Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Κορυφαίος ευρωβουλευτής προειδοποιεί ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να γίνει «μια δεύτερη Αραβία ή Αφρική»


Ο πύρινος λόγος του ευρωβουλευτή Vilimsky καλεί τους συντηρητικούς να ενωθούν ενάντια στη μαζική μετανάστευση.

Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Harald Vilimsky προειδοποίησε ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να γίνει «μια δεύτερη Αραβία ή Αφρική» και ότι οι κυβερνήσεις εισάγουν μετανάστες που δημιουργούν προβλήματα ασφάλειας και στη συνέχεια προσφέρουν «λύσεις» που τιμωρούν μόνο τους αυτόχθονες πληθυσμούς.

Ο Vilimsky έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας φλογερής ομιλίας στο CPAC της Ουγγαρίας.

«Έχω την τιμή να μιλήσω μπροστά σε ένα ακροατήριο πολιτικών φίλων από όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και ο κοινός μας στόχος είναι να προστατεύσουμε τις χώρες μας, να προστατεύσουμε τον δυτικό κόσμο από την παράνομη μετανάστευση και την οργανωμένη κατάχρηση του ασύλου, έτσι ώστε η Ευρώπη να μην γίνει μια δεύτερη Αραβία ή Αφρική», δήλωσε ο Vilimsky.

«Δεν θέλουμε το όνομα Mohamed να γίνει το πιο δημοφιλές όνομα για τα αρσενικά νεογέννητα στις μεγάλες χώρες μας, όπως συμβαίνει στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται το κοινοβούλιο της Ε.Ε.», πρόσθεσε.

Το 2022, αποκαλύφθηκε ότι τα ισλαμικά ονόματα αποτελούν το 43% των συνολικών εγγραφών στη βελγική πόλη, με το πιο δημοφιλές όνομα για νεογέννητα μωρά να είναι το Mohamed και τις διαφορετικές παραλλαγές ορθογραφίας του.
Ο Vilimsky, ο οποίος προηγείται επί του παρόντος στις δημοσκοπήσεις για το Αυστριακό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) πριν από τις εθνικές εκλογές, επαίνεσε την Ουγγαρία ως παράδειγμα για άλλες ευρωπαϊκές χώρες όσον αφορά τη μαζική μετανάστευση.

"Στην Ουγγαρία, αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει, επειδή η Ουγγαρία έχει έναν πρωθυπουργό που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ουγγρικό λαό", δήλωσε ο Vilimsky.

Ο Αυστριακός πολιτικός δήλωσε ότι η διατήρηση της ταυτότητας των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων ενάντια στην επίθεση της μαζικής μετανάστευσης θα πρέπει να ενώσει όλους τους συντηρητικούς.

«Αυτό που μας χαρακτηρίζει πατριωτικά και συντηρητικά κόμματα στην Ευρώπη, από όσο το αντιλαμβάνομαι, είναι να διατηρήσουμε και να διατηρήσουμε την ποικιλλομορφία της ηπείρου μας. Βουδαπέστη, Βιέννη, Παρίσι, Πράγα, Αθήνα, Μαδρίτη, Λισσαβώνα και όλοι οι άλλοι υπέροχοι πολιτισμοί της ηπείρου μας που δημιουργήθηκαν από τους πολίτες. Αυτά πρέπει να διατηρηθούν και να παραμείνουν», υποστήριξε.



Ο Vilimsky τόνισε πώς οι κυβερνήσεις εισάγουν τεράστιους αριθμούς μεταναστών που δημιουργούν ζητήματα ασφάλειας, αλλά στη συνέχεια τιμωρούν τους αυτόχθονες πληθυσμούς στην αυταρχική αντίδρασή τους στο βίαιο έγκλημα και την τρομοκρατία.

«Και πόσο κακό είναι αυτό; Πρώτα αφήνετε τους τρομοκράτες να εισέλθουν στην Ευρώπη και μετά αφαιρείτε τις ελευθερίες των πολιτών και δημιουργείτε μαζική παρακολούθηση μόνο και μόνο για να προστατευτείτε από τους τρομοκράτες;», διερωτήθηκε.

«Όχι, οι στόχοι μας είναι σαφείς. Θέλουμε η Ουγγαρία να παραμείνει Ουγγαρία, η Αυστρία να παραμείνει Αυστρία, η Ιταλία να παραμείνει Ιταλία, η Ισπανία να παραμείνει Ισπανία – κάθε χώρα στην Ευρώπη να διατηρήσει τον υπέροχο χαρακτήρα της.

Ο αγώνας μας είναι κατά της παράνομης μετανάστευσης και της κατάχρησης των δικαιωμάτων ασύλου.

Και η δέσμευσή μας είναι στη χριστιανική δυτική κληρονομιά της Ευρώπης», κατέληξε ο Vilimsky.




ΠΗΓΗ: 
Top MEP Warns Europe Risks Becoming “A Second Arabia or Africa” - modernity

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ - Η όμορφη Ολλανδέζα Eva Vlaardingerbroek εκφωνεί μια θαρραλέα, ιστορική ομιλία στο CPAC της Ουγγαρίας και το κατεστημένο χάνει το μυαλό του (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ - Η όμορφη Ολλανδέζα Eva Vlaardingerbroek εκφωνεί μια θαρραλέα, ιστορική ομιλία στο CPAC της Ουγγαρίας και το κατεστημένο χάνει το μυαλό του (ΒΙΝΤΕΟ) (odysseiatv.blogspot.com)

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!