Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Οι ίδιοι που προκάλεσαν τον καρκίνο μέσω τον "εμβολίων" Covid, οι ίδιοι παρουσιάζονται με την "λύση": Ο καρκίνος «είναι ο νέος μας Covid» - Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer




Ο αμερικανικός φαρμακευτικός γίγαντας επιδιώκει να ανακτήσει τα κέρδη μέσω φαρμάκων για τη θεραπεία του καρκίνου, καθώς η ζήτηση για τα εμβόλια Covid-19 έχει πέσει κατακόρυφα


Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία, Pfizer, βλέπει την αγορά θεραπείας του καρκίνου ως ένα νέο χρυσορυχείο τώρα που η πανδημία Covid-19 έχει τελειώσει και η παγκόσμια ζήτηση για τα εμβόλια και τα φάρμακά του Covid μειώνεται, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Άλμπερτ Μπουρλά στο Fox Business την 1η Μαΐου. 

Η εταιρεία αναμένει να σημειώσει μεγάλη βαθμολογία στη «μεγάλη εισπρακτική επιτυχία» των αντικαρκινικών φαρμάκων, αποκάλυψε ο επικεφαλής της, καθώς ο φαρμακευτικός γίγαντας προσπαθούσε να αντιστρέψει την επιχειρηματική του παρακμή μετά τον Covid. 

Η πανδημία είχε φέρει έσοδα ρεκόρ στην εταιρεία. 

Μόνο το 2022, οι συνολικές πωλήσεις της Pfizer ανήλθαν σε 157 δισεκατομμύρια δολλάρια, με το εμβόλιο Covid να αντιπροσωπεύει 37,8 δισεκατομμύρια δολλάρια και το (επικίνδυνο *) χάπι αντιιικής θεραπείας, Paxlovid, να του φέρνει άλλα 18,9 δισεκατομμύρια δολλάρια.

(*) 

Εδώ οι συγγραφείς διαπίστωσαν, μετά από εκτεταμένη και λεπτομερή παρακολούθηση, ότι το Molnupiravir επιταχύνει την εξέλιξη του SARS-CoV-2, προκαλώντας μεταλλάξεις. Αυτή η επίδραση παρατηρήθηκε σε πολλές χώρες. Μαζί με το Paxlovid, αυτό ήταν ένα άλλο φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό σε κλινικά περιβάλλοντα και σε αντίθεση με το άχρηστο φάρμακο της Pfizer, εκατοντάδες επιστήμονες προειδοποίησαν για τη δυνατότητα αυτού του φαρμάκου να προκαλέσει μεταλλάξεις, πριν καν προταθούν οι δοκιμές.


ΚΑΙ:

Η μελέτη της Pfizer επιβεβαιώνει: Το Paxlovid είναι εντελώς άχρηστο


ΠΗΓΗ: www.rt.com



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!