Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Μεγάλη ΜΕΛΕΤΗ 9.000.000 επιβεβαιώνει, ότι τα εμβόλια Covid προκαλούν VAIDS!



Μια εκρηκτική νέα μελέτη, η οποία ανέλυσε τα δεδομένα εννέα εκατομμυρίων ανθρώπων, έστειλε κύματα σοκ στην επιστημονική κοινότητα αφού απέδειξε ότι τα εμβόλια mRNA Covid είναι υπεύθυνα για την παγκόσμια αύξηση των περιπτώσεων συνδρόμου ανοσοανεπάρκειας (AIDS ) που αποκτάται από το εμβόλιο (VAIDS).

Η μελέτη διεξήχθη από μια ομάδα παγκοσμίου φήμης ερευνητών της Νότιας Κορέας, με επικεφαλής τον καθηγητή Solam Lee στο Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Yonsei Wonju College of Medicine.

Η κύρια μελέτη κοόρτης ανέλυσε επίσημα κυβερνητικά δεδομένα από τις βάσεις δεδομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλισης Υγείας (NHIS) και της Υπηρεσίας Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κορέας (KDCA).

Οι κυβερνητικές βάσεις δεδομένων περιλαμβάνουν τα δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης άνω του 99% του συνολικού πληθυσμού της Κορέας.

Η ολοκληρωμένη βάση δεδομένων περιλαμβάνει επίσης αρχεία των διαγνώσεων COVID-19 κάθε ατόμου και των προφίλ εμβολιασμού Covid.


Για τη μελέτη, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα σύνολο δεδομένων με συνολικά 9.258.803 άτομα που έλαβαν τουλάχιστον την πρώτη δόση ενός εμβολίου mRNA COVID-19.

Δημιουργώντας μια κοόρτη ελέγχου σε άτομα εμβολιασμένα με mRNA, οι ερευνητές μετατοπίστηκαν 2 χρόνια πίσω στην περίοδο παρατήρησης από την ημερομηνία της πρώτης δόσης εμβολιασμού mRNA.

Συνολικά, 4.445.333 και 4.444.932 ασθενείς συμπεριλήφθηκαν στις κοόρτες εμβολιασμού και ιστορικού ελέγχου, αντίστοιχα, και όλοι παρατηρήθηκαν για τουλάχιστον ένα έτος.

Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο έγκριτο περιοδικό Nature.

Στο έγγραφο της μελέτης, οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ορισμένες «αυτοάνοσες ασθένειες συνδετικού ιστού (AI-CTDs)» αυξάνονται μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει ενέσεις mRNA Covid.

Η μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες αναφορές ότι τα εμβόλια mRNA συνδέονται με αυξανόμενες αυτοάνοσες ασθένειες.

Ωστόσο, αυτή είναι η μεγαλύτερη μελέτη μέχρι στιγμής που επιβεβαιώνει ότι οι ενέσεις mRNA Covid είναι υπεύθυνες για την άνοδο σε κάποτε σπάνιες περιπτώσεις VAIDS.

Η ομάδα με έδρα την Κορέα αξιοποιεί τα εθνικά ιατρικά δεδομένα σχεδόν 10 εκατομμυρίων ανθρώπων και αξιοποιεί κυβερνητικές πληροφορίες σχετικά με τη μόλυνση COVID-19 και τα προφίλ εμβολιασμού.

Επιπλέον, οι συγγραφείς είναι σε θέση να μετρήσουν τον κίνδυνο περιστατικών AI-CTDs με βάση ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος δείγματος και μεγαλύτερη περίοδο παρατήρησης.

Η περίοδος παρακολούθησης υπερβαίνει τις 471 ημέρες.

Για να ελαχιστοποιηθεί η μεροληψία επιλογής, η ομάδα εισήγαγε μια ιστορική κοόρτη ελέγχου.

Επιπλέον, οι συγγραφείς έλαβαν υπόψη διάφορους συγχυτικούς παράγοντες όπως το φύλο, η ηλικία, ο τύπος του εμβολίου mRNA, ο διασταυρούμενος εμβολιασμός και η κατάσταση διάγνωσης COVID-19 για να εξετάσουν τις πιθανές επιπτώσεις τους και σχεδίασαν μια ανάλυση που αντιμετωπίζει τον αναμνηστικό εμβολιασμό ως χρονικά μεταβαλλόμενη συμμεταβλητή για να εξηγήσει τη μεταβλητότητά του κατά τη διάρκεια της παρατήρησης.

Είναι σημαντικό ότι οι συγγραφείς αναγνωρίζουν ότι τα εμβόλια Covid έχουν ήδη συνδεθεί με πολλά σημαντικά ζητήματα υγείας, δηλώνοντας:

«Το εμβόλιο mRNA COVID-19 φέρεται επίσης να σχετίζεται με ανεπιθύμητες ενέργειες, κυρίως καρδιακές επιπλοκές όπως μυο- και περικαρδίτιδα».

Για τους σκοπούς αυτής της μελέτης, οι Κορεάτες ερευνητές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε συσχέτιση μεταξύ του εμβολίου mRNA COVID-19 και των αυτοάνοσων ασθενειών του συνδετικού ιστού (AI-CTDs).

Επισημαίνουν μερικά παραδείγματα πιθανών συσχετίσεων – αυτοάνοση ηπατίτιδα και νεφροπάθειες, με εμβόλια mRNA.


Ο διάσημος Αμερικανός καρδιολόγος Δρ Peter McCullough, MD, MPH, είναι μεταξύ των κορυφαίων εμπειρογνωμόνων που ανταποκρίνονται στη μελέτη.

Μετά την ανασκόπηση της μελέτης, ο McCullough είπε σε μια ανάρτηση στο 'X':

«Οι ενέσεις mRNA COVID-19 σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων αυτοάνοσων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του συστηματικού λύκου, του ερυθηματώδους άλατος, της γυροειδούς αλωπεκίας, της ψωρίασης και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας».


Η μελέτη περιελάμβανε περίπου το 20% του συνολικού πληθυσμού της Νότιας Κορέας.

Αυτή η αρχική κοόρτη περιελάμβανε όλα τα άτομα που εμβολιάστηκαν με τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου COVID-19 με βάση το mRNA (BNT162b2, Pfizer-BioNTech, mRNA-1273, Moderna) έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Στη συνέχεια, το ήμισυ της αρχικής κοόρτης εξήχθη για να καθοριστεί η κοόρτη εμβολιασμού και ο δείκτης μελέτης ορίστηκε ως η ημερομηνία της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID-19 με βάση το mRNA.

Μια ιστορική κοόρτη ελέγχου καθορίστηκε με την εξαγωγή του άλλου μισού της κύριας κοόρτης ως μάρτυρα και ο δείκτης μελέτης της ορίστηκε ως η ημερομηνία της πρώτης δόσης του εμβολίου COVID-19 με βάση το mRNA μείον 2 έτη.

Συνολικά 4.445.333 κοόρτες εμβολιασμού και 4.444.932 κοόρτες ελέγχου επιλέχθηκαν και παρατηρήθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, αντίστοιχα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη μεγάλη μελέτη που συνδέει τις ενέσεις mRNA Covid με διαταραχές αυτοανοσίας.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο στο παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμιο του Cambridge στην Αγγλία δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης βόμβα τον Μάρτιο του περασμένου έτους που δείχνει τον αντίκτυπο των ενέσεων στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 25% όλων των ατόμων που εμβολιάστηκαν με εμβόλια mRNA Covid έχουν τώρα VAIDS.

Σύμφωνα με τη μελέτη, ένας στους τέσσερις ανθρώπους που έλαβαν ένεση mRNA Covid υπέστη «ακούσια ανοσοαπόκριση».

Ωστόσο, οι επιστήμονες σημειώνουν στην εργασία τους ότι η «ακούσια ανοσολογική απόκριση» «δημιουργήθηκε από ένα σφάλμα».

ΠΗΓΗ: Major Study of 9 Million Confirms Covid Shots Cause VAIDS - Slay News

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

ΘΑΝΑΤΟΙ:

Θρίλερ με 50χρονη Ελβετίδα τουρίστρια στην Κέρκυρα - Βρέθηκε νεκρή σε βίλα (msn.com)

Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ: Πέθανε ο 40χρονος αστυνομικός που κάηκε στην προσπάθειά του να ανάψει ένα καντήλι (msn.com)

Πέθανε ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδος και της Δανίας, ο λογοτέχνης Μισέλ Ντε Γκρες (msn.com)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέθανε προπονητής από ανακοπή στο Ολυμπιακό χωριό (msn.com)

Θάνατοι λουόμενων σε Πόρτο Ράφτη, Σάμο και Ναύπλιο (msn.com)

Πέθανε ο θρύλος των μπλουζ Τζον Μάγιαλ - Οι καλλιτέχνες που επηρέασε με την μουσική του (msn.com)

Πάτρα: “Έφυγε” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συλλυπητήρια από τον Κώστα Πελετίδη (msn.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!