Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Πειράματα Kentler: Όλο και περισσότερα θύματα του παιδοσεξουαλικού δικτύου μιλούν



Τον Φεβρουάριο, το Πανεπιστήμιο του Hildesheim δημοσίευσε μια έκθεση για τον σεξολόγο Helmut Kentler. 

Τώρα, όλο και περισσότερα θύματα του παιδοσεξουαλικού δικτύου μιλούν. 

Υπάλληλοι δημόσιων ιδρυμάτων φέρεται να έχουν εμπλακεί στην κακοποίηση ανηλίκων.



Για δεκαετίες, ο σεξολόγος Helmut Kentler είχε τοποθετήσει παιδιά και εφήβους σε παιδεραστές ανάδοχους πατέρες - τώρα οι αναφορές για πιθανά θύματα κακοποίησης του δικτύου παιδεραστίας πίσω από τον Kentler συσσωρεύονται



Σύμφωνα με τα τελευταία ευρήματα, εκτός από την Υπηρεσία Πρόνοιας Παιδιών και Νέων του Βερολίνου, υπάλληλοι πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ιδρυμάτων κατάρτισης καθώς και της Προτεσταντικής Εκκλησίας πιθανότατα συμμετείχαν επίσης στα παράλογα πειράματα Kentler.



Αυτό αναφέρει το dpa σε σχέση με το Πανεπιστήμιο του Hildesheim, το οποίο είχε ήδη δημοσιεύσει μια έκθεση σχετικά με τα πειράματα του Kentler τον Φεβρουάριο και έπρεπε να καθορίσει τότε ότι ο επιστήμονας «θεσμοθέτησε» την κακοποίηση των παιδιών



Τους τελευταίους μήνες, άλλα θύματα και σύγχρονοι μάρτυρες του δικτύου του Kentler έχουν έρθει σε επαφή με τους επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Hildesheim.

Με βάση τις νέες εκθέσεις, η ερευνητική ομάδα θα διεξάγει τώρα συζητήσεις με τους πληγέντες, θα συστηματοποιήσει τις πληροφορίες και θα εξετάσει «πώς μπορούν να προχωρήσουν τα πράγματα και με ποιον τρόπο». 

Αυτή η προσέγγιση δείχνει ότι τα ευρήματα σχετικά με τα πειράματα του Kentler παίρνουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από ό, τι είχε μεταφερθεί προηγουμένως.

Οι υπάλληλοι των πανεπιστημίων, των ερευνητικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και της προτεσταντικής εκκλησίας λέγεται ότι ανέχονται, υποστηρίζουν ή συμμετέχουν ενεργά στα πειράματα του Kentler διαπράττοντας σεξουαλική βία κατά ανηλίκων

Το εύρος του σκανδάλου φτάνει τώρα και στο πολιτικό επίπεδο: Η διοίκηση νεολαίας του Βερολίνου δήλωσε στην Tagesspiegel ότι μια εθνική επαναξιολόγηση ήταν «επειγόντως» απαραίτητη.

Ο Kentler είχε αποκτήσει φήμη στη δεκαετία του 1970 όταν, με τη βοήθεια του Κρατικού Γραφείου Πρόνοιας Νέων του Βερολίνου, τοποθέτησε παιδιά και νέους που εκδίδονταν στον δρόμο στην περιοχή του ζωολογικού κήπου Bahnhof με παιδόφιλους άνδρες, επειδή πίστευε ότι οι παιδόφιλοι ανάδοχοι πατέρες ήταν πιο κατάλληλοι για την ανατροφή παιδιών από τους ανάδοχους γονείς

Για περισσότερα από 30 χρόνια, θεωρήθηκε ο κορυφαίος επικεφαλής ενός παιδοσεξουαλικού δικτύου προοδευτικών παιδαγωγών.

ΠΗΓΗ: Kentler-Experimente: Immer mehr Opfer von pädosexuellem Netzwerk melden sich zu Wort - Apollo News (apollo-news.net)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:


Ξεκίνησε η κατασκευή ενός νέου εθνικού μνημείου στην καναδική πρωτεύουσα της Οτάβα για να τιμήσει την κοινότητα 2SLGTBQI+, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πρώτη στον κόσμο.

Το έργο θα κοστίσει 13 εκατομμύρια δολλάρια (CAD) που ανατέθηκε στο LGBT Purge Fund που ενέκρινε το σχεδιασμό του μνημείου, το οποίο είναι βασικά ένας μεγάλος κύλινδρος με τρύπες που έχουν αφαιρεθεί από αυτό. Ονομάζεται Thunderhead και χτίζεται δίπλα στον ποταμό Ottawa από τη γέφυρα Portage και την Wellington Street. Η ομάδα εργάζεται για την έγκριση και τη χρηματοδότηση σχεδίων από το 2022, παρέχοντας μερικές μακέτες για το πώς πρέπει να μοιάζει το τελικό σχέδιο.

Canada To Construct World’s First 2SLGBTQI+ National Monument In Ottawa – winepressnews.com


The German Experiment That Placed Foster Children with Pedophiles | The New Yorker


Μέσα στο μυστικό πείραμα που σκόπιμα άφησε ορφανά παιδιά με παιδεραστές

Ο Helmut Kentler, ο άνθρωπος πίσω από το έργο, ήταν ένας γνωστός ψυχολόγος του οποίου το έργο συχνά αποκαλούνταν «ανοιχτό κάλεσμα για παιδεραστία».

Inside The Secret Experiment That Purposely Left Orphaned Children With Pedophiles (allthatsinteresting.com)


Το κίνημα των τρανσέξουαλ καταρρέει στην Αγγλία μετά την αναθεώρηση Cass

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής μετά την κυκλοφορία του Cass Review, με το NHS να κινείται γρήγορα για να αντιστρέψει τις πολιτικές υπέρ των τρανσέξουαλ που έχουν παρεισφρήσει την τελευταία δεκαετία και να εκκαθαρίζει λέξεις ακτιβιστών LGBT όπως «θηλασμός».

The transgender movement is collapsing in England after the Cass Review - LifeSite (lifesitenews.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!