Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Η Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ εισάγει 'Woke' πρόγραμμα σπουδών με μαθήματα για την αποδόμηση του πατριωτισμού, το 'cross-dressing' στο στρατό, τα πρότυπα φύλου και την εκπροσώπηση στις τάξεις



Η Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών στο West Point εισάγει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με την «αποδόμηση του πατριωτισμού», το «cross-dressing στο στρατό» και άλλα θέματα που σχετίζονται με τους κανόνες και την εκπροσώπηση των φύλων.

Αυτά τα μαθήματα αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας του καθεστώτος Μπάιντεν για την ενσωμάτωση της προπαγάνδας της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης (DEI) στο πρόγραμμα σπουδών για το καθήκον, την τιμή και τη χώρα.

Ο πρώην SEAL του Ναυτικού και βουλευτής Scott Taylor (R-VA) τουΐταρε τις ανησυχίες του μετά την κοινοποίηση του προγράμματος σπουδών, δηλώνοντας: «Αυτό μου στάλθηκε, είναι τα μαθήματα στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ στο West Point. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσσία δεν διδάσκουν αυτές τις ανοησίες στους αξιωματικούς τους. Φτιάξου».


Ο πρόεδρος του Judicial Watch Tom Fitton συμμετείχε επίσης, εγκαλώντας το καθεστώς Μπάιντεν για «κακοποίηση των δοκίμων στο West Point» μέσω κατήχησης.


Η κυβέρνηση Μπάιντεν κακοποιεί δόκιμους στο West Point. https://t.co/xKkWOBc35P

— Tom Fitton (@TomFitton) 5 Μαΐου 2024



Τα αμφιλεγόμενα μαθήματα είναι τα εξής:

- Αποδομώντας τον πατριωτισμό: Εξερευνώντας τον μεταμοντερνισμό και τη στρατολόγηση του αμερικανικού στρατού εν μέσω έλλειψης εθνικής αφήγησης

- Ένστολες προοπτικές: Η εξέλιξη του 'cross-dressing' στα στρατιωτικά και έμφυλα πρότυπα

- Με «καταλαβαίνουν» οι ηγέτες μου;😂😂😂: Ξετυλίγοντας τη σημασία της εκπροσώπησης στο στρατό

- Σκληρότερα δικαιώματα: Μια προσέγγιση στις ενστερνισμένες αξίες και την ασυνέπεια συμπεριφοράς



Το σημείο επαφής για αυτά τα μαθήματα είναι ο Δρ Morten Ender, Καθηγητής Κοινωνιολογίας και Συμπρόεδρος του Diversity & Inclusion Studies Minor στο West Point.

Ο Δρ Ender έχει δημοσιεύσει σχετικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου ενός εγγράφου με τίτλο "Dinner and a Conversation: Transgender Integration at West Point and Beyond" και "Inclusion in the U.S Military: A Force for Diversity".

Αυτά τα μαθήματα είναι μια απόσπαση της προσοχής από την αποστολή της Ακαδημίας να παράγει ηγέτες ικανούς να κερδίσουν πολέμους.

Το Πεντάγωνο πρότεινε ότι ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών εισήλθε στο 2024 με το μικρότερο μέγεθος και τα χαμηλότερα επίπεδα προσόντων σε σχεδόν οκτώ δεκαετίες. 

Η εξέλιξη αυτή εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με την εθνική ασφάλεια και τη στρατιωτική ετοιμότητα σε μια εποχή εξελισσόμενων παγκόσμιων απειλών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο συνολικός αριθμός του ενεργού προσωπικού έχει μειωθεί σε επίπεδα που δεν έχουν παρατηρηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1940, μια περίοδο πριν από την είσοδο των ΗΠΑ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι αναδυόμενες προκλήσεις στη στρατολόγηση γίνονται όλο και πιο εμφανείς, όπως φαίνεται από το φετινό σημαντικό έλλειμμα 41.000 προσωπικού

Αυτό το χάσμα υπογραμμίζει τη διευρυνόμενη αποσύνδεση μεταξύ του στρατιωτικού κατεστημένου και των νεότερων γενεών.

Η στρατολόγηση παρεμποδίζεται από τις εντολές εμβολίων COVID-19, καθώς και από μια όλο και πιο αφυπνισμένη στρατιωτική ατμόσφαιρα, όπου οι τρανς στρατιώτες έχουν ειδικά προνόμια, ενώ οι Xριστιανοί στρατιώτες διώκονται, οι βάσεις φιλοξενούν drag shows και προσλαμβάνονται ηγέτες με ιστορικό αντι-λευκών δηλώσεων.

Η υπουργός Στρατού Christine Wormuth ισχυρίστηκε ότι οι «woke» επικρίσεις για τον στρατό έβλαψαν τη στρατολόγηση. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αναφερθεί ευρέως ότι η στρατολόγηση είναι πολύ χαμηλότερη σε όλους τους κλάδους του στρατού των ΗΠΑ.

Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι αυτή η αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι οι 'woke' επικρίσεις είναι το πρόβλημα, και όχι οι 'woke' πολιτικές που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.





ΠΗΓΗ: 
US Military Academy Introduces Woke Curriculum with Courses on Deconstructing Patriotism, Cross-Dressing in the Military, Gender Norms, and Representation in the Ranks | The Gateway Pundit | by Jim Hᴏft


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ







2 σχόλια:

  1. Δεν γ@μιούνται αναμεταξύ των και να λένε και τα αντιπολεμικά τους "κάντε σεξ, όχι πόλεμο". Για ποιο λόγο να πας σε έναν τέτοιο στρατό που δεν πιστεύουν σε τίποτα, για να πεθάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .................................................................................................................................

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!