Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΑΛΗΘΕΙΑ; ΨΕΜΜΑΤΑ; Θεωρία ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ, ή μήπως πραγματικότητα; «Οι περισσότεροι από τούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες είναι στρατιώτες (!) του Ο.Η.Ε.(;;;;), που θά χρησιμοποιηθούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (!;) στήν επόμενη πανδημία του Π.Ο.Υ.» (+ βίντεο) (Κύριε O' Looney, μήπως είστε "looney"?)


Νεπαλέζοι στρατιώτες του ΟΗΕ, δημόσιος τομέας μέσω του Wikimedia Commons



από Niki Vogt

Ο Βρετανός διευθυντής κηδειών John O'Looney από το Milton Keynes της Αγγλίας, έκανε όνομα  κατά την περίοδο του κορωνοϊού. 
 
Χωρίς φόβο και με μεγάλη λεπτομέρεια ανέφερε τι βίωσε και ήταν σε θέση να καταθέσει ως νεκροθάφτης..... 
 
Ήδη από την άνοιξη του 2021, αμέσως μετά την έναρξη των εμβολιασμών, προέβλεψε ότι θα υπάρξει μια παράξενη αύξηση των θανάτων το τελευταίο τρίμηνο του 2021. 

Και αυτό ακριβώς συνέβη. 

Λόγω του επαγγέλματός του, είχε γνώσεις για πιστοποιητικά θανάτου, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Μπορούσε να συγκρίνει πολύ καλά τις αναφερόμενες αιτίες θανάτου και τα ευρήματα με αυτά που πραγματικά έβλεπε όσον αφορά τους νεκρούς στο τραπέζι του για ταρίχευση. 

Και τώρα σοκάρει ξανά τον κόσμο με νέες προβλέψεις.


Ένας θαρραλέος «πληροφοριοδότης» στην περίοδο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού...

Ο John O'Looney ήταν σε θέση να εκτιμήσει το ποσοστό θνησιμότητας και ποιους ανθρώπους επηρέασε με μεγάλη ακρίβεια - καθώς είχε επίσης πολλές επαφές με επαγγελματίες συναδέλφους. 

Σε ένα βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2021, είπε:

«Αυτό που βλέπουμε είναι ένας σταθερά αυξανόμενος αριθμός θανάτων, και περιέργως, ειδικά θάνατοι από θρόμβωση, έμφραγμα του μυοκαρδίου, αρτηριακή διαστολή λόγω ανευρύσματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου, και αυτό σε πρωτοφανείς αριθμούς. 

Δεν έχω δει ποτέ τόσους πολλούς θανάτους. 

Και δεν ήταν μόνο οι ηλικιωμένοι. 

Επηρεάζει άτομα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων (...) και άτομα που κανονικά δεν θα πέθαιναν. (,,,) 

Και η αύξηση είναι πρωτοφανής. 

Δεν πρόκειται για διπλασιασμό ή τριπλασιασμό, αλλά για αύξηση 500 ή 600%, που είναι περίπου αυτού του μεγέθους. 

Και σε κανονικές εποχές, ένας θάνατος από θρόμβωση είναι αρκετά σπάνιος και τότε είναι πιο πιθανό να είναι ηλικιωμένοι, όχι άνθρωποι στα είκοσι, τριάντα ή σαράντα τους, και είναι όλοι εμβολιασμένοι. 

Έχω μιλήσει με μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους τον τελευταίο καιρό. 

Η Michelle, νοσηλεύτρια στα επείγοντα, μου είπε ότι 9 στους 10 ασθενείς που εισήχθησαν στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης με αναπνευστικά προβλήματα εμβολιάστηκαν».


… ανακοινώνει επίσης μια άλλη εξέλιξη που κάνει το αίμα να παγώσει στις φλέβες

Ο John O'Looney παρέχει μια εντελώς περιπετειώδη άποψη των λόγων της μετανάστευσης με την πρώτη ματιά. 

Αλλά αυτή η άποψη εξηγεί το περίεργο γεγονός ότι η πλειοψηφία των προσφύγων που έρχονται εκεί είναι όλοι νέοι άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 35 ετών. 

Γιατί τρέπονται σε φυγή τόσο λίγες γυναίκες και παιδιά; 

Και γιατί οι νέοι άνδρες δεν μένουν με τις οικογένειές τους και δεν προστατεύουν τους γονείς, τις γυναίκες και τα παιδιά από τις κακουχίες από τις οποίες οι ίδιοι δραπετεύουν;

Ο John O'Looney έχει μια εξήγηση: είναι στρατιώτες του ΟΗΕ από τις «χώρες πρόσφυγες», που εκπαιδεύονται και αναπτύσσονται από τον ΠΟΥ στην Ευρώπη για να επιβάλουν το καθεστώς της συνθήκης πανδημίας του Π.Ο.Υ. μόλις ο Π.Ο.Υ. κηρύξει πανδημία. 

«Αυτό θα συμβεί», λέει ο κ. O'Looney σε συνομιλία με τον Jim Ferguson στο κανάλι του.


Αυτοί οι στρατιώτες του ΟΗΕ εκπαιδεύτηκαν από Βρετανούς στρατιωτικούς στην Αττάλεια, την Τουρκία και την ανατολική Ουκρανία, λέει ο κ. O'Looney. 

Και αυτοί οι στρατιωτικοί είναι μια 'ελίτ' μονάδα του βρετανικού στρατού, το "Black Watch" (Royal Higlanders) - ένα διάσημο σκωτσέζικο σύνταγμα με το πράσινο και μαύρο ταρτάν.

Εκπαίδευση από το βρετανικό 'ελίτ' σύνταγμα "Black Watch"

Είναι μια ελίτ μονάδα που εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα, που ιδρύθηκε στον απόηχο της πρώτης εξέγερσης των Ιακωβιτών του 1715. 

Εκείνη την εποχή, το σύνταγμα αποτελούνταν από έξι λόχους, αποτελούμενους από τις φυλές των οικογενειών Grant, Munro, Fraser of Lovat και Campbell, καθεμία από τις οποίες είχε το δικό της "ταρτάν" - έναν έλεγχο ταρτάν. 

Κάθε ταρτάν με τα χρώματα και τις υφασμένες επιταγές του είναι το οικόσημο των αντίστοιχων φυλών, για να το πω έτσι, μόνο ως έλεγχος ταρτάν. 

Προκειμένου να δώσει στο όλο θέμα μια στρατιωτική ομοιομορφία, ο βασιλιάς Γεώργιος Β' είχε ένα νέο ταρτάν σχεδιασμένο το 1725 για όλες τις φυλές του συντάγματος, το οποίο δεν ανήκε σε καμία από τις φυλές. 

Δεδομένου ότι το νέο ταρτάν των στρατευμάτων περιείχε μια ασυνήθιστα μεγάλη ποσότητα μαύρου και το σύνταγμα έπρεπε να παρακολουθεί τις περιοχές, γεννήθηκε το όνομα "Black Watch".



Από τότε, αυτό το σύνταγμα - αρχικά από τα Highlands της Σκωτίας - έχει πολεμήσει σχεδόν σε όλους τους πολέμους στους οποίους συμμετείχε η Μεγάλη Βρετανία.

Οι μαχητές στέλνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως «μετανάστες»...

Οι άνδρες από όλο τον κόσμο τώρα τελειοποιούνται και εκπαιδεύονται ως στρατιώτες του ΟΗΕ από εκπαιδευτές του «Συντάγματος Μαύρης Φρουράς» σε κάθε είδους τακτικές ελέγχου του πλήθους και πρόληψης εξεγέρσεων. 

Εάν ο Π.Ο.Υ. κηρύξει μια νέα πανδημία (σσ ήδη ξεκίνησε το μύθι-μύθι «Συναγερμός» από τους ειδικούς για νέα πανδημία - Τι είναι η «νόσος Χ» - CNN.gr) - και θα το κάνει σύντομα - θα πρέπει να επιβάλει επαγγελματικά τα επόμενα μέτρα αποκλεισμού και ίσως και νέους μαζικούς εμβολιασμούς και να μην δείξει έλεος.

Μόλις οι άνδρες εκπαιδευτούν πλήρως, μεταφέρονται από την Τουρκία και την ανατολική Ουκρανία στη Γαλλία, σε όλη την Ευρώπη, χωρίς κανείς να τους σταματήσει.


Αυτό δεν είναι εικασία, προσθέτει, έχει «βουνά αποδεικτικών στοιχείων για αυτό». 

Και έχει τις κατάλληλες επαφές.

Για παράδειγμα, σε κάποιον που υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό. 

Μίλησε επίσης με μέλη του «Συντάγματος Μαύρης Φρουράς». 

Ξέρει «τι συμβαίνει» και ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Ο οικοδεσπότης του, Jim Ferguson, είναι σοκαρισμένος: «Αυτό είναι τρομερό!»

Αλλά γιατί το σύνταγμα "Black Watch" συμφωνεί με κάτι τέτοιο; Λοιπόν, είναι στρατιώτες και ακολουθούν τις εντολές. 

Ο John O'Looney έχει ένα πολύ παράξενο συναίσθημα: «Κάτι δεν πάει καλά εδώ», λέει. 

Ένα έγκλημα βιβλικών διαστάσεων έρχεται στο δρόμο μας: κάθε μέρα προστίθεται ένα νέο τάγμα».

Ακολουθεί η συνέντευξη στα γερμανικά:




Το καθήκον αυτών των στρατιωτών του ΟΗΕ: να επιβάλουν τους κανονισμούς του Π.Ο.Υ. ακόμη και ενάντια σε μια πολιτική εξέγερση

Στη σελίδα Substack "forbidden News", ο οικοδεσπότης της συνέντευξης, Jim Ferguson, γράφει:

«Αυτοί είναι στρατιώτες του ΟΗΕ και θα αναπτυχθούν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) μόλις ανακοινώσει το επόμενο lockdown για την πανδημία. (…) 

Προς το παρόν, οι παραδόσεις εμβολίων κατά της γρίπης των πτηνών H5N1 έχουν ήδη μεταφερθεί αεροπορικώς στα βρετανικά νησιά και είναι έτοιμες για χρήση από τον πληθυσμό.

Οι στρατιώτες του ΟΗΕ δεν θα λάβουν εντολές από τη βρετανική κυβέρνηση. 

Είναι υποτελείς στους παγκοσμιοποιητές πίσω από τον ΟΗΕ και τον Π.Ο.Υ. και θα πραγματοποιήσουν τα σκληρά σχέδιά τους. 

Έχει αποδείξεις βίντεο και καταγραφές από κάμερες παρακολούθησης ότι αυτό συμβαίνει, λέει ο κ. O'Looney. 

Επιπλέον, είχε επίσης λεπτομερείς αριθμούς οχημάτων και αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Το όλο θέμα έγινε επίσης επειδή οι βρετανικές δυνάμεις πολεμούν τους Ρώσους στο εξωτερικό και στην Ουκρανία. 

Αυτό μειώνει σημαντικά τις τάξεις των στρατευμάτων που εξακολουθούν να παραμένουν στη Βρετανία. 

Οι παράνομοι μετανάστες θα φορούν στολές και θα τους ανατίθενται αστυνομικά καθήκοντα και εξουσίες «από τους παγκοσμιοποιητές». 

Μπορούν, για παράδειγμα, να διατάξουν τους Βρετανούς να παραμείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Αυτές οι δυνάμεις του ΟΗΕ, δήλωσε ο O'Looney, θα έχουν επίσης άδεια να χρησιμοποιούν βία εναντίον πολιτών και να κάνουν συλλήψεις εναντίον οποιουδήποτε δεν συμμορφώνεται με τις εντολές τους.

Ο Jim Ferguson δεν κάνει κανένα λάθος ότι αυτά τα «στρατεύματα του ΟΗΕ» έχουν διεισδύσει εδώ και καιρό σε άλλες δυτικές χώρες ως μετανάστες: Στην Ευρώπη, την Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τον Καναδά, καθώς και στην Μεγάλη Βρετανία, θα αναγκάσουν τους ανθρώπους κάτω από την γροθιά των παγκοσμιοποιημένων οργανώσεων.

Προσθέτει, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ρομαντισμός οίκτου ή δικαιοσύνης εκ μέρους των στρατιωτών του ΟΗΕ:

«Αυτοί οι παράνομοι μετανάστες δεν έχουν καμμία πίστη στις χώρες υποδοχής και θα ακολουθήσουν ευχαρίστως τις εντολές των παγκοσμιοποιητών, να υποτάξουν και να ελέγξουν τους ανθρώπους στις αντίστοιχες χώρες μας. 

Αυτή είναι μια προδοσία βιβλικών διαστάσεων. 

Είναι καιρός να προετοιμαστούμε και να αντισταθούμε».

ΠΗΓΗ: Verschwörungstheorie oder real? „Großteil der illegalen Migranten sind UN-Soldaten, die bei der nächsten WHO-Pandemie gegen uns eingesetzt werden“ (+ Video) – Schildverlag


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!