Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Η Σλοβακία απορρίπτει επίσης την συνθήκη του Π.Ο.Υ..



Ο Peter Kotlár, πληρεξούσιος της σλοβακικής κυβέρνησης για την πανδημία του κορωνοϊού, δήλωσε ότι η Σλοβακία δεν θα υποστηρίξει την τρέχουσα έκδοση της νέας συνθήκης πανδημίας ή το σχέδιο τροποποίησης του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ). 

Το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι δεν θα υποστηρίξει έγγραφα που αποδυναμώνουν τη θέση της Σλοβακίας ως κυρίαρχου κράτους.

[...]

Ωστόσο, οποιοιδήποτε πανηγυρισμοί από ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με αυτήν την καθυστέρηση είναι δυστυχώς άστοχοι. 


12. Μάιος 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,3 λεπτά



Ο Kotlár συναντήθηκε επίσης με τον επικεφαλής του Π.Ο.Υ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, ο οποίος δήλωσε ότι σέβεται την απόφαση της Σλοβακικής Δημοκρατίας, αλλά ενθάρρυνε επίσης την αναζήτηση τρόπων επίτευξης συμφωνίας, αναφέρει το Radio Slovakia International.


Έτσι, η Σλοβακία ανακοινώνει ότι δεν θα υπογράψει τις υπάρχουσες εκδόσεις της συνθήκης και τις τροποποιήσεις του ΔΥΚ.

Ο Tedros ζητά από τη Σλοβακία να μην εμποδίσει τη «συναίνεση». 

Είναι θετικό το γεγονός ότι η Σλοβακία γνωστοποίησε τη θέση της. Αλλά θα πρέπει επίσης να παρευρεθεί στη συνεδρίαση και να ψηφίσει ΟΧΙ. 

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών και χρηματοπιστωτικών βιομηχανιών θα ήθελαν να μην εμφανιστούν στην ψηφοφορία τα μέλη της συνθήκης, διότι μετράνε μόνο οι πλειοψηφίες των παρουσων χωρών.


Οι Συνθήκες απέχουν πολύ από το να αποσυρθούν

Ο Ελβετός δικηγόρος και προσωπικός εμπειρογνώμονας για την ισορροπία δυνάμεων στον Π.Ο.Υ. προειδοποιεί να μην πιστέψουμε ότι οι διαπραγματεύσεις για τη σύμβαση έχουν αποτύχει.

Κατά συνέπεια, η ψηφοφορία για την προσαρμογή του IGV θα πρέπει επίσης να αναβληθεί ταυτόχρονα, διότι και οι δύο συμβατικές αξίες συνδέονται πολύ στενά. Αυτό είναι θεωρητικά πιθανό, αλλά τότε θα ήταν μόνο μια αναβολή, ένα κέρδος χρόνου και για τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τον Kruse, ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία τις επόμενες ημέρες:

(1.) να ψηφιστεί επί της τροποποίησης του ΔΥΚ σε κάθε περίπτωση· Εδώ χρειάζεται μόνο πλειοψηφία 51%.

(2) να τεθεί επίσης σε ψηφοφορία η συνθήκη για την πανδημία (σε μια πιο περιορισμένη έκδοση).

Αυτή η καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις για τη νέα συνθήκη πανδημίας δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με ανησυχίες σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματά μας ή την υγεία μας. 

Ειδικά όχι με τη διορατικότητα ότι οι ενέσεις mRNA είναι επιβλαβείς και ότι ο έλεγχος της πληροφορίας και η λογοκρισία είναι εχθρικά προς τη δημοκρατία και την επιστήμη. Ακριβώς το αντίθετο:


Οι τοξίνες mRNA και ο έλεγχος πληροφοριών του Π.Ο.Υ. είναι τα απόλυτα, αδιαπραγμάτευτα βασικά δομικά στοιχεία αυτής της μεγαλομανούς πανδημικής βιομηχανίας χωρίς Θεό. 

Αυτές οι διαπραγματεύσεις αφορούν αποκλειστικά τους κανόνες του παιχνιδιού για τη μεγαλύτερη επιχείρηση των επόμενων δεκαετιών. 

Αυτή η νέα πανδημική παγκόσμια τάξη θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα βιομηχανία με τεράστια καρτέλ που θα είναι πέρα από κάθε αντιμονοπωλιακό και νομικό έλεγχο

Όλα αυτά υπό την ηγεσία ενός Π.Ο.Υ. ως υπέρτατης (τηλεχειριζόμενης) κινητήριας δύναμης, ως παγκόσμιας εποπτικής αρχής για προϊόντα πανδημίας και ως μονοπωλίου της αλήθειας σε όλα τα πανδημικά ζητήματα.

Σε αυτή τη μεγάλη επιχείρηση, εμείς, τα παιδιά μας, δεν παίζουμε κανένα ρόλο. 

Δεν προβλέπονται εδώ εκπρόσωποι των συμφερόντων του λαού και της κοινωνίας των πολιτών. 

Υποβαθμιζόμαστε στο ρόλο των καταναλωτών φαρμάκων και των φορολογουμένων που πρέπει να απαλλοτριωθούν, μας επιτρέπεται να πληρώσουμε ολόκληρο τον λογαριασμό. 


Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι η γέννηση μιας ελεγχόμενης πανδημίας και μιας οικονομίας ιατρικών συσκευών ακόρεστων διαστάσεων. 

Οι κερδοσκόποι θα έχουν εξασφαλίσει τον υπόλοιπο γήινο χρόνο τους και τώρα αγωνίζονται για τις καλύτερες θέσεις εκκίνησης στην αρχή της Νέας Πανδημικής Τάξης.

Ως εκ τούτου, οποιοιδήποτε πανηγυρισμοί από ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με αυτήν την καθυστέρηση είναι δυστυχώς άστοχοι. 

Αντίθετα, θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας σε μεγάλη κλίμακα και να ακολουθήσουμε την πορεία μας με κάθε συνέπεια μέχρι το τέλος. 

ΜΑΖΙ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. 

Μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά και να αποφευχθεί η απειλή.



Εικόνα "Σημαία της Σλοβακίας" από tony.evans έχει άδεια υπό CC BY-NC-ND 2.0.

ΠΗΓΗ: 
Auch Slowakei lehnt WHO Verträge ab (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!