Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Πληροφοριοδότης Pfizer: Έως και το 1/3 των φιαλιδίων της Pfizer περιείχαν ΟΞΕΙΔΙΟ του ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ!



Η πληροφοριοδότης της Pfizer Melissa McAtee βρήκε στοιχεία στην εσωτερική βάση δεδομένων της Pfizer από εργαστήριο στην Ισπανία ότι τα φιαλίδια ένεσης COVID είχαν οξείδιο του γραφενίου. Όταν ακολούθησε μια ενημέρωση, 28/100 φιαλίδια περιείχαν οξείδιο του γραφενίου.





«Το πρώτο πράγμα που βρήκα ήταν ... Ιούνιος ή Ιούλιος του 2021, και ήταν μια αναφορά οξειδίου του γραφενίου από την Ισπανία ότι αυτό το εργαστήριο είχε βρει οξείδιο του γραφενίου σε ένα φιαλίδιο εμβολίου Pfizer ... που δεν είχε πλήρη δόση σε αυτό», λέει ο McAtee στον Brian Hooker σε ένα πρόσφατο βίντεο Children's Health Defense.

H πληροφοριοδότης προσθέτει, «το συνέκριναν κάτω από το μικροσκόπιο με 100% οξείδιο του γραφενίου και διαπίστωσαν ότι φαίνεται σχεδόν πανομοιότυπο, αλλά ζήτησαν περισσότερα δείγματα, ώστε να μπορούν να κάνουν μια πιο δομική χημική ανάλυση παρά απλώς οπτική».

H McAtee προσθέτει ότι «αργότερα, πολύ αργότερα, τους παρακολούθησα για να δω τι συνέβη, και αν θυμάμαι καλά, 28 φιαλίδια από τα 100 ... είχαν οξείδιο του γραφενίου, των φιαλιδίων της Pfizer».

H πληροφοριοδότης της Pfizer συνεχίζει σημειώνοντας ότι το ισπανικό εργαστήριο «ζήτησε περισσότερα και όταν... Το βρήκα στην εσωτερική βάση δεδομένων της Pfizer, δεν ήξερα ότι ήταν η εσωτερική βάση δεδομένων της Pfizer, στην πραγματικότητα νόμιζα ότι ήταν απλώς δημόσια γνώση στο διαδίκτυο. Αλλά μοιράστηκα αυτή την αναφορά στο Facebook μου και έλαβα ένα τηλεφώνημα λίγο αργότερα, δεν ξέρω πόσο καιρό, αλλά όχι πολύ καιρό μετά από αυτό από έναν δικηγόρο της Pfizer που μου είπε ότι έπρεπε να κατεβάσω την ανάρτηση, επειδή ήταν ιδιοκτησία της εταιρείας. Και τότε συνειδητοποίησα: «Υποθέτω ότι μπορώ να δω την εσωτερική βάση δεδομένων [της Pfizer]...»


*Σημείωση: οι υγειονομικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει οξείδιο του γραφενίου στο περιεχόμενο των ενέσεων COVID: Όχι, ο γιατρός της Pfizer δεν λέει ότι το οξείδιο του γραφενίου είναι συστατικό εμβολίου

** Το οξείδιο του γραφενίου, ωστόσο, μελετάται συνήθως ως υλικό για νανοσωματίδια γονιδιακής παράδοσης: Νανοσωματίδια οξειδίου λιπιδίων-γραφενίου που παράγονται από μικρορευστά για παράδοση γονιδίων


Μια ομάδα επιστημόνων στην Γερμανία που μελέτησε το περιεχόμενο των ενέσεων COVID λέει ότι περιλαμβάνουν «τοξικές ουσίες» και «απαράδεκτα μεγάλα αντικείμενα»: Ομάδα Γερμανών επιστημόνων λέει ότι «μη δηλωμένες τοξικές ουσίες» βρέθηκαν σε όλα τα δοκιμασμένα φιαλίδια «εμβολίου» COVID-19






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!