Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

....Γιός Νεοζηλανδού ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ καί ανερχόμενο αστέρι του 'ράγκμπι' π ε θ α ί ν ε ι ....ΞΑΦΝΙΚΑ στά 22 του ! ! ! ! ! ! ! !





Η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του Brody παραμένει άγνωστη, αφήνοντας πολλούς να εικάζουν και να ανησυχούν για τις συνθήκες, που οδήγησαν σε μια τέτοια τραγωδία, που αφορούσε έναν νεαρό αθλητή σε άριστη υγεία.



Ο Brody Cameron, ένα ανερχόμενο αστέρι στο ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας και γιος του βουλευτή της ACT Mark Cameron, πέθανε  ξ α φ ν ι κ ά   σε ηλικία 22 ετών. 
 
Ο θάνατος του νεαρού αθλητή ανακοινώθηκε από τον πατέρα του την Τετάρτη, πέντε ημέρες μετά τον πρόωρο θάνατό του.

Ο Mark Cameron εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας: «Καλή ταχύτητα γιε μου, αγόρι μου. Θα σ' αγαπώ για πάντα, ο μπαμπάς. Αναπαύσου εν ειρήνη."

Η αιτία του αιφνίδιου θανάτου του Brody παραμένει άγνωστη, αφήνοντας πολλούς να εικάζουν και να ανησυχούν για τις συνθήκες, που οδήγησαν σε μια τέτοια τραγωδία που αφορούσε έναν νεαρό αθλητή σε άριστη υγεία.

Ο Brody Cameron ήταν ένας διάσημος επιθετικός για το Vikings Rugby Football Club στο Northland, διακρίνοντας τον εαυτό του ως εξέχουσα προσωπικότητα στη σκηνή ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με τη New Zealand Herald.
 



Ο πρωθυπουργός Christopher Luxon εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Mark Cameron εξ ονόματος του Εθνικού Κόμματος, το οποίο συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού με το κόμμα ACT.

«Εκ μέρους του Εθνικού Κόμματος, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας σε σένα, Mark. Ξέρω ότι οι σκέψεις και οι προσευχές ολόκληρου του Κοινοβουλίου είναι με την οικογένειά σας αυτή τη στιγμή», είπε η Luxon.

Άλλοι πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένης της συναδέλφου του κόμματος ACT και υπουργού της κυβέρνησης Karen Chhour, εξέφρασαν επίσης τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του γιου του που πραγματοποιήθηκε στο Dargaville Rugby Club, ο Mark Cameron,
παλεύοντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, είπε: «Brody Cameron, είσαι όλες οι επιτυχίες μου και καμμία από τις αποτυχίες μου... Ως πατέρας και ως άνθρωπος, σε αγαπώ».

«Όταν η υπομονή στράφηκε σε θυμό [και] απογοήτευση για μερικούς από εμάς, είχες εγκράτεια, σταμάτησες για να αναλογιστείς. 

Όταν η απάθεια ταλαιπωρούσε τους πολλούς, βρήκες συμπάθεια, ενσυναίσθηση και καλοσύνη που μόνο λίγοι από εμάς θα μπορούσαν πραγματικά να παραλληλιστούν. 

Όταν κάποιοι αναζητούσαν ελλείψεις και αδυναμίες και λάθη στους ευάλωτους, εσύ, αγόρι μου, βρήκες την ευπρέπεια, την αξιοπρέπεια και τα θετικά τους.

«Γιε μου, αυτά είναι τα μαθήματα που έδωσες σε αυτόν τον κόσμο. Που έδωσες σε όλους μας.  Πολλές ιδιότητες που δεν έχω, και που κάποιοι εδώ από εμάς δεν τις έχετε, εσύ τις έφερες σε όλους μας.

«Από πατέρας σε γιο, σου λέω να αντιμετωπίσεις τους μπάσταρδους, να τρέξεις ίσια, να αφήσεις τα παπούτσια σου και το καπέλλο σου στην πόρτα και να θυμάσαι να χαμογελάς όταν σε χαιρετούν, γιατί θα πούμε γεια, θα πεις γεια και θα είμαστε μαζί.

«Σε αγαπώ, αγόρι μου», κατέληξε ο Cameron, σύμφωνα με την NZ Herald.

ΠΗΓΗ: New Zealand MP’s Son and Rising Rugby Star Dies Suddenly at 22 (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μελέτη σε ζώα: Το επαναχρησιμοποιημένο λάδι τηγανίσματος μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλική βλάβη

Νέα έρευνα σε αρουραίους δείχνει ότι η επαναχρησιμοποίηση των τηγανελαίων μπορεί να αυξήσει το οξειδωτικό στρες και τη φλεγμονή, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο νευροεκφυλισμού.
Tierstudie: Wiederverwendetes Frittieröl kann zu Hirnschäden führen (epochtimes.de)


Το CDC εκδίδει προειδοποίηση εμβολιασμού για ταξιδιώτες στη Σαουδική Αραβία
Οι αξιωματούχοι λένε ότι η ασθένεια μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε θάνατο σε μόλις 24 ώρες.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) εξέδωσαν πρόσφατα προειδοποίηση για την υγεία και ταξιδιωτική προειδοποίηση για μηνιγγιτιδοκοκκική νόσο, μια λοίμωξη που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο μέσα σε λίγες ώρες, για τους ανθρώπους που πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία.
CDC Issues Vaccination Warning for Travelers to Saudi Arabia | The Epoch Times


Μακράς διάρκειας, χωρίς θόρυβο και ασύρματα: Πώς τα ακουστικά βλάπτουν την ακοή μας
Τα ακουστικά μπορεί να είναι βολικά, αλλά η ευκολία δεν έρχεται χωρίς κόστος.

Long-Wear, Noise-Canceling, and Wireless: How Earphones Damage Our Hearing | The Epoch Times


Σχεδόν 0 θάνατοι ετησίως από MMR στις ΗΠΑ τα τελευταία 6 χρόνια. Γιατί λοιπόν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τα παιδιά να κάνουν το εμβόλιο ιλαράς;
Το CDC και ο ΠΟΥ ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο MMR είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσο λίγοι θάνατοι και ότι τα εμβόλια ιλαράς έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές. Λυπούμαστε, ούτε καν κοντά. Σας δείχνω τα μαθηματικά. Είναι εκπληκτικό.
Near 0 deaths per year from MMR in the US over the last 6 years. So why do we REQUIRE kids to get the measles jab? (kirschsubstack.com)


Το τροποποιημένο RNA στα εμβόλια COVID μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη καρκίνου: ανασκόπηση
Σε μια ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στις 5 Απριλίου, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η τροποποίηση του mRNA προκαλεί ανοσοκαταστολή που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη καρκίνου.
Modified RNA in COVID Vaccines May Contribute to Cancer Development: Review | The Epoch Times


Εκατομμύρια Αμερικανοί λαμβάνουν φάρμακα απώλειας βάρους με βάση το δηλητήριο Gila Monster
Αυτό δείχνει μια νέα έρευνα. Φάρμακα όπως το Ozempic και το Wegovy χρησιμοποιούνται επίσης για τη θεραπεία του διαβήτη. Ωστόσο, έχουν σοβαρές παρενέργειες. Παρ 'όλα αυτά, ακόμη και μεγάλα αστέρια όπως η Christina Aquilera εικάζονται για τη λήψη του.
Millionen US-Amerikaner nehmen Medikamente zur Gewichtsabnahme, die auf (...) - Transition News (transition-news.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!