Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ τό ΘΥΜΑ της τρομοκρατικής ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ της εκκλησίας, κατηγορώντας τον επίσκοπο γιά τίς ....«εμπρηστικές» απόψεις του !!!!

(Οποιαδήποτε σύγκριση μέ τήν αποφορά των εγχώριων τηλε-χωματερών καί των διαδικτυακών πλοκαμιών τους, είναι εντελώς ...τυχαία)



Μόλις μια μέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Mar Mari Emmanuel από έναν τζιχαντιστή που κρατούσε μαχαίρι κατά τη διάρκεια μιας εκκλησιαστικής λειτουργίας, τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ξεκινούν μια άθλια δολοφονία χαρακτήρα εναντίον του.

Τα αυστραλιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δεχθεί πυρά για τη δημοσίευση ειδήσεων που δυσφημούσαν τον επίσκοπο Mar Mari Emmanuel, το θύμα τρομοκρατικής επίθεσης κατά τη διάρκεια εκκλησιαστικής λειτουργίας στο Σίδνεϋ.




🚨 #BREAKING: Ισλαμιστής εξτρεμιστής με έδρα το Σίδνεϋ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ την τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στον επίσκοπο Mar Mari Emmanuel

«Όποιος μιλάει για τον προφήτη αξίζει να σφαγιαστεί... Και αυτό το παιδί είχε το θάρρος να πάει και να κάνει αυτό που έκανε



Ο δράστης, ένα 16χρονο αγόρι, στόχευσε τον επίσκοπο κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκκλησιαστικής λειτουργίας, μαχαιρώνοντάς τον πολλές φορές, καθώς τρομοκρατημένοι ενορίτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον επίσκοπο.




Ωστόσο, στον απόηχο της επίθεσης, η news.com.au δημοσίευσε μια ιστορία με τίτλο «Ο Ασσύριος επίσκοπος που φέρεται να μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής εκκλησιαστικής λειτουργίας είχε ένα έντονο παρελθόν», ζωγραφίζοντας τον επίσκοπο σε αρνητικό φως για τις απόψεις του σχετικά με την πανδημία Covid-19 και τα κηρύγματά του «κατά των LGBTQ».(*)



Η Sydney Morning Herald συμμετείχε, αποκαλώντας τα λόγια του επισκόπου «εμπρηστικά» και κατηγορώντας τον ότι προσέλκυσε «ριζοσπάστες Χριστιανούς» στα κηρύγματά του.




Η Daily Mail Australia παρενέβη επίσης, χαρακτηρίζοντας τον Emmanuel ως «αντιεμβολιαστή».(*)




Η αντίδραση εναντίον των μέσων ενημέρωσης ήταν γρήγορη και ευρέως διαδεδομένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να καλούν τα μέσα ενημέρωσης για επίθεση στο θύμα αντί να επικεντρώνονται στον δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης που τροφοδοτείται από μίσος.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι ενέργειες των μέσων ενημέρωσης είναι μια προσπάθεια να εκτρέψουν την προσοχή από το πραγματικό ζήτημα - ένας ριζοσπάστης ισλαμιστής επιτίθεται σε έναν Χριστιανό κληρικό.

Ορισμένοι έχουν επισημάνει ότι η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης είναι ενδεικτική ενός μεγαλύτερου προβλήματος στην αυστραλιανή κοινωνία, όπου ορισμένες αφηγήσεις και άτομα στοχοποιούνται και δαιμονοποιούνται.



Μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι ο επιτιθέμενος είχε φωνάξει επανειλημμένα «Allahu Akbar» κατά τη διάρκεια του περιστατικού, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στους σοκαρισμένους θεατές.

Οι αρχές έχουν δημιουργήσει την Strike Force Petrina για να διερευνήσει το περιστατικό σε συνεργασία με την κοινή ομάδα αντιτρομοκρατικής έρευνας, στην οποία συμμετέχουν η αστυνομία της ΝΝΟ, το AFP και άλλες υπηρεσίες της Κοινοπολιτείας.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΤΥΠΟ:

Σίδνεϋ: Ποιος είναι ο ιερέας που μαχαιρώθηκε -Αντιεμβολιαστής, τι έλεγε για τον γάμο ομο(φιλο)φύλων στην Ελλάδα

Ένας υπερσυντηρητικός χριστιανός ιερέας και αρκετοί οπαδοί του μαχαιρώθηκαν μέσα σε εκκλησία στα δυτικά του Σίδνεϊ.

Ο επίσκοπος Mar Mari Emmanuel μαχαιρώθηκε μαζί με αρκετούς πιστούς στη μέση μιας Λειτουργίας στο Wakeley, το βράδυ της Δευτέρας.

[...]

Ο χριστιανός ορθόδοξος επίσκοπος που μαχαιρώθηκε στη δεύτερη επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ μέσα σε τρεις ημέρες είναι γνωστός για τις απόψεις του κατά των ΛΟΑΤΚΙ και για τα εμβόλια Covid.









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ! - Άγρια επίθεση με μαχαίρι στοχεύει τον ορθόδοξο επίσκοπο που λέει την αλήθεια, ο οποίος έχει προειδοποιήσει για επερχόμενο ΔΙΩΓΜΟ των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ)

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ! - Άγρια επίθεση με μαχαίρι στοχεύει τον ορθόδοξο επίσκοπο που λέει την αλήθεια, ο οποίος έχει προειδοποιήσει για επερχόμενο ΔΙΩΓΜΟ των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ) (odysseiatv.blogspot.com)




Ο υπουργός Παιδείας του Μπάιντεν απειλεί να κλείσει το μεγαλύτερο χριστιανικό κολλέγιο στις ΗΠΑ
Ο υπουργός Παιδείας του Τζο Μπάιντεν, Μιγκέλ Καρντόνα, απείλησε κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο να χρησιμοποιήσει ως όπλο το Υπουργείο Παιδείας για να στοχεύσει και να κλείσει το μεγαλύτερο χριστιανικό πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.



(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ) Χριστιανή πολιτικός που απειλείται με φυλάκιση για tweet της Βίβλου πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει μάχη ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Φινλανδίας


Για την Φινλανδή πολιτικό Δρ.

5 σχόλια:

  1. Με τόσο μίσος που βγάζουν ενάντιων του κατάλαβα γιατί τον συμπάθησα σε κάτι βίντεο που τον είχα δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάν διευκρίνιση, τό θύμα της δολοφονικής αυτής επιθέσεως στήν Αυστραλία, ο επίσκοπος αυτός δέν είναι ορθόδοξος, αλλά μονοφυσίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλάζει κάτι στο γεγονός;

      Θα πρέπει μήπως να πούμε "Ουφ! Ευτυχώς, δεν ήταν δικός μας;"

      Είναι να απορεί κανείς με τον τρόπο σκέψης ορισμένων.

      Πολύ χριστιανικό εκ μέρους σας μετά από ένα τέτοιο ιδιαίτερα ανησυχητικό συμβάν να σχολιάσετε κατ' αυτόν τον τρόπο "σαν διευκρίνιση". Ειλικρινά, γιατί νοιώσετε αυτή την ανάγκη να διευκρινίσετε;

      Μάλλον θα θέλατε να μας τακτοποιήσετε πνευματικά μην τυχόν και πέσουμε σε καμμία αμαρτία.

      Διαγραφή
    2. Ο λόγος του είναι ζεστός και όχι ξύλινος. Από όσα έχω ακούσει δεν έχει Θεολογικά σφάλματα σε σχέση με την ορθοδοξία.

      Διαγραφή
  3. Στο ακόλουθο βίντεο υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο επιτιθέμενος έκοψε 3 από τα δάχτυλα του κατά την επίθεση.
    https://vt.tiktok.com/ZGeHWCEvm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!