Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΝΕΚΡΟΣ και 2ος πληροφοριοδότης που συνδέεται με την Boeing



Ένας πληροφοριοδότης στον προμηθευτή της Boeing Spirit AeroSystems πέθανε την Τρίτη το πρωί μετά από αγώνα με μια «ξαφνική, ταχέως εξαπλούμενη μόλυνση», αναφέρουν οι Seattle Times.


Ο 45χρονος Joshua Dean, πρώην μηχανολόγος μηχανικός και ελεγκτής ποιότητας από το Wichita του Κάνσας, ισχυρίστηκε ότι η ηγεσία της Spirit αγνόησε τα κατασκευαστικά ελαττώματα του 737 MAX, συμπεριλαμβανομένων των «μηχανικών που άσκησαν ακατάλληλα τρύπες στο πρυμναίο διάφραγμα πίεσης του MAX»

Όταν το έθεσε στη διοίκηση, είπε ότι δεν έγινε τίποτε γι' αυτό. 

Έτσι, υπέβαλε καταγγελία για την ασφάλεια στην FAA - και είπε ότι η Spirit τον είχε χρησιμοποιήσει ως αποδιοπομπαίο τράγο, ενώ είπαν ψέμματα στην υπηρεσία σχετικά με τα ελαττώματα.

«Μετά την απόλυσή μου, η Spirit AeroSystems [αρχικά] δεν έκανε τίποτε για να ενημερώσει την FAA και το κοινό» σχετικά με τα ελαττώματα των διαφραγμάτων, δήλωσε ο Dean στην καταγγελία του.

Τον Νοέμβριο, η FAA πρότεινε στον Dean σε επιστολή ότι οι ισχυρισμοί του είχαν αξία, γράφοντας: «Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί σας αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα στο πλαίσιο ενός εγκεκριμένου από την FAA προγράμματος ασφαλείας», προσθέτοντας «Ωστόσο, λόγω των διατάξεων περί απορρήτου αυτών των προγραμμάτων, δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες».

Ο Dean έδωσε επίσης κατάθεση σε αγωγή μετόχων της Spirit.


Η αγωγή των μετόχων που ισχυρίζεται ότι η διοίκηση της Spirit απέκρυψε πληροφορίες σχετικά με τα ελαττώματα ποιότητας και έβλαψε τους μετόχους κατατέθηκε τον Δεκέμβριο. Υποστηρίζοντας τη μήνυση, ο Dean παρείχε μια κατάθεση που περιγράφει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς του.

Μετά την ανατίναξη ενός αεροσκάφους Boeing 737 MAX τον Ιανουάριο, φέρνοντας νέα προσοχή στα κενά ποιότητας στο Spirit, ένας από τους πρώην συναδέλφους του Dean επιβεβαίωσε ορισμένους από τους ισχυρισμούς του Dean. -Seattle Times

Ήταν καλά στην υγεία του και «ήταν γνωστός για τον υγιεινό τρόπο ζωής του», σύμφωνα με την έκθεση.

Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση για δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τη θεία του Caroll Parsons, η οποία είπε ότι αρρώστησε και πήγε στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών δυσκολιών. Διασωληνώθηκε, μετά από την οποία ανέπτυξε πνευμονία και στη συνέχεια MRSA, μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.


Η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς από τη Γουιτσίτα σε νοσοκομείο στην Οκλαχόμα Σίτι, δήλωσε η Parsons. 

Εκεί τοποθετήθηκε σε ένα μηχάνημα ECMO, το οποίο κυκλοφορεί και οξυγονώνει το αίμα ενός ασθενούς έξω από το σώμα, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων όταν τα όργανα του ασθενούς δεν λειτουργούν από μόνα τους. -Seattle Times

Οι γιατροί σκέφθηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο χέρια και τα δύο πόδια.

«Ήταν βάναυσο αυτό που πέρασε», δήλωσε η Parsons. «Σπαρακτικό».

Ο Dean απολύθηκε τον Απρίλιο του 2023, μετά την οποία υπέβαλε καταγγελία στο Υπουργείο Εργασίας, ισχυριζόμενος ότι είχε απολυθεί σε αντίποινα για την καταγγελία.




Εκπροσωπήθηκε από το δικηγορικό γραφείο της Νότιας Καρολίνας που εκπροσώπησε και τον πληροφοριοδότη της Boeing John "Mitch" Barnett, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μια "προφανή αυτοκτονία" τον Μάρτιο στο Τσάρλεστον.



Ο Barnett ήταν στη μέση των καταθέσεων που υποδηλώνουν ότι η Boeing ανταπέδωσε εναντίον του για καταγγελίες που σχετίζονται με θέματα ποιότητας όταν βρέθηκε νεκρός από τραύμα από πυροβολισμό.


Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Τσάρλεστον ανέφερε ότι ο θάνατος του Barnett φαίνεται να είναι «από τραύμα που προέρχεται από αυτοτραυματισμό μέσω πυροβολισμού». Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, η αστυνομική έρευνα για το θάνατό του συνεχίζεται. -Seattle Times

«Χρειάζονται πληροφοριοδότες. Φέρνουν στο φως αδικήματα και διαφθορά προς το συμφέρον της κοινωνίας. Χρειάζεται πολύ θάρρος για να υψώσεις το ανάστημά σου», δήλωσε ο Brian Knowles, ένας από τους δικηγόρους του Dean. «Είναι ένα δύσκολο σύνολο περιστάσεων. Οι σκέψεις μας τώρα είναι με την οικογένεια του John και την οικογένεια του Josh».

Τον Μάρτιο, η Boeing φημολογήθηκε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά της Spirit, καθώς και οι δύο εταιρείες δέχονται αυξανόμενη πίεση από πελάτες αεροπορικών εταιρειών και ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές για να καλύψουν ζητήματα ποιότητας μετά από ένα περιστατικό στις 5 Ιανουαρίου, στο οποίο ένα βύσμα πόρτας εξερράγη κατά τη διάρκεια της πτήσης σε ένα 737 MAX 9.




Τέσσερεις ημέρες αργότερα, η United Airlines βρήκε «χαλαρά μπουλόνια» στις πόρτες του 737 MAX μετά από έκτακτη επιθεώρηση.

ΠΗΓΗ: 
"It Was Brutal": 2nd Boeing-Linked Whistleblower Dies | ZeroHedge


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:




«Πρόκειται για εγκληματική συγκάλυψη»: Οι πληροφοριοδότες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις ανησυχίες της Boeing για την ασφάλεια
Ο κατασκευαστής αεροσκαφών αντιμετωπίζει έλεγχο από το Κογκρέσο μετά από μια πρόσφατη έκτακτη ανάγκη στον αέρα.



«Το αεροπλάνο θα καταρρεύσει σε κομμάτια»: Πληροφοριοδότης της Boeing προειδοποιεί για την ακεραιότητα του 787
Σε απάντηση, η Boeing είπε: «Αυτοί οι ισχυρισμοί σχετικά με τη δομική ακεραιότητα του 787 είναι ανακριβείς».



Η ιστορία της Boeing παίρνει άλλη μια συγκλονιστική τροπή

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Η ιστορία της Boeing παίρνει άλλη μια συγκλονιστική τροπή (odysseiatv.blogspot.com)




ΕΙΔΗΣΗ 'ΣΟΚ' ! - Πληροφοριοδότης της 'Boeing' βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ σε φορτηγό, από «τραύμα από αυτοπυροβολισμό»..... ( Τυχαίο καί ΑΥΤΟ; ) / ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΕΙΔΗΣΗ 'ΣΟΚ' ! - Πληροφοριοδότης της 'Boeing' βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ σε φορτηγό, από «τραύμα από αυτοπυροβολισμό»..... ( Τυχαίο καί ΑΥΤΟ; ) / ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ! (odysseiatv.blogspot.com)





Το FBI λέει στους επιβάτες της πτήσης της Alaska Airlines ότι μπορεί να είναι θύματα εγκλήματος

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Το FBI λέει στους επιβάτες της πτήσης της Alaska Airlines ότι μπορεί να είναι θύματα εγκλήματος (odysseiatv.blogspot.com)




Πληροφοριοδότης της Boeing πριν από το θάνατό του: «Αν μου συμβεί κάτι, δεν είναι αυτοκτονία»

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Πληροφοριοδότης της Boeing πριν από το θάνατό του: «Αν μου συμβεί κάτι, δεν είναι αυτοκτονία» (odysseiatv.blogspot.com)




ΟΔΥΣΣΕΙΑ - 15 Οκτωβρίου 2023


Χ ι λ ι ά δ ε ς εξαρτήματα κινητήρων 'τζέτ,' μέ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, εγκατεστημένα σέ εμπορικά αεροσκάφη ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Χ ι λ ι ά δ ε ς εξαρτήματα κινητήρων 'τζέτ,' μέ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, εγκατεστημένα σέ εμπορικά αεροσκάφη ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (odysseiatv.blogspot.com)





Τί συμβαίνει μέ τούς ΠΙΛΟΤΟΥΣ; 'Boeing 777' της 'British Airways', εκπέμπει σήμα έκτακτης ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (...), πάνω από τον Ατλαντικό ΩΚΕΑΝΟ ! [ Ποιός νά ξέρει τάχα τό ΓΙΑΤΙ; ]

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Τί συμβαίνει μέ τούς ΠΙΛΟΤΟΥΣ; 'Boeing 777' της 'British Airways', εκπέμπει σήμα έκτακτης ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (...), πάνω από τον Ατλαντικό ΩΚΕΑΝΟ ! [ Ποιός νά ξέρει τάχα τό ΓΙΑΤΙ; ] (odysseiatv.blogspot.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο πληροφοριοδότης της Boeing John Barnett είναι νεκρός. 
Τις ημέρες πριν από το θάνατό του, κατέθεσε σε δίκη εναντίον του κατασκευαστή αεροσκαφών. Τώρα ο Barnett πέθανε σε ηλικία 62 ετών.


Ο έλεγχος της FAA βρίσκει δεκάδες προβλήματα παραγωγής Boeing 737 Max, αναφέρουν οι New York Times


Πληροφοριοδότης της Boeing βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά την κατάθεσή του


Ο πληροφοριοδότης της Boeing John Barnett βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του έξω από ένα ξενοδοχείο της Νότιας Καρολίνας, λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή του σε μήνυση εναντίον του γίγαντα της αεροπορίας

Ο John Barnett, 62 ετών, βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου το Σάββατο

Οι αστυνομικοί έκαναν την ανακοίνωση τη Δευτέρα, λέγοντας ότι ήταν στο Τσάρλεστον για τη μήνυση
Ο πρώην διευθυντής ποιότητας στο εργοστάσιο της Boeing στο Βόρειο Τσάρλεστον έδωσε κατάθεση στην Boeing μόλις την περασμένη εβδομάδα, αφού ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσαν εξαρτήματα κατώτερης κατηγορίας στην γραμμή συναρμολόγησης.


(νέο περιστατικό) 8 Μαρτίου 2024: Boeing 737 Max 8 της United Airlines υποφέρει από βλάβη ταχυτήτων, συντρίβεται εκτός διαδρόμου


7 Μαρτίου 2024: Αεροπλάνο της United Airlines κάνει αναγκαστική προσγείωση μετά από πτώση ελαστικού κατά την απογείωση, προκαλεί ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)


18 Ιανουαρίου 2024: Η ποικιλομορφία, η ισότητα και η ένταξη έπαιξαν ρόλο στο να χάσει το αεροπλάνο της Alaska Airlines την πόρτα του κατά τη διάρκεια της πτήσης; Θέτει η DEI σε κίνδυνο ζωές; Ο Elon Musk φαίνεται να το πιστεύει αφού είδε τις εταιρικές καταθέσεις της Boeing και τα κίνητρα της DEI


ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Αεροπλάνο ινδονησιακής εταιρείας εκτρέπεται από την πορεία του όταν και οι δύο πιλότοι κοιμήθηκαν στο πιλοτήριο


Βίντεο σοκ: Αξιωματούχοι της FAA συζητούν σχέδιο για τη ΜΕΙΩΣΗ του αριθμού των ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!!!!



Χ ι λ ι ά δ ε ς εξαρτήματα κινητήρων 'τζέτ,' μέ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, εγκατεστημένα σέ εμπορικά αεροσκάφη ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανός καρδιολόγος ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ότι πάνω από 100.000.000 Αμερικανοί μπορεί να έχουν υποστεί ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ, λόγω εμβολιασμών Covid!



Πιλότος προειδοποιεί για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της αεροπορικής βιομηχανίας λόγω εμβολίων Covid.



Προβλήματα με τους πιλότους. Φαίνεται ότι επιχειρούν να κρύψουν τους τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid με άλλα ιατρικά προβλήματα για να μας μπερδέψουν



Τά είπε Ο Λ Α σέ μόλις 2΄, πρίν 30 χρόνια! Φ Ο Β Ε Ρ Ο ΒΙΝΤΕΟ! Αξίζει νά τό διαδώσετε! [ Καί Κρατήστε το! ]



΄Ένας ακόμη εμβολιασμένος πιλότος, λέει τήν ΑΛΗΘΕΙΑ & οι 'ελίτ' ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ εμβολιασμένους πιλότους!



Δια-βολιασμένος ΠΙΛΟΤΟΣ έπαθε κ α ρ δ ι α κ ή ΑΝΑΚΟΠΗ μέ 200 επιβαίνοντες ! ! ! ! ! ! – 'Μπλακ άουτ' στά ( καρα - πουλημένα! ) Μ.Μ.Ε. !
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ "ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".....



Η FAA εξετάζει πρωτοφανή «δραστικά μέτρα» για την United Airlines μετά από αναταραχή περιστατικών ασφαλείας

1 σχόλιο:

  1. Στο Βέλγιο παρατηρείται ρεύμα άθεων συγγραφέων που επιστρέφουν στο Χριστό.
    https://dimpenews.com/2024/05/01/%ce%bf-%cf%86%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%ce%b1%cf%82-ch-vekeman-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!