Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ, ΑΠΕΧΘΕΣ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

Ο πόλεμος κατά των παιδιών



Είτε πρόκειται για τρανς ιδεολογία, εμπορία ανθρώπων ή κρατικά επιβεβλημένα βασανιστήρια παιδιών κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού: 

Πότε θα έρθει η εξέγερση των κανονικών ανθρώπων;
10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


«Το κράτος νομίζει ότι τα παιδιά είναι παιδιά του κράτους και ενεργεί αναλόγως και έχει προκαλέσει τις καταστροφικές συνέπειές του εδώ και αιώνες. 

Στην πραγματικότητα, το κράτος γεννά παιδιά, γεννιούνται μόνο παιδιά του κράτους, αυτή είναι η αλήθεια. 

Δεν υπάρχει ελεύθερο παιδί, υπάρχει μόνο το κρατικό παιδί με το οποίο το κράτος μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, το κράτος φέρνει τα παιδιά στον κόσμο, οι μητέρες είναι πεπεισμένες μόνο ότι φέρνουν τα παιδιά στον κόσμο, είναι η κρατική κοιλιά από την οποία προέρχονται τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια. 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν από το κράτος κάθε χρόνο ως παιδιά του κράτους, αυτή είναι η αλήθεια. 

Τα παιδιά του κράτους έρχονται στον κόσμο από την κοιλιά του κράτους και πηγαίνουν στο δημόσιο σχολείο, όπου διδάσκονται από τους κρατικούς δασκάλους. 

Το κράτος γεννά τα παιδιά του στο κράτος, αυτή είναι η αλήθεια, το κράτος γεννά τα κρατικά παιδιά του στο κράτος και δεν τα αφήνει πλέον έξω. 

Βλέπουμε όπου κι αν κοιτάξουμε, μοναχοπαίδια του κράτους, φοιτητές του κράτους, εργάτες του κράτους, δημόσιους υπαλλήλους, γέρους, νεκρούς του κράτους, αυτή είναι η αλήθεια. 

Το κράτος δημιουργεί και διευκολύνει μόνο τους πολιτικούς, αυτή είναι η αλήθεια».

(Thomas Bernhard, Old Masters, GW Vol. 8, p. 37, Suhrkamp Verlag)


Εμπορία ανθρώπων

Πριν από τέσσερα χρόνια, 72 παιδιά απελευθερώθηκαν από τους διακινητές στις πολιτείες της Ιντιάνα, του Οχάϊο και της Τζώρτζια των ΗΠΑ. 

Το 2022, 28 παιδιά διασώθηκαν ξανά από το FBI στη Τζώρτζια. 

Πέρυσι, οι Αμερικανοί στρατάρχες βρήκαν και απελευθέρωσαν 225 παιδιά σε 16 διαφορετικές τοποθεσίες στο πλαίσιο της επιχείρησης διάσωσης «Θα σας βρούμε». 

Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα μηνύματα; 

Είναι τοπικές ειδήσεις στην καλύτερη περίπτωση, αλλά δύσκολα φτάνουν στα πρωτοσέλιδα των εθνικών εφημερίδων ή στα εθνικά δελτία ειδήσεων, παρατήρησε Joe Rogan

Το γερμανικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων Tagesschau ανέφερε πρόσφατα τις ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία. Σίγουρα επίσης σημαντικό.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερη ασυμφωνία με την «υπόθεση Maddie», ίσως την πιο σημαντική αναζήτηση για ένα εξαφανισμένο παιδί, με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που κάποτε εντόπισε ο Tom-Oliver Regenauer. 

Μια υπόθεση που βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και χρόνια, αλλά το θέμα της εμπορίας ανθρώπων σε παιδιά φαίνεται να είναι ταυτόχρονα δημόσιο και ταμπού . Ο αριθμός των θυμάτων, ο οποίος ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες, είναι στην καλύτερη περίπτωση στατιστική, αλλά όχι σκάνδαλο. Ο χειρισμός της ταινίας "Sound of Freedom" έδειξε ότι το θέμα πολιτικοποιήθηκε αντί να συζητηθεί.

Οι πιο αδύναμοι στην κοινωνία είναι το σημείο καμπής για κακόβουλους παράγοντες, η ευκολότερη πύλη. Το κακό πάντα βρίσκει το δρόμο του εκεί που μπορεί να ξεδιπλωθεί πιο εύκολα. Η σύλληψη και η σεξουαλική υποδούλωση παιδιών δεν είναι πολύ δύσκολη για τις οργανωμένες συμμορίες. 

Τα παιδιά είναι ένα εξαιρετικά προσοδοφόρο εμπόρευμα. 

Είναι, άρα γε, ένα θέμα ταμπού επειδή υπάρχουν δεσμοί μεταξύ της εμπορίας ανθρώπων και των πολιτικών παραγόντων;

Από τότε που το Wikileaks δημοσίευσε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του John Podesta, διευθυντή της εκστρατείας της Χίλλαρυ Κλίντον, το 2016, λίγα έχουν συμβεί, εκτός από το ότι το θέμα του «Pizzagate» έχει χαρακτηριστεί ως θεωρία συνωμοσίας

Αν μελετήσετε τα e-mail του Podesta, δεν θα σας διαφύγει το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες συνομιλούν στην κωδική γλώσσα των παιδόφιλων. 

Είναι όλα σχετικά με την πίτσα, τα λουκάνικα και ορισμένες σάλτσες. Πίσω από τη μαγειρική πρόσοψη υπάρχουν παιδοφιλικές εγκληματικές προτιμήσεις. 

Δεν έχει διευκρινιστεί ποτέ γιατί ο χειριστής του "Comet Ping Pong", James Alefantis, λέγεται ότι είναι ένας από τους 50 κατοίκους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ένα περιοδικό της πόλης. 

Προσέξτε, δεν είναι κατασκευαστής όπλων, ούτε δισεκατομμυριούχος, ούτε λομπίστας, αλλά διευθύνει μερικές παμπ όπου υψηλόβαθμοι δημοκρατικοί πολιτικοί σύχναζαν ξανά και ξανά. 

Οι λογαριασμοί Instagram του ίδιου και του προσωπικού του δεν δίνουν ακριβώς την εικόνα ενός υποδειγματικού οικογενειακού εστιατορίου.

Δείτε τις εικόνες και κρίνετε οι ίδιοι.







Είναι αυτό ένα κανονικό οικογενειακό εστιατόριο;
Στιγμιότυπα οθόνης/Instagram Comet Ping Pong

Το Pizzagate δεν ήταν το πρώτο σκάνδαλο αυτού του είδους που συνδέει κρατικούς φορείς και κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων με κακοποίηση παιδιών. 

Τουλάχιστον από την υπόθεση γύρω από τη λατρεία των «Finders» στη δεκαετία του 1970, υπήρξε η υποψία ότι το κράτος και οι υπηρεσίες πληροφοριών θα μπορούσαν να εμπλακούν οι ίδιες στην οργανωμένη εμπορία ανθρώπων παιδιών (όπως συμβαίνει ήδη με τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών)

Η βάση δεδομένων του FBI, η οποία είναι πλέον ελεύθερα προσβάσιμη, είναι επίσης η δημόσια βάση δεδομένων του FBI με τις περισσότερες αναζητήσεις.

Αν κοιτάξετε γύρω σας στο Etsy, το Ebay ή άλλες πλατφόρμες σήμερα και αναζητήσετε "πίτσα", θα το βρείτε, την πίτσα, αν και τόσο υπερτιμημένη που πιθανότατα θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα παιδί στην ίδια τιμή. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τον παιδοφιλικό συμβολισμό και την κωδική γλώσσα δεν μπορεί πλέον να παραβλέψει το γεγονός ότι η εμπορία ανθρώπων σε παιδιά είναι πανταχού παρούσα, κρυμμένη και ορατή ταυτόχρονα, για να το πω έτσι "κρυμμένη σε κοινή θέα"

Τα παιδιά μπορούν να αγοραστούν σήμερα, είτε ως σκλάβοι του σεξ είτε για την εκάστοτε ανεκπλήρωτη επιθυμία κάποιου να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας (σχετικά με αυτή τη μορφή εμπορίας ανθρώπων αναφέρομαι στο τρέχον βιβλίο της Birgit Kelle).




Στιγμιότυπα οθόνης από την πλατφόρμα Etsy/etsy.com



Τα παιδιά ως αρουραίοι της πανδημίας

Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, τα παιδιά ήταν ένας κατάλληλος μοχλός για τους πολιτικούς να δημιουργήσουν πανικό (χωρίς λόγο, όπως γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό). 

Το έγγραφο πανικού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εσωτερικών περιγράφει πώς η πολιτική πρέπει να επηρεάσει τα παιδιά, με απειλές αγωνιώδους θανάτου από ασφυξία και ευθύνη για το θάνατο των παππούδων. 

Αξέχαστη είναι η ομαδική μισανθρωπία (διάβαζε: υποκίνηση μίσους) ενός Jan Böhmermann, ο οποίος, πληρώνεται από εμάς με υποχρεωτικά τέλη, που περιέγραψε τα παιδιά ως «ανεύθυνα μικρά μισά άτομα», ως «ζώα ξενιστές» για τον Covid και «αρουραίους», όπως την εποχή της πανούκλας.




Τα παιδιά ήταν, και εξακολουθούν να είναι, ένα σημείο πίεσης στους γονείς για τον εξαναγκασμό στην υπακοή. 

Υπήρχαν κλεισίματα σχολείων και συλλόγων, υποχρεωτικές μάσκες και τεστ, εμβολιασμοί για παιδιά από την ηλικία των 12 ετών. Εδώ, το κράτος έδειξε σαφώς ποιος, κατά τη γνώμη του, έχει το πάνω χέρι όταν πρόκειται για τη διασφάλιση του «βέλτιστου συμφέροντος του παιδιού». 

Με άλλα λόγια, όποιος δεν εφάρμοζε τις «απαιτήσεις υγείας» του κράτους όσον αφορά τα παιδιά θα μπορούσε να κατηγορηθεί από το κράτος ότι παραμελεί τα παιδιά. Κραυγαλέα απειλή στέρησης της επιμέλειας ή στέρησης παιδιού.

Στο ίδιο πνεύμα, η ταχεία αύξηση της έκθεσης των παιδιών σε κίνδυνο μπορεί να ερμηνευτεί εκ νέου. Το κράτος εισάγει αβάσιμα δρακόντεια μέτρα υγείας, οι σωματικές και ψυχολογικές εντάσεις αυξάνονται και οι αναφορές για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο βρίσκονται σε υψηλό όλων των εποχών από την πανδημία. 

Με αυτόν τον τρόπο, το κράτος μπορεί τελικά να ερμηνεύσει την κατάσταση κινδύνου που έχει δημιουργήσει για τα παιδιά με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά που βρίσκονται σε κρατική φροντίδα να είναι καλύτερα. 

Έτσι, για να επιστρέψουμε στο απόσπασμα του Bernhard στην αρχή, σε ποιον ανήκουν τελικά τα παιδιά; 

Η «ευημερία των παιδιών» είναι ένας κωδικός που λέει περισσότερα για την άσκηση εξουσίας πάνω στα παιδιά παρά για την πραγματική ευημερία. 

Ας μην ξεχνάμε: Σύμφωνα με τον γερμανικό αστικό κώδικα, η περιτομή των αγοριών χωρίς λόγο, ιατρικά περιττή (στην οποία αφαιρείται χειρουργικά η ακροποσθία του πέους) ορίζεται πάντα νομικά "προς το συμφέρον του παιδιού", ακόμη και για φανταστικούς λόγους.

Άυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά ακρωτηριασμός του αρσενικού παιδιού που χρηματοδοτείται από το κράτος.



Η Μεγάλη Έκσταση

Ένα άλλο στοιχείο του «πολέμου κατά των παιδιών» είναι η τρανς ιδεολογία. 

Στον πυρήνα της, η τρανς ιδεολογία είναι το όχημα προπαγάνδας για την αλλαγή φύλου στην πρώιμη παιδική ηλικία, δημιουργώντας σύγχυση ταυτότητας (κάτι που δεν είναι δύσκολο μεταξύ των εφήβων). 

Το κράτος διαδίδει τις αλλαγές φύλου, συχνά παρακάμπτοντας τους γονείς. 

Η ταινία "Ο πόλεμος στα παιδιά" του Starbuck δείχνει την προπαγανδιστική-ιδεολογική επιρροή με βάση τις παιδικές εκπομπές, την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων "TikTok", την κρατική εκπαίδευση, τις εκδηλώσεις υπερηφάνειας και το φλερτ των τρανσέξουαλ ως νέων, καλύτερων ανθρώπων, σε όλα τα κανάλια.

Η πιο όμορφη γυναίκα στην Ολλανδία είναι ένας τρανς άνδρας. 

Το Γερμανικό Βραβείο Ανάγνωσης 2024 κέρδισε (ποιος άλλος;) η Drag queen Olivia Jones. 

Το περσινό Γερμανικό Βραβείο Βιβλίου απονεμήθηκε στον τρανς άνδρα Kim de l'Horizon

Ο κόσμος βρίσκεται σε έκσταση.

Και όλοι θα πρέπει να σκεφτούν ότι αυτό είναι κάτι καλό, διαφορετικά σύντομα θα υπάρξει τιμωρία για τρανσφοβία, όπως στη Σκωτία. 

Η σύγχυση γύρω από το φύλο, ιδεολογικά τοποθετημένη στο κεφάλι των ανθρώπων, προκαλεί σεξουαλικό αυτοακρωτηριασμό στην εφηβεία και συνεπώς τραυματισμό για όλη τη ζωή. 

Το όλο θέμα ωθείται από διασημότητες, ένα επιπλέον κίνητρο είναι το παλτό του «καλύτερου ανθρώπου» που οι ήδη ανασφαλείς νέοι παίρνουν δωρεάν: ως «τρανς» νέος προσελκύεις υπερβολική προσοχή, αναγνώριση, «προστασία» καθώς και την προνομιακή αίσθηση ότι είσαι κάτι πολύ ιδιαίτερο και φυσικά «καλύτερο». Η τρανς εξύμνηση φτάνει συνεχώς σε νέα ύψη. 

Πώς πρέπει να μοιάζουν οι οικογένειες του μέλλοντος;

Οι «μεταμορφωτές» της κοινωνίας το λένε κατάμουτρα σε όλους: «Ερχόμαστε για τα παιδιά σας!» 

Ο σατανισμός, η τρανς ιδεολογία, ο ευτελισμός της παιδεραστίας είναι μαζικά στη μόδα αυτή τη στιγμή. 

Είναι μια παράσταση του πιο μακάβριου είδους, η οποία φαίνεται να έχει έναν στόχο πάνω απ' όλα: να δείξει στους κανονικούς πόσο ανίσχυροι είναι. 

Η ιδεολογία προελαύνει και επιδεικνύει την υποτιθέμενη δύναμή της όπου μπορεί.



Απλή επίδραση έκθεσης: Όσο περισσότερες αναφορές, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξομάλυνση (Στιγμιότυπα οθόνης: Netzfund)

Η πανταχού παρουσία του τρανς θέματος στα μέσα ενημέρωσης επιδιώκει έναν πρωταρχικό στόχο: την κανονικοποίηση. 

Το «φαινόμενο της απλής έκθεσης» από τη συμπεριφορική ψυχολογία λέει ακριβώς αυτό. Μέσω της επανάληψης, μέσω της συνεχούς, απλής έκθεσης σε ένα θέμα, μπορεί να κανονικοποιηθεί, μετατρέπεται από ένα ξένο θέμα σε ένα οικείο, η σωστή στάση παρέχεται βολικά αμέσως.

Όποιος δεν ασπάζεται με ενθουσιασμό την πανταχού παρουσία της τρανς ιδεολογίας κινδυνεύει να εξοστρακιστεί κοινωνικά ως τρανσφοβικός, ακόμη και να διωχθεί. 

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι μια συσκευή εκπαίδευσης για ιδεολογίες όλων των ειδών. Όταν η αλλαγή φύλου εξομαλυνθεί, τι θα ακολουθήσει; Η κανονικοποίηση του παιδοφιλικού εγκλήματος, ίσως; 

Δεν είναι τόσο τραβηγμένο όσο μπορεί να ακούγεται, επειδή κάθε ιδεολογία χρειάζεται κανονιστική αλλαγή ως πύλη. 

Εάν επιτρέπεται στα παιδιά να λαμβάνουν αποφάσεις για μη αναστρέψιμες προσωπικές σχέσεις, δεν θα έπρεπε επίσης να μαλακώσουν ή να διαλυθούν τα όρια ηλικίας για τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό; 

Το επιχείρημα θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση: Αν μπορείτε να αλλάξετε το φύλο σας, πιθανότατα θα είστε σε θέση να απορρίψετε το σώμα σας όλο και πιο σεξουαλικά. Η λειτουργική αυτοδιάθεση θα ακολουθηθεί από σεξουαλική «αυτοδιάθεση». Τα παιδιά ως απαγορευμένα αντικείμενα.

Σε ποια κατεύθυνση οδηγούν τελικά οι ακρωτηριασμοί, η κακοποίηση, η ιδεολογική χειραγώγηση των παιδιών; Ο πόλεμος ενάντια στα παιδιά θέλει το τέλος του παιδιού. Ιδανικά, δεν θα υπήρχαν καθόλου παιδιά. 

Η στατιστική μείωση του πληθυσμού σε όλες σχεδόν τις χώρες δείχνει μια επικείμενη πληθυσμιακή κατάρρευση. Η μείωση των ποσοστών γεννήσεων, η κρίση γονιμότητας, οι αντιναταλιστές που θέλουν να εγκαταλείψουν τα παιδιά για χάρη της ισορροπίας CO2 και η τρανς ιδεολογία: όλα αυτά δεν είναι τυχαία σε αυτή τη συσσώρευση. 


Ο πόλεμος ενάντια στα παιδιά μπορεί να τελειώσει μόνο από ενήλικες που συμπεριφέρονται σαν ενήλικες και δεν συμμετέχουν στην πανταχού παρούσα παιδαριοποίηση του κόσμου, ούτε ασχολούνται υπερβολικά και με αγάπη με τη φαντασιακή φιγούρα του «δικού τους εσωτερικού παιδιού». 

Υπήρξε μια εποχή που ήσασταν σίγουροι ότι η διασκέδαση σταματά με τα παιδιά. 

Μόλις το κράτος αρχίσει να πλησιάζει τα παιδιά, αρχίζει η αντίσταση του πληθυσμού.

Ωστόσο, γνωρίζουμε τώρα ότι αυτή η κόκκινη γραμμή έχει ξεθωριάσει.

Πότε θα έρθει η εξέγερση του φυσιολογικού;





ΠΗΓΗ: Der Krieg gegen die Kinder - by Milosz Matuschek (freischwebende-intelligenz.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ:


ή εδώ:



στο YouTube έχει πλέον όπως ήταν αναμενόμενο κατέβει.


ΣΧΕΤΙΚΑ:







ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ:

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.


Κάθε Ὀρθόδοξος καὶ ἐχέφρων ἄνθρωπος ὀφείλει νὰ ὑπογράψῃ!


Γιὰ νὰ ὑπογράψετε τὸ ψήφισμα, μεταβῆτε στὸν ἀκόλουθο σύνδεσμο:

Ψήφισμα τῶν Ἐθνικῶν Φυλάκων γιά τήν ἀκύρωσι τοῦ νομοσχεδίου περί «γάμου» ὁμοφυλοφίλων

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ψήφισμα τῶν Ἐθνικῶν Φυλάκων γιά τήν ἀκύρωσι τοῦ νομοσχεδίου περί «γάμου» ὁμοφυλοφίλων (odysseiatv.blogspot.com)

3 σχόλια:

  1. Η πρώτη πόλη των 15 λεπτών των ΗΠΑ δημιουργήθηκε στο Τέμπε της Αριζόνα
    https://primenews.press/i-proti-poli-ton-15-lepton-ton-ipa-dimiourgithike-sto-tebe-tis-arizona/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με αυτό, δείτε ανάρτηση μας:

      ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024


      Η Ατζέντα 2030 έφτασε στο Tempe της Αριζόνα:

      Αυτό είναι το μοντέλλο πόλης 15 λεπτών για την υπόλοιπη Αμερική

      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/02/2030-tempe-15.html

      Διαγραφή
  2. Σ Ο Κ !
    ΔΕΟΣ!
    ΑΠΕΧΘΕΙΑ!
    ΑΝΑΓΟΥΛΑ!
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΟΡΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!