Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Σύγχρονος γενιτσαρισμός: Και πάλι, μια «θεωρία συνωμοσίας» γίνεται πραγματικότητα - Τα παιδιά ασπάζονται το Ισλάμ «για να μην μπορούν πλέον να είναι ξένοι στο σχολείο»



Με το χέρι στην καρδιά: Αν ο Thilo Sarrazin (Γερμανός τέως Υπ. Οικονομικών) ή οποιοσδήποτε άλλος είχε προειδοποιήσει ότι τα παιδιά της Γερμανίας στα γερμανικά σχολεία θα ασπάζονταν το Ισλάμ από φόβο – θα είχε κηρυχθεί ως τρελλός και ναζί (κάτι που δυστυχώς συνέβη και με τον Sarrazin). Αυτό που χθες θα είχε απορριφθεί ως δεξιά «θεωρία συνωμοσίας» είναι τώρα πραγματικότητα: όχι μόνο οποιοιδήποτε «δεξιοί» – όπως όλοι οι επικριτές της κυβέρνησης είναι δυσφημιστικοί σήμερα – αλλά οι ίδιοι οι πράκτορες της κρατικής ασφάλειας προειδοποιούν τώρα για μια ακριβώς τέτοια εξέλιξη.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας (KFN), περισσότερα από τα δύο τρίτα (67,8%) των μουσουλμάνων φοιτητών που ερωτήθηκαν στη Γερμανία εξέφρασαν τη συμφωνία τους με την ακόλουθη δήλωση: «Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί για μένα από τους νόμους στη Γερμανία». Σχεδόν οι μισοί (45,8%) πιστεύουν ότι μια ισλαμική θεοκρατία είναι η καλύτερη μορφή διακυβέρνησης.

Σε συνέντευξή του στην «Bild», η οποία κρύβει επαίσχυντα το άρθρο πίσω από ένα paywall, ένας υπάλληλος της κρατικής ασφάλειας κρούει τώρα τον κώδωνα του κινδύνου: Η κατάσταση στα σχολεία είναι ακόμη πιο δραματική από ό, τι υποδηλώνει η έρευνα. 

Ο αξιωματικός λέει: «Όλο και περισσότεροι γονείς παιδιών από τη Γερμανία στρέφονται σε συμβουλευτικά κέντρα επειδή τα Χριστιανόπουλα θέλουν να αλλαξοπιστήσουν, ώστε να μην μπορούν πλέον να είναι ξένοι στο σχολείο».

Το υπόβαθρο αυτής της εξέλιξης είναι μια εξέλιξη που είναι τόσο προφανής όσο συχνά αποσιωπείται: ο αριθμός των ισλαμιστών μαθητών αυξάνεται πολύ απότομα και αυτή είναι μια πολύ συνεχής εξέλιξη. Τα Χριστιανόπουλα, από την άλλη πλευρά, αποτελούν όλο και περισσότερο μειονότητα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας σχολιάζει αυτό ως εξής: «Λόγω της ισχυρής μετανάστευσης τα τελευταία οκτώ χρόνια, το ποσοστό των μουσουλμάνων νέων και παιδιών στα σχολεία έχει αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, πολλά από τα παιδιά προέρχονται από αυστηρά θρησκευόμενες οικογένειες. 

Οι μετανάστες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ ειδικότερα προέρχονται μερικές φορές από πολύ αρχαϊκούς πολιτισμούς».

Τα ήθη σε τέτοιες οικογένειες είναι συνήθως αρκετά διαφορετικά από εκείνα εκείνων που έχουν «ζήσει εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα». 

Ενώ ο Χριστιανισμός και ακόμη περισσότερο η Βίβλος βιώνονται σε όλο και λιγώτερες οικογένειες, σε πολλές ισλαμικές οικογένειες το Κοράνι τηρείται αυστηρά. 

Η θρησκεία και θέματα όπως η οικογενειακή τιμή έχουν κορυφαία προτεραιότητα – στις γερμανικές οικογένειες σήμερα είναι πιθανώς νοητές μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

«Αν τα κορίτσια στο σχολείο συμπεριφέρονται πολύ δυτικά στα μάτια της μουσουλμανικής νεολαίας, δεν φορούν μαντίλες ή συναντούν αγόρια, οι άνδρες μαθητές πιστεύουν ότι πρέπει να υπερασπιστούν την τιμή και να παροτρύνουν τα κορίτσια να συμπεριφέρονται σαν ευσεβείς μουσουλμάνες. Επιπλέον, υπάρχει επίσης πίεση από τους συνομηλίκους, θέλεις να ανήκεις κάπου», λέει ο αξιωματικός.


Οι Γερμανοί καθηγητές στα σχολεία είναι συγκλονισμένοι, κοιτάζουν από την άλλη πλευρά, δεν κάνουν τίποτε, έχουν αποτύχει, δήλωσε ο υπάλληλος της κρατικής ασφάλειας στην εφημερίδα: «Τις περισσότερες φορές, οι άνδρες μουσουλμάνοι μαθητές εμφανίζονται επίσης πολύ απειλητικοί και μερικές φορές βίαιοι. 

Παράλληλες κοινωνίες αναδύονται στις αυλές των σχολείων.

Και αν ένας μεγάλος αριθμός προσφυγόπουλων έρθει ξανά στα σχολεία αυτό το καλοκαίρι, η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο εκρηκτική».

Στις μεγάλες γερμανικές πόλεις, το ποσοστό των μουσουλμάνων μαθητών σε ορισμένα σχολεία φτάνει πολύ πάνω από το 80%: Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Offenbach, Duisburg, Essen. 

Επιπλέον, μουσουλμάνοι επηρεαστές υποκινούν τους μαθητές. Σύμφωνα με την έκθεση, ο αξιωματικός προειδοποιεί: «Υπάρχουν ορισμένα κανάλια TikTok στα οποία ισλαμιστές ποπ σταρ πείθουν τους μαθητές ότι πρέπει να αντιταχθούν στον δυτικό τρόπο ζωής, ότι μόνο ένα χαλιφάτο είναι η σωστή μορφή διακυβέρνησης».

Τα παιδιά μας πρέπει τώρα να πληρώσουν για ό, τι οι πολιτικοί έχουν χαλάσει όσον αφορά την ολοκλήρωση. 

«Είναι πεπεισμένοι ότι οι μουσουλμάνοι μαθητές είναι κάτι ξεχωριστό, ενώ οι Χριστιανοί και επομένως οι άπιστοι φοιτητές δεν αξίζουν τίποτε», δήλωσε ο αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας αναφερόμενος στα κανάλια υποκίνησης μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά. 

Εξίσου συγκλονιστικό, ωστόσο, είναι το πόσο καιρό ανάλογες νουθεσίες έχουν συκοφαντηθεί και φιμωθεί στη χώρα μας πριν από μια τέτοια ακριβώς εξέλιξη – και εξακολουθούν να διασύρονται σήμερα. 

Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με έναν απροκάλυπτο πλέον εξισλαμισμό. 

Αλλά αλλοίμονο σας αν το ονομάσετε ως τέτοιον!



ΠΗΓΗ: 
Kinder konvertieren zum Islam, „um in der Schule kein Außenseiter mehr zu sein“ - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:
Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
Μία ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ μελέτη για τους νέους από την Κάτω Σαξονία (Γερμανία): «Οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί από τους νόμους στη Γερμανία»


Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους δύο μουσουλμάνους μαθητές στην Κάτω Σαξονία είναι υπέρ μιας ισλαμικής θεοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!