Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ξαφνικά και απροσδόκητα: Δύο τραπεζίτες ηλικίας 25 και 35 ετών νεκροί... Λέτε να φταίει το ...;;;




Το χρονικό χάσμα στην εκστρατεία εμβολιασμού αυξάνεται όλο και περισσότερο. Παρ' όλα αυτά, οι θάνατοι που χαρακτηρίζονται ως «αιφνίδιοι και απροσδόκητοι» εξακολουθούν να συμβαίνουν. Οι πιο συχνές αρνητικές συνέπειες για τους εμβολιασμένους είναι προφανώς καρδιακές προσβολές και καρκίνος. 

Από αυτήν την άποψη, οι ενέσεις mRNA είναι πράγματι «ασφαλείς και αποτελεσματικές».




19 Μαΐου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,1 λεπτά


Η New York Post μόλις ανέφερε τον θάνατο του 25χρονου τραπεζίτη Adnan Deumic από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον συγκλονιστικό θάνατο του Leo Lukenas III, ενός 35χρονου τραπεζίτη

Είναι ανοησίες οι δικαιολογίες ότι το «εργασιακό άγχος» σκοτώνει τώρα τους νέους τραπεζίτες, παρ' όλο που οι νέοι τραπεζίτες είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι εργάζονται τρελλά πολλές ώρες. Και σίγουρα έχουν φτάσει σε μεγαλύτερη ηλικία.


Ο Leo Lukenas III, πρώην μέλος στους Πράσινους Μπερέδες ήταν μέλος του Ομίλου Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων της τράπεζας, πέθανε την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 35 ετών από «οξύ θρόμβο στεφανιαίας αρτηρίας», σύμφωνα με έκθεση του Reuters.

Αφήνει πίσω του μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά.

Ο εκλιπών ήταν με τους Πράσινους Μπερέδες για μια δεκαετία από το 2013 έως ότου εντάχθηκε στην τράπεζα τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους. 

Αυτός ο κλάδος του αμερικανικού στρατού είναι γνωστός για την άριστη και εντατική εκπαίδευσή του και είναι διαβόητος για τα εγκλήματα πολέμου του σε όλους τους πολέμους των ΗΠΑ από τον πόλεμο του Βιετνάμ. 

Ως εκ τούτου, ο Lukenas ενέπιπτε στην απαίτηση εμβολιασμού για τους στρατιώτες στις ΗΠΑ.

Ο Adnan Deumic, ο οποίος εργαζόταν στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Λονδίνο και πέθανε δύο εβδομάδες μετά τον Lukenas, έπαιζε με άλλο οικονομικό στέλεχος σε φιλανθρωπικό τουρνουά όταν κατέρρευσε και έπρεπε να του γίνει ανάνηψη, σύμφωνα με πηγή της New York Post.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά στην The Post αναφέρθηκε ότι υπάρχει υποψία καρδιακής ανακοπής.

Πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Deumic φαινόταν να ήταν υπόδειγμα καλής υγείας, τον περασμένο μήνα έτρεξε σε μαραθώνιο στην Ισπανία έπαιζε χόκεϊ στο γυμνάσιο. Εντάχθηκε το 2022. Στα σχολεία, σχεδόν όλοι έχουν εμβολιαστεί.

Στις νεκρολογίες, γίνεται λόγος μόνο για το άγχος και τις πολλές ώρες που δούλευε ο νεκρός.

Εικόνα: Στιγμιότυπο οθόνης LinkedIn




Άρα γε, τί να φταίει;






ΠΗΓΗ: Plötzlich und unerwartet: Zwei Banker im Alter von 25 und 35 Jahren (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:


Το Περού κατατάσσει επίσημα τα τρανς άτομα ως «ψυχικά άρρωστα»






Μείωση του πληθυσμού μέσω μαζικού εμβολιασμού: Τα ποσοστά ανάρρωσης από όλα τα εμβόλια κάθε χρόνο από το 1991
"... Η ανάκαμψη μειώνεται χρόνο με το χρόνο... Ένα κρυφό ολοκαύτωμα που εξαπλώθηκε σε πολλά χρόνια».

Μόλις ενημέρωσα αυτό με τα ποσοστά ανάκτησης από όλα τα τρυπήματα κάθε χρόνο από το 1991. Όπως μπορείτε να δείτε, η ανάκαμψη μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Αυτή η μείωση είναι από μέσο όρο περίπου 66% στη δεκαετία του '90 σε 27% το 2022. '

Αυτή είναι μια προοδευτική, σταδιακή μείωση που μπορεί να είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική μείωσης του πληθυσμού. Ένα κρυφό ολοκαύτωμα που εξαπλώθηκε για πολλά χρόνια.

Θα παρατηρήσετε επίσης κάποια χρόνια όπου το ποσοστό ανάρρωσης πέφτει κατακόρυφα για τους νεαρούς ενήλικες και τους μεσήλικες. Υποθέτω ότι ένα νέο πειραματικό εμβόλιο εισήχθη κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Παραδείγματα είναι 1991-2, 2000, 2021-2

Αυτό είναι συμβατό με την προοδευτική αύξηση του αυτισμού τα τελευταία 40 χρόνια - και την καθολική άρνηση ότι τα εμβόλια έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτό. Φαίνεται ότι αυτά τα τρυπήματα είναι η «τελική λύση».


Λήψη PDF

Ο Craig Paardekooper είναι γνωστός για την έρευνά του το 2021 σχετικά με τις παρτίδες εμβολίων COVID-19 που διαπίστωσε ότι όλοι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό αποδόθηκαν μόλις στο 5% των παρτίδων ή παρτίδων εμβολίων. Αυτά έγιναν γνωστά ως «Hot Lots» και η βάση δεδομένων του για τις θανατηφόρες παρτίδες αναφέρεται ως «How Bad is My Batch». Στην ιστοσελίδα του Howbad.info, ο Paardekooper έχει συλλέξει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια saRNA.


1 σχόλιο:

  1. Μπορεί ο συμπαθέστατος καί τόσο δημοφιλής στίς ΗΠΑ Curious George νά απορεί καί νά διερωτάται τί νά συμβαίνει άραγε καί πεθαίνουν τόσο πολύ νέοι καί ενεργοί εργαζόμενοι, αλλά κοντά στόν νού καί η γνώση.
    Η λέξη κλειδί γιά όλα αυτά τά μή μετρήσιμα πιά περιστατικά ανά τήν υδρόγειο, είναι μία καί λέγεται 'ξ α φ ν ι κ ά'!
    Στίς αγγλόφωνες χώρες έχει πλέον καθιερωθεί μέ τό επίρρημα 'suddenly'!
    Tέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!