Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Κορυφαία μελέτη προειδοποιεί: Τα εμβόλια Covid προκαλούν π α ρ ά λ υ σ η ΜΑΤΙΩΝ και ΠΡΟΣΩΠΟΥ




Τα εμβόλια mRNS Covid είναι υπεύθυνα για την εκτόξευση των περιπτώσεων μιας συγκλονιστικής νέας μορφής παράλυσης του προσώπου που προκαλεί στους ανθρώπους να χάσουν τον έλεγχο των ματιών τους, προειδοποίησε μια μελέτη βόμβα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή τεκμηρίωσε πώς ο εμβολιασμός Covid προκάλεσε παράλυση οφθαλμοκινητικού νεύρου σε έναν ασθενή.

Η παράλυση οφθαλμοκινητικού νεύρου είναι μια παράλυση των ματιών που προκαλείται από βλάβη στο τρίτο κρανιακό νεύρο και χαρακτηρίζεται από πτώση βλεφάρων, διπλή όραση, διαστολή της κόρης και ελλείμματα στην προσαγωγή και το κάθετο βλέμμα.

“… έχουν αναφερθεί απομονωμένη παράλυση οφθαλμοκινητικού νεύρου μετά τον εμβολιασμό», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».


«Αυτές οι λίγες αναφερόμενες περιπτώσεις μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες με βάση την έναρξη των συμπτωμάτων: άμεσες και καθυστερημένες.

«Ενώ οι περισσότερες αναφερόμενες περιπτώσεις που αφορούν εμβόλια Pfizer και Moderna εμφανίστηκαν εντός των πρώτων ημερών από τον εμβολιασμό, έχουν επίσης περιγραφεί μερικές περιπτώσεις με καθυστερημένη έναρξη».



Ενώ οι ερευνητές ξεκίνησαν επαινώντας το εμβόλιο Covid, αποκαλώντας το «κρίσιμο εργαλείο» για την καταπολέμηση της πανδημίας, παρουσιάζουν μια περίπτωση σοβαρής βλάβης που προκλήθηκε από τα εμβόλια.


«Παρουσιάζουμε μια μοναδική περίπτωση ασθενούς που βιώνει απομονωμένη, ετερόπλευρη παράλυση οφθαλμοκινητικού νεύρου 14 ημέρες μετά τη λήψη αναμνηστικής δόσης Moderna. 

Συγκεκριμένα, η περίπτωσή μας και μια προηγουμένως αναφερθείσα περίπτωση έναρξης 17 ημερών μοιράζονται το ενδιαφέρον εύρημα των θετικών γαγγλιοσιδικών αντισωμάτων», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Περίληψη».

Οι ερευνητές επικαλούνται μια άλλη μελέτη από το 2022, η οποία κατέγραψε μια διαφορετική μορφή σοβαρής βλάβης του νευρικού και νευρολογικού συστήματος από το εμβόλιο.

«Αρκετές μελέτες έχουν αναφέρει περιπτώσεις πολλαπλής παράλυσης κρανιακών νεύρων μετά από εμβολιασμό κατά της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19) [4]. 

Αυτές οι μελέτες έχουν διερευνήσει τα χαρακτηριστικά αυτών των παράλυσης κρανιακών νεύρων με έμφαση στα πιο συχνά προσβεβλημένα νεύρα», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Εισαγωγή». 

«Τα οπτικά (CN 2) και τα νεύρα του προσώπου (CN 7) φαίνεται να είναι τα πιο ευαίσθητα, ενώ έχει επίσης τεκμηριωθεί η συμμετοχή των οφθαλμοκινητικών (CN 3), τροχλιακών (CN 4) και απαγωγικών (CN 6) νεύρων, τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό. 

Είναι ενδιαφέρον ότι η μεμονωμένη παράλυση οφθαλμοκινητικού νεύρου μετά τον εμβολιασμό με mRNA SARS-CoV-2 φαίνεται να είναι σπάνιο φαινόμενο. 

Συζητάμε μια ασυνήθιστη παρουσίαση μιας απομονωμένης παράλυσης οφθαλμοκινητικού νεύρου μετά τον εμβολιασμό με mRNA SARS-CoV-2».

Η μελέτη του 2022 συνόψισε τα ευρήματά της στην ενότητα «Συμπέρασμα».

«Από την εφαρμογή της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της COVID-19 το περασμένο έτος, έχουν περιγραφεί αρκετές νευρο-οφθαλμολογικές επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID», ανέφερε η μελέτη του 2022 στην ενότητα «Συμπέρασμα».


Είναι ενδιαφέρον ότι οι ερευνητές δήλωσαν ότι το θύμα του εμβολίου είχε μόνο «μικρή κακουχία» μετά τον εμβολιασμό πριν πέσει θύμα της ασθένειας που βλάπτει την όραση λίγες εβδομάδες αργότερα, δείχνοντας ότι οι περιορισμένες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό δεν δείχνουν καθόλου ότι όλα θα είναι καλά στο μέλλον.

«Αν και δεν είχε προηγούμενη επιβεβαιωμένη λοίμωξη COVID-19, είχε λάβει αναμνηστικό εμβολιασμό mRNA Moderna SARS-CoV-2 16 ημέρες πριν από την έναρξη της διπλωπίας (η έναρξη των συμπτωμάτων εμφανίστηκε 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό). Είχε μόνο ήπια κακουχία την ημέρα μετά τον εμβολιασμό», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Παρουσίαση περίπτωσης».

Ευτυχώς για τον ασθενή, ανάρρωσε από την κατάσταση που θα άλλαζε τη ζωή του.

«Ένα ραντεβού παρακολούθησης 14 ημέρες μετά το εξιτήριο επιβεβαίωσε την πλήρη επίλυση όλων των συμπτωμάτων του», ανέφερε η μελέτη στην ενότητα «Παρουσίαση περίπτωσης».


ΠΗΓΗ: Covid Shots Cause Eye & Face Paralysis, Top Study Warns - News Addicts


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η υγειονομική αρχή των ΗΠΑ γνώριζε ήδη για μελέτες σχετικά με σοβαρές βλάβες από τα «εμβόλια» Covid-19 το φθινόπωρο του 2021
Η βλάβη περιλαμβάνει επίμονα νευρολογικά συμπτώματα. Αυτό είναι εμφανές από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου εγγράφων που η Υπεράσπιση της Υγείας των Παιδιών έχει αποκτήσει μέσω των δικαστηρίων. Παρ' όλα αυτά, ο Karl Lauterbach ισχυρίστηκε ακόμα τον Φεβρουάριο του 2022 ότι οι ενέσεις Covid ήταν «λίγο πολύ απαλλαγμένες από παρενέργειες». (Με βίντεο)



Το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) γνώριζε την τεχνητή προέλευση του ιού SARS-CoV-2
Εκρηκτικές ενδείξεις από αρχεία RKI που διέρρευσαν


POTS: Συμπτώματα, αιτίες, θεραπείες και φυσικές προσεγγίσεις
Το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας είναι μια κατάσταση που προκαλεί γρήγορο καρδιακό ρυθμό και επηρεάζει μεταξύ 1 και 3 εκατομμυρίων Αμερικανών - κυρίως προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.



Τα 5 οφέλη για την υγεία από το περπάτημα προς τα πίσω
Μια απλή αλλαγή κατεύθυνσης – ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Εάν περπατάτε προς τα πίσω τακτικά, κάνετε πολύ καλό για το σώμα και το μυαλό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!