Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Γερμανός βουλευτής ζητά επαναπροωθήσεις στα σύνορα καθώς η παράνομη μετανάστευση φτάνει σε υψηλό 5 ετών το πρώτο τρίμηνο



Από τον Tyler Durden
Παρασκευή 3 Μαΐου 2024


Η παράνομη μετανάστευση στη Γερμανία έφτασε σε υψηλό πενταετίας το πρώτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με τα τελευταία κυβερνητικά στοιχεία.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παραδέχθηκε την αποτυχία της να καταπολεμήσει τη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση στη γραπτή απάντησή της σε ερώτηση του βουλευτή του AfD Martin Hess, όπως είδε το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Junge Freiheit.


Ο βουλευτής Martin Hess (AfD)


Αποκάλυψε ότι μέχρι την 1η Απριλίου, καταγράφηκαν συνολικά 20.000 παράνομες διελεύσεις συνόρων στη Γερμανία από την ομοσπονδιακή αστυνομία, αυξημένες κατά 2% για την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τον Μάρτιο, τον τελευταίο μήνα για τον οποίο υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, καταγράφηκε σημαντική αύξηση της δραστηριότητας των παράνομων μεταναστών στα γερμανοπολωνικά σύνορα, όπου πραγματοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός παράνομων διελεύσεων των συνόρων.

Συνολικά 1.646 παράτυπες διελεύσεις εντοπίστηκαν από την Πολωνία στη Γερμανία για τον Μάρτιο, από 911 κρούσματα τον προηγούμενο μήνα. Οι παράνομες διελεύσεις από την Τσεχία αυξήθηκαν επίσης από 509 σε 644. Συνολικά, 7.079 περιπτώσεις παράνομης συνοριακής δραστηριότητας καταγράφηκαν τον Μάρτιο, από 5.993 τον Φεβρουάριο.

Τα στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με τις παρατηρήσεις της ομοσπονδιακής υπουργού Εσωτερικών Nancy Faeser (*) τον περασμένο μήνα, η οποία δήλωσε στην περιφερειακή εφημερίδα Funke Mediengruppe ότι η καταστολή της παράνομης μετανάστευσης από την κυβέρνηση ήταν επιτυχής.


Η ΥΠΕΣ Nancy Faeser


«Λόγω των συνοριακών ελέγχων μας, έχουμε συλλάβει 708 ύποπτους διακινητές και έχουμε σταματήσει 17.600 μετανάστες που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα από τον Οκτώβριο», δήλωσε η Faeser στον ειδησεογραφικό όμιλο.

«Όσοι δεν χρειάζονται την προστασία μας δεν μπορούν να έρθουν στη Γερμανία ή θα πρέπει να τους ζητηθεί να φύγουν από τη Γερμανία ακόμη πιο γρήγορα», πρόσθεσε.

Τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν μόνο μετά από αίτημα του Martin Hess, βουλευτή του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

Σχολιάζοντας την αποκάλυψη της κυβέρνησης σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη, ο Hess έγραψε: «Ενώ η Nancy Faeser πουλάει τους συνοριακούς ελέγχους ως επιτυχία στα μέσα ενημέρωσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση δεν είναι ακόμη υπό έλεγχο. Οι παράνομες είσοδοι έχουν επίσης αυξηθεί σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι».

Ο συντηρητικός βουλευτής ισχυρίστηκε ότι οι συνοριακοί υπάλληλοι στερούνται «ενός ουσιαστικού εργαλείου για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης επί τόπου» και ζήτησε από τους ομοσπονδιακούς αστυνομικούς να «έχουν επιτέλους την ευκαιρία να επιστρέψουν τους παράνομους μετανάστες στα σύνορα».

Απαίτησε επείγουσα θεμελιώδη αλλαγή στη μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας και κατηγόρησε την αριστερή-φιλελεύθερη κυβέρνηση συνασπισμού στο Βερολίνο ότι «δεν έχει κανένα συμφέρον να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για την καταπολέμηση της μαζικής μετανάστευσης».

«Αντ' αυτού, [η Faeser] θέλει να κατευνάσει το κοινό με συμβολική πολιτική. Πρόκειται για καθαρή τακτική προεκλογικής εκστρατείας. Το ανώτατο όριο για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να είναι μηδενικό. Και για να συμβεί αυτό, είναι απαραίτητη μια αλλαγή παραδείγματος στη μεταναστευτική πολιτική».




ΠΗΓΗ: 
German Lawmaker Calls For Border Pushbacks As Illegal Immigration Hits 5-Year High In First Quarter | ZeroHedge


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Κορυφαίος ευρωβουλευτής προειδοποιεί ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να γίνει «μια δεύτερη Αραβία ή Αφρική»

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Κορυφαίος ευρωβουλευτής προειδοποιεί ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να γίνει «μια δεύτερη Αραβία ή Αφρική» (odysseiatv.blogspot.com)




ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ - Η όμορφη Ολλανδέζα Eva Vlaardingerbroek εκφωνεί μια θαρραλέα, ιστορική ομιλία στο CPAC της Ουγγαρίας και το κατεστημένο χάνει το μυαλό του (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ - Η όμορφη Ολλανδέζα Eva Vlaardingerbroek εκφωνεί μια θαρραλέα, ιστορική ομιλία στο CPAC της Ουγγαρίας και το κατεστημένο χάνει το μυαλό του (ΒΙΝΤΕΟ) (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!