράτες θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από αυτό το «τεχνικό ελάττωμα», οι οποίοι είχαν ήδη παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία: Σειρά επιθέσεων: Ποιος σαμποτάρει το γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;


Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «τεχνικό ελάττωμα». Στο 1ο, 9ο, 17ο και 18ο διαμέρισμα (περιφέρεια), το ρεύμα θα είχε διακοπεί για 10 λεπτά, γράφει ο bfmtv.com.


Έχουμε συνδέσει ορισμένες δημοσιεύσεις μέσω του "X" παρακάτω. 

Ένα από αυτά δείχνει ότι μόνο η Βασιλική Sacré-Cœur φωτίζεται έντονα στον ορίζοντα - η υπόλοιπη πόλη περιβάλλεται από σκοτάδι. 

Η βασιλική είναι μια παγκοσμίου φήμης ρωμαιοκαθολική εκκλησία προσκυνήματος. Χτίστηκε το 1875, ολοκληρώθηκε το 1914 και εγκαινιάστηκε το 1919. 

Η Βασιλική Sacré-Cœur θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Παρίσι από τους τουρίστες.






ΠΗΓΗ: Großflächiger Stromausfall in Paris nach LGBTQ-Freakshow - nur Basilika Sacre Coeur erleuchtet (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΞΕΡΟΥΜΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ !
    ΕΤΥΧΕ !
    ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν θέλει πολύ σκέψη, μήν ψάχνετε!
      "Βραχυκύκλωμα" θά ήταν.
      Μία ακόμα κακιά στιγμή.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!