Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ο Άγιος Γαβριήλ ο διά Χριστόν Σαλός, μαζεύει μέ τά χέρια του τίς ΕΙΚΟΝΕΣ που πέταγαν οι κομμουνιστές στήν χωματερή!

 

Ο Άγιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν Σαλός, μαζεύει με τα χέρια του τις εικόνες που πέταγαν στην χωματερή της Τυφλίδας οι άθεοι κομμουνιστές.




Το εκκλησάκι του Αγ.Γαβριήλ

Πολλές από αυτές σώζονται στο εκκλησάκι, που έχτισε με τα χέρια του!

https://proskynitis.blogspot.com/2024/07/blog-post_55.html

6 σχόλια:

  1. Δεν παίρνω θέση υπέρ κανενός άλλα μαζί με αυτό που δείξατε δείχτε και τις εικόνες με τα οπωροκηπευτικά που πετούσαμε στις χωματερές επειδή μας το επέβαλε η είσοδός μας στην ΕΟΚ και μόνο το ενιαίο ΚΚΕ είχε αντιδράσει δυναμικά τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι, έχετε δίκιο. Πώς δεν το σκεφτήκαμε, μωρέ;

      Ε, αφού αντέδρασαν με τα οπωροκηπευτικά να ξεχάσουμε ότι είναι προδότες και σφάχτες.

      Αναρωτιέται κανείς, αυτό έχετε να πείτε διαβάζοντας αυτήν την ανάρτηση;;;;

      Μήπως να τους κάνουμε και καμμία εικόνα;


      Διαγραφή
  2. Στη μέγγενη της "ανταγωνιστικότητας" & της ανάπτυξης.
    Την προσήλωση της κυβέρνησης στη στήριξη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων & το γεγονός ότι τα περιβόητα "χρηματοδοτικά προγράμματα" δεν αφορούν τη... μαρίδα της αυτοαπασχόλησης επιβεβαίωσε η κυβέρνηση με την παρέμβαση εκπροσώπου της στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε 13-14/7 στην Κόρινθο.
    Εκεί λοιπόν ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης ξεχώρισε ως "θετικά μέτρα" της κυβέρνησης όσα πλήττουν τους μικρούς επαγγελματίες, χαρακτηρίζοντας "επιχειρηματική ευκαιρία" την "ενεργειακή μετάβαση" για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. όπως είπε από αυτή την "μετάβαση" η κυβέρνηση "παρέχει κίνητρα & ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία", από εκείνα δηλαδή που στην πράξη μεταφράζονται σε εκτόξευση του κόστους παραγωγής & Ενέργειας προς όφελος των μεγάλων ομίλων & σε βάρος των μικρών ΕΒΕ που τους σφίγγουν κι άλλο τη θηλιά των χρεών.
    Στην συνεδρίαση εκ μέρους του ΚΚΕ απευθύνθηκε η βουλευτής Βιβη Δάγκα που θύμισε τις "συστάσεις" της ΤτΕ προς την κυβέρνηση γα συνέχιση των μέτρων με τα ματωμένα πλεονάσματα 3,8 δισ. ευρώ φόρων. Σημειώσε άλλωστε πως "η έκθεση συστήνει στην κυβέρνηση να δοθεί προτεραιότητα στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης, δηλαδή ένα νέο πογκρομ σε βάρος των μικρών επαγγελματιών & εργαζομένων.
    Ανέδειξε ότι αυτά έρχονται την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των μικρών επαγγελματιών λαμβάνει εκκαθαριστικά με χρέη χιλιάδων ευρώ από το πουθενά, σύμφωνα & με τον νόμο για την άδικη τεκμαρτή φορολόγησή.
    Όσο για την "ενεργειακή μετάβαση" που η κυβέρνηση παρουσίασε ως "ευκαιρία" ανέφερε ότι αυτή μεταφράζεται σε "εκτόξευση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας & εκτόξευση του κόστους παραγωγής, συμπαρασύροντας & την ακρίβεια".
    Τόνισε ότι τα παραπάνω προβλέπονται & από την Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν & το Ταμείο Ανάκαμψης, αφού προϋπόθεση για την εκταμίευση των δόσεων είναι η περιβόητη φορολογική συμμόρφωση. Σχολιάζοντας τα περί "δίκαιης κατανομής των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης " που επικαλείται κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ¨η στρατηγική στόχευση του Ταμείου είναι η στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων σε συγκεκριμένους τομείς & κλάδους οικονομίας: Της πράσινης μετάβασης, του ψηφιακού μετασχηματισμού, της εξωστρέφειας. Αυτές οι προτεραιότητες για τις οποίες δημιουργήθηκε το Ταμείο Ανάκαμψης, (...)η πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων είναι εκτός χρηματοδότησης & η μόνη χρηματοδότηση που τελικά κατευθύνεται στους μικροεπαγγελματίες είναι τα voucher για POS ή για τη διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με την ΑΑΔΕ ώστε να διευκολύνεται το φοροκυνηγητό".
    Σε όλα τα παραπάνω προστίθενται η κατάργηση του αφορολογήτου, την φορολόγηση από το 1ο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, τον ΕΝΦΙΑ & σε μια σειρά άδικου έμμεσου φόρου, όπως η αύξηση του ΦΠΑ στο καφέ & την εστίαση.
    Στον αντίποδα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής το ΚΚΕ στάθηκε στο πλευρό των επαγγελαματιών, αντιπάλεψε την συκοφαντική προπαγάνδα της κυβέρνησης περί "φοροφυγάδων", στήριξε τα αιτήματα & τους αγώνες τους. Με δεκάδες ερωτήσεις στη Βουλή αλλά & την πρόταση νόμου που προβλέπει το αφορολόγητο 12.000 ευρώ, τη διαγραφή προστίμων, τόκων & σημαντικού ποσοστού των χρεών, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, της προκαταβολής φόρου για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, του ειδικού φόρου κατανάλωσης για τα καύσιμα, μείωση ΦΠΑ & δεκάδων αντιλαϊκών έμμεσων φόρων, κατάργηση πλειστηριασμών Α΄ κατοικίας & επαγγελματικής στέγης. "Αυτές τις προτάσεις απορρίπτουν όχι μόνο η κυβέρνηση της ΝΔ με φανερό τρόπο αλλά & ο ΣΥΡΙΖΑ & το ΠΑΣΟΚ με σιωπηρό τρόπο, στο όνομα των δημοσιονομικών αντοχών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε τις εικόνες τις πετούσαν οι άθεοι αριστεροί.
    Στο μέλλον, και στην Ελλάδα, τις εικόνες θα τις καταδιώκουν οι άθεοι δεξιο-αριστεροί.

    Σατανάς στην πρώτη περίπτωση, σατανάς και στη δεύτερη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΩΝΤΑΙ ΣΑΝ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ? ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ? ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΩΣ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μην κοιτάς καθόλου τα οικονομικά είσαι χορτασμένος, βόλεψαν πολύ κόσμο η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!