Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Οι θανατηφόρες ασθένειες Prion αυξάνονται μεταξύ των εμβολιασμένων με Covid




Οι πολυπληθείς και εξαιρετικά προοδευτικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες αυξάνονται μεταξύ εκείνων που έχουν «εμβολιαστεί» με εμβόλια mRNA Covid, προειδοποιούν οι γιατροί.

Από την κυκλοφορία των ενέσεων Covid, έχουν προκύψει εκτοξευόμενες περιπτώσεις αυτών των κάποτε σπάνιων διαταραχών.

Οι ασθένειες Prion, οι οποίες καταστρέφουν τον εγκέφαλο και οδηγούν σε γρήγορο θάνατο, έχουν αυξηθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, πολλές νέες περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί μετά τη χορήγηση εμβολίων mRNA COVID-19.


Επειδή τα πρίον καταστρέφουν γρήγορα παρόμοιους τύπους πρωτεϊνών, η ασθένεια μπορεί να μεταδοθεί εάν ένα άτομο εκτεθεί σε όργανα ή αίμα που έχουν ήδη προσβληθεί από Prion.



Τα κρούσματα της νόσου Creutzfeldt-Jakob αυξάνονται μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19

Μία από τις κύριες ασθένειες prion ονομάζεται νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD).

Η CJD παραδοσιακά θεωρείται ως μια εξαιρετικά σπάνια νευρολογική και εκφυλιστική ασθένεια, που αντιπροσωπεύει περίπου 1 περίπτωση ανά ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Παραδοσιακά, υπάρχουν περίπου 350 περιπτώσεις σποραδικής CJD στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο. Οι περιπτώσεις CJD αποτελούν το 90% όλων των ασθενειών Prion.


Τον Απρίλιο του 2023, ιατρικοί ερευνητές κατέγραψαν μια θανατηφόρα περίπτωση CJD αφού ο 68χρονος ασθενής έλαβε δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.

Μια άλλη περίπτωση που τεκμηριώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 αφορούσε έναν 59χρονο άνδρα ύποπτο για CJD, ο οποίος ανέπτυξε συμπτώματα μετά από πολλαπλούς εμβολιασμούς COVID-19.

Σε μια τρίτη περίπτωση που ερευνήθηκε, μια 68χρονη γυναίκα υπέστη ταχεία απώλεια μνήμης, αλλαγές συμπεριφοράς, πονοκεφάλους και διαταραχή βάδισης μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό COVID-19.

Έως τις 7 Ιουνίου 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου (VAERS) είχε καταγράψει 42 περιπτώσεις CJD μετά τον εμβολιασμό.

Ο Sid Belzberg, ανεξάρτητος ερευνητής, συγκέντρωσε επιπλέον 60 αναφορές ασθενειών prion μετά τον εμβολιασμό COVID σε έναν ιστότοπο που είχε δημιουργήσει για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις νευρολογικές παρενέργειες των εμβολίων.

Αυτά τα 60 κρούσματα προήλθαν από έναν πληθυσμό περίπου 15.000 ανθρώπων που επισκέφθηκαν την περιοχή, γεγονός που υποδηλώνει μια ανησυχητική τάση.

Ένα έγγραφο του 2021 από τον J. Bart Classen πρότεινε ότι η πρωτεΐνη ακίδα στα εμβόλια mRNA θα μπορούσε να προκαλέσει ασθένειες που μοιάζουν με Prion, επειδή μπορεί να συνδεθεί με πολλές γνωστές πρωτεΐνες και να προκαλέσει την εσφαλμένη αναδίπλωσή τους σε πιθανά Prion.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η αλληλουχία RNA από το εμβόλιο περιέχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορούν να προκαλέσουν πρωτεΐνη δέσμευσης DNA TAR (TDP-43) και πρωτεΐνη δέσμευσης Fused in Sarcoma (FUS) για να αναδιπλωθούν τραγικά στους παθολογικούς σχηματισμούς prion.

Περαιτέρω έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου περιέχει ένα συστατικό S1 που μπορεί να λειτουργήσει ως αμυλοειδές και τελικά να σχηματίσει τοξικά συσσωματώματα.

Αυτός ο σχηματισμός αμυλοειδούς οδηγεί τελικά σε νευροεκφυλισμό.



Οι ερευνητές προειδοποιούν ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν σχηματισμό prion και μπορούν ουσιαστικά να εξαπλώσουν την ασθένεια

Ορίστηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1920, οι ασθένειες prion οριοθετήθηκαν σε τρεις κατηγορίες: σποραδικές, κληρονομικές ή επίκτητες.

Οι περισσότερες περιπτώσεις (90%) ταξινομούνται ως σποραδικές. 

Τα αρχικά συμπτώματα περιλαμβάνουν έλλειψη συντονισμού, προβλήματα με το περπάτημα και την ισορροπία. μειωμένη σκέψη, μνήμη και κρίση, αλλαγές συμπεριφοράς. κατάθλιψη, εναλλαγές της διάθεσης, άγχος, σύγχυση, αϋπνία ή αλλαγές στις συνήθειες ύπνου, ασυνήθιστες αισθήσεις και αλλαγές στην όραση.

Αυτά τα συμπτώματα τελικά οδηγούν σε ακούσιες μυϊκές τραντάξεις, σοβαρή ψυχική επιδείνωση ή / και άνοια.

Μία από τις ελαττωματικές διαδικασίες στην παρασκευή του εμβολίου COVID-19 συμβαίνει κατά τη διάρκεια της «βελτιστοποίησης» κωδικονίων.

Στα εμβόλια COVID-19, όταν η ουρακίλη αντικαθίσταται με συνθετική μεθυλοψευδουριδίνη, συμβαίνει μια διαδικασία που ονομάζεται μετατόπιση πλαισίου, οδηγώντας σε σφάλμα στην αποκωδικοποίηση.

Αυτό το σφάλμα ενεργοποιεί την παραγωγή αποκλίνουσων πρωτεϊνών ή prion εκτός στόχου.

Οι ερευνητές προειδοποιούν ότι αυτές οι ασθένειες prion μπορεί να μεταδίδονται τώρα, μέσω μεταμοσχεύσεων αίματος και οργάνων από άτομα που επηρεάζονται δυσμενώς από τα εμβόλια mRNA.

Αυτές οι μολυσματικές καταστάσεις prion μπορεί να προκαλέσουν ALS, μετωπική κροταφική εκφύλιση, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες.

Ένα prion είναι ουσιαστικά ένα «πρωτεϊνικό μολυσματικό σωματίδιο».

Αυτοί οι δυνητικά μολυσματικοί παράγοντες περιλαμβάνουν ένα πρωτεϊνικό υλικό που μπορεί να διπλώσει με δομικά διακριτούς τρόπους.

Ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να διπλώσει στην πραγματικότητα του επιτρέπει να μεταδώσει σε άλλες πρωτεΐνες prion – μια μέθοδος παρόμοια με μια ιογενή λοίμωξη, αλλά χωρίς τα νουκλεϊκά οξέα.

Αντί να αναπαράγονται μέσω DNA ή RNA, τα prion έχουν μια παράξενη ικανότητα να βρίσκουν και να μεταφέρουν την εσφαλμένα αναδιπλωμένη πρωτεϊνική τους κατάσταση σε παρόμοιες πρωτεΐνες.

Αυτό πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση που βλάπτει τις υγιείς πρωτεΐνες και προκαλεί ταχεία καταστροφή του νευρικού συστήματος του ατόμου.

Επειδή τα prion μπορούν να επιβιώσουν σε ακραίες συνθήκες, δεν μπορούν να αποστειρωθούν ή να καταστραφούν από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, επομένως είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.


ΠΗΓΗ: Deadly Prion Diseases Soar Among the Covid-Vaxxed - News Addicts


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:





Η ασπιρίνη μπορεί να αποτρέψει τον καρκίνο του παχέος εντέρου ενισχύοντας την ανοσία
Η ικανότητα της ασπιρίνης στην καταπολέμηση του καρκίνου εξαρτάται από τη συγκέντρωση της ανοσίας του σώματος για την καταπολέμηση των κακοήθων κυττάρων.



Αύξηση σπάνιων αυτοάνοσων νοσημάτων – Η άνοδος των κρουσμάτων συνέπεσε στενά με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της COVID-19 στο Γιορκσάιρ.
Από δύο περιπτώσεις το 2019 σε 35 περιπτώσεις το 2021 - μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια ήταν πιο συχνή στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας. Οι ερευνητές βλέπουν μια πιθανή σύνδεση με τους εμβολιασμούς COVID-19 και COVID-19.
αυτοάνοσης νόσου στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας. Οι ερευνητές υποψιάζονται σε πρόσφατη μελέτη ότι οι λοιμώξεις COVID-19 καθώς και τα εμβόλια COVID-19 συνέβαλαν σε αυτήν την αύξηση.

Η νόσος – αντι-MDA5-θετική δερματομυοσίτιδα ή αντι-MDA5 δερματομυοσίτιδα – είναι μια φλεγμονώδης νόσος που χαρακτηρίζεται από μυϊκή αδυναμία, εξανθήματα, και ταχέως εξελισσόμενη πνευμονική νόσο. Η δερματομυοσίτιδα αντι-MDA5 είναι πολύ σπάνια.

[...]

Μεταξύ 2020 και 2022, οι επιστήμονες εξέτασαν και τους 60 νέους ασθενείς με δερματομυοσίτιδα αντι-MDA5 στο Yorkshire. Όλα τα συμπτώματα αναπτύχθηκαν. Περισσότερο από το 40% ανέπτυξε διάμεση πνευμονοπάθεια (επηρεάζοντας τον ενδοκυτταρικό χώρο των πνευμόνων) και είχε χειρότερη πρόγνωση. Οι μισοί από τους ασθενείς πέθαναν μέχρι τη δημοσίευση της μελέτης.

[...] οι ασθενείς ανέφεραν δερματικές παθήσεις όπως εξανθήματα, μειωμένη ροή αίματος στα δάχτυλα και μυϊκούς πόνους, μεταξύ άλλων.




ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΛΕΙΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟ ΠΟΠΟΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:



Καρκινοπαθής έκανε ευθανασία σε παραλία με οικογένεια και φίλους στο πλευρό της -«Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε» (msn.com) (ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!