Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Υπάρχει ανάγκη για μια σύμβαση του ΠΟΥ για το "One Health"; Από μακρού εγκατεστημένη στην Ε.Ε.



Η αντίσταση στην εξαγορά από τον Π.Ο.Υ. αυξάνεται, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το κοινοβούλιο των Κάτω Χωρών ή τους 49 γερουσιαστές των ΗΠΑ. 

Αλλά ακόμη και αν οι τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) του Π.Ο.Υ. δεν λάβουν απλή πλειοψηφία και η συνθήκη για την πανδημία δεν λάβει την απόφαση των δύο τρίτων, έχουμε ήδη «Μία υγεία» στην Ε.Ε..


9 Μαΐου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 9,9 λεπτά

Η Ε.Ε., παρακάμπτοντας όλους τους δημοκρατικούς κανόνες, έχει παραχωρήσει προ πολλού στον εαυτό της τις αντίστοιχες εξουσίες. 

Όπως ανέφερε το TKP τον Δεκέμβριο του 2022, η πύλη Τύπου της Ε.Ε. δημοσίευσε δελτίο Τύπου στις 30 Νοεμβρίου 2022 ότι η Επιτροπή «ενέκρινε μια νέα στρατηγική της Ε.Ε. για την παγκόσμια υγεία με σκοπό την ενίσχυση της παγκόσμιας υγειονομικής ασφάλειας και την επίτευξη καλύτερης υγείας για όλους στον μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Με τη στρατηγική, η Ε.Ε. ενισχύει τον ηγετικό της ρόλο και επιβεβαιώνει την ευθύνη της να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τις μείζονες παγκόσμιες προκλήσεις και ανισότητες στον τομέα της υγείας: τις μελλοντικές προκλήσεις στον τομέα της παγκόσμιας υγείας και την αντιμετώπιση των απειλών κατά της υγείας στην εποχή της πανδημίας.»


Προτείνει ευρύ φάσμα μέτρων για την αντιμετώπιση αυτών των απειλών:

- δικαιότερη πρόσβαση σε εμβόλια και ιατρικές θεραπείες μέσω της ενίσχυσης των τοπικών συστημάτων φαρμάκων και των παραγωγικών ικανοτήτων


- ισχυρούς, δεσμευτικούς διεθνείς κανόνες για πανδημίες


- ισχυρότερη επιτήρηση και ανίχνευση παθογόνων παραγόντων


- συνολική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη όλους τους δεσμούς μεταξύ του περιβάλλοντος, της υγείας των ζώων/φυτών και της ανθρώπινης υγείας (προσέγγιση «Μία υγεία»)

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το "One Health" καθοδηγήθηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO), τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Υγεία των Ζώων (OIE), το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). 

Για τον σκοπό αυτό, υπάρχει επίσης το παγκόσμιο κοινό σχέδιο δράσης «Μία υγεία» (2022-2026) (OH JPA), το οποίο εισήγαγε στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ε.Ε..


«Χρειάζεται ο Π.Ο.Υ. μια συνθήκη;» Το "One Health" είναι ήδη εδραιωμένο στην Αμερική, γράφει ο Patrick Wood, αναλυτής και συγγραφέας που καλύπτει τεχνοκράτες και ελίτ από το 1977.

Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ είχαν ήδη δημιουργήσει την υποδομή για το "One Health" όταν κανείς δεν έψαχνε. 

Η Γερμανίδα ηγέτης της Ε.Ε. Ursula von der Leyen, στην οποία απονεμήθηκε το «Παγκόσμιο Βραβείο Τερματοφύλακα» από τον Gates για την εκπλήρωση των παγκόσμιων στόχων του, εφαρμόζει πιστά τις απαιτήσεις των ΗΠΑ στην Ε.Ε..


Έτσι, η von der Leyen εκπληρώνει τους στόχους του Gates και των άλλων ολιγαρχών των ΗΠΑ.

Γι' αυτό είναι χρήσιμο να δούμε τι συμβαίνει εκεί. 

Συμβάλλει επίσης στην κατανόηση του τι συμβαίνει με τη γρίπη των πτηνών στα βοοειδή και γιατί η Ε.Ε. προωθεί μαζικά τα εργοστάσια εργαστηριακού κρέατος και τεχνητού γάλακτος, τα οποία χρηματοδοτούνται με επιχειρηματικά χρήματα από δισεκατομμυριούχους, με τα χρήματα των φορολογουμένων μας.

*

Ο Patrick Wood για "One Health στις ΗΠΑ:

Αρχικά ξεκίνησε από την World Wildlife Conversation Association το 2004, η One Health Commission (βλ. παρακάτω) χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller το 2009 με στόχο την ευρεία διάδοση της ιδέας. Αυτό λειτούργησε.

Το NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) συμμετείχε σε μια μελέτη του 2013 με τίτλο "Towards Proof of Concept of a One Health Approach to Disease Prediction and Control", η οποία εξέτασε το ρόλο των μεταβαλλόμενων περιβαλλόντων όσον αφορά τους "κινδύνους μολυσματικών και χρόνιων ασθενειών για ανθρώπους και μη ανθρώπινα ζώα" και την "πρόβλεψη και έλεγχο ασθενειών". Τότε...


Βρήκαν στοιχεία για καθεμία από αυτές τις έννοιες, αλλά επεσήμαναν επίσης την ανάγκη καλύτερης ενσωμάτωσης περιβαλλοντικών και οικοσυστημικών παραγόντων στην αξιολόγηση και τον έλεγχο των ασθενειών.

Το 2023, το CDC και το HHS (Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών) διεξήγαγαν μια μελέτη, η οποία δεν προκαλεί έκπληξη: Εθνικό πλαίσιο "One Health" για την αντιμετώπιση των ζωονοσογόνων ασθενειών και την προώθηση της ετοιμότητας για τη δημόσια υγεία στις Ηνωμένες Πολιτείες: Ένα πλαίσιο για συντονισμό και συνεργασία μιας υγείας μεταξύ ομοσπονδιακών υπηρεσιών».

Και φύγαμε: η μετάδοση (ως γεγονός, όχι ως γεγονός!) εξαπλώθηκε σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Το πεδίο εφαρμογής του "One Health"


Η One Health Commission είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που χρηματοδοτείται από άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Rockefeller.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΕΔΩ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! - Ο Patrick Wood εξηγεί πώς το "One Health" περιλαμβάνει τα πάντα και ότι είναι ήδη ενσωματωμένο στις εγχώριες υπηρεσίες μας.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! - Ο Patrick Wood εξηγεί πώς το "One Health" περιλαμβάνει τα πάντα και ότι είναι ήδη ενσωματωμένο στις εγχώριες υπηρεσίες μας. (odysseiatv.blogspot.com)






ΠΗΓΗ: 
Braucht es einen WHO Vertrag für "One Health"? Längst etabliert in der EU (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Δρ. Peter McCullough: Γιατί οι παρουσιαστές ειδήσεων λιποθυμούν;
«Δεν είναι χαμηλό σάκχαρο στο αίμα, είναι στην πραγματικότητα αυτό που ονομάζεται POTS, σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας».



Ο επικεφαλής του FDA λέει ότι ο κίνδυνος γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο είναι χαμηλός, αλλά ο οργανισμός προετοιμάζεται



Το Psyop «γρίπη των πτηνών» : H κυβέρνηση της πολιτείας του Μίσσιγκαν εκδίδει εκτελεστικό διάταγμα έκτακτης ανάγκης για τη γρίπη των πτηνών
Η προηγούμενη χρήση μονομερούς εξουσίας είχε ως αποτέλεσμα lockdown, κλείσιμο επιχειρήσεων, υποχρεωτικές μάσκες
Η κυβέρνηση της κυβερνήτριας Gretchen Whitmer κήρυξε «έκτακτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία των ζώων» και επέβαλε «τα πιο ολοκληρωμένα μέτρα στη χώρα» για την καταπολέμηση της υψηλής παθογονικότητας γρίπης των πτηνών.
"Οι παραγωγοί πρέπει να εφαρμόσουν αμέσως ισχυρές πρακτικές βιοασφάλειας και να δημιουργήσουν σχέδια ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης και αυτή η εντολή αρχίζει να αντιμετωπίζει αυτούς τους κινδύνους στο αγρόκτημα", δήλωσε ο διευθυντής του Τμήματος Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Μίσιγκαν Τιμ Μπόρινγκ την περασμένη εβδομάδα.



Αποκλειστικό: Ο Fauci αγνόησε τις πρώτες αναφορές για τραυματισμούς από εμβόλια, αποκαλύπτουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε το CHD
Ο Δρ Anthony Fauci γνώριζε ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούσαν σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, νευρολογικών παθήσεων και θανάτου, εντός ημερών από την κυκλοφορία των εμβολίων τον Δεκέμβριο του 2020, σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε η Children's Health Defense.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!