Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Το απόκοσμο κύμα θανάτων στον αθλητισμό δεν σταματά - έως και 1.474 θάνατοι;


Πρώην ποδοσφαιριστής μηνύει Biontech & Pfizer και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία



Από τον Kai Rebmann

Ένας νεαρός και καθ' όλα υγιής επαγγελματίας αθλητής, ποδοσφαιριστής μάλιστα, αναγκάστηκε να τερματίσει την καρριέρα του λόγω ιατρικής αμέλειας και μηνύει τους υπεύθυνους για αποζημίωση και αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία. 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ορμούσαν σε μια τέτοια υπόθεση και θα ήθελαν να μάθουν τα πάντα για το πιθανό υπόβαθρο αυτού του πιθανού σκανδάλου - ή τουλάχιστον, έτσι θα πίστευε κανείς.

Αλλά με τον François-Xavier Fumu Tamuzo όλα είναι διαφορετικά. 



Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εκπαιδεύτηκε στο εργοστάσιο ταλέντων της AJ Auxerre και πρόσφατα κέρδισε τα χρήματά του στη 2η κατηγορία της Γαλλίας, όπου είχε συμβόλαιο με την Stade Lavallois. 

Κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ο επιθετικός αναγκάστηλε να τερματίσει την καρριέρα του λόγω συνεχιζόμενων προβλημάτων τραυματισμού - για τα οποία ο Γάλλος κατηγορεί τους εμβολιασμούς Covid αρκετά ωμά.

Ο Fumu Tamuzo μπορεί ακόμη και να ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. 

Δυστυχώς, το reitschuster.de έχει αναφέρει εδώ και χρόνια την τύχη των νέων ανθρώπων – συμπεριλαμβανομένων, αλλά σε καμμία περίπτωση μόνο, των αθλητών – που «ξαφνικά και απροσδόκητα» φεύγουν από την ζωή. 


Το «ξαφνικά και απροσδόκητα» έχει γίνει εδώ και καιρό μια κοινή φράση, αλλά κανείς στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θέλει να κάνει ακόμη και μια πιθανή σύνδεση μεταξύ του λεγόμενου εμβολιασμού και των θανάτων.

Οι συνάδελφοι της πύλης "GoodSciencing" έχουν κάνει σημαντικό καθήκον τους να τεκμηριώσουν τους θανάτους αθλητών που ασκούν το χόμπι ή το επάγγελμά τους τουλάχιστον ημιεπαγγελματικά. 

Κατά τα έτη 2021 έως 2023, αναφέρθηκαν τουλάχιστον 1.474 θάνατοι και σε 626 υπήρξαν καταρρεύσεις κατά την άσκηση του αντίστοιχου αθλήματος, οι οποίες ευτυχώς δεν κατέληξαν μοιραία. 

Πόσοι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ή λιγώτερο σοβαρές ή/και μακροπρόθεσμες συνέπειες δεν είναι σαφές από την αξιολόγηση.



Το σώμα έχει σταματήσει να λειτουργεί

Καταθλιπτικό: Οι περισσότερες από αυτές τις τραγικές ιστορίες της μοίρας εξαφανίζονται στην θάλασσα της ανωνυμίας. 

Είτε επειδή τέτοια περιστατικά στην καλύτερη περίπτωση γίνονται αντιληπτά από τον τοπικό Τύπο είτε επειδή οι πληγέντες δεν βρίσκουν το θάρρος να απευθυνθούν σε ένα ευρύ κοινό για το πρόβλημά τους. 

Ο φόβος να καταλήξουν στη γωνία των συνωμοσιολόγων είναι μάλλον πολύ μεγάλος.

Ο François-Xavier Fumu Tamuzo ακολουθεί τώρα διαφορετικό δρόμο. 

Απρόθυμα μεν, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει μηνύσει τόσο την Biontech όσο και την Pfizer, καθώς και τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FFF) για ζημιές και αποζημίωση για πόνο και ταλαιπωρία. 

Ο επιθετικός έλαβε από μία δόση στις 30 Ιουλίου 2021, στις 23 Αυγούστου 2021 και στον Μάρτιο του 2022. 

Μετά τον τρίτο εμβολιασμό, άρχισαν οι σωματικές ενοχλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του επίμονου πόνου στο αριστερό γόνατο και των εκφυλιστικών ασθενειών των τενόντων, οι οποίες τελικά τον ανάγκασαν να τερματίσει την καρριέρα του.

Εκτός από την οικονομική αποζημίωση, ο ποδοσφαιριστής ασχολείται κυρίως με το ερώτημα γιατί το σώμα του «σταμάτησε να λειτουργεί» μετά τον τρίτο εμβολιασμό. 

Δεν είναι πλέον δυνατό για αυτόν να κάνει τζόκινγκ και ακόμη και η απλή ανάβαση των σκαλοπατιών συνοδεύεται από «πόνο μαχαιρώματος», περιγράφει ο Fumu Tamuzo τα βάσανά του.

Η αγωγή στρέφεται επίσης κατά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς εισήγαγε το λεγόμενο «υγειονομικό πρωτόκολλο» πολύ πριν από οποιεσδήποτε επίσημες συστάσεις εμβολιασμού. 

Αυτό λίγο πολύ ανάγκασε όλους τους παίκτες του 1ου και 2ου πρωταθλήματος να εμβολιαστούν

Ως εκ τούτου, ο δικηγόρος Eric Lanzarone πιστεύει ότι "η FFF φέρει ευθύνη σε αυτή την ιστορία", όπως δήλωσε στην εξειδικευμένη πύλη "La Voix Des Sports".

Η πρώτη ακρόαση ενώπιον δικαστηρίου στο Παρίσι έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου. 

Πολλά βλέμματα, αλλά κυρίως εκείνα των επαγγελματιών αθλητών που έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού, θα στραφούν στην συνέχεια στην δικαιοσύνη στη γαλλική πρωτεύουσα.


ΠΗΓΗ: Unheimliche Sterbewelle im Sport reißt nicht ab – bis zu 1.474 Tote? - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η μόλυνση του DNA στο «εμβόλιο» των Pfizer/BioNTech υπερβαίνει τις 500 φορές την επιτρεπόμενη τιμή

Σύμφωνα με το "The Defender", η μελέτη της καθηγήτριας Brigitte König και του Δρ Jürgen O. Kirchner εγείρει ανησυχίες σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή του εμβολίου mRNA Comirnaty, που παράγεται από την Pfizer και την BioNTech, για πιθανές ακαθαρσίες DNA.

DNA-Verunreinigung im «Impfstoff» von Pfizer/BioNTech übersteigt das 500-fache (...) - Transition News (transition-news.org)


Ξαφνικά δεν υπάρχουν αρκετά μωρά. Όλος ο κόσμος έχει θορυβηθεί.

Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται γρήγορα σε όλες τις χώρες, με οικονομικές, κοινωνικές και γεωπολιτικές συνέπειες

Suddenly There Aren’t Enough Babies. The Whole World Is Alarmed. - WSJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!