Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος στον Καναδά συνιστά: Ψυχιατρική θεραπεία των ανεμβολίαστων



Υπήρξαν υπεραρκετές ανήθικες προτάσεις και επιθέσεις εναντίον των ανεμβολίαστων τα τελευταία τρία χρόνια, όπως από τον Αυστριακό υπουργό Εξωτερικών Schallenberg ως βραχυπρόθεσμο καγκελάριο, λέγοντας ότι «θα πρέπει να τους τρίξουμε τα δόντια». 

Ωστόσο, η πρόταση συμμόρφωσης των ανεμβολίαστων με την ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή φτάνει σε μια νέα διάσταση. 



7 Μαΐου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά


Υπάρχουν πολλά παραδείγματα απροκάλυπτων φασιστικών πολιτικών από τον Καναδά, τόσο σε εθνικό επίπεδο – κυρίως ο Justin Trudeau – όσο και σε κρατικό επίπεδο. 

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αυτού, όπως ο καταναγκασμός QR για τους τουρίστες, η κρατική αναστολή των γιατρών ή η σύνδεση των τραπεζικών λογαριασμών με ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης. Η βάναυση δράση του Trudeau εναντίον των φορτηγατζήδων απέκτησε επίσης θλιβερή φήμη.


Μια νέα κορύφωση αυτού του είδους πολιτικής επιτυγχάνεται με σύσταση του Κολλεγίου Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο, η λειτουργία του οποίου αντιστοιχεί στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας μας (σσ. Αυστρία). 

Ο Καναδός ιατρός Δρ William Makis εξηγεί σε συνέντευξή του:




Δημοσιογράφος: Υπάρχει μια σαφής επίθεση στους ανεμβολίαστους. Και έχουν μιλήσει ακόμη και για ψυχιατρικά φάρμακα ή κάτι τέτοιο που συνίσταται για άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Makis: Αυτό ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο. 

Το κολλέγιο έχει στείλει επιστολή ή σημείωμα σε όλους τους γιατρούς στο Οντάριο συνιστώντας να το πράξουν. 

Μέχρι στιγμής, δεν πρόκειται για κανονισμό, αλλά μόνο για πρόταση. 

Απλώς προτείνουν ότι κάθε ένας από τους μη εμβολιασμένους ασθενείς τους θα πρέπει να ταξινομηθεί ως πρόβλημα ψυχικής υγείας και να αντιμετωπιστεί με ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή. 

Μέχρι στιγμής, είναι απλώς μια πρόταση, αλλά το Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο δεν πρέπει να κάνει τέτοιες προτάσεις. 

Αυτό είναι εξαιρετικά ανήθικο και μια πολύ, πολύ ολισθηρή επιχείρηση. 

Αν υπονοούν ότι οι άνθρωποι που απαιτούν σωματική αυτονομία και δεν θέλουν εμβόλιο μπορεί να είναι διανοητικά ασθενείς, τότε αυτό είναι ένα πολύ, πολύ επικίνδυνο μονοπάτι στο οποίο βρισκόμαστε.

Δημοσιογράφος: Έχετε τόσο δίκοιο. Σας ευχαριστώ μόνο για το θάρρος σας. Οι άνθρωποι στον Καναδά εκτιμούν πραγματικά αυτό που έχετε κάνει και πώς μιλάτε. Ευχαριστώ. Παρακαλώ μην σταματάτε. Είμαστε ευγνώμονες για εσάς. Και ξέρω επίσης ότι ο κόσμος θα ακούσει πολλά περισσότερα από εσάς.

Δόκτωρ Makis, σας ευχαριστώ πολύ.

Μια ανάρτηση παρακάτω συνιστά εγκληματική δράση:


«Ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα στο Οντάριο, έχει, άρα γε, σκεφθεί κανείς να αναζητήσει τον Κώδικα Δεοντολογίας. Αυτό είναι ενάντια σε όλους τους νόμους, και όσοι πληρώνονται για να διαδώσουν αυτήν την πολιτική παραβιάζουν τον Κώδικα Δεοντολογίας. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή να επανεξετάσει αμέσως τον Κώδικα Δεοντολογίας και το σύνολό του και να μηνύσει τους γιατρούς για ανάρμοστη συμπεριφορά πριν ανακαλέσει την άδειά τους με καλή συνείδηση».

Και ο Ignaz Semmelweis .... Βίωσε κάτι παρόμοιο. Το παράδειγμα του Ignaz Semmelweis δείχνει πώς οι γιατροί φαίνεται να λειτουργούν από καιρό σε καιρό. 

Επειδή παραβίασε την «στάση της τεχνολογίας» και τη «συναίνεση της επιστήμης», διώχθηκε, εισήχθη σε ψυχιατρική πτέρυγα και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από συναδέλφους του γιατρούς.

Αυτό που είναι εκπληκτικό και τρομακτικό για την περίπτωση του Οντάριο είναι ότι η σύσταση δεν έγινε μόνο τώρα, αλλά χρονολογείται ήδη από το φθινόπωρο του 2022, όπως αναφέρθηκε εδώ, δεν έχει αποσυρθεί και οι γιατροί που προώθησαν αυτήν την ιδέα δεν έχουν ακόμη προσγειωθεί ενώπιον του ποινικού δικαστή και δεν έχουν καταδικαστεί.

Το άρθρο του TKP από τις 8 Οκτωβρίου 2022 ανέφερε:


«Αυτός ο εκτροχιασμός και η παραβίαση όλων των ηθικών αρχών που πρέπει να ισχύουν για τους γιατρούς κατ' αρχήν δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση. 

Οι ιατρικοί σύλλογοι – με οποιοδήποτε όνομα λειτουργούν στις χώρες – έχουν γίνει αντιπροσωπευτικοί πράκτορες των κερδοσκοπικών συμφερόντων των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και της δίψας για εξουσία αυταρχικών, φασιστικών πολιτικών. 

Υποστήριξη για υποχρεωτικό εμβολιασμό ή δίωξη γιατρών που εκδίδουν πιστοποιητικά εξαίρεσης μάσκας. Ακόμη και οι γιατροί που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να θεραπεύουν τους ασθενείς τους πρέπει να αναμένουν διώξεις και απαγόρευση του επαγγέλματός τους, διότι αυτό δεν είναι στο πνεύμα της πώλησης εμβολίων για τη φαρμακευτική βιομηχανία».


Οι γιατροί που εκδίδουν αυτές τις ψυχιατρικές συστάσεις χαρακτηρίζονται επίσης από σημαντική ανικανότητα. 

Συγχέουν τον φόβο με την καθαρή, ορθολογική γνώση. 

Οι ίδιοι είναι ανίδεοι για τόσο σημαντικούς κλάδους όπως η βιοχημεία, η μικροβιολογία ή η φυσιολογία, προκειμένου να κατανοήσουν τους μηχανισμούς δράσης των σκευασμάτων νανοσωματιδίων λιπιδίων mRNA και τα αποτελέσματά τους. 

Αυτό προφανώς συνέβη και με τους συναδέλφους του Semmelweis.


ΠΗΓΗ: Ärztekammer in Kanada empfiehlt: Ungeimpfte psychiatrisch behandeln (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τα πρωτόκολλα του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch (RKI): μαρτυρία για σκόπιμα ψέμματα και κινδυνολογία
Τα πρωτόκολλα του Ινστιτούτου Robert Koch από τις πρώτες ημέρες της κρίσης του κορωνοϊού, τα οποία έχουν αθωωθεί, θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την απαραίτητη επαναξιολόγηση. Επιβεβαιώνουν τους αμφισβητίες και τους επικριτές της πολιτικής Corona. Μέχρι στιγμής, οι κινδυνολόγοι και οι ταραχοποιοί στην πολιτική και τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται πολύ για αυτό.



Ινδία άκου!! – Η AstraZeneca παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι υπήρξαν σπάνιες περιπτώσεις πήξης του αίματος που προκλήθηκαν από το εμβόλιό της (τα εμβόλια Johnson & Johnson επίσης).

Πάνω από 2 δισεκατομμύρια δόσεις της ένεσης Οξφόρδης / AstraZeneca έγιναν με άδεια από το Ινστιτούτο Serum της Ινδίας.

Έχω παραληρήσει σχετικά με τις πιθανές δεκάδες εκατομμύρια θανάτους στην Ινδία για κάποιο χρονικό διάστημα. Εδώ είναι ένα τέτοιο άρθρο.

(100) Έχει υποστεί η Ινδία – ο μεγαλύτερος παραγωγός εμβολίων στον κόσμο – τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων «εμβολίων» στον κόσμο, που αριθμούν περίπου 20 εκατομμύρια; 

".. φαίνεται ότι η αρχική διάθεση του εμβολίου στην Ινδία τον Απρίλιο-Ιούλιο του 2021 ήταν καταστροφική, οδηγώντας στον θάνατο περίπου 3,7 εκατομμυρίων κατοίκων, ο οποίος συνέβη όταν χορηγήθηκαν περίπου 350 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου.

Αυτοί οι 3,7 εκατομμύρια θάνατοι σημειώθηκαν σε μόλις τρεις μήνες το 2021.

Η απλή παρέκταση των 350 εκατομμυρίων δόσεων και των 4,7 εκατομμυρίων θανάτων σε 2,2 δισεκατομμύρια δόσεις οδηγεί σε πάνω από 20 εκατομμύρια θανάτους.

Όπως είναι, εκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία μπορεί να υποφέρουν ή να έχουν πεθάνει από την ένεση της Οξφόρδης / AstraZeneca.

Οι υγειονομικές αρχές και ο Τύπος στην Ινδία σιωπούν θανάσιμα.

Ως τριτοκοσμική χώρα, ίσως δεν έχει την ικανότητα να γνωρίζει πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν στην Ινδία κάθε χρόνο, πόσο μάλλον από αιτία.



Μελέτη δείχνει αυξημένο κίνδυνο φλεγμονής των ματιών μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19
Σχεδόν το 17% των 474.000 εμβολιασμένων ατόμων με ιστορικό φλεγμονής των ματιών παρουσίασαν υποτροπή εντός ενός έτους από τον εμβολιασμό COVID-19.


Αντιδράσεις: Διακόπτεται η έγκριση για την ουσία Astra Zeneca Covid
Το «ασφαλές και αποτελεσματικό» έγινε «σιωπηλό και μυστικό»: έτσι αποσύρθηκε η έγκριση του εμβολίου Covid της Astra Zeneca. Μια επιλογή αντιδράσεων.


Θανατηφόρες επιληπτικές κρίσεις ως αποτέλεσμα ενέσεων mRNA Corona – Μελέτη
Μια νέα, αξιολογημένη μελέτη διαπίστωσε ότι οι ενέσεις mRNA μπορούν να προκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο από επιληπτικές κρίσεις. Όλο και περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν τις πολλαπλές αρνητικές συνέπειες των μαζικών εμβολιασμών με επικίνδυνα παρασκευάσματα. Και η αιτιότητα αποδεικνύεται όλο και πιο καθαρά.



Ακουστικά βαρηκοΐας – ο απαρατήρητος κίνδυνος
Πρόσφατα, οι επαγγελματικοί χώροι γραφείων τελετών μπορούν να βρεθούν στα πιο ακριβά καταστήματα στο κέντρο της πόλης σχεδόν σε κάθε πόλη. Από τότε που το γονιδιακό δηλητήριο διαφημιζόταν ως υποτιθέμενη ασφάλεια για την επιβίωση, οι επιχειρήσεις ανθούν.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, μια άλλη επιχείρηση είχε ήδη κατακτήσει τις προνομιακές τοποθεσίες των πόλεων: ακουστικά βαρηκοΐας.

Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών οδήγησαν επίσης μια σκιώδη ύπαρξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Εξάλλου, σε αντίθεση με τα γυαλιά, τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν είναι κατάλληλα ως είδη τρόπου ζωής.

Τα προβλήματα ακοής είναι τώρα πανδημία ή, όπως και με τον Covid, χρειάζεστε διάγνωση για επέκταση της αγοράς;



Bill Gates: Δοκιμή των νανοσωματιδίων με παρασκευάσματα mRNA στο κοινό
Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέητς, παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει δημόσια την τεχνολογία αυτοσυναρμολόγησης νανοσωματιδίων με τη βοήθεια εμβολίων mRNA κορωνοϊού. Σε ένα βίντεο που έχει πλέον εμφανιστεί, ο Γκέητς εξηγεί με χαρά πώς χρηματοδότησε τα πειράματα με την επικίνδυνη νανοτεχνολογία στο κοινό.



Νέα μελέτη: Μακροπρόθεσμη βλάβη από τοξικά συστατικά όταν φοράτε μάσκες
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υπήρξε ένας άνευ προηγουμένου μόνιμος καταναγκασμός να φορούν μάσκες. Αυτά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και μια ολόκληρη σειρά τοξινών. Οι προειδοποιήσεις σχετικά με την αναμενόμενη βλάβη στην υγεία αγνοήθηκαν από πολιτικούς και αρχές. Μια νέα μελέτη συνοψίζει την πιθανότητα ζημιάς.



Το ModeRNA υπόσχεται στους επενδυτές υψηλά κέρδη από τα εμβόλια «επόμενης γενιάς»
Ο φαρμακευτικός γίγαντας Moderna έχει υποσχεθεί στους επενδυτές ότι μια επερχόμενη «επόμενη γενιά» εμβολίων θα τους ανταμείψει με τεράστια κέρδη. Ωστόσο, η εταιρεία κατέγραψε ζημίες ύψους 1,2 δισ. δολλαρίων το πρώτο τρίμηνο. Οι υψηλές απώλειες οφείλονται στη φθίνουσα ζήτηση για τις ενέσεις modRNA Corona της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!