Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Η μεταναστευτική κρίση είναι ο τρόπος με τον οποίο έπεσε η Ρώμη - Είναι η σειρά μας αυτή τη φορά


Merrich Garland, Γενικός Εισαγγελέας


Ο Merrick Garland, Γενικός Εισαγγελέας, είναι πραγματικά μια εθνική ντροπή. 
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Οκλαχόμα σήμερα για έναν πολιτειακό νόμο που επιδιώκει να επιβάλει ποινικές κυρώσεις σε όσους ζουν παράνομα στην πολιτεία. 

Ο νόμος καθιστά τους παράνομους αλλοδαπούς υποκείμενους σε δύο χρόνια φυλάκισης επειδή ζουν στην πολιτεία χωρίς νόμιμο καθεστώς μετανάστευσης. 

Ο Garland προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι παράνομοι αλλοδαποί είναι εδώ για τις εκλογές του 2024, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το πραξικόπημά τους και να στερήσουν τους «πλούσιους», τους οποίους ορίζουν ως ανθρώπους με δουλειά. 

Ισχυρίζονται ότι δεν θα αυξήσουν τους φόρους για εισόδημα 400.000 δολλαρίων ή λιγώτερο, αλλά αποτυγχάνουν να ορίσουν τον ορισμό τους ότι αυτό είναι εισόδημα νοικοκυριού. 

Εάν έχετε δύο παιδιά που ζουν ακόμα στο σπίτι και οι τέσσερεις μαζί ξεπερνάτε τα 400.000 δολλάρια, είστε οι μισητοί πλούσιοι που οι Δημοκρατικοί θέλουν να εκμεταλλευτούν για ανθρώπους που δεν παράγουν τίποτε και θέλουν τα πάντα δωρεάν.


2024_03_04_20_06_16_AG_Merrick_Garland_Calls_Voter_ID_Laws_Unnecessary_The_Epoch_Times

Παρόμοιοι νόμοι που ψηφίστηκαν στο Τέξας και την Αϊόβα αντιμετωπίζουν ήδη προκλήσεις από τον Garland, ο οποίος έχει το θράσος να πει στο Κογκρέσσο ότι τα ISs δεν είναι απαραίτητα για την ψηφοφορία. 

Η Οκλαχόμα είναι μεταξύ πολλών πολιτειών που προσπαθούν να προστατεύσουν τον λαό τους από αυτή την εισβολή που σε καμμία στιγμή στην ιστορία ΚΑΝΕΝΑΣ πρόεδρος δεν προσπάθησε να νοθεύσει τις εκλογές με παράνομους αλλοδαπούς

Γινόμαστε γρήγορα μάρτυρες του ίδιου του λόγου για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαλυθούν. 

Παρόμοιες περιστάσεις έλαβαν χώρα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, όπου ο αυτοκράτορας Ουάλης άνοιξε τα σύνορα σε παράνομους αλλοδαπούς και κατέστρεψε την οικονομία. 

Τελικά ξεσηκώθηκαν εναντίον της κυβέρνησης, απαιτώντας περισσότερα, και ο αυτοκράτορας Ουάλης σκοτώθηκε στη μάχη από τους ίδιους τους ανθρώπους που επέτρεψε την είσοδο.

Άλλα νομοσχέδια που στοχεύουν τους μετανάστες έχουν ψηφιστεί φέτος στην Φλόριντα, την Τζώρτζια και το Τεννεσσί. 

Ο Garland ισχυρίζεται ότι αυτός ο νόμος της Οκλαχόμα παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και ζητά από το δικαστήριο να τον κηρύξει άκυρο και να απαγορεύσει στην πολιτεία να τον εφαρμόσει.

«Η Οκλαχόμα δεν μπορεί να αγνοήσει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και το πάγιο προηγούμενο του Ανώτατου Δικαστηρίου», δήλωσε ο κύριος αναπληρωτής βοηθός γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ Brian Μ. Boynton, επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος του υπουργείου Δικαιοσύνης. 

«Ασκήσαμε αυτή την αγωγή για να διασφαλίσουμε ότι η Οκλαχόμα τηρεί το Σύνταγμα και το πλαίσιο που εγκρίθηκε από το Κογκρέσσο για τη ρύθμιση της μετανάστευσης».


Νέα έκθεση – Η μεταναστευτική κρίση
Αυτό περιλαμβάνει τον κύκλο της νόσου και
Πώς πρέπει να περιμένουμε να εξαπλωθεί η ασθένεια όπως συμβαίνει πάντα με τις μεταναστεύσεις σε όλη την ιστορία


Επειδή πρόκειται για μια πραγματική διεθνή κρίση, συνέταξα αυτήν την έκθεση, η οποία αποτελεί προειδοποίηση προς τη Δύση ότι αυτή η μεταναστευτική κρίση αποτελεί μέρος της παρακμής και της πτώσης της δυτικής κοινωνίας, καθώς ήταν το ίδιο λάθος για τη Ρώμη. 

Στην πραγματικότητα, ήταν η εισβολή των Γότθων που άλλαξε τη ρωμαϊκή κοινωνία, και ακόμη και η σημερινή μας λέξη για τον «θεό» προήλθε από βαρβάρους, όχι από Ρωμαίους. 

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η εισβολή των Γότθων ήταν τόσο βαθιά που μέχρι σήμερα, η αγγλική μας λέξη "god" προέρχεται από την πρωτογερμανική εκδοχή του gudą, η οποία προέρχεται από τη γερμανική γλώσσα των Γότθων, "guþ". 

Έτσι, την επόμενη φορά που θα προσευχηθείτε στον «Θεό», θυμηθείτε ότι ήταν μια βάρβαρη λέξη – όχι ρωμαϊκή, η οποία ήταν «Deus» – η λατινική λέξη για τον «θεό» ή τη «θεότητα».





ΠΗΓΗ: The Migrant Crisis Is How Rome Fell - Its Our Turn This Time | Armstrong Economics 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!