Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Bill Gates υποστηρίζει ΑΝΤΙΚ@ΑΝΙΚΟ εμβόλιο για αγελάδες Οι επιστήμονες εργάζονται σε μια ένεση για τη μείωση των αερίων των αγελάδων, προκειμένου να σταματήσουν οι εκπομπές του κλίματος.






Κυριολεκτικά δεν μπορείτε να επινοήσετε κάτι τέτοιο. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει τώρα μια εταιρεία που ονομάζεται ArkeaBio που ετοιμάζει ένα εμβόλιο για τις αγελάδες και ο στόχος είναι να σταματήσει τον μετεωρισμό στις αγελάδες.

Με άλλα λόγια, ένα εμβόλιο κατά των αερίων για τις αγελάδες.

Και ποτέ δεν θα μπορέσετε να μαντέψετε ποιος υποστηρίζει αυτό το έργο...

Δεν είναι άλλος από τον Μπιλλ Γκέητς.









Αυτό έγινε μέσω του επενδυτικού του ταμείου που ονομάζεται Breakthrough Energy Ventures, το οποίο έδωσε 12 εκατομμύρια δολλάρια για τη χρηματοδότηση αυτού του εμβολίου αγελάδων.





Γνωρίζατε ότι ο Μπιλλ Γκέητς έχει επίσης δώσει ένα επιβλητικό ποσό 1,27 δισεκατομμυρίων δολλαρίων για τη χρηματοδότηση των Παγκόσμιων Στόχων της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών; 

Συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων εκατομμυρίων που πρόκειται να αναπτύξουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με αυτό στο προηγούμενο άρθρο μου εδώ:


Ο λόγος;

Λοιπόν, όλοι έχουμε δει πώς οι αγρότες έχουν στοχοποιηθεί ως «κακοί για το περιβάλλον». 

Ο Staling κάλεσε τους αγρότες ως «εχθρούς του λαού».

Τώρα οι αγρότες αποκαλούνται «εχθροί του κλίματος».

Έχουμε δει μαζικές διαμαρτυρίες αγροτών ως απάντηση, με αγρότες να στήνουν μπλόκα σε αυτοκινητόδρομους και ακόμη και να ψεκάζουν κοπριά σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία.

Οι ειδικοί λένε ότι οι αγελάδες εκπέμπουν πάρα πολύ μεθάνιο, το οποίο συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ορισμένοι έχουν έρθει με άλλες προσεγγίσεις. Για παράδειγμα, ορισμένες αγελάδες τρέφονται με ένα τοξικό πρόσθετο που ονομάζεται 3-NOP για να μειώσουν τον μετεωρισμό. Το "κλιματικό γάλα" από αυτές τις αγελάδες βρίσκεται ήδη στα ράφια.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με αυτό στο άρθρο μου εδώ:




Αλλά τώρα φτάνουν ακόμη και στο σημείο να κάνουν ενέσεις στις αγελάδες για να τις σταματήσουν από το να αερίζονται.

Η ένεση λειτουργεί έτσι ώστε η αγελάδα να παράγει αντισώματα που στοχεύουν τα μικρόβια στο έντερο των αγελάδων που παράγουν το μεθάνιο. Αυτό δεν ακούγεται πολύ καλό.

Εσείς, θα φάτε προϊόντα από αγελάδες εμβολιασμένες με αυτή την ένεση;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!