Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Γερμανία: Ισλαμιστές ρατσιστές και antifa διαταράσσουν βίαια μνημείο για τον αστυνομικό Rouven Laur που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση τζιχάντ (βίντεο)



«Κάθε μέρα, οι γυναίκες και οι άνδρες δεν είναι πλέον ασφαλείς στους γερμανικούς δρόμους, επειδή η κυβέρνηση επιτρέπει σε παραβάτες [Αφγανούς μετανάστες] όπως αυτός εδώ στο Μάννχαϊμ να εισέρχονται τακτικά στη χώρα μας, οδηγώντας σε περισσότερα μαχαιρώματα και βία».


Μια ανατριχιαστική ισλαμική τρομοκρατική επίθεση εκτυλίχθηκε πρόσφατα στο Μάννχαϊμ, όταν ο Michael Stürzenberger και αρκετοί άλλοι μαχαιρώθηκαν από έναν Αφγανό τζιχαντιστή, υπογραμμίζοντας τις αμείλικτες ισλαμικές επιθέσεις που αντιμετωπίζουν οι μη μουσουλμάνοι στη Γερμανία. 


Η πτέρυγα νεολαίας του συντηρητικού κόμματος Alternative für Deutschland (AfD), γνωστή ως Junge Alternative, διοργάνωσε μνημείο στο σημείο της επίθεσης για να τιμήσει τα θύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού που αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 


Ωστόσο, το γεγονός αμαυρώθηκε από μια ριζοσπαστική αριστερή αντι-διαδήλωση που ενορχηστρώθηκε από την Antifa και υποστηρίχθηκε από το τοπικό Κόμμα των Πρασίνων.


Το μνημείο ξεκίνησε με το άναμμα κεριών και εγκάρδια αφιερώματα στους τραυματίες της βάναυσης τρομοκρατικής επίθεσης με μαχαίρι


Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν για να θυμηθούν τον αξιωματικό, να υποστηρίξουν τα άλλα θύματα που τραυματίστηκαν και να καταδικάσουν τη βία. 


Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, γεμάτη με μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης για την αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενων απειλών που αντιμετωπίζουν οι μη μουσουλμάνοι, οι επικριτές του Ισλάμ και οι αντίπαλοι των πολιτικών ανοιχτών συνόρων. 


Ο στόχος ήταν να υποστηριχθούν αλλαγές στις επικίνδυνες μεταναστευτικές πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών.


Τραγικά, το μνημείο διαταράχθηκε από μια ριζοσπαστική αντι-διαδήλωση που οργανώθηκε από έναν συνασπισμό υπό την ηγεσία του Gerhard Fontanier, ενός εξέχοντος αριστερού μέλους του Πράσινου Κόμματος του Μάννχαϊμ. 


Αυτή η ομάδα, με την υποστήριξη της χρηματοδοτούμενης από την κυβέρνηση Antifa, αντιτάχθηκε επιθετικά και βίαια στον εορτασμό, προσπαθώντας να επιτεθεί στους συμμετέχοντες. 


Οι ριζοσπάστες χρησιμοποίησαν πυροτεχνήματα και βόμβες καπνού, κλιμακώνοντας την κατάσταση και απαιτώντας μια μεγάλης κλίμακας επέμβαση της αστυνομίας. 


Τα τραμ τοποθετήθηκαν στρατηγικά για να αποτρέψουν περαιτέρω επιθέσεις στους παρευρισκόμενους στο μνημείο.


Ένας εκπρόσωπος της Junge Alternative εξέφρασε σοκ για τη βία, δηλώνοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχουν λόγια ότι το 2024, κάτι τέτοιο είναι δυνατό εδώ». 


Ο εκπρόσωπος τόνισε το ευρύτερο ζήτημα της ασφάλειας στη Γερμανία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες και τους άνδρες που αισθάνονται όλο και περισσότερο ανασφαλείς στους δρόμους λόγω των κυβερνητικών πολιτικών που επιτρέπουν σε τζιχαντιστές όπως ο επιτιθέμενος στο Μάννχαϊμ να εισέλθουν στη χώρα.


Ο εκπρόσωπος περιέγραψε λεπτομερώς την ταχεία αντίδραση της Junge Alternative, η οποία οργάνωσε το μνημείο να πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες από την ισλαμική τρομοκρατική επίθεση. Παρά τις ειρηνικές τους προθέσεις, συνάντησαν βίαιη αντίσταση. «Δέκα μασκοφόροι τραμπούκοι της Antifa ήρθαν ουρλιάζοντας, με ρόπαλα και μας επιτέθηκαν, μας χτύπησαν. Μου έκλεψαν το κινητό μου», αφηγήθηκε ένας από τους συμμετέχοντες.


Ο Michael Stürzenberger, τον οποίο ο τρομοκράτης προσπάθησε να σκοτώσει και είναι σφοδρός επικριτής του Ισλάμ, παραμένει νοσηλευόμενος, αν και η κατάστασή του βελτιώνεται. (Δείτε τη συνέντευξη με τον Stürzenberger εδώ


Ο αστυνομικός, που αναγνωρίστηκε ως Ruven L., ο οποίος παρενέβη γενναία κατά τη διάρκεια της επίθεσης, κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός και κρατήθηκε στη ζωή μόνο από ένα μηχάνημα καρδιάς-πνευμόνων για δωρεά οργάνων.





Μια οδυνηρή αντανάκλαση από έναν συμμετέχοντα με μεταναστευτικό υπόβαθρο έριξε φως στις ευρύτερες επιπτώσεις τέτοιων επιθέσεων


«Όλη αυτή η επίθεση είναι κόλαση στη γη και για εμάς τους ξένους», είπε, επικρίνοντας την έλλειψη ενσωμάτωσης και τα επικίνδυνα στοιχεία που έχουν εισέλθει στη Γερμανία με το πρόσχημα της αναζήτησης καταφυγίου. 


Εξέφρασε τη λύπη του για την κακή εκπαίδευση της αστυνομίας και ζήτησε σαφέστερο διαχωρισμό πολιτικής και θρησκείας, κάνοντας παραλληλισμούς με θεοκρατικά ισλαμικά καθεστώτα όπως το Ιράν.


Το μνημείο στο Μάννχαϊμ υπογραμμίζει ένα ανησυχητικό μοτίβο βίας εναντίον του μοναδικού συντηρητικού κόμματος της Γερμανίας, της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD), και των επικριτών του Ισλάμ στη Γερμανία. 


Καθώς το έθνος συνεχίζει να παλεύει με ζητήματα ισλαμικής μετανάστευσης και ασφάλειας, είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι βασικές αιτίες αυτής της βίας - το Ισλάμ.


ΠΗΓΗ: Germany: Islamic Supremacists and Antifa Violently Disrupt Memorial for Policeman Killed in Jihad Terror Attack (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ROUVEN LAUR:

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΚΑΤΑΝΤΙΑ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ. (πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ημέρα μνήμης του Rouven Laur) (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Δράστης ήταν ο Αφγανός: Ένας νεκρός, δύο σοβαρά τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Πόσες ακόμη ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΕΣ θέλουμε νά γράψουμε; (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ένας μοναχικός ήρωας: Ο επικεφαλής επιθεωρητής Rouven L. θυσιάστηκε για την ελευθερία στο Mannheim. Πώς φτάσαμε εδώ; (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Rouven Laur – πρώτα δολοφονήθηκε, μετά ...χλευάστηκε (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: AHMAD MANSOUR (*): 'Επιχείρηση Αλλάχ' - Πώς τό πολιτικό Ισλάμ θέλει νά ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ στήν Γερμανία!.... (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Η κ. Merkel κρατούσε μαζί το μαχαίρι που σκότωσε τον αστυνομικό Rouven L. (odysseiatv.blogspot.com)


ΟΔΥΣΣΕΙΑ: 'IN MEMORIAM' γιά τόν αποθανόντα Γερμανό Αστυνομικό Rouven L...../ ΒΙΝΤΕΟ (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!