Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ εμφανίστηκε στήν διαμαρτυρία υπέρ της Χαμάς στό Πανεπιστήμιο του Σικάγο; Αντιαμερικανός ακτιβιστής καί φίλος του Ομπάμα, ο Bill Ayers!


Ο Bill Ayers στο πάρκο Zuccotti στο κατάληψη της Wall Street τον Μάρτιο του 2012. (Πίστωση: Joe Lustri/Wikimedia Commons)


Από τον Bob Hoge | 9:10 μμ στις 30 Απριλίου 2024


Οι απόψεις που εκφράζονται από τους συνεισφέροντες είναι δικές τους και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις των RedState.com.


Μια ενδιαφέρουσα αν και όχι αναπάντεχη φιγούρα εμφανίστηκε σε μια διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο τη Δευτέρα - που δεν είναι άλλη από τον πρώην συνιδρυτή της Weather Underground, αντιαμερικανό ριζοσπάστη και φίλο του Μπαράκ Ομπάμα, Bill Ayers.

Τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι έκανε την εμφάνισή του κοντά στην όγδοη ώρα της εξέγερσης και έκανε παρατηρήσεις στους φοιτητές. 

Ωστόσο, αυτό που είπε δεν είναι σαφές.



Αν δεν θυμάστε τον Ayers, είναι κάπως ένας λαϊκός ήρωας για την άκρα αριστερά, παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ήταν - και πιθανώς ακόμη - είναι μια «απειλή για τη δημοκρατία». 

Η αριστερή ομάδα του φέρεται να πυροδότησε αρκετές βόμβες και κατηγορήθηκε από το FBI, αλλά οι κατηγορίες αργότερα αποσύρθηκαν λόγω τεχνικών λεπτομερειών. 

Για αυτές τις "ηρωικές" του πράξεις, του απονεμήθηκε μια θέση καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο.



Ο Ayers, που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Σικάγο ως λέκτορας δημιουργικής γραφής στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών, είναι περισσότερο γνωστός για τη συνίδρυση του ακροαριστερού Weather Underground, μιας μαχητικής οργάνωσης που χαρακτηρίζεται ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση από το FBI που λειτούργησε καθ 'όλη τη δεκαετία του 1960 και του '70 και προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ακόμη χειρότερα, εξακολουθεί να υπερασπίζεται τις ενέργειές του μέχρι σήμερα:


Ο Ayers κυνηγήθηκε από το FBI για την υποτιθέμενη συμμετοχή του: 

1) στη βομβιστική επίθεση του 1970 στην έδρα του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, 

2) στη βομβιστική επίθεση του 1971 στο κτίριο του Καπιτωλίου των Ηνωμένων Πολιτειών και 


Οι βομβιστικές επιθέσεις δεν προκάλεσαν θανάτους εκτός από τρία μέλη της ομάδας που σκοτώθηκαν κατά λάθος σε μία από τις εκρήξεις, ενώ οι κατηγορίες εναντίον του Ayers αποσύρθηκαν αργότερα λόγω των υποτιθέμενων παράνομων τακτικών που χρησιμοποίησε το FBI για να τον καταδιώξει. 😵😵😵

Όταν ρωτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια για τις βομβιστικές επιθέσεις, ο Ayers τις υπερασπίστηκε. [Bolding mine.]

Ο Weatherman σκέφτηκε πολλά παλαβά πράγματα, αλλά το να βασίζεσαι στους πολίτες των ΗΠΑ για ο,τιδήποτε δεν ήταν ένα από αυτά.

, Bill Ayers, https://t.co/W5IjC3B81v pic.twitter.com/edMGesLqWq— Μέτωπο αλληλεγγύης του Τρίτου Κόσμου (@peac3_by_piece) 25 Απριλίου 2024

Ο Ayers έγινε επίσης διάσημος και ταυτόχρονα πηγή διαμάχης κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2008, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κλήθηκε για τη φιλία του με τον αντιαμερικανό ακτιβιστή

Εκείνη την εποχή, ο Ομπάμα αρνήθηκε ότι ήταν φίλοι, λέγοντας ότι ο Ayers ήταν «απλώς "ένας τύπος που ζει στη γειτονιά μου":

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πει επανειλημμένα ότι η σχέση του με τον ριζοσπάστη της δεκαετίας του '60 Bill Ayers, έναν «ριζοσπάστη, αριστερό, μικρό κομμουνιστή», όπως περιέγραψε πρόσφατα τον εαυτό του, και έναν από τους ιδρυτές της Weather Underground, μιας αντιπολεμικής ομάδας κατά την περίοδο του Βιετνάμ, ήταν εντελώς παροδική. 

Ο Ayers ήταν απλώς «ένας τύπος που ζει στη γειτονιά μου», είπε ο Ομπάμα, και «όχι κάποιος με τον οποίο ανταλλάσσω ιδέες σε τακτική βάση».

Φυσικά, υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία - η υποψηφιότητα του Ομπάμα για τη Γερουσία ξεκίνησε το 1995 με έναν έρανο στην κατοικία του... - το μαντέψατε -  Bill Ayers και της σύζυγός του, Bernadine Dohrn.

Ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά, οι δυο τους ήταν εταίροι στο Chicago Annenberg Challenge, μια πρωτοβουλία για τη βελτίωση των δημόσιων σχολείων.

Η εμφάνιση του Ayers υπογραμμίζει αυτό που πολλοί αισθάνονται ότι είναι ο πραγματικός στόχος των διαδηλωτών – να δημιουργήσουν χάος, να υποστηρίξουν τη βία και να υπονομεύσουν την εξουσία. 

Νοιάζονται πραγματικά τόσο πολύ για τους Παλαιστινίους; 

Φαίνεται πως όχι, δεδομένων των πολλαπλών αναφορών για άγριους διαδηλωτές που φαίνεται να μην έχουν ιδέα τι πραγματικά διαδηλώνουν και εάν είναι υπέρ ή κατά.




ΠΗΓΗ: 
Guess Who Showed Up at U. of Chicago Pro-Hamas Protest? Anti-American Activist and Obama Pal Bill Ayers – RedState

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

(Ενορχηστρωμένη) ενεργοποίηση φοιτητών για να σταματήσουν οι πόλεμοι; Κορυφαία πανεπιστήμια - Φιλοπαλαιστινιακοί καταυλισμοί – Στροφή προς τη δικαιοσύνη ή απλώς ψευδαίσθηση;

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: (Ενορχηστρωμένη) ενεργοποίηση φοιτητών για να σταματήσουν οι πόλεμοι; Κορυφαία πανεπιστήμια - Φιλοπαλαιστινιακοί καταυλισμοί – Στροφή προς τη δικαιοσύνη ή απλώς ψευδαίσθηση; (odysseiatv.blogspot.com)



*

Οι κομμουνιστές που ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ στά κολλέγια ως καθηγητές, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιά τούς ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλαψιάρηδες, ατίθασους φοιτητές, που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ δρόμους καί ΜΟΛΥΝΟΥΝ πανεπιστημιουπόλεις, χωρίς νά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τόν νόμο!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Οι κομμουνιστές που ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ στά κολλέγια ως καθηγητές, ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ γιά τούς ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, κλαψιάρηδες, ατίθασους φοιτητές, που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ δρόμους καί ΜΟΛΥΝΟΥΝ πανεπιστημιουπόλεις, χωρίς νά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τόν νόμο! (odysseiatv.blogspot.com)


*


Σκηνοθετημένοι ηθοποιοί έχουν ενσωματωθεί στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να προωθήσουν τα φιλοπαλαιστινιακά, αντιαμερικανικά συναισθήματα.
Επαγγελματίες ταραχοποιοί έχουν χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια περιόδων πολιτικής αναταραχής και ενώ τα μέσα ενημέρωσης έχουν επανειλημμένα αρνηθεί ότι ο Σόρος και άλλοι ακροαριστεροί χρηματοδότες υποστηρίζουν αυτές τις διαμαρτυρίες, τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα. Το CNN ανέφερε ότι πολλοί από τους «φοιτητές» που συνελήφθησαν στο Columbia και στο City College της Νέας Υόρκης δεν είχαν καμία σχέση με κανένα από τα δύο σχολεία. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης συνέλαβε 282 άτομα και μόνο 148 (λίγο περισσότερο από τους μισούς) ήταν στην πραγματικότητα φοιτητές.


*


Φοιτητές διαδηλωτές υπέρ της Χαμάς στο Πανεπιστήμιο George Washington ζητούν τώρα ανοιχτά τον αποκεφαλισμό του προέδρου του σχολείου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Επέτρεψαν σε αυτή την κατάσταση να συνεχιστεί για πάρα πολύ καιρό και τώρα είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, αυτοί οι μαθητές στην πραγματικότητα φωνάζουν «Γκιλοτίνα, γκιλοτίνα!»





*

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Ο Lawrence Jones στριμώχνει διαδηλωτή του Πανεπιστημίου Κολούμπια με μεγάλες ερωτήσεις, δείχνει ότι δεν μπορούν να χειριστούν την αλήθεια


*

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Φρικιά υπέρ της Χαμάς κερδίζουν καρδιές και μυαλά βανδαλίζοντας ένα μνημείο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και καίγοντας μια αμερικανική σημαία

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!